• dr. Alex Jukić
 • (ginekolog)
Razina pomoći 4,71 (45)
Ljubaznost 4,80 (46)
Zakonitost i etičnost 4,91 (43)
Vrijeme čekanja 4,61 (44)
Osoblje 4,67 (45)

O nama

Dr. Alexa Jukića ne treba posebno predstavljati: nakon specijalizacije iz ginekologije provodi dugi niz godina u rađaonici i odjelu perinatologije te stječe bogato iskustvo, kako iz subspecijalističkog područja patologije trudnoće, tako iz tehnika rađanja, te je utemeljitelj tehnike prirodnijeg poroda u suvremenoj rađaonici, tadašnjeg radnog mjesta – Opće bolnice Varaždin.

U svojem radu ne zanemaruje široki segment subspecijalističkih grana ginekologije, od uroginekologije do ginekološke onkologije.

Polaganjem ispita ultrazvučne dijagnostike dojke zaokružuje svoju temeljnu edukaciju dijagnostike, praćenja i liječenja ženskog zdravlja te 2010. godine otvaranjem Poliklinike Adarta Varaždin prelazi u privatnu praksu, a par godina kasnije preuzima i dio posla ambulante za primarnu zdravstvenu zaštitu žena u Novom Zagrebu.

Područje fitoaromaterapije dr.sc. Stribora Markovića je od posebnog interesa ovog liječnika, kao i suradnja s kolegicom i profesionalnom partnericom u Poliklinici Artemeda – dr. Natašom Šemnički.

Usluge

Ugovor s HZZO

 • Ne Postoji

Ugovor s osiguravajućim društvima

 • Croatia
 • Uniqua

Načini plaćanja

 • Premium
 • Diners
 • Maestro
 • Mastercard
 • Visa

Članci

dr. Alex Jukić, ginekolog

Menstrualni ciklus

Menstruacija označava ljuštenje sluznice maternice (endometrija), koje se u normalnim uvjetima odvija svakih 28 +/- 7 dana. Označava reproduktivno razdoblje svake žene, koje traje od pojave prve m...
Cijeli članak
dr. Alex Jukić, ginekolog

Prehrana u trudnoći

Uravnotežena prehrana bogata nutritijentima od iznimne je važnosti za uredan tijek i razvoj trudnoće, ali jednako tako i za žene koje planiraju trudnoću. Važno je u svakodnevnu prehranu uključi...
Cijeli članak
dr. Alex Jukić, ginekolog

Ginekološki pregled

Ginekološki pregled je izrazito važan faktor u brizi o našem ženskom zdravlju te je stoga od velike važnosti stvoriti naviku redovitih odlazaka odabranom ginekologu s kojim imate razvijen odnos b...
Cijeli članak
dr. Alex Jukić, ginekolog

Tjelovježba u trudnoći

Trudnoća je razdoblje koje mnogim ženama označava vrijeme za opuštanje, a ujedno je to vrijeme kada se osjećaju umornije te se brže fizički umaraju. No, ukoliko to zaista nije kontraindicirano,...
Cijeli članak
dr. Alex Jukić, ginekolog

Kontracepcija

Kontracepcija podrazumijeva sve metode za sprječavanje trudnoće, odnosno njezino planiranje. Prilikom primjene bilo koje metode kontracepcije važno je poznavati svoje tijelo, želje i stavove te...
Cijeli članak
Učitaj još članaka

Iskustva drugih

 • 26.4.2023. u 16:27 SATI
 • Korisnik: korisnik55098
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Dr.Jukić je predivan doktor, pregledi su bezbolni, ima puno strpljenja da objasni pacijentu sve što ga zanima, iznimno stručan i ljubazan. Za svaku preporuku.

 • 13.10.2022. u 13:18 SATI
 • Korisnik: korisnik51672
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Sve preporuke za doktora Jukića i njegov tim. Iznimno otvoren i susretljiv. Otkako smo stigli u Varaždin preuzeo je brigu o trudnoći moje supruge i sve njene potrebe u okviru ginekologije. Iznimno smo sretni i zadovoljni, te smo danas ponosni roditelji zdravog muškića :)

 • 24.9.2022. u 19:07 SATI
 • Korisnik: korisnik51346
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Prvi pregled prošao je u potpunosti bezbolno te bih doktora preporučila svakome tko ima strah od boli ili loša prijašnja iskustva po tom pitanju. Ljubaznost i stručnost doktora također nisu upitne, a i sestra Verka cijelo iskustvo čini još ugodnijim. Svakako se vidimo ponovno!

 • 16.8.2022. u 12:36 SATI
 • Korisnik: korisnik50732
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Sve pohvale za dr.Jukica i sestru Verku ? Dr.Jukic je toliko strucan, uvijek spreman pomoci i udijeliti bilo kakav savjet. Svoju trudnocu cu zasigurno pamtiti cijeli zivot jer je puno olaksao svojim pristupom i svakom dolasku se veselim bez ikakvog straha od pregleda. Sestra Verka je jedna posebna i predivna osoba, pristupacna i simpaticna i ulaskom u ordinaciju osjeca se prijateljska atmosfera ? Velike preporuke za ovaj tim ?

 • 13.5.2022. u 10:10 SATI
 • Korisnik: korisnik49582
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Obzirom da je ovo moja prva trudnoća i da apsolutno ništa ne znam , dr. mi svaki put posveti dovoljno vremena. Doktor je izuzetno strpljiv i ljubazan, sve što me je zanimalo, mogla sam ga pitati, jako se trudio dati iscrpne odgovore. Nije me samo pregledao, i napisao nalaz (sto sam ocekivala) - kroz pregled me jako temeljito vodio, objasnjavao mi svaki detalj.

Učitaj još komentara

Doktori medicine

Doktori stomatologije

Bjelovarsko-bilogorska županija

Brodsko-posavska županija

Dubrovačko-neretvanska županija

Grad Zagreb

Istarska županija

Karlovačka županija

Koprivničko-križevačka županija

Krapinsko-zagorska županija

Ličko-senjska županija

Međimurska županija

Nepoznato

Osječko-baranjska županija

Požeško-slavonska županija

Primorsko-goranska županija

Šibensko-kninska županija

Sisačko-moslavačka županija

Splitsko-dalmatinska županija

Varaždinska županija

Virovitičko-podravska županija

Vukovarsko-srijemska županija

Zadarska županija

Zagrebačka županija

dr. Alex Jukić

(ginekolog)