Estetika lica

dr. Ljiljana Peharda-Ivić, stomatolog
Estetika lica

 

BOTOX U VARAŽDINU

U našoj ordinaciji možete svom licu vratiti mladost i svježinu aplikacijom botoxa, koji doslovno briše bore sa Vašeg lica, dajući vam svjež i blistav izgled.

 

 

 

 

Botox je prirodni pročiščeni protein koji proizvodi bakterija Clostidium botulinum. Primjenjuje se u medicini već dugi niz godina kao lijek za otklanjanje raznih bolnih stanja, i to u, oftalmologiji, neurologiji, pedijatriji, a posljednjih godina najviše s koristi u kozmetologiji u svrhu estetskih zahvata. Primjenu botoxa u estetske svrhe odobrila je američka organizacija FDA još 2002 godine i nakon tog odobrenja, na primjenu botoxa odlučilo se milijun ljudi. Botox je potpuno prirodno, organska i bezopasna tvar koja se injicira ciljano i kontrolirano u mimične mišiće lica.

Botox vrlo dobro djeluje na bore na čelu, i na bore oko očiju, koje uzrokuju uobičajeni pokreti mišića. Tretman botoxom traje do 30 minuta, nije bolan, a rezultati su vidljivi nakon 3-5 dana nakon aplikacije. Bitno je naglasiti da kod tretmana botoxom u našoj ordinaciji, svakom pacijentu pristupamo individualno, tako da su nam rezultati tretmana, potpuno prirodan izgled, pomlađena, svježa i odmorna koža lica, naših zadovoljnih pacijenata. Učinak botoxa traje oko 6 mjeseci, i ako želimo održati mladenački i svježi izgled kože, tretman se mora ponavljati.

Važno je napomenuti da je kod ponovljenih tretmana estetski učinak pomlađivanja trajniji.

 

POMLAĐIVANJE LICA U VARAŽDINU DERMALNIM FILERIMA

Svaka žena danas sanja o bezvremenskoj ljepoti.

Ako i vi volite svoj izgled i želite se osječati dobro u svojoj koži i vratiti svom licu osvježen i blistav izgled Vaše mladosti, onda su hijaluronski dermalni fileri pravo riješenje za Vas. Hijaluronski dermalni fileri posljednjih su deset godina postali zlatni standard,  kada je riječ o pomlađivanju i popunjavanju bora lica , zbog jednostavne primjene, kompatibilnosti,biorazgradivosti,i neznatne bolnosti kod injiciranja. Hijaluronska kiselina prirodni je sastojak vezivnog tkiva naše kože, samo što se starenjem njezin sadržaj u koži smanjuje , što dovodi do gubitka volumena ,koža postaje umorna i bez sjaja i stvaraju se bore.Starenje je najviše vidljivo na licu i vratu.

Hijaluronski dermalni  fileri svako područje Vašeg lica čine ljepšim na tri ključna načina:

  • 1. Smanjuju ili zaglađuju bore i nabore, te pružaju svježiji i blistaviji izgled;
  • 2. Podižu konture Vašeg lica i vračaju izgubljeni volumen obrazima i bradi, kako bi dobili blagi učinak podizanja i ponovo dobili mladolike crte lica;
  • 3. Suptilno preoblikuju i redefiniraju izgled Vaših usana.

Tretmani hijaluronskim dermalnim filerima traju vrlo kratko, neznatno su bolni, vrijeme oporavka je vrlo kratko, a rezultati su vidljivi odmah nakon aplikacije i mogu potrajati i do 18 mjeseci, zavisno od vrste dermalnih filera. U našoj ordinaciji uz veliku stručnost i detaljnu analizu, možete dobiti potpunu nekiruršku remedalaciju Vašeg lica. Što znači, da ćete dobiti osvježeni, mladenački i blistav izgled, a da se neće moći točno odrediti razlog, zbog kojeg izgledate bolje.

To znači da su rezultati suptilni, a vi ćete izgledati prirodno i bolje i privlačit ćete ponovo zadivljene poglede kakve zaslužujete. U ordinaciji koristimo vrhunske dermalne filere: JUVEDERM, DERMAVISC. Također je važno naglasiti da hijarulonski dermalni fileri utječu na regeneraciju i stveranje novog kolagena, čime se znatno usporava daljnji proces starenja kože. Ponavljanjem tretmana pojačava se povoljan učinak i dulje zadržava mladenački izgled i blistav ten.

 

 

Doktori medicine

Doktori stomatologije

Bjelovarsko-bilogorska županija

Brodsko-posavska županija

Dubrovačko-neretvanska županija

Grad Zagreb

Istarska županija

Karlovačka županija

Koprivničko-križevačka županija

Krapinsko-zagorska županija

Ličko-senjska županija

Međimurska županija

Nepoznato

Osječko-baranjska županija

Požeško-slavonska županija

Primorsko-goranska županija

Šibensko-kninska županija

Sisačko-moslavačka županija

Splitsko-dalmatinska županija

Varaždinska županija

Virovitičko-podravska županija

Vukovarsko-srijemska županija

Zadarska županija

Zagrebačka županija