• dr. Alex Jukić
 • (ginekolog)
Razina pomoći 4,73 (48)
Ljubaznost 4,82 (49)
Zakonitost i etičnost 4,91 (46)
Vrijeme čekanja 4,64 (47)
Osoblje 4,69 (48)

O nama

Dr. Alexa Jukića ne treba posebno predstavljati: nakon specijalizacije iz ginekologije provodi dugi niz godina u rađaonici i odjelu perinatologije te stječe bogato iskustvo, kako iz subspecijalističkog područja patologije trudnoće, tako iz tehnika rađanja, te je utemeljitelj tehnike prirodnijeg poroda u suvremenoj rađaonici, tadašnjeg radnog mjesta – Opće bolnice Varaždin.

U svojem radu ne zanemaruje široki segment subspecijalističkih grana ginekologije, od uroginekologije do ginekološke onkologije.

Polaganjem ispita ultrazvučne dijagnostike dojke zaokružuje svoju temeljnu edukaciju dijagnostike, praćenja i liječenja ženskog zdravlja te 2010. godine otvaranjem Poliklinike Adarta Varaždin prelazi u privatnu praksu, a par godina kasnije preuzima i dio posla ambulante za primarnu zdravstvenu zaštitu žena u Novom Zagrebu.

Područje fitoaromaterapije dr.sc. Stribora Markovića je od posebnog interesa ovog liječnika, kao i suradnja s kolegicom i profesionalnom partnericom u Poliklinici Artemeda – dr. Natašom Šemnički.

Usluge

Ugovor s HZZO

 • Ne Postoji

Ugovor s osiguravajućim društvima

 • Croatia
 • Uniqua

Načini plaćanja

 • Premium
 • Diners
 • Maestro
 • Mastercard
 • Visa

Članci

dr. Alex Jukić, ginekolog

Kontracepcija

Kontracepcija podrazumijeva sve metode za sprječavanje trudnoće, odnosno njezino planiranje. Prilikom primjene bilo koje metode kontracepcije važno je poznavati svoje tijelo, želje i stavove te...
Cijeli članak
dr. Alex Jukić, ginekolog

Ginekološki pregled

Ginekološki pregled je izrazito važan faktor u brizi o našem ženskom zdravlju te je stoga od velike važnosti stvoriti naviku redovitih odlazaka odabranom ginekologu s kojim imate razvijen odnos b...
Cijeli članak
dr. Alex Jukić, ginekolog

Prehrana u trudnoći

Uravnotežena prehrana bogata nutritijentima od iznimne je važnosti za uredan tijek i razvoj trudnoće, ali jednako tako i za žene koje planiraju trudnoću. Važno je u svakodnevnu prehranu uključi...
Cijeli članak
dr. Alex Jukić, ginekolog

Menstrualni ciklus

Menstruacija označava ljuštenje sluznice maternice (endometrija), koje se u normalnim uvjetima odvija svakih 28 +/- 7 dana. Označava reproduktivno razdoblje svake žene, koje traje od pojave prve m...
Cijeli članak
dr. Alex Jukić, ginekolog

Tjelovježba u trudnoći

Trudnoća je razdoblje koje mnogim ženama označava vrijeme za opuštanje, a ujedno je to vrijeme kada se osjećaju umornije te se brže fizički umaraju. No, ukoliko to zaista nije kontraindicirano,...
Cijeli članak
Učitaj još članaka

Iskustva drugih

 • 23.10.2023. u 15:09 SATI
 • Korisnik: korisnik57691
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Vrlo stručan u svom poslu, pedantan i temeljit. Uza sve to i brižan, komunikativan i strpljiv s pacijenticama. Vidi se da su u poliklinici svi najprije ljudi, a tek onda liječnici i sestre. Sretna sam što sam ih pronašla!

 • 21.8.2023. u 17:02 SATI
 • Korisnik: korisnik48429
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Najbolji doktor <3 nakon Petrove i masakriranja tamo, ovo je takvo jedno olakšanje.. nakon detaljnog pregleda gdje mi je doktor objasnio što se događa i zašto dolazi do problema. rjesio je fizički, a i psihički problem :) hvala!

 • 10.8.2023. u 18:52 SATI
 • Korisnik: korisnik56522
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Izrazito stručan, sugestivan, brz, empatičan i siguran u ono što izgovara. Vrhunska profesionalnost u liječenju, dostupnost i pomoć (stručna i ljudska) u svakom trenutku. Optimizam i vedrina kojom zrači definitivno se prenosi na na pacijente. Zaista zaslužuje sve pohvale.

 • 26.4.2023. u 16:27 SATI
 • Korisnik: korisnik55098
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Dr.Jukić je predivan doktor, pregledi su bezbolni, ima puno strpljenja da objasni pacijentu sve što ga zanima, iznimno stručan i ljubazan. Za svaku preporuku.

 • 13.10.2022. u 13:18 SATI
 • Korisnik: korisnik51672
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Sve preporuke za doktora Jukića i njegov tim. Iznimno otvoren i susretljiv. Otkako smo stigli u Varaždin preuzeo je brigu o trudnoći moje supruge i sve njene potrebe u okviru ginekologije. Iznimno smo sretni i zadovoljni, te smo danas ponosni roditelji zdravog muškića :)

Učitaj još komentara

Doktori medicine

Doktori stomatologije

Bjelovarsko-bilogorska županija

Brodsko-posavska županija

Dubrovačko-neretvanska županija

Grad Zagreb

Istarska županija

Karlovačka županija

Koprivničko-križevačka županija

Krapinsko-zagorska županija

Ličko-senjska županija

Međimurska županija

Nepoznato

Osječko-baranjska županija

Požeško-slavonska županija

Primorsko-goranska županija

Šibensko-kninska županija

Sisačko-moslavačka županija

Splitsko-dalmatinska županija

Varaždinska županija

Virovitičko-podravska županija

Vukovarsko-srijemska županija

Zadarska županija

Zagrebačka županija

dr. Alex Jukić

(ginekolog)