• dr. Zlatko Kljajić
 • (otorinolaringolog)
Razina pomoći 4,91 (46)
Ljubaznost 4,96 (46)
Zakonitost i etičnost 4,91 (45)
Vrijeme čekanja 4,89 (46)
Osoblje 4,89 (46)

O nama

Poliklinika Bagatin vodeća je klinika u Hrvatskoj i Europi za vrhunsku uslugu u području estetske kirurgije, stomatologije i dermatologije te za razvoj stručnjaka. Utemeljeni smo davne 1995. godine kao Privatna ordinacija za maksilofacijalnu kirurgiju od strane prof.dr.sc. Marija Bagatina, svjetski priznatog maksilofacijalnog i plastičnog kirurga. Nekoliko godina kasnije, točnije 2006. godine, doktor medicine Dinko Bagatin, čija je specijalnost opća i plastična kirurgija, te doktor Tomica Bagatin, maksilofacijalni kirurg, zajedno s mlađim bratom, Ognjenom Bagatinom, preuzeli su Polikliniku i uspješno nastavili koračati putem koji je započeo njihov otac.

Danas smo inovativna Poliklinika koja spaja profesionalizam i sofisticiranost medicinske ustanove s naglaskom na zdravlje i ljepotu, i sve to uz pomoć stručnih liječnika iz čak 9 grana specijalizacija te vrhunskim timom medicinskih kozmetologa, sestara i tehničara. U našoj Poliklinici pružamo široki raspon usluga te individualizirani pristup, što nas čini jedinstvenom medicinskom ustanovom u regiji. Iskustvom i predanošću, uz cjelovitu brigu i doživljaj 5 zvjezdica, njegujemo odnos s klijentima za cijeli život. Shvaćamo Vaše potrebe i apsolutno želimo ispuniti te nadmašiti Vaša očekivanja, a inspiraciju pronalazimo jedni u drugima.

Svoje djelatnosti podijelili smo na ukupno 3 lokacije u 2 najveća hrvatska grada, Zagrebu i Splitu, gdje nudimo preko 250 usluga. Na prvoj od dvije zagrebačke adrese u Green Gold Toweru, iznad hotela DoubleTree by Hilton, nalaze se odjeli dermatologije, stomatologije i kozmetologije. Na gotovo 900 kvadrata na raspolaganju su Vam najmoderniji laser centar u regiji, Centar za oblikovanje tijela i kontrolirano mršavljenje te dermatološki stručnjaci za rješavanje svih problematika kože, od neželjenih dlačicakapilarabora pa sve do promjena na koži poput madeža ili ožiljaka. Spomenimo i da je dermatološki odjel Poliklinike Bagatin proglašen najboljom klinikom za dermatologiju u Europi za 2018. godinu prema GCR-u.

Na istoj lokaciji, a u želji da pružimo cjelokupnu brigu za ljepotu i zdravlje naših klijenata, 2015. godine otvorili smo vrata našeg stomatološkog odjela. U sklopu novouređenog i najnaprednijeg Dental centra u Zagrebu i okolici pružamo široku ponudu vrhunskih stomatoloških usluga. Naglasak stavljamo na estetsku stomatologiju, oralnu kirurgijuimplantologiju3D dijagnostiku te ortodonciju.

Naša druga Poliklinika u Zagrebu, koja neprekidno više od dvadeset godina nudi usluge maksilofacijalne, opće i plastične kirurgije nalazi se u Donjem gradu, u Folnegovićevoj ulici u potpuno novo opremljenom prostoru. Uz četiri glavne ordinacije, dvije operacijske sale, dvije opservacije, u sklopu nove kirurgije nalazi se i apartman za naše klijente i njihovu pratnju koji ne dolaze iz Zagreba i/ili Hrvatske, a kako bismo njihov boravak u Poliklinici učinili što ugodnijim. Kao jedina Poliklinika u regiji, u svojoj ponudi nudimo i konzultacije s uređajem VECTRA XT 3D koji omogućava simulaciju postoperativnog izgleda, što našim klijentima i pacijentima uvelike pomaže pri donošenju odluka o zahvatu. Sve navedeno, uz još mnoge kompetencije koje posjedujemo, omogućile su nam visoki status najbolje međunarodne klinike za estetsku kirurgiju prema IMTJ-u.

Početkom 2019. godine otvorili smo svoja vrata na još jednoj novoj, trećoj lokaciji u prekrasnom gradu podno Marjana, najljepšem Splitu. Našu dugogodišnju tradiciju poslovanja, kulturu, znanje, vještine, inovacije i bogatu ponudu koju imamo, objedinili smo u Dioklecijan Hotel & Residenceu, u sklopu Splitske kuće zdravlja. Vrhunska usluga od pet zvjezdica te stručno osoblje očekuju vas na odjelima stomatologije, kozmetologije te estetske dermatologije.

Sa željom da pružimo vrhunsku uslugu, biramo isključivo tehnologiju i uređaje koji su dokazani svojom kvalitetom, a ujedno predstavljaju i najsuvremenija dostignuća u znanosti. Najvažnije mjerilo i pokazatelj našeg rada zadovoljstvo je naših klijenata koji nas svakim svojim dolaskom motiviraju i potiču da težimo još boljem. Vi ste naša inspiracija!


O DOKTORU:

Dr.sc. Zlatko Kljajić, dr.med.

Specijalist otorinolaringologije, subspecijalist audiologije / Split

Dr.sc. Zlatko Kljajić, diplomirao je na Medicinskom fakultetu u Splitu 2007. godine. Nakon obavljenog jednogodišnjeg staža, radio je godinu dana u ordinaciji obiteljske medicine te na Floridi (SAD) kao brodski liječnik. Nakon polaganja specijalističkog ispita, nastavlja raditi u KBC Split na Klinici za bolesti uha, grla i nosa s kirurgijom glave na poziciji specijalista otorinolaringologije. U međuvremenu završava subspecijalizaciju iz audiologije i postdiplomski doktorski studij te doktorsku disertaciju kojom ujedno stječe titulu doktora znanosti. Zadnjih nekoliko godina dodatno se educira u području estetske medicine, točnije u raznim metodama pomlađivanja lica te u transplantaciji kose. Potonje izučava od ponajboljih na svijetu i to čak tri godine zaredom  prema IMTJ-u, u poznatoj grčkoj Advanced Hair Clinics. Autor je nekolicine publiciranih znanstvenih radova u domaćim i inozemnim časopisima te svojom stručnošću savršeno upotpunjuje naš splitski tim.

Usluge

Usluge Poliklinike Bagatin:

Estetska kirurgija
    - Lice
    - Grudi
    - Tijelo
    - Mali kirurški zahvati
    - Laser centar
    - Konzultacije

Dermatologija
    - Estetska dermatologija
    - Medicinska dermatologija
    - Laser centar

Kozmetologija
    - Tretmani lica
    - Tretmani tijela
    - Dermokozmetika
    - Laser centar
    - Konzultacije

Stomatologija
    - Implantološki centar
    - Protetika
    - Estetska stomatologija
    - Ortodoncija
    - Opća stomatologija
    - Laser centar

Presađivanje kose

*cijene i detalje o pojedinoj usluzi možete vidjeti klikom na područje vašeg interesa

Ugovor s HZZO

 • Ne Postoji

Načini plaćanja

 • Premium
 • Diners
 • Mastercard
 • Maestro
 • Visa

Iskustva drugih

 • 13.4.2023. u 21:38 SATI
 • Korisnik: korisnik54908
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Doktor je izuzetno pristupacan i susretljiv. Strpljivo je odgovarao na sva moja pitanja na konzultacijama. Nekoliko puta sam bila na aplikaciji dermalnih filera i nastavit cu i dalje. Jako sam zadovoljna njegovim radom i ima moje potpuno povjerenje.

 • 7.3.2023. u 11:52 SATI
 • Korisnik: korisnik54246
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

S doktorom Kljajićem sam imao čast i zadovoljstvo imati kontakt u više navrata ove godine i svaki put sam ugodno iznenađen njegovom pristupom. Doktor je jako stručan,susretljiv,empatičan, nenametljiv i uvijek se trudi naći najbolje rješenje za pacijenta čak i ako to rješenje ne uključuje uvijek njega. Posjeduje veliko znanje koje je na svjetskoj razini (mogu potvrditi jer sam dugo godina živio u inozemstvu a i njegov životopis sam dovoljno govori o tome) te je pri tome jako pristupačan i zna saslušati pacijenta kao i prepoznati najbolji način da se riješi njegov problem. Osoba se nikad ne osjeća kao da mu je samo broj što sam često znao doživjeti na par drugih mjesta iz osobnog iskustva. Svakome tko ima potrebu za uslugama iz područja djelovanja doktora Kljaića (a područje je doista široko) savjetujem da mu se bez oklijevanja obrati jer sigurno neće požaliti.

 • 10.1.2023. u 16:10 SATI
 • Korisnik: immohr
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Na konzultacijama sam dobila odgovore na sva pitanja i ono što je najvažnije nije bilo nikakvog nagovaranja i doktor stvarno zna saslušati što je meni bitno. Vidim da je jako dobar u procjeni. Odradila sam povećanje usnica i skinbooster za lice. Jako male iglice koristi i nisam osjetila nikavu bol. Dobila sam svu dokumentaciju po izlasku tako da se osijećam jako sigurno zbog toga. Sve preporuke za dr. Kljajića.

 • 24.10.2022. u 21:21 SATI
 • Korisnik: korisnik51852
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Sa doktorom Kljajicem sam prvi put dosla u kontakt vezano za Blefaroplastiku (korekciju gornjih ocnih kapaka). Poslije izvanrednog rezultat odlucila sam se i na dermalni filer kod doticnog dr gdje je rezultat bio vise nego fantastican. Sve najbolje pohvale i velike preporuke za dokora Kljajica.

 • 25.7.2022. u 22:10 SATI
 • Korisnik: korisnik50526
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Posjetila sam polikliniku Bagatin Split zbog apkikacije filera i botoxa u lice Sve pohvale za dr. Klajića, prezadovoljna sam rezultatima. Oduševila me njegova posvećenost pacijentu i stručnost.

Učitaj još komentara

Doktori medicine

Doktori stomatologije

Bjelovarsko-bilogorska županija

Brodsko-posavska županija

Dubrovačko-neretvanska županija

Grad Zagreb

Istarska županija

Karlovačka županija

Koprivničko-križevačka županija

Krapinsko-zagorska županija

Ličko-senjska županija

Međimurska županija

Nepoznato

Osječko-baranjska županija

Požeško-slavonska županija

Primorsko-goranska županija

Šibensko-kninska županija

Sisačko-moslavačka županija

Splitsko-dalmatinska županija

Varaždinska županija

Virovitičko-podravska županija

Vukovarsko-srijemska županija

Zadarska županija

Zagrebačka županija

dr. Zlatko Kljajić

(otorinolaringolog)