• dr. Zlatko Kljajić
 • (otorinolaringolog)
Razina pomoći 4,84 (25)
Ljubaznost 4,92 (25)
Zakonitost i etičnost 4,84 (25)
Vrijeme čekanja 4,80 (25)
Osoblje 4,88 (25)

O nama

Dr. Zlatko Kljajić,
diplomirao je na Medicinskom fakultetu u Splitu 2007. godine. Nakon obavljenog jednogodišnjeg staža, radio je  godinu dana u ordinaciji obiteljske medicine te na Floridi (SAD) kao brodski liječnik. Nakon polaganja specijalističkog ispita, nastavlja raditi u KBC Split na Klinici za bolesti uha, grla i nosa s kirurgijom glave na poziciji specijalista otorinolaringologije. U međuvremenu završava i subspecijalizaciju iz audiologije i postdiplomski doktorski studij te trenutno piše doktorsku disertaciju. Zadnjih nekoliko godina dodatno se educira u području estetske medicine.
Autor je nekolicine publiciranih znanstvenih radova u domaćim i inozemnim časopisima te svojom stručnošću savršeno upotpunjuje naš splitski tim.

Ugovor s HZZO

 • Ne Postoji

Načini plaćanja

 • Premium Visa
 • Diners
 • Mastercard
Saponija reklama
Saponija reklama

Iskustva drugih

 • 26.6.2020. u 0:58 SATI
 • Korisnik: toni1974
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Pri samom ulasku u polikliniku Bagatin osoblje je pokazalo vrhunsku ljubaznost i srdačnost. Doktor Kljajić je pokazao visok stupanj profesonalnosti i znanja s obzirom da je postupak ( presađivanje kose) po prvi put bio prakticiran u poliklinici.Tokom samog postupka doktor Kljajić je bio veoma edukativan o objasnjenjima tokom postupka. Napomenio bih vrhunsku paznju od sestre Đurđe koja je sa svojim znanjem i iskustvom pomogla da postupak prođe bezbolno.Vrhunski tim na čelu sa Dr.Kljajićem ,sestrom Đurđom i cijelim Bagatin timom omogučio mi je vrhunsku uslugu i nezaboravno iskustvo. Hvala svima na vrhunskoj usluzi.

 • 20.6.2020. u 12:34 SATI
 • Korisnik: Margarita
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Doktor je jako požrtvovan te je uvijek spreman pružiti pacijentu vrhunsku medicinsku uslugu u domeni svojih vrhunskih kvalifikacija.

 • 19.5.2020. u 14:19 SATI
 • Korisnik: korisnik37547
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

I visited Dr Zlatko at Bagatin clinic in Split. The clinic is amazing! From making the appointment, to the service. All the staff are top! Dr Zlatko is very kind and educated, he listened to what I wanted and was able to suggest his ideas in a way that was professional and not at all pushy. I have had dermal filler with Dr Z and recently returned for anti-wrinkle injections, he did a fantastic job! I can honestly say, this treatment/result is the best, by far I have ever had, and I have been having injections for years. Dr Zlatko and Bagatin clinic are second to none!

 • 13.5.2020. u 11:32 SATI
 • Korisnik: korisnik37424
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Prezadovoljna uslugom, ljubaznošću , odnosom, profesionalnošću i stručnošću kako dr. Kljajica tako i osoblju poliklinike Bagatin. Sve pohvale i preporuke.

 • 30.4.2020. u 15:09 SATI
 • Korisnik: korisnik37286
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Odgovoran i iskusan lijecnik, vrlo sam zadovoljna tretmanima koje sam uradila u poliklinici Bagatin. Radujem se ponovnom susretu i nekim novim idejama za koje sam sigurna da ce mi ih Dr.Kljajic predloziti odgovorno i strucno te da ce rezultati istih biti na nivou ovih prethodnih. Sve najbolje.

Učitaj još komentara

Doktori medicine

Doktori stomatologije

Bjelovarsko-bilogorska županija

Brodsko-posavska županija

Dubrovačko-neretvanska županija

Grad Zagreb

Istarska županija

Karlovačka županija

Koprivničko-križevačka županija

Krapinsko-zagorska županija

Ličko-senjska županija

Međimurska županija

Nepoznato

Osječko-baranjska županija

Požeško-slavonska županija

Primorsko-goranska županija

Šibensko-kninska županija

Sisačko-moslavačka županija

Splitsko-dalmatinska županija

Varaždinska županija

Virovitičko-podravska županija

Vukovarsko-srijemska županija

Zadarska županija

Zagrebačka županija

dr. Zlatko Kljajić

(otorinolaringolog)