Anti-age tretman

dr.med.dent. Neven Crepulja, stomatolog
Anti-age tretman

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Botox

Mladenačka svježina postiže se jednostavnim, bezbolnim i neinvazivnim zahvatom aplikacije Botoxa u ciljane dijelove mišića lica odgovornih za nastanak bora.
Botox je prirodni pročišćeni protein koji se dobiva iz bakterije Clostridium botulinum.
Sintetički pripravak u optimalnim se dozama aplicira u dio mišića te privremeno blokira njegov rad, čime uklanja bore koje nastaju djelovanjem tog mišića.
Djelovanje Botoxa je lokalizirano samo na dijelove mišića na koje je apliciran.

Najčešće se koristi za korekciju:

  • horizontalnih i vertikalnih bora čela
  • bora između obrva
  • sitnih bora u području očiju (“bore smijalice”)
  • bora u području nosa
  • sitnih bora u području usana
  • neravnina na bradi
  • bora vrata

Tokom zahvata nije potrebna anestezija jer je aplikacija Botoxa gotovo bezbolna.
Malom iglicom botox se aplicira u željene mišiće. Tretman cijelog lica traje oko 10 minuta.
Djelovanje Botoxa vidi se 72 sata nakon aplikacije.
Lice djeluje prirodno, svježe i odmorenije.
Botox ublažuje crte lica, čime se postiže mladenački i njegovan izgled.
Kod mlađih osoba s izraženom mimikom, uklanjanje bora na čelu i oko očiju uklonit će umoran, zabrinut ili namršten izraz lica i vratiti svježi izgled.

Obratite nam se za savjet već kod pojave prvih bora kako biste, uz pomoć naših stručnjaka, spriječili nastajanje novih i produbljivanje već postojećih.

Pravilnim tretmanima očuvajte svoj mladenački izgled i svježinu!

Dermalni fileri

Primjena dermalnih filera na bazi hijaluronske kiseline, jedna je od najučinkovitijih metoda za pomlađivanje izgleda kože te vračanje volumena na pojedinim dijelovima lica.

Dermalni fileri (hijaluronski fileri) su sve više popularni I prihvaćaju se kao metoda izbora među nekirurškim tretmanima koje daju odmah vidljive rezultate, a zadržavaju prirodni izgled I osobnost lica.

Namijenjeni su korekciji bora, modeliranju I popunjavanju dubljih ili plićih kožnih uleknuća te revitalizaciji kože vraćajući joj tako mladenački izgled I svježinu.

Zbog takvog učinka, hijaluronski fileri brzo su zauzeli važnu ulogu u estetskim zahvatima i postali iznimno popularni među pacijentima različite dobi.

Za pacijente koji planiraju pomlađivanje lica pomoću dermalnih filera, najveća prednost je što je nakon zahvata učinak korekcije trenutačno vidljiv.

Dermalni fileri koje koristimo su materijali koji se ubrizgavaju ispod ili u različite slojeve dermisa kože s ciljem podizanja njene površine.

Hijaluronski fileri se koriste za korekciju bora (manjih i dubljih), kožnih nabora i ožiljaka i za povećanje volumena pojedinih dijelova lica.

Hijaluronska kiselina (HA) prirodni je sastavak naše kože te je ključna molekula koja koži daje volumen.

Odgovorna je za elastičnost i potpornu funkciju. Mlada koža sadrži veću koncentraciju hijaluronske kiseline koja kožu čini elastičnom i mekom.

Starenje je prirodan proces u kojem dolazi do smanjenja količine hijaluronske kiseline i kolagena, što dovodi do nastanka suhe kože i bora. Hijaluronskim filerima jednostavno vraćamo taj prirodni sastojak natrag u kožu vraćajući joj volumen.

Silhuette Soft

Silhouette Soft predstavlja novi koncept pomlađivanja lica, novu tehnologiju face liftinga.
Pacijenti estetskog centra DentaS, imaju mogućnost koristiti ovu inovativnu metodu koju koju dr. Anabel Babić uspješno aplicira.

Silhouette Soft sastoji se od resorptivnih niti za estetske korekcije kože glave i vrata. Pruža trenutan, ali prirodan efekt podizanja lica, progresivan oporavak prirodnog kolagena. Procedura traje svega 30 minuta i to pod lokalnom anestezijom, a nema ni rezova.
Nakon procedure vrlo je brz povratak profesionalnom i društvenom životu, a efekt traje do 18 mjeseci.
Radi se o novoj tehnologiji s dvojakim učinkom. Lifting i regenaracijski učinak postiže se uz pomoć Silhouette Soft konaca koji se tokom vremena razgrađuju i apsorbiraju.

Čim se završi s tretmanom, doktor je u stanju redefinirati željeno područje, stežući i podižući tkivo zahvaljujući dvosmjernim i razgrađujućim koncima.
Nakon toga slijedi podizanje volumena za postepene i prirodne rezultate.
Reapsorpcija aktivne supstance, polilaktične kiseline, pomaže koži u obnavljanju kolagena i na taj način dodatno poboljšava izgled tretiranog područja.

Tretman može biti izvršen u samo trideset minuta, pod lokanom anestezijom, u ordinaciji. Može biti potrebno jedan ili više šavova, ovisno o tretiranom području. Može koristiti kao samostalan tretman ili u kombinaciji s filerima i botoxom.
Silhouette Soft koncima možemo tretirati konture lica (linija čeljusti, obrazi), obrve, vrat.

 

Doktori medicine

Doktori stomatologije

Bjelovarsko-bilogorska županija

Brodsko-posavska županija

Dubrovačko-neretvanska županija

Grad Zagreb

Istarska županija

Karlovačka županija

Koprivničko-križevačka županija

Krapinsko-zagorska županija

Ličko-senjska županija

Međimurska županija

Nepoznato

Osječko-baranjska županija

Požeško-slavonska županija

Primorsko-goranska županija

Šibensko-kninska županija

Sisačko-moslavačka županija

Splitsko-dalmatinska županija

Varaždinska županija

Virovitičko-podravska županija

Vukovarsko-srijemska županija

Zadarska županija

Zagrebačka županija