Ugradnja implatanata

dr. Ljiljana Peharda-Ivić, stomatolog
Ugradnja implatanata

 

 

Implantati su titanski vijci koji se ugrađuju u kost i danas su sve prihvatljivija varijanta nadomještanja izgubljenih zuba.

 

 

 

 

Oni zamjenjuju korijen zuba i na njih se postavlja tzv. suprastruktura, odnosno, u krajnjem završnom procesu krunica ili most koji omogućuje da pacijent u ustima umjesto pomične i ponekad vrlo teško nosive proteze ima fiksni protetski, vrlo stabilni nadomjestak, koji savršeno zamjenjuje Vaše izgubljene zube. Najnovija istraživanja govore da je implantat sigurnija i predvidljivija opcija za nadomještanje izgubljenih zuba, u odnosu na prirodne zube, kao nosače krunica ili mostova. 

 

U ordinaciji koristimo OSSTEM implantološki sistem, koji svojom dugogodišnjom primjenom na svjetskoj razini i petogodišnjom primjenom u ordinaciji, garantira kvalitetom i pouzdanošću, a poduprijet je izvrsnom tehnologijom izrade. Implantatima opskrbljujemo gubitak jednog ili više zuba, a također i totalnu bezubost, koja se riješava implantološkim konceptom ALL ON 4 ili ALL ON 6. Dobar i kvalitetan implantant i uz znanjem poduprtu implantaciju vašeg doktora dentalne medicine, daje vam dugogodišnju garanciju. Za sve implantološke zahvate izdajemo certifikate.    

 

 

Doktori medicine

Doktori stomatologije

Bjelovarsko-bilogorska županija

Brodsko-posavska županija

Dubrovačko-neretvanska županija

Grad Zagreb

Istarska županija

Karlovačka županija

Koprivničko-križevačka županija

Krapinsko-zagorska županija

Ličko-senjska županija

Međimurska županija

Nepoznato

Osječko-baranjska županija

Požeško-slavonska županija

Primorsko-goranska županija

Šibensko-kninska županija

Sisačko-moslavačka županija

Splitsko-dalmatinska županija

Varaždinska županija

Virovitičko-podravska županija

Vukovarsko-srijemska županija

Zadarska županija

Zagrebačka županija