• dr. Zlatko Kljajić
 • (otorinolaringolog)
Razina pomoći 4,88 (33)
Ljubaznost 4,94 (33)
Zakonitost i etičnost 4,88 (32)
Vrijeme čekanja 4,85 (33)
Osoblje 4,85 (33)

O nama

Dr. Zlatko Kljajić,
diplomirao je na Medicinskom fakultetu u Splitu 2007. godine. Nakon obavljenog jednogodišnjeg staža, radio je  godinu dana u ordinaciji obiteljske medicine te na Floridi (SAD) kao brodski liječnik. Nakon polaganja specijalističkog ispita, nastavlja raditi u KBC Split na Klinici za bolesti uha, grla i nosa s kirurgijom glave na poziciji specijalista otorinolaringologije. U međuvremenu završava i subspecijalizaciju iz audiologije i postdiplomski doktorski studij te trenutno piše doktorsku disertaciju. Zadnjih nekoliko godina dodatno se educira u području estetske medicine.
Autor je nekolicine publiciranih znanstvenih radova u domaćim i inozemnim časopisima te svojom stručnošću savršeno upotpunjuje naš splitski tim.

Ugovor s HZZO

 • Ne Postoji

Načini plaćanja

 • Premium
 • Diners
 • Mastercard

Iskustva drugih

 • 2.6.2021. u 10:53 SATI
 • Korisnik: korisnik43989
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Dr Zlatko is amazing. He is the only one I would trust to do Botox or fillers here in Split and anywhere in the world actually! I had hylauronic acid fillers with him and botox both for the first time a year ago and the effect was so natural. I alway return for my botox topup every few months and I will always return to him. He is very kind, talented, clearly cares about his work and really puts you at ease. He always takes the full face into consideration and gives a natural look. The clinic is also beautiful, clean and hygiene is great. I love going there and having my treatments with the amazing Dr Zlatko!

 • 25.4.2021. u 5:41 SATI
 • Korisnik: korisnik43364
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Sve pohvale za dr. ZLATKA , uspio je ono što sam ja smatrao da je nemoguće vratio mi je kosu, već nakon drugog tretmana PRP pojavilo se dosta mlade kose. Sada je kosa gušća i to svi primjećuju. Preporučio bi svima koji imaju problema s rijetkom kosom da se obrate dr. Zlatku, uspjeh je siguran.

 • 13.4.2021. u 14:16 SATI
 • Korisnik: korisnik43169
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Prije dva mjeseca odlučila sam se za promjenu, moj izbor bila poliklinika Bagatin u Splitu. Zahvaljujući Dr. Kljajiću i medicinskoj sestri ostvarile su mi se sve želje i svakako preporučujem ovu polikliniku. Ispunili su sva moja očekivanja i bili dostupni tokom cijelog procesa za sva moja pitanja i izvanredne posjete, besprijekorno!

 • 10.3.2021. u 18:51 SATI
 • Korisnik: Lucijana
Razina pomoći
Ljubaznost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Dr.Kljajić,koristi suvremene metode konturiranja lica hij.,te bih rekla da je avangarda u tome , te će vam ponuditi najbolje proiizvode. Svidjela mi se izuzetna higijena pri apliciranju prozvoda. Nakon tretmana dobijete specijalistički nalaz sa originalnim naljepnicama apliciranihi proizvoda. Nazvao me par dana poslje tretmana da vidi da li stvari idu svojim redovnim tjekom. Na sva moja pitanja je odgovarao bez da je žurio. Lp,

 • 10.3.2021. u 18:48 SATI
 • Korisnik: korisnik42626
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Dr. mi je napravio plan za cijelo lica. Malo po malo to ostvarujemo. Zadovoljna sam, sa kompletnom uslugom konturiranja lica. Usne mi je savršeno napravio! Sve je umjereno i prirodno . Higijena je na vrhunskom nivou, a dr. je ljubazan. Odgovorit će na sve vaše nedoumice, ne ustručavajte se pitati što god vas zanima.

Učitaj još komentara

Doktori medicine

Doktori stomatologije

Bjelovarsko-bilogorska županija

Brodsko-posavska županija

Dubrovačko-neretvanska županija

Grad Zagreb

Istarska županija

Karlovačka županija

Koprivničko-križevačka županija

Krapinsko-zagorska županija

Ličko-senjska županija

Međimurska županija

Nepoznato

Osječko-baranjska županija

Požeško-slavonska županija

Primorsko-goranska županija

Šibensko-kninska županija

Sisačko-moslavačka županija

Splitsko-dalmatinska županija

Varaždinska županija

Virovitičko-podravska županija

Vukovarsko-srijemska županija

Zadarska županija

Zagrebačka županija

dr. Zlatko Kljajić

(otorinolaringolog)