• DomagojMarinić Uredi
 • (otorinolaringolog)
Razina pomoći 5,00 (5)
Ljubaznost 5,00 (5)
Zakonitost i etičnost 5,00 (5)
Vrijeme čekanja 5,00 (5)
Osoblje 5,00 (5)

Opća Bolnica Vinkovci

 • placeZvonarska 57
  Grad Vinkovci, Vukovarsko-srijemska županija

Iskustva drugih

 • 11.12.2018. u 13:15 SATI
 • Korisnik: Josip
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Vrhunski doktor. Stručan i ljubazan. Nakon prometne nesreće i loma vrata imao sam problema sa gutanjem, doktor mi je pružio podršku, kompletno me pregledao i savjetovao zajedno sa Sunčicom Divald. Mogao bi ovdje pisati u nedogled, al doktor Marinić stvarno voli svoj posao, trudi se i obavlja ga na najbolji mogući način i to se vidi i osjeti. Da su svi doktori ko on, gdje bi nam bilo kraja. Ocjena: 5/5

 • 11.12.2017. u 7:36 SATI
 • Korisnik: ivana
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Odličan doktor,pun razumjevanja.Svoj posao radi iz srca i objasni sve u detalje.Operacijom mi je promijenio život na bolje i neizmjerno sam mu zahvalna na tome.

 • 12.4.2017. u 17:48 SATI
 • Korisnik: petra.m
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Kod doktora Marinića sam bila dva puta na operaciji. Jednom na operaciji krajnika, a drugi puta na operaciji nosa. Iznimno stručan i ljubazan doktor. Kod pacijenta stvara osjećaj povjerenja što je meni osobno bilo jako važno. Posveti vam vrijeme i odgovori na sva pitanja koja imate. Za doktora imam samo riječi pohvale kao i za medicinske sestre ORL odjela u Vinkovcima.

 • 15.6.2015. u 22:32 SATI
 • Korisnik: Lejla
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Jako, jako ljubazan doktor. Operirao mi kćer i sada i sina, dok drugi otorinci nisu htjeli ni čuti za vađenje krajnika kod moje djece iako su se mučili i non stop zdravstvene probleme imali zbog njih, pogotovo sin. Ostali doktori su samo govorili kako je još mal, jer ima tek dvije godine. Doktor Marinić ga je spasio i jako smo mu zahvalni. Veliku je odgovornost preuzeo na sebe. Mislim da mu je moj sin bio najmanji pacijent. Evo sin se oporavlja, mirno spava, normalno diše, počeo jesti... Ma blistam od sreće, a sve zahvaljujući doktoru Mariniću. Ne mogu mu dovoljno zahvaliti. Malo malo je obilazio mog malog da vidi kako je. Ma ne, nema riječi za tog čovjeka, predivan je. Puno smo otorinaca obišli, ali ostali mu nisu ni do koljena. Naj, naj doktor! Hvala Vam doktore na svemu!!!!

 • 2.2.2015. u 22:21 SATI
 • Korisnik: IvaBonic
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Mom sinu je dr.Marinić operiro krajnike.Došli smo njemu po drugo mišljenje jer su govorili da je sve uredu.Doktor radi u Općoj Bolnici Vinkovci doznali smo za njega preko poznanika,odmah je bio ljubazan i ugodan mog sina je držao kao kap vode na dlanu.Pregledao ga je i odmah je rekao da su krajnici i da treba operaciju.Sva tri krajnika su izvadili van koji su počeli trunut.Cijelo vrijeme je dolazio i pitao kako je moje djete dok smo bili u bolnici.Dr.Marinić je spasio moje djete i bit ću mu zahvalna do kraja života kao i moj sin.Šteta što nema više ovakvih doktora spreman je pomoć,radi to profesionalno i što je najvažnije pristupačan je,susretljiv......VELIKO HVALA

Učitaj još komentara

Doktori medicine

Doktori stomatologije

Bjelovarsko-bilogorska županija

Brodsko-posavska županija

Dubrovačko-neretvanska županija

Grad Zagreb

Istarska županija

Karlovačka županija

Koprivničko-križevačka županija

Krapinsko-zagorska županija

Ličko-senjska županija

Međimurska županija

Nepoznato

Osječko-baranjska županija

Požeško-slavonska županija

Primorsko-goranska županija

Šibensko-kninska županija

Sisačko-moslavačka županija

Splitsko-dalmatinska županija

Varaždinska županija

Virovitičko-podravska županija

Vukovarsko-srijemska županija

Zadarska županija

Zagrebačka županija

Domagoj Marinić

(otorinolaringolog)