• dr. Luka Bilić
 • (oftalmolog)
Razina pomoći 4,96 (121)
Ljubaznost 4,98 (120)
Zakonitost i etičnost 5,00 (121)
Vrijeme čekanja 4,97 (121)
Osoblje 5,00 (121)

O nama

Povijest

Poliklinika Bilić Vision za oftalmologiju i ortopediju postoji već više od dvadeset godina na Ksaverskoj cesti 45, u sjevernom dijelu grada Zagreba. Pod stručnim vodstvom osnivačice dr. sc. Nadežde Bilić, specijalista oftalmologije, obavlja dijagnostiku i liječenje najrazličitijih očnih bolesti suvremenim metodama i opremom, uz tim liječnika specijaliziranih za pojedine segmente oka.

U svom oftalmološkom dijelu, uz usluge oftalmoloških pregleda, dijagnostike bolesti oka, operacija katarakte, strabizma i estetskih operacija oka, laserskog liječenja mrežnice i laserske trabekuloplastike te refraktivne kirurgije, obavljamo i operacije stražnjeg očnog segmenta (vitrektomije) kao i kompletno liječenje retinalnih bolesti (medical retina). Ukratko, po opusu oftalmoloških pregleda i zahvata radimo sve što se radi i u javnim klinikama za oftalmologiju, izdignuto na razinu usluge koje nudimo kao privatna ustanova.

Pod istom grupacijom nalaze se i 3 poslovnice Alfa Vision Optike: u Centru Kaptol, Nova Ves 11, u Masarykovoj ulici 23 te Ksaverskoj cesti 45 namijenjene završnoj obradi pacijenata, sa svrhom da uz optimalnu dijagnostiku klijent dobije i optimalnu korekciju vida naočalama ili kontaktnim lećama. Optike su vrhunski opremljene i imaju najmoderniji servis za izradu naočala.

Skrećemo pozornost i na naš Laserski centar u kojem na najmodernijem WaveLight, Allegretto Eye-Q laseru dr. sc. Bilić je međunarodno licencirana refraktivna kirurginja s dugogodišnjim praktičnim iskustvom, LASIK i PRK metodom uspješno korigira greške vida i uklanja dioptriju.

Imamo bazu od 250.000 zadovoljnih pacijenata, od kojih je preko 75% došlo putem preporuke. Taj postotak najbolje govori o razini usluge koju pružamo kao i o profesionalnom radu i ugledu koji među pacijentima uživa naša Ustanova.

Poliklinika Bilić Vision može se pohvaliti da još od 2011. godine posjeduje ISO 9001 certifikat kvalitete u segmentu pružanja zdravstvenih usluga. Sukladno misiji i viziji naše Poliklinike, uvođenjem ISO 9001 standarda kontinuirano radimo na edukaciji cjelokupnog osoblja Poliklinike i usavršavanju radnih procesa, a time i kvalitete usluge koje pružamo našim pacijentima. Sudeći po u posljednjih nekoliko godina neprekinutom rastu broja novih pacijenata i operacijskih zahvata u Poliklinici, očigledno je da je ta kvaliteta prepoznata.

S ponosom Vam skrećemo pozornost na činjenicu da je za listopad 2009. godine ugledni hrvatski poslovni mjesečnik “Poslovni savjetnik” izabrao Polikliniku Bilić Vision kao jednu od najboljih medicinskih ustanova u Hrvatskoj, a prema zadnjim istraživanjima javnosti, Bilić Vision se percipira kao jedna od dvije najbolje ustanove za oftalmologiju u Hrvatskoj.

Neprekidno ulažući u opremanje ustanove posljednjom generacijom oftalmološke tehnologije, u edukaciju zaposlenika, a posebice liječnika specijalista, Poliklinika Bilić Vision, vođena svojom misijom i vizijom, stalno usavršava razinu pružene usluge, kako bi pacijentima pružila najbolju moguću zdravstvenu skrb.

Misija je naše Ustanove da uistinu svakom pacijentu pristupamo kao osobi, posvećujemo mu se u potpunosti i stručnom ga brigom vodimo kroz sve faze i potrebe – od prvoga dolaska do izliječenja.

Zbog toga je Poliklinici Bilić Vision svoje povjerenje poklonilo više tisuća ljudi koji su skidanjem dioptrije, uklanjanjem sive mrene ili obavljanjem nekog drugog zahvata postali dio velike obitelji zadovoljnih pacijenata Bilić Visiona.


Zašto Bilić Vision

Vodeći se kriterijem izvrsnosti koji je utkan u viziju Bilić Visiona, svakom našem pacijentu pružamo najbolje moguće što suvremena oftalmologija nudi. Osim operacija katarakte i laserskog skidanja dioptrije, liječenja keratokonusa crosslinkingom, estetskih operacija na vjeđama, filera i botoxa, dijagnosticiramo i liječimo ostale očne bolesti po standardu najmodernijih svjetskih oftalmoloških centara.


 
Zdrav pogled na život

Već 24 godine posvećeni smo brizi o vašem vidu i zdravlju vaših očiju. Specijalizirani smo za lasersko skidanje dioptrije i operaciju sive mrene najmodernijom, preciznom i sigurnom tehnologijom.O DOKTORU

Dr. Luka Bilić,  dr. med. specijalist oftalmolog

Doktor Luka Bilić, specijalist oftalmolog i refraktivni kirurg u Poliklinici Bilić Vision svakodnevno liječi i savjetuje pacijente te vrši operacije oka poput laserskog skidanja dioptrije i operacije sive mrene (katarakte). Glavni je kirurg Poliklinike koji mijenja pogled na svijet svojim pacijentima. Uže područje interesa mu je prednji segment oka, posebice refraktivna kirurgija i kirurgija katarakte (sive mrene).

Usluge

Cjenik zdravstvenih usluga poliklinike Bilic Vision možete pregledati ovdje!

Ugovor s HZZO

 • Ne Postoji

Ugovor s osiguravajućim društvima

 • Croatia
 • Grawe
 • Uniqua
 • Merkur

Načini plaćanja

 • Premium
 • Diners
 • Maestro
 • Mastercard
 • Visa

Članci

dr. Luka Bilić, oftalmolog

Najmodernija Femto laserska tehnologija

Femto LASIK, nazivaju i Lasik bez noža, jer se sve etape zahvata laserskog uklanjanja dioptrije oka, izvode uz pomoć lasera. Femto laserska tehnologija koristi se za formiranje poklopčića rožnice...
Cijeli članak
dr. Luka Bilić, oftalmolog

Zaboravite na sivu mrenu i naočale

Doktor Luka Bilić, specijalist oftalmolog i refraktivni kirurg u Poliklinici Bilić Vision svakodnevno liječi i savjetuje pacijente te vrši operacije oka poput laserskog skidanja dioptrije i operac...
Cijeli članak
dr. Luka Bilić, oftalmolog

Lasersko skidanje dioptrije

Osobe koje trebaju nositi naočale ili kontaktne leće maštaju kako izgleda vid bez očnih pomagala. Lasersko skidanje dioptrije zahvat je koji je obavilo već 30 milijuna ljudi, a broj iz dana u dan...
Cijeli članak
dr. Luka Bilić, oftalmolog

Zablude o laserskom skidanju dioptrije

U današnje vrijeme pojavljuje se dosta neprovjerenih informacija o laserskom skidanju dioptrije stoga u sljedećem članku donosimo odgovore na neka od najvažnijih pitanja....
Cijeli članak
Učitaj još članaka

Iskustva drugih

 • 2.6.2024. u 20:50 SATI
 • Korisnik: korisnik61371
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Preporuka za polikliniku Bilić Vision, dr. Luka Bilić. Jako sam zadovoljan uslugom, nakon operacije, zivot mi je olakšan. Zahvaljujem se cijelom osoblju, Josip Filipovic

 • 28.5.2024. u 15:03 SATI
 • Korisnik: korisnik60582
Razina pomoći
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Vrlo elokventan i profesionalan pristup pacijentu. U obradi pacijenta je vrlo temeljit, obraca pozornost na najmanje detalje i nista ne prepusta slucaju. Za svaku preporuku.

 • 28.5.2024. u 12:21 SATI
 • Korisnik: korisnik61303
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Usluga, ljubaznost i stručnost vrhunska. Za svaku prekoruku. Pacijent je absolutno u fokusu. Po meni broj 1u Hvatskoj.

 • 28.5.2024. u 9:52 SATI
 • Korisnik: korisnik61301
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Preporuka za polikliniku Bilić Vision, dr. Luka Bilić stručan u svojoj praksi oftalmologije, pristupačan i pažljiv, detaljno pojasni proces rada te tijek oporavka. Ostali liječnici poliklinike i osoblje također za pohvalu.

 • 27.5.2024. u 13:56 SATI
 • Korisnik: korisnik46630
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Došla,dogovorila,progledala ?i otišla??.Zasluge uspješnosti idu od susretljivo ljubaznog osoblja sa prijemnog šaltera,spremnih veselih tehničara do stručnih doktora !Hvala Vam,??divni ste svi!

Učitaj još komentara

Doktori medicine

Doktori stomatologije

Bjelovarsko-bilogorska županija

Brodsko-posavska županija

Dubrovačko-neretvanska županija

Grad Zagreb

Istarska županija

Karlovačka županija

Koprivničko-križevačka županija

Krapinsko-zagorska županija

Ličko-senjska županija

Međimurska županija

Nepoznato

Osječko-baranjska županija

Požeško-slavonska županija

Primorsko-goranska županija

Šibensko-kninska županija

Sisačko-moslavačka županija

Splitsko-dalmatinska županija

Varaždinska županija

Virovitičko-podravska županija

Vukovarsko-srijemska županija

Zadarska županija

Zagrebačka županija

dr. Luka Bilić

(oftalmolog)