• dr. Aleksandar Jukić
 • (ginekolog)
Razina pomoći 4,69 (42)
Ljubaznost 4,79 (42)
Zakonitost i etičnost 4,90 (40)
Vrijeme čekanja 4,51 (41)
Osoblje 4,63 (41)

O nama

Dr. Aleksandra Jukića ne treba posebno predstavljati: nakon specijalizacije iz ginekologije provodi dugi niz godina u rađaonici i odjelu perinatologije te stječe bogato iskustvo, kako iz subspecijalističkog područja patologije trudnoće, tako iz tehnika rađanja, te je utemeljitelj tehnike prirodnijeg poroda u suvremenoj rađaonici, tadašnjeg radnog mjesta – Opće bolnice Varaždin.

U svojem radu ne zanemaruje široki segment subspecijalističkih grana ginekologije, od uroginekologije do ginekološke onkologije.

Polaganjem ispita ultrazvučne dijagnostike dojke zaokružuje svoju temeljnu edukaciju dijagnostike, praćenja i liječenja ženskog zdravlja te 2010. godine otvaranjem Poliklinike Adarta Varaždin prelazi u privatnu praksu, a par godina kasnije preuzima i dio posla ambulante za primarnu zdravstvenu zaštitu žena u Novom Zagrebu.

Područje fitoaromaterapije dr.sc. Stribora Markovića je od posebnog interesa ovog liječnika, kao i suradnja s kolegicom i profesionalnom partnericom u Poliklinici Artemeda – dr. Natašom Šemnički.

Usluge

Ugovor s HZZO

 • Ne Postoji

Ugovor s osiguravajućim društvima

 • Croatia
 • Uniqua

Načini plaćanja

 • Premium
 • Diners
 • Maestro
 • Mastercard
 • Visa

Članci

dr. Aleksandar Jukić, ginekolog

Tjelovježba u trudnoći

Trudnoća je razdoblje koje mnogim ženama označava vrijeme za opuštanje, a ujedno je to vrijeme kada se osjećaju umornije te se brže fizički umaraju. No, ukoliko to zaista nije kontraindicirano,...
Cijeli članak
dr. Aleksandar Jukić, ginekolog

Menstrualni ciklus

Menstruacija označava ljuštenje sluznice maternice (endometrija), koje se u normalnim uvjetima odvija svakih 28 +/- 7 dana. Označava reproduktivno razdoblje svake žene, koje traje od pojave prve m...
Cijeli članak
dr. Aleksandar Jukić, ginekolog

Ginekološki pregled

Ginekološki pregled je izrazito važan faktor u brizi o našem ženskom zdravlju te je stoga od velike važnosti stvoriti naviku redovitih odlazaka odabranom ginekologu s kojim imate razvijen odnos b...
Cijeli članak
dr. Aleksandar Jukić, ginekolog

Kontracepcija

Kontracepcija podrazumijeva sve metode za sprječavanje trudnoće, odnosno njezino planiranje. Prilikom primjene bilo koje metode kontracepcije važno je poznavati svoje tijelo, želje i stavove te...
Cijeli članak
dr. Aleksandar Jukić, ginekolog

Prehrana u trudnoći

Uravnotežena prehrana bogata nutritijentima od iznimne je važnosti za uredan tijek i razvoj trudnoće, ali jednako tako i za žene koje planiraju trudnoću. Važno je u svakodnevnu prehranu uključi...
Cijeli članak
Učitaj još članaka

Iskustva drugih

 • 13.5.2022. u 10:10 SATI
 • Korisnik: korisnik49582
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Obzirom da je ovo moja prva trudnoća i da apsolutno ništa ne znam , dr. mi svaki put posveti dovoljno vremena. Doktor je izuzetno strpljiv i ljubazan, sve što me je zanimalo, mogla sam ga pitati, jako se trudio dati iscrpne odgovore. Nije me samo pregledao, i napisao nalaz (sto sam ocekivala) - kroz pregled me jako temeljito vodio, objasnjavao mi svaki detalj.

 • 14.4.2022. u 9:30 SATI
 • Korisnik: korisnik49185
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Najbolji doktor, pristupačan, ljubazan, iskren.. Sve odgovore lijepo objasni, nije arogantan, ne žuri, detaljan u pregledu! sve pohvale.

 • 27.1.2022. u 13:33 SATI
 • Korisnik: korisnik47968
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Doktor Jukić je najbolji ginekolog kod kojeg sam ja ikad bila pregledu. Nježan, strpljiv, širokog osmijeha, prijateljski nastrojen prema pacijenticama, širokog vokabulara i znanja i odlične socijalne interakcije, human i ljubazan, te omiljen u društvu.

 • 12.11.2021. u 23:03 SATI
 • Korisnik: korisnik44561
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Ljubazan, spreman na detaljno pojašnjenje, ne stigmatizira pacijente jer su o svojim problemima tražili informacije na "dr. Google" te su došli kod liječnika tražiti pojašnjenje i mišljenje, spreman razgovarati uz pozitivan stav i o informacijama pročitanim na web stranicama drugih ginekoloških ordinacija, spreman šaliti se i na vlastiti račun ako treba opustiti pacijenta - no ono što je posebno interesantno, doktor Jukić je takav isti bio i kada je radio u bolnici. Dakle, nije promijenio pristup jer sada radi privatno, nego je jednostavno - upravo takav kakav liječnik treba biti. Liječnik za preporuku za prvi ginekološki pregled mlade osobe.

 • 10.11.2021. u 14:40 SATI
 • Korisnik: korisnik456389
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Doktor Aleksandar Jukić je daleko najprofesionalniji ginekolog kod kojeg sam bila. Od njega nikada nećete čuti priglupe komentare tipa: ''bit ćete stara prvorotkinja'' ili ''imate još koju godinu da zatrudnite'' jer se u te osobne stvari svake žene ne miješa. Doktor Jukić je divan čovjek i pažljiv liječnik s kojim se uvijek ležerno usput i porazgovara, koji ima dobre savjete i bogato iskustvo iza sebe. Otkako sam kod njega išla u ambulantu u Sigetu, a sada i u Polikliniku Artemeda, moram reći da je posjet ginekologu postao ugodan i opušten. Svima bih ga preporučila.

Učitaj još komentara

Doktori medicine

Doktori stomatologije

Bjelovarsko-bilogorska županija

Brodsko-posavska županija

Dubrovačko-neretvanska županija

Grad Zagreb

Istarska županija

Karlovačka županija

Koprivničko-križevačka županija

Krapinsko-zagorska županija

Ličko-senjska županija

Međimurska županija

Nepoznato

Osječko-baranjska županija

Požeško-slavonska županija

Primorsko-goranska županija

Šibensko-kninska županija

Sisačko-moslavačka županija

Splitsko-dalmatinska županija

Varaždinska županija

Virovitičko-podravska županija

Vukovarsko-srijemska županija

Zadarska županija

Zagrebačka županija

dr. Aleksandar Jukić

(ginekolog)