• dr. Aleksandar Jukić
 • (ginekolog)
Razina pomoći 4,69 (42)
Ljubaznost 4,79 (42)
Zakonitost i etičnost 4,90 (40)
Vrijeme čekanja 4,51 (41)
Osoblje 4,63 (41)

O nama

Dr. Aleksandra Jukića ne treba posebno predstavljati: nakon specijalizacije iz ginekologije provodi dugi niz godina u rađaonici i odjelu perinatologije te stječe bogato iskustvo, kako iz subspecijalističkog područja patologije trudnoće, tako iz tehnika rađanja, te je utemeljitelj tehnike prirodnijeg poroda u suvremenoj rađaonici, tadašnjeg radnog mjesta – Opće bolnice Varaždin.

U svojem radu ne zanemaruje široki segment subspecijalističkih grana ginekologije, od uroginekologije do ginekološke onkologije.

Polaganjem ispita ultrazvučne dijagnostike dojke zaokružuje svoju temeljnu edukaciju dijagnostike, praćenja i liječenja ženskog zdravlja te 2010. godine otvaranjem Poliklinike Adarta Varaždin prelazi u privatnu praksu, a par godina kasnije preuzima i dio posla ambulante za primarnu zdravstvenu zaštitu žena u Novom Zagrebu.

Područje fitoaromaterapije dr.sc. Stribora Markovića je od posebnog interesa ovog liječnika, kao i suradnja s kolegicom i profesionalnom partnericom u Poliklinici Artemeda – dr. Natašom Šemnički.

Usluge

Ugovor s HZZO

 • Ne Postoji

Ugovor s osiguravajućim društvima

 • Croatia
 • Uniqua

Načini plaćanja

 • Premium
 • Diners
 • Maestro
 • Mastercard
 • Visa

Članci

dr. Aleksandar Jukić, ginekolog

Kontracepcija

Kontracepcija podrazumijeva sve metode za sprječavanje trudnoće, odnosno njezino planiranje. Prilikom primjene bilo koje metode kontracepcije važno je poznavati svoje tijelo, želje i stavove te...
Cijeli članak
dr. Aleksandar Jukić, ginekolog

Tjelovježba u trudnoći

Trudnoća je razdoblje koje mnogim ženama označava vrijeme za opuštanje, a ujedno je to vrijeme kada se osjećaju umornije te se brže fizički umaraju. No, ukoliko to zaista nije kontraindicirano,...
Cijeli članak
dr. Aleksandar Jukić, ginekolog

Prehrana u trudnoći

Uravnotežena prehrana bogata nutritijentima od iznimne je važnosti za uredan tijek i razvoj trudnoće, ali jednako tako i za žene koje planiraju trudnoću. Važno je u svakodnevnu prehranu uključi...
Cijeli članak
dr. Aleksandar Jukić, ginekolog

Menstrualni ciklus

Menstruacija označava ljuštenje sluznice maternice (endometrija), koje se u normalnim uvjetima odvija svakih 28 +/- 7 dana. Označava reproduktivno razdoblje svake žene, koje traje od pojave prve m...
Cijeli članak
dr. Aleksandar Jukić, ginekolog

Ginekološki pregled

Ginekološki pregled je izrazito važan faktor u brizi o našem ženskom zdravlju te je stoga od velike važnosti stvoriti naviku redovitih odlazaka odabranom ginekologu s kojim imate razvijen odnos b...
Cijeli članak
Učitaj još članaka

Iskustva drugih

 • 13.5.2022. u 10:10 SATI
 • Korisnik: korisnik49582
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Obzirom da je ovo moja prva trudnoća i da apsolutno ništa ne znam , dr. mi svaki put posveti dovoljno vremena. Doktor je izuzetno strpljiv i ljubazan, sve što me je zanimalo, mogla sam ga pitati, jako se trudio dati iscrpne odgovore. Nije me samo pregledao, i napisao nalaz (sto sam ocekivala) - kroz pregled me jako temeljito vodio, objasnjavao mi svaki detalj.

 • 14.4.2022. u 9:30 SATI
 • Korisnik: korisnik49185
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Najbolji doktor, pristupačan, ljubazan, iskren.. Sve odgovore lijepo objasni, nije arogantan, ne žuri, detaljan u pregledu! sve pohvale.

 • 27.1.2022. u 13:33 SATI
 • Korisnik: korisnik47968
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Doktor Jukić je najbolji ginekolog kod kojeg sam ja ikad bila pregledu. Nježan, strpljiv, širokog osmijeha, prijateljski nastrojen prema pacijenticama, širokog vokabulara i znanja i odlične socijalne interakcije, human i ljubazan, te omiljen u društvu.

 • 12.11.2021. u 23:03 SATI
 • Korisnik: korisnik44561
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Ljubazan, spreman na detaljno pojašnjenje, ne stigmatizira pacijente jer su o svojim problemima tražili informacije na "dr. Google" te su došli kod liječnika tražiti pojašnjenje i mišljenje, spreman razgovarati uz pozitivan stav i o informacijama pročitanim na web stranicama drugih ginekoloških ordinacija, spreman šaliti se i na vlastiti račun ako treba opustiti pacijenta - no ono što je posebno interesantno, doktor Jukić je takav isti bio i kada je radio u bolnici. Dakle, nije promijenio pristup jer sada radi privatno, nego je jednostavno - upravo takav kakav liječnik treba biti. Liječnik za preporuku za prvi ginekološki pregled mlade osobe.

 • 10.11.2021. u 14:40 SATI
 • Korisnik: korisnik456389
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Doktor Aleksandar Jukić je daleko najprofesionalniji ginekolog kod kojeg sam bila. Od njega nikada nećete čuti priglupe komentare tipa: ''bit ćete stara prvorotkinja'' ili ''imate još koju godinu da zatrudnite'' jer se u te osobne stvari svake žene ne miješa. Doktor Jukić je divan čovjek i pažljiv liječnik s kojim se uvijek ležerno usput i porazgovara, koji ima dobre savjete i bogato iskustvo iza sebe. Otkako sam kod njega išla u ambulantu u Sigetu, a sada i u Polikliniku Artemeda, moram reći da je posjet ginekologu postao ugodan i opušten. Svima bih ga preporučila.

Učitaj još komentara

Doktori medicine

Doktori stomatologije

Bjelovarsko-bilogorska županija

Brodsko-posavska županija

Dubrovačko-neretvanska županija

Grad Zagreb

Istarska županija

Karlovačka županija

Koprivničko-križevačka županija

Krapinsko-zagorska županija

Ličko-senjska županija

Međimurska županija

Nepoznato

Osječko-baranjska županija

Požeško-slavonska županija

Primorsko-goranska županija

Šibensko-kninska županija

Sisačko-moslavačka županija

Splitsko-dalmatinska županija

Varaždinska županija

Virovitičko-podravska županija

Vukovarsko-srijemska županija

Zadarska županija

Zagrebačka županija

dr. Aleksandar Jukić

(ginekolog)