• dr.sc. Davor Kust
 • (onkolog)
Razina pomoći 5,00 (11)
Ljubaznost 5,00 (11)
Zakonitost i etičnost 5,00 (11)
Vrijeme čekanja 4,82 (11)
Osoblje 5,00 (11)

O nama

INOVATIVNA TERAPIJA, KLINIČKA ISPITIVANJA, KLINIČKI ISTRAŽIVAČKI CENTAR, ZNANSTVENI RADOVI, MEDICINSKO PISANJE I BIOSTATISTIKA
Misija SOLMED Grupe

jest pružiti ono najbolje što biomedicinska znanost može ponuditi pacijentima, liječnicima i znanstvenicima.
Otvaramo pacijentima nove mogućnosti primjene inovativne terapije koja je učinkovita, sigurna i besplatna. Nudimo platformu za liječnike i farmaceute koja im omogućuje sudjelovanje u kliničkim ispitivanjima, prilagođeno njihovim potrebama i mogućnostima. Naš tim renomiranih liječnika i znanstvenika nudi cjelovite usluge biostatistike, pisanja znanstvenih radova te edukaciju s područja znanstvenog rada i kliničkih ispitivanja.


O DOKTORU:

dr.sc. Davor Kust, dr.med.univ.mag.  

Dr. Kust je završio Medicinski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, na kojem je 2016. i doktorirao obranivši temu pod naslovom "Prognostičko značenje izražaja gena za citokeratin-20 u stanicama periferne krvi bolesnika s rakom debeloga crijeva". 2018. godine postao je i prvi sveučilišni magistar onkologije i radioterapije u Hrvatskoj obranivši temu pod naslovom "Hipotireoza kao prediktivni faktor boljeg odgovora na terapiju sunitnibom". Od 2015. do 2019. bio je delegat u skupštini Hrvatske liječničke komore te predsjednik Povjerenstva za mlade liječnike, a trenutno je dopredsjednik istoga tijela. Suvlasnik je i jedan od osnivača Poliklinike Solmed, vodeće privatne ustanove za provođenje kliničkih ispitivanja u Hrvatskoj. Tijekom dosadašnjeg rada objavio je 46 znanstvenih i stručno-znanstvenih članaka, 12 poglavlja u medicinskim knjigama i udžbenicima i 25 kongresnih sažetaka. Redoviti je predavač na domaćim i inozenmim onkološkim skupovima, a uža područja interesa su mu tumori probavnog sustava, tumori glave i vrata i neuroendokrini tumori. Također je osnivač najveće privatne onkološke mreže Onkologija.net.

Ugovor s HZZO

 • Ne Postoji

Iskustva drugih

 • 7.11.2020. u 15:37 SATI
 • Korisnik: korisnik40227
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Za razliku od većine doktora pokazao je veliku razinu empatije i profesionalizma, te nam je pomagao kada je nam je najviše trebalo.

 • 5.11.2020. u 11:06 SATI
 • Korisnik: Carrie
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Iznimno ljubazan liječnik, koji mi je svojom empatijom i stručnošću pružio sigurnost i unutarnji mir tijekom terapije. Hvala!

 • 16.9.2020. u 19:46 SATI
 • Korisnik: korisnik39156
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Imam samo pozitivne riječi za dr. Kusta. Vrlo ljubazan i pristupačan. Vrhunska usluga bez puno čekanja. Svima bi ga preporučila.

 • 12.9.2020. u 19:44 SATI
 • Korisnik: korisnik39146
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Moje osobno iskustvo s doktorom je vrlo pozitivno, dosao sam kod njega po preporuci svog kirurga nakon sto sam operirao tumor na debelom crijevu a on mi je odredio dodatne pretrage i nasli smo jos i tumor u desnim plucima koji je srecom tada bio u ranom stadiju pa smo ga uspjeli rjesiti. Ne mogu ni pomisliti sto bi bilo da nismo isli na pretrage. Sada sam vec 3 godine dobro.

 • 27.7.2020. u 21:16 SATI
 • Korisnik: korisnik38503
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Izuzetno stručan, ljubazan i temeljit. Svojim pristupom i komunikacijom ulijeva povjerenje. Svakako liječnik kojeg bi preporučila.

Učitaj još komentara

Doktori medicine

Doktori stomatologije

Bjelovarsko-bilogorska županija

Brodsko-posavska županija

Dubrovačko-neretvanska županija

Grad Zagreb

Istarska županija

Karlovačka županija

Koprivničko-križevačka županija

Krapinsko-zagorska županija

Ličko-senjska županija

Međimurska županija

Nepoznato

Osječko-baranjska županija

Požeško-slavonska županija

Primorsko-goranska županija

Šibensko-kninska županija

Sisačko-moslavačka županija

Splitsko-dalmatinska županija

Varaždinska županija

Virovitičko-podravska županija

Vukovarsko-srijemska županija

Zadarska županija

Zagrebačka županija

dr.sc. Davor Kust

(onkolog)