• prim.dr. Zoran Barčot
 • (kirurg | dječji kirurg)
Razina pomoći 4,86 (14)
Ljubaznost 4,93 (15)
Zakonitost i etičnost 5,00 (15)
Vrijeme čekanja 4,47 (15)
Osoblje 4,87 (15)

O nama

Poliklinika Orlando
osnovana je kako bi u praksi zaživjela ideja multidisciplinarnosti

Usvajamo uvijek nova znanja, educiramo se na međunarodnim simpozijima, i surađujemo sa puno dobrih privatnih i državnih ustanova, kako bismo našim pacijentima jamčili kvalitetu. U našem timu su mladi ambiciozni ljudi, koji u ovakvom načinu rada vide veliku priliku da razviju svoje potencijale, ali i stariji iskusni profesionalci, koji donose stabilnost i održavaju kvalitetu. Naši pacijenti su ljudi koji su izgubili povjerenje u velike zdravstvene sustave i žele prisan kontakt s liječnikom, bez vremenskog ograničenja i, što je najvažnije, bez čekanja.

Poliklinika Orlando ugovorna je ustanova Croatia zdravstvenog i Grawe osiguranja.

Dr. Zoran Barčot, F.E.B.P.S., specijalist je dječje kirurgije od 1997.-e godine, a od 2000.-e godine posjeduje i prestižnu UEMS Euro-licencu iz dječje kirurgije.
Završio je međunarodne poslijediplomske studije “Leadership & Management in Health Systems” i “Biomedicina i zdravstvo” na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu.

Radi na Odjelu za opekline, plastičnu i rekonstrukcijsku kirurgiju i voditelj je hitne i specijalističke dječje kirurške službe KBC-a. Osim svakodnevne skrbi za pacijente s patologijom cjelovite dječje kirurgije, ekspertna polja djelovanja su mu plastična, rekonstrukcijska i kirurgija opeklina dječje dobi te dermatokirurgija i primjena lasera u liječenju krvožilnih promjena.Desetine tisuća zadovoljnih pacijenata jamstvo su kvalitete njegove kirurške skrbi za bolesnike.Kao nekadašnji profesionalni košarkaš i dugogodišnji certificirani sportski liječnik KK Cibona i nacionalnih košarkaških selekcija, bavi se dijagnostikom, liječenjem i prevencijom sportskih ozljeda te problemima dopinga u sportu, kao član odbora Svjetske antidoping agencije.Hrvatski je branitelj i član Udruge liječnika dragovoljaca domovinskog rata 1990-1991.

Usluge

Dječja kirurgija:
Specijalistički pregled - 350,00kn
Adhezioliza u lokalnoj anesteziji - 1.200,00kn
Mali kirurški zahvat (obrada rane, uklanjanje bradavica i sl.) - 250,00-800,00kn


Ugovor s HZZO

 • Ne Postoji

Ugovor s osiguravajućim društvima

 • Croatia
 • Grawe

Iskustva drugih

 • 9.9.2022. u 10:50 SATI
 • Korisnik: korisnik51098
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Doktor je za svaku preporuku što se tiče odnosa sa djecom, a i sa roditeljima. Jednostavno predivna osoba koja je rođena za rad sa djecom :) Najbolji liječnik u gradu, definitivno, prije svega čovjek, a onda sjajan liječnik, dijagnostičar, uvijek dostupan i voli svoje male pacijente i mi volimo njega!

 • 22.4.2022. u 9:17 SATI
 • Korisnik: korisnik49208
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Pregled i zahvat prošao ugodno, gotovo bezbolno i stvarno je sve profesionalno, vidi se da i doktor svoj posao radi s ljubavlju i zna s djecom. Svaka im čast svima tamo! U slučaju potrebe preporučam ovog dragog doktora :)

 • 6.12.2021. u 18:52 SATI
 • Korisnik: Nada
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Odličan doktor! Pristupačan, ljubazan, stručan! Maksimalno izlazi u susret, uz dr. D. Rihtera najbolji ! Od njega smo dobili po što smo i došli! Preporuka svima!

 • 23.9.2021. u 14:04 SATI
 • Korisnik: korisnik45516
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Na pregled na koji smo bili naručeni, nismo ni minute čekali, čak smo ušli i nešto ranije. Prvo porazgovarate s doktorom, a onda slijedi pregled djeteta i naravno puno nam je pomogao. Sve preporuke za doktora! . Zadovoljna mama!

 • 13.5.2021. u 15:33 SATI
 • Korisnik: korisnik43675
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Izvrstan liječnik i nadasve čovjek spreman pomoć. Dr. Barčot liječi već 6 mjeseci opekline III. i II. stupnja našeg malca koji nije imao niti 1,5 godinu kada ih je zadobio. Profesionalni tretman je doveo do toga da je izbjegnuta transplatacija kože, opečena površina je u najvećoj mjeri sanirana s minimalnom promjenom pigmetacije, a u procesu smo uklanjanja ožiljaka (relativno malih u usporedbi s opečenom površinom) laserskim tretmanom. Pored profesionalizma, s ljudske strane trudi se jednostavnim jezikom objasniti zabrinutim roditeljima stanje malca i ukloniti zabrinutost. Možemo biti sretno što Hrvatska ima ovakvog profesionalca - vrhunskog stručnjaka za opekline kod djece.

Učitaj još komentara

Doktori medicine

Doktori stomatologije

Bjelovarsko-bilogorska županija

Brodsko-posavska županija

Dubrovačko-neretvanska županija

Grad Zagreb

Istarska županija

Karlovačka županija

Koprivničko-križevačka županija

Krapinsko-zagorska županija

Ličko-senjska županija

Međimurska županija

Nepoznato

Osječko-baranjska županija

Požeško-slavonska županija

Primorsko-goranska županija

Šibensko-kninska županija

Sisačko-moslavačka županija

Splitsko-dalmatinska županija

Varaždinska županija

Virovitičko-podravska županija

Vukovarsko-srijemska županija

Zadarska županija

Zagrebačka županija

prim.dr. Zoran Barčot

(kirurg, dječji kirurg)