• prim.dr. Zoran Barčot
 • (kirurg | dječji kirurg)
Razina pomoći 4,89 (18)
Ljubaznost 4,95 (19)
Zakonitost i etičnost 5,00 (19)
Vrijeme čekanja 4,58 (19)
Osoblje 4,89 (19)

O nama

Poliklinika Orlando
osnovana je kako bi u praksi zaživjela ideja multidisciplinarnosti

Usvajamo uvijek nova znanja, educiramo se na međunarodnim simpozijima, i surađujemo sa puno dobrih privatnih i državnih ustanova, kako bismo našim pacijentima jamčili kvalitetu. U našem timu su mladi ambiciozni ljudi, koji u ovakvom načinu rada vide veliku priliku da razviju svoje potencijale, ali i stariji iskusni profesionalci, koji donose stabilnost i održavaju kvalitetu. Naši pacijenti su ljudi koji su izgubili povjerenje u velike zdravstvene sustave i žele prisan kontakt s liječnikom, bez vremenskog ograničenja i, što je najvažnije, bez čekanja.

Poliklinika Orlando ugovorna je ustanova Croatia zdravstvenog i Grawe osiguranja.

Dr. Zoran Barčot, F.E.B.P.S., specijalist je dječje kirurgije od 1997.-e godine, a od 2000.-e godine posjeduje i prestižnu UEMS Euro-licencu iz dječje kirurgije.
Završio je međunarodne poslijediplomske studije “Leadership & Management in Health Systems” i “Biomedicina i zdravstvo” na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu.

Radi na Odjelu za opekline, plastičnu i rekonstrukcijsku kirurgiju i voditelj je hitne i specijalističke dječje kirurške službe KBC-a. Osim svakodnevne skrbi za pacijente s patologijom cjelovite dječje kirurgije, ekspertna polja djelovanja su mu plastična, rekonstrukcijska i kirurgija opeklina dječje dobi te dermatokirurgija i primjena lasera u liječenju krvožilnih promjena.Desetine tisuća zadovoljnih pacijenata jamstvo su kvalitete njegove kirurške skrbi za bolesnike.Kao nekadašnji profesionalni košarkaš i dugogodišnji certificirani sportski liječnik KK Cibona i nacionalnih košarkaških selekcija, bavi se dijagnostikom, liječenjem i prevencijom sportskih ozljeda te problemima dopinga u sportu, kao član odbora Svjetske antidoping agencije.Hrvatski je branitelj i član Udruge liječnika dragovoljaca domovinskog rata 1990-1991.

Ugovor s HZZO

 • Ne Postoji

Ugovor s osiguravajućim društvima

 • Croatia
 • Grawe

Iskustva drugih

 • 2.5.2024. u 16:03 SATI
 • Korisnik: korisnik60720
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Realan, pedantan, umirujuć.. Sve je ono što jedan doktor koji radi sa srcem.. Svaku nejasnoću objašnjava sa strpljenjem, i unosi mir svakoj mami, i divi se svakom djetetu svaki put.. NAJBOLJI DOKTOR,STRUČNJAK I OSOBA KOJU POZNAJEM!!!

 • 21.3.2024. u 14:49 SATI
 • Korisnik: korisnik60141
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Ne znam od kuda krenuti, prim.dr. Zoran Barcot je prije svega covijek koji svoje znanje prenosi i koristi na tako lijep nacin. Uvijek tako profesionalan i spreman pojasniti sve sto je potrrbno. Najveca moguca preporuka!

 • 27.10.2023. u 9:59 SATI
 • Korisnik: korisnik53964
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Prvenstveno izniman stručnjak u svom poslu, pristupačan, susretljiv i jednostavan čovjek, koji više od svega ima osjećaj za djecu. Preporučam. Maja Pašalić

 • 14.10.2023. u 8:11 SATI
 • Korisnik: korisnik57549
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Doktor je u mjesec dana rijesio problem koji moje dijete ima od rođenja. Nakon hrpe doktora i hrpe drugih misljenja on je jedini koji je htio operirati moju kćer. Na kraju se ispostavilo da je jedini imao pravo. Doktor je ljubazan, strpljiv i zna sa djecom. Otklonio je veliki strah od operacije, dao nam sve informacije i nakon operacije bio tu za sva pitanja.

 • 9.9.2022. u 10:50 SATI
 • Korisnik: korisnik51098
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Doktor je za svaku preporuku što se tiče odnosa sa djecom, a i sa roditeljima. Jednostavno predivna osoba koja je rođena za rad sa djecom :) Najbolji liječnik u gradu, definitivno, prije svega čovjek, a onda sjajan liječnik, dijagnostičar, uvijek dostupan i voli svoje male pacijente i mi volimo njega!

Učitaj još komentara

Doktori medicine

Doktori stomatologije

Bjelovarsko-bilogorska županija

Brodsko-posavska županija

Dubrovačko-neretvanska županija

Grad Zagreb

Istarska županija

Karlovačka županija

Koprivničko-križevačka županija

Krapinsko-zagorska županija

Ličko-senjska županija

Međimurska županija

Nepoznato

Osječko-baranjska županija

Požeško-slavonska županija

Primorsko-goranska županija

Šibensko-kninska županija

Sisačko-moslavačka županija

Splitsko-dalmatinska županija

Varaždinska županija

Virovitičko-podravska županija

Vukovarsko-srijemska županija

Zadarska županija

Zagrebačka županija

prim.dr. Zoran Barčot

(kirurg, dječji kirurg)