• dr. Alex Jukić
 • (ginekolog)
Razina pomoći 4,73 (49)
Ljubaznost 4,82 (50)
Zakonitost i etičnost 4,91 (47)
Vrijeme čekanja 4,65 (48)
Osoblje 4,69 (49)

O nama

Dr. Alexa Jukića ne treba posebno predstavljati: nakon specijalizacije iz ginekologije provodi dugi niz godina u rađaonici i odjelu perinatologije te stječe bogato iskustvo, kako iz subspecijalističkog područja patologije trudnoće, tako iz tehnika rađanja, te je utemeljitelj tehnike prirodnijeg poroda u suvremenoj rađaonici, tadašnjeg radnog mjesta – Opće bolnice Varaždin.

U svojem radu ne zanemaruje široki segment subspecijalističkih grana ginekologije, od uroginekologije do ginekološke onkologije.

Polaganjem ispita ultrazvučne dijagnostike dojke zaokružuje svoju temeljnu edukaciju dijagnostike, praćenja i liječenja ženskog zdravlja te 2010. godine otvaranjem Poliklinike Adarta Varaždin prelazi u privatnu praksu, a par godina kasnije preuzima i dio posla ambulante za primarnu zdravstvenu zaštitu žena u Novom Zagrebu.

Područje fitoaromaterapije dr.sc. Stribora Markovića je od posebnog interesa ovog liječnika, kao i suradnja s kolegicom i profesionalnom partnericom u Poliklinici Artemeda – dr. Natašom Šemnički.

Usluge

Ugovor s HZZO

 • Ne Postoji

Ugovor s osiguravajućim društvima

 • Croatia
 • Uniqua

Načini plaćanja

 • Premium
 • Diners
 • Maestro
 • Mastercard
 • Visa

Članci

dr. Alex Jukić, ginekolog

Menstrualni ciklus

Menstruacija označava ljuštenje sluznice maternice (endometrija), koje se u normalnim uvjetima odvija svakih 28 +/- 7 dana. Označava reproduktivno razdoblje svake žene, koje traje od pojave prve m...
Cijeli članak
dr. Alex Jukić, ginekolog

Ginekološki pregled

Ginekološki pregled je izrazito važan faktor u brizi o našem ženskom zdravlju te je stoga od velike važnosti stvoriti naviku redovitih odlazaka odabranom ginekologu s kojim imate razvijen odnos b...
Cijeli članak
dr. Alex Jukić, ginekolog

Prehrana u trudnoći

Uravnotežena prehrana bogata nutritijentima od iznimne je važnosti za uredan tijek i razvoj trudnoće, ali jednako tako i za žene koje planiraju trudnoću. Važno je u svakodnevnu prehranu uključi...
Cijeli članak
dr. Alex Jukić, ginekolog

Kontracepcija

Kontracepcija podrazumijeva sve metode za sprječavanje trudnoće, odnosno njezino planiranje. Prilikom primjene bilo koje metode kontracepcije važno je poznavati svoje tijelo, želje i stavove te...
Cijeli članak
dr. Alex Jukić, ginekolog

Tjelovježba u trudnoći

Trudnoća je razdoblje koje mnogim ženama označava vrijeme za opuštanje, a ujedno je to vrijeme kada se osjećaju umornije te se brže fizički umaraju. No, ukoliko to zaista nije kontraindicirano,...
Cijeli članak
Učitaj još članaka

Iskustva drugih

 • 2.5.2024. u 15:44 SATI
 • Korisnik: korisnik60711
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Dr. Jukić je kruna iskustva. Apsolutno stručan, zna što radi, daje pacijentici adekvatnu informaciju i medicinsku pomoć i ne postavlja se s visoka, već se približava, ali uz poštovanje. Hrvatska bi trebala biti sretna da ima stručnjake i ljude takvoga soja!

 • 23.10.2023. u 15:09 SATI
 • Korisnik: korisnik57691
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Vrlo stručan u svom poslu, pedantan i temeljit. Uza sve to i brižan, komunikativan i strpljiv s pacijenticama. Vidi se da su u poliklinici svi najprije ljudi, a tek onda liječnici i sestre. Sretna sam što sam ih pronašla!

 • 21.8.2023. u 17:02 SATI
 • Korisnik: korisnik48429
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Najbolji doktor <3 nakon Petrove i masakriranja tamo, ovo je takvo jedno olakšanje.. nakon detaljnog pregleda gdje mi je doktor objasnio što se događa i zašto dolazi do problema. rjesio je fizički, a i psihički problem :) hvala!

 • 10.8.2023. u 18:52 SATI
 • Korisnik: korisnik56522
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Izrazito stručan, sugestivan, brz, empatičan i siguran u ono što izgovara. Vrhunska profesionalnost u liječenju, dostupnost i pomoć (stručna i ljudska) u svakom trenutku. Optimizam i vedrina kojom zrači definitivno se prenosi na na pacijente. Zaista zaslužuje sve pohvale.

 • 26.4.2023. u 16:27 SATI
 • Korisnik: korisnik55098
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Dr.Jukić je predivan doktor, pregledi su bezbolni, ima puno strpljenja da objasni pacijentu sve što ga zanima, iznimno stručan i ljubazan. Za svaku preporuku.

Učitaj još komentara

Doktori medicine

Doktori stomatologije

Bjelovarsko-bilogorska županija

Brodsko-posavska županija

Dubrovačko-neretvanska županija

Grad Zagreb

Istarska županija

Karlovačka županija

Koprivničko-križevačka županija

Krapinsko-zagorska županija

Ličko-senjska županija

Međimurska županija

Nepoznato

Osječko-baranjska županija

Požeško-slavonska županija

Primorsko-goranska županija

Šibensko-kninska županija

Sisačko-moslavačka županija

Splitsko-dalmatinska županija

Varaždinska županija

Virovitičko-podravska županija

Vukovarsko-srijemska županija

Zadarska županija

Zagrebačka županija

dr. Alex Jukić

(ginekolog)