• dr. Aleksandar Jukić
 • (ginekolog)
Razina pomoći 4,65 (37)
Ljubaznost 4,76 (37)
Zakonitost i etičnost 4,78 (36)
Vrijeme čekanja 4,30 (37)
Osoblje 4,46 (37)

O nama

Dr. Aleksandra Jukića ne treba posebno predstavljati: nakon specijalizacije iz ginekologije provodi dugi niz godina u rađaonici i odjelu perinatologije te stječe bogato iskustvo, kako iz subspecijalističkog područja patologije trudnoće, tako iz tehnika rađanja, te je utemeljitelj tehnike prirodnijeg poroda u suvremenoj rađaonici, tadašnjeg radnog mjesta – Opće bolnice Varaždin.

U svojem radu ne zanemaruje široki segment subspecijalističkih grana ginekologije, od uroginekologije do ginekološke onkologije.

Polaganjem ispita ultrazvučne dijagnostike dojke zaokružuje svoju temeljnu edukaciju dijagnostike, praćenja i liječenja ženskog zdravlja te 2010. godine otvaranjem Poliklinike Adarta Varaždin prelazi u privatnu praksu, a par godina kasnije preuzima i dio posla ambulante za primarnu zdravstvenu zaštitu žena u Novom Zagrebu.

Područje fitoaromaterapije dr.sc. Stribora Markovića je od posebnog interesa ovog liječnika, kao i suradnja s kolegicom i profesionalnom partnericom u Poliklinici Artemeda – dr. Natašom Šemnički.

Usluge

Ugovor s HZZO

 • Ne Postoji

Ugovor s osiguravajućim društvima

 • Croatia
 • Uniqua

Načini plaćanja

 • Premium
 • Diners
 • Maestro
 • Mastercard
 • Visa

Članci

dr. Aleksandar Jukić, ginekolog

Menstrualni ciklus

Menstruacija označava ljuštenje sluznice maternice (endometrija), koje se u normalnim uvjetima odvija svakih 28 +/- 7 dana. Označava reproduktivno razdoblje svake žene, koje traje od pojave prve m...
Cijeli članak
dr. Aleksandar Jukić, ginekolog

Prehrana u trudnoći

Uravnotežena prehrana bogata nutritijentima od iznimne je važnosti za uredan tijek i razvoj trudnoće, ali jednako tako i za žene koje planiraju trudnoću. Važno je u svakodnevnu prehranu uključi...
Cijeli članak
dr. Aleksandar Jukić, ginekolog

Kontracepcija

Kontracepcija podrazumijeva sve metode za sprječavanje trudnoće, odnosno njezino planiranje. Prilikom primjene bilo koje metode kontracepcije važno je poznavati svoje tijelo, želje i stavove te...
Cijeli članak
dr. Aleksandar Jukić, ginekolog

Ginekološki pregled

Ginekološki pregled je izrazito važan faktor u brizi o našem ženskom zdravlju te je stoga od velike važnosti stvoriti naviku redovitih odlazaka odabranom ginekologu s kojim imate razvijen odnos b...
Cijeli članak
dr. Aleksandar Jukić, ginekolog

Tjelovježba u trudnoći

Trudnoća je razdoblje koje mnogim ženama označava vrijeme za opuštanje, a ujedno je to vrijeme kada se osjećaju umornije te se brže fizički umaraju. No, ukoliko to zaista nije kontraindicirano,...
Cijeli članak
Učitaj još članaka

Iskustva drugih

 • 30.6.2021. u 15:50 SATI
 • Korisnik: korisnik44349
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Iz mog iskustva jedan od rijetkih kod kojeg stvarno osjetite da mu zarada nije prioritet. Čovjek! Toliko human pristup, posvecenost pacijentu i čista ljudska dobrota. Hvala Vam što ste tu za nas.

 • 4.6.2021. u 12:56 SATI
 • Korisnik: korisnik44020
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Savršen pristup, stručnost na visokom nivou, posvećenost pacijentici maksimalno, uz sva detaljna objasnjenja. Svaka preporuka!

 • 5.12.2020. u 13:07 SATI
 • Korisnik: korisnik40800
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Moj ginekolog u Adarti već 10 godina. Veliki čovjek i vrhunski stručnjak, elokventan i empatičan, s izrazito izraženom socijalnom inteligencijom. Uvijek zna izabrati prave riječi da smiri i utješi pacijenticu. Dostupan za pitanja i eventualne konzultacije, uvijek spreman pomoći. Izrazito nježan, svaki pregled i zahvat kod dr. Jukića uvijek je bio apsolutno bezbolan i nimalo neugodan. Sve preporuke za ovog vrhunskog liječnika.

 • 16.11.2020. u 17:03 SATI
 • Korisnik: korisnik39009
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Ljubazan, stručan i smiren liječnik, vaginalni pregled potpuno bezbolan i ugodan. Preporučujem ga svakome!

 • 21.10.2020. u 21:58 SATI
 • Korisnik: mirna
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Definitivno jedan od najboljih ginekologa kod kojih sam imala prilike ići! Temeljitog pristupa, ljubazan, stručan, profesionalan. Moram naglasiti i nježan; inače se užasavam ginekoloških pregleda zbog loših iskustava ali kod dr. Jukića bih mogla svaki dan ići na pregled. Zaista tople preporuke, posebno onima koji su istraumatizirani kao ja. Moram pohvaliti i osoblje, dragi su i ljubazni, sve na vrijeme, nema čekanja, prostor ugodan i čist. Za svaku pohvalu!

Učitaj još komentara

Doktori medicine

Doktori stomatologije

Bjelovarsko-bilogorska županija

Brodsko-posavska županija

Dubrovačko-neretvanska županija

Grad Zagreb

Istarska županija

Karlovačka županija

Koprivničko-križevačka županija

Krapinsko-zagorska županija

Ličko-senjska županija

Međimurska županija

Nepoznato

Osječko-baranjska županija

Požeško-slavonska županija

Primorsko-goranska županija

Šibensko-kninska županija

Sisačko-moslavačka županija

Splitsko-dalmatinska županija

Varaždinska županija

Virovitičko-podravska županija

Vukovarsko-srijemska županija

Zadarska županija

Zagrebačka županija

dr. Aleksandar Jukić

(ginekolog)