• dr.sc. Željana Bolanča
 • (dermatovenerolog)
Razina pomoći 4,84 (25)
Ljubaznost 4,88 (25)
Zakonitost i etičnost 5,00 (25)
Vrijeme čekanja 4,92 (25)
Osoblje 4,92 (25)

O nama

KAKO BI SVOJIM PACIJENTIMA PRUŽILI NAJBOLJI MOGUĆI TRETMAN, DR. SC. ŽELJANA BOLANČA I PRIM. DR. SC. IVAN BOLANČA OSNOVALI SU POLIKLINIKU BOLANČA, UTEMELJENU NA ISKUSTVU I RESPEKTABILNOM ZNANJU S PODRUČJA DERMATOVENEROLOGIJE, ESTETSKE DERMATOLOGIJE, GINEKOLOGIJE I PORODNIŠTVA TE ULTRAZVUČNE I RADIOLOŠKE DIJAGNOSTIKE.

Specijalistica dermatologije i ginekolog čija je uža specijalnost humana reprodukcija i ginekološka endokrinologija – eksperti s višegodišnjim kliničkim iskustvom u KBC-u „Sestre milosrdnice“ – u svojoj su poliklinici naglasak stavili na stručnost i individualizirani pristup pacijentima kako bi na optimalan način riješili njihove zdravstvene probleme. Osim na liječenju, naglasak je i na estetskoj dermatologiji kako bi se – preventivno od mladih dana pa sve do zrele dobi – odgovorilo na sve potrebe kože te sačuvala njezina kvaliteta i ljepota te prirodan izgled lica.


O DOKTORICI

Dr. sc. Željana Bolanča rođena je u Splitu, gdje je završila osnovnu školu i jezičnu gimnaziju. Godine 2002. diplomirala je na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, a pripravnički staž odradila je u KBC-u „Sestre milosrdnice“. Nakon toga je, najprije kao stručna suradnica, a onda i kao voditeljica grupe proizvoda za ginekologiju i gastroenterologiju, radila u farmaceutskoj tvrtki Solvay Pharmaceuticals. Nakon položenog specijalističkog ispita iz dermatovenerologije radi na Klinici za kožne i spolne bolesti KBC-a „Sestre milosrdnice“, a u središtu njezina interesa su liječenje akne, dermatoonkologija i opća dermatologija te bolesti kose, a zbog čega je na zagrebačkom Medicinskom fakultetu doktorirala s temom „Vrijednost trihoskopije u dijagnostici primarnih ožiljnih alopecija“. Objavila je i velik broj znanstvenih radova u indeksiranim časopisima.
Svjesna kako izgled kože uvelike utječe na samopouzdanje, dr. sc. Željana Bolanča strastveno se posvetila i području estetske dermatologije, postavši službeni trener i edukator tvrtke Allergan Aesthetics za Hrvatsku - za aplikaciju Juvederm dermalnih filera i Vistabela (botulinum toksina tipa A).
Kontinuirano se educira te u Hrvatskoj i inozemstvu pohađa brojne tečajeve, radionice, simpozije i kongrese iz područja opće dermatologije, trihologije, kozmetologije i estetske dermatologije, a iznimno je angažirana i izvan ordinacije: član je Hrvatskog društva dermatovenerologa, Europskog društva dermatovenerologa (EADV), International Dermoscopy Society (IDS), tajnica Ogranka Zagreb Hrvatskog društva za dermatovenerologiju HLZ te tajnica udruge Zdravi pod suncem koja se bavi promicanjem važnosti odgovornog ponašanja na suncu sa svrhom prevencije i smanjivanja broja oboljelih od zloćudnih tumora kože, kao i prevencijom različitih dermatoveneroloških bolesti. Jednu od najpoznatijih domaćih dermatologinja brojni klijenti vole i zbog vedrog i umirujućeg pristupa, temeljitosti i iznimne profesionalnosti te sposobnosti da pronađe izlaz kod problem od čijeg su rješavanja mnogi već – odustali.

Usluge

 Zdravstvene usluge poliklinike Bolanča obuhvaćaju ova područja medicine:

- dermatologija

- estetska dermatologija

- ginekologija

- ultrazvučna dijagnostika

Cjenik zdravstvenih usluga poliklinike Bolanča možete pregledati ovdje!

Ugovor s HZZO

 • Ne Postoji

Načini plaćanja

 • Premium
 • Diners
 • Maestro
 • Mastercard
 • Visa

Iskustva drugih

 • 12.8.2022. u 13:59 SATI
 • Korisnik: korisnik50732
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Dr Bolanca je pravi stručnjak! Puno mi je pomogla oko problema s kosom i kožom. Vrlo ljubazna i profesionalna.. i sestra Goga je super!

 • 13.5.2022. u 9:29 SATI
 • Korisnik: korisnik49582
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Odlična dermatologica, imao sam problema s vlasište i nakon tretmana kod doktorica moje se vlasište skroz oporavilo.

 • 25.4.2022. u 15:21 SATI
 • Korisnik: korisnik49339
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Dr. Bolanča je bila jako ljubazna, imao sam već duže vremena problema s kožom i jako mi je pomogla... Hvala puno!

 • 3.11.2021. u 18:51 SATI
 • Korisnik: korisnik456389
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Dovela sam sina na uklanjanje bradavica - što je poprilično bolan postupak i užasno je važno kako će liječnik pristupiti djetetu. Doktorica Bolanča i sestra su pokazale toliko razumijevanja i bile su totalno kul pa je sve - iako je iskustvo dosta neugodno - prošlo super. Za svaku pohvalu i preporuku, i za djecu, i za odrasle!

 • 31.8.2021. u 8:49 SATI
 • Korisnik: korisnik40486
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Upravo gledam fotografije od prije godinu i pol i u šoku sam koliko mi se obnovila kosa zahvaljujući savjetima i tretmanima dr. Bolanče. Imala sam problema s ispadanjem i tankim vlasima i sad mi je kosa preporođena. Zahvalna sam joj zauvijek.

Učitaj još komentara

Doktori medicine

Doktori stomatologije

Bjelovarsko-bilogorska županija

Brodsko-posavska županija

Dubrovačko-neretvanska županija

Grad Zagreb

Istarska županija

Karlovačka županija

Koprivničko-križevačka županija

Krapinsko-zagorska županija

Ličko-senjska županija

Međimurska županija

Nepoznato

Osječko-baranjska županija

Požeško-slavonska županija

Primorsko-goranska županija

Šibensko-kninska županija

Sisačko-moslavačka županija

Splitsko-dalmatinska županija

Varaždinska županija

Virovitičko-podravska županija

Vukovarsko-srijemska županija

Zadarska županija

Zagrebačka županija

dr.sc. Željana Bolanča

(dermatovenerolog)