• dr. Luka Bilić
 • (oftalmolog)
Razina pomoći 5,00 (14)
Ljubaznost 5,00 (14)
Zakonitost i etičnost 5,00 (14)
Vrijeme čekanja 4,93 (14)
Osoblje 5,00 (14)

O nama

Povijest

Poliklinika Bilić Vision za oftalmologiju i ortopediju postoji već više od dvadeset godina na Ksaverskoj cesti 45, u sjevernom dijelu grada Zagreba. Pod stručnim vodstvom osnivačice dr. sc. Nadežde Bilić, specijalista oftalmologije, obavlja dijagnostiku i liječenje najrazličitijih očnih bolesti suvremenim metodama i opremom, uz tim liječnika specijaliziranih za pojedine segmente oka.

U svom oftalmološkom dijelu, uz usluge oftalmoloških pregleda, dijagnostike bolesti oka, operacija katarakte, strabizma i estetskih operacija oka, laserskog liječenja mrežnice i laserske trabekuloplastike te refraktivne kirurgije, obavljamo i operacije stražnjeg očnog segmenta (vitrektomije) kao i kompletno liječenje retinalnih bolesti (medical retina). Ukratko, po opusu oftalmoloških pregleda i zahvata radimo sve što se radi i u javnim klinikama za oftalmologiju, izdignuto na razinu usluge koje nudimo kao privatna ustanova.

Pod istom grupacijom nalaze se i 3 poslovnice Alfa Vision Optike: u Centru Kaptol, Nova Ves 11, u Masarykovoj ulici 23 te Ksaverskoj cesti 45 namijenjene završnoj obradi pacijenata, sa svrhom da uz optimalnu dijagnostiku klijent dobije i optimalnu korekciju vida naočalama ili kontaktnim lećama. Optike su vrhunski opremljene i imaju najmoderniji servis za izradu naočala.

Skrećemo pozornost i na naš Laserski centar u kojem na najmodernijem WaveLight, Allegretto Eye-Q laseru dr. sc. Bilić je međunarodno licencirana refraktivna kirurginja s dugogodišnjim praktičnim iskustvom, LASIK i PRK metodom uspješno korigira greške vida i uklanja dioptriju.

Imamo bazu od 250.000 zadovoljnih pacijenata, od kojih je preko 75% došlo putem preporuke. Taj postotak najbolje govori o razini usluge koju pružamo kao i o profesionalnom radu i ugledu koji među pacijentima uživa naša Ustanova.

Poliklinika Bilić Vision može se pohvaliti da još od 2011. godine posjeduje ISO 9001 certifikat kvalitete u segmentu pružanja zdravstvenih usluga. Sukladno misiji i viziji naše Poliklinike, uvođenjem ISO 9001 standarda kontinuirano radimo na edukaciji cjelokupnog osoblja Poliklinike i usavršavanju radnih procesa, a time i kvalitete usluge koje pružamo našim pacijentima. Sudeći po u posljednjih nekoliko godina neprekinutom rastu broja novih pacijenata i operacijskih zahvata u Poliklinici, očigledno je da je ta kvaliteta prepoznata.

S ponosom Vam skrećemo pozornost na činjenicu da je za listopad 2009. godine ugledni hrvatski poslovni mjesečnik “Poslovni savjetnik” izabrao Polikliniku Bilić Vision kao jednu od najboljih medicinskih ustanova u Hrvatskoj, a prema zadnjim istraživanjima javnosti, Bilić Vision se percipira kao jedna od dvije najbolje ustanove za oftalmologiju u Hrvatskoj.

Neprekidno ulažući u opremanje ustanove posljednjom generacijom oftalmološke tehnologije, u edukaciju zaposlenika, a posebice liječnika specijalista, Poliklinika Bilić Vision, vođena svojom misijom i vizijom, stalno usavršava razinu pružene usluge, kako bi pacijentima pružila najbolju moguću zdravstvenu skrb.

Misija je naše Ustanove da uistinu svakom pacijentu pristupamo kao osobi, posvećujemo mu se u potpunosti i stručnom ga brigom vodimo kroz sve faze i potrebe – od prvoga dolaska do izliječenja.

Zbog toga je Poliklinici Bilić Vision svoje povjerenje poklonilo više tisuća ljudi koji su skidanjem dioptrije, uklanjanjem sive mrene ili obavljanjem nekog drugog zahvata postali dio velike obitelji zadovoljnih pacijenata Bilić Visiona.


Zašto Bilić Vision

Vodeći se kriterijem izvrsnosti koji je utkan u viziju Bilić Visiona, svakom našem pacijentu pružamo najbolje moguće što suvremena oftalmologija nudi. Osim operacija katarakte i laserskog skidanja dioptrije, liječenja keratokonusa crosslinkingom, estetskih operacija na vjeđama, filera i botoxa, dijagnosticiramo i liječimo ostale očne bolesti po standardu najmodernijih svjetskih oftalmoloških centara.


 
Zdrav pogled na život

Već 24 godine posvećeni smo brizi o vašem vidu i zdravlju vaših očiju. Specijalizirani smo za lasersko skidanje dioptrije i operaciju sive mrene najmodernijom, preciznom i sigurnom tehnologijom.O DOKTORU

Dr. Luka Bilić,  dr. med. specijalist oftalmolog

Doktor Luka Bilić, specijalist oftalmolog i refraktivni kirurg u Poliklinici Bilić Vision svakodnevno liječi i savjetuje pacijente te vrši operacije oka poput laserskog skidanja dioptrije i operacije sive mrene (katarakte). Glavni je kirurg Poliklinike koji mijenja pogled na svijet svojim pacijentima. Uže područje interesa mu je prednji segment oka, posebice refraktivna kirurgija i kirurgija katarakte (sive mrene).

Usluge

Cjenik zdravstvenih usluga poliklinike Bilic Vision možete pregledati ovdje!

Ugovor s HZZO

 • Ne Postoji

Ugovor s osiguravajućim društvima

 • Croatia
 • Grawe
 • Uniqua
 • Merkur

Načini plaćanja

 • Premium
 • Diners
 • Maestro
 • Mastercard
 • Visa

Članci

dr. Luka Bilić, oftalmolog

Lasersko skidanje dioptrije

Osobe koje trebaju nositi naočale ili kontaktne leće maštaju kako izgleda vid bez očnih pomagala. Lasersko skidanje dioptrije zahvat je koji je obavilo već 30 milijuna ljudi, a broj iz dana u dan...
Cijeli članak
dr. Luka Bilić, oftalmolog

Zablude o laserskom skidanju dioptrije

U današnje vrijeme pojavljuje se dosta neprovjerenih informacija o laserskom skidanju dioptrije stoga u sljedećem članku donosimo odgovore na neka od najvažnijih pitanja....
Cijeli članak
dr. Luka Bilić, oftalmolog

Zaboravite na sivu mrenu i naočale

Doktor Luka Bilić, specijalist oftalmolog i refraktivni kirurg u Poliklinici Bilić Vision svakodnevno liječi i savjetuje pacijente te vrši operacije oka poput laserskog skidanja dioptrije i operac...
Cijeli članak
dr. Luka Bilić, oftalmolog

Najmodernija Femto laserska tehnologija

Femto LASIK, nazivaju i Lasik bez noža, jer se sve etape zahvata laserskog uklanjanja dioptrije oka, izvode uz pomoć lasera. Femto laserska tehnologija koristi se za formiranje poklopčića rožnice...
Cijeli članak
Učitaj još članaka

Iskustva drugih

 • 17.6.2021. u 10:10 SATI
 • Korisnik: frkafulja
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Svaka preporuka za polikliniku Bilić Vision. Ljubazno osoblje,dr Nadežda sve objasni i daje svoju preporuku, dr Luka operira. Uz veliki strah na kraju ispalo jedno ugodno iskustvo. Vrlo zadovoljna rezultatom operacije premda se još privikavam na monovision ali preporodila sam se. Nema više naočala i leća koje žuljaju, dobrodošle sunčane naočale !!

 • 16.3.2021. u 8:37 SATI
 • Korisnik: korisnik42693
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Nedavno sam u poliklinici Bilic Vision obavila lasersku operaciju vida ( FEMTO Lasik. Odlična usluga, za sve pohvale. Svi su ljubazni i pristupačni, nema čekanja, sve prema dogovoru. Napokon dobro vidim bez dioptrijskih naočala.

 • 4.2.2021. u 7:39 SATI
 • Korisnik: korisnik41925
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Nedavno sam u poliklinici Bilić Vision laserskom tehnikom monovision skinula dioptriju.Iskreno sam zadivljena ljubaznošću,točnošću i stručnosti osoblja.Cijeli zahvat mi je objašnjen nekoliko puta,tijekom operacije dr.Luka Bilić stalno je govorio što trenutno radi da bih se ugodnije osjećala.Ukupno sam u ustanovi boravila četiri puta i nikada se nije dogodilo da sam nepotrebno čekala dogovoreni pregled.Osoblje klinike vrlo je ljubazno i profesionalno.Sve pohvale.Izvrsni ste!

 • 3.2.2021. u 20:57 SATI
 • Korisnik: korisnik41922
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Odlazak u Polikliniku Bilic Vision je zaista ugodno iskustvo. Sve je izuzetno profesionalno i ugodno. Kao pacijentica nisam imala niti jednu neugodnost prilikom pregleda očiju i samog operativnog zahvata skidanja dioptrije. Osoblje je vrlo ljubazno i zaista se osjeti briga o pacijentima. Dr. Luka Bilić je izuzetno ugodna i profesionalna osoba koja svojom komunikacijom ovaj "stresni" pregled očiju čini ugodnim.

 • 6.1.2021. u 18:25 SATI
 • Korisnik: korisnik41405
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Godinama sam nosio naočale i kontaktne leće i neko vrijeme razmišljao o laserskoj korekciji dioptrije. Odluku da odem na zahvat donio sam nakon što sam gledao gostovanja dr. Luke Bilića u jednoj televizijskoj emisiji u kojoj je detaljno objašnjavao pregled, metode, postupke, uređaje, oporavak i očekivani rezultat čime sam stekao povjerenje. Prošlo je četiri tjedna nakon korekcije kod dr. Luke Bilića, vid mi je odličan i ova odluka mi je bila jedna od najboljih u životu. Hvala doktoru Luki Biliću, doktorici dr.sc. Nadeždi BIlić i ostalim djelatnicima poliklinike Bilic vision.

Učitaj još komentara

Doktori medicine

Doktori stomatologije

Bjelovarsko-bilogorska županija

Brodsko-posavska županija

Dubrovačko-neretvanska županija

Grad Zagreb

Istarska županija

Karlovačka županija

Koprivničko-križevačka županija

Krapinsko-zagorska županija

Ličko-senjska županija

Međimurska županija

Nepoznato

Osječko-baranjska županija

Požeško-slavonska županija

Primorsko-goranska županija

Šibensko-kninska županija

Sisačko-moslavačka županija

Splitsko-dalmatinska županija

Varaždinska županija

Virovitičko-podravska županija

Vukovarsko-srijemska županija

Zadarska županija

Zagrebačka županija

dr. Luka Bilić

(oftalmolog)