• dr. Tomislav Čengić
 • (ortoped)
Razina pomoći 5,00 (24)
Ljubaznost 5,00 (24)
Zakonitost i etičnost 5,00 (24)
Vrijeme čekanja 4,46 (24)
Osoblje 4,83 (24)

O nama


Poliklinika NeuroSpine

je specijalizirana zdravstvena ustanova posvećena neurokirurgiji, liječenju boli, te fizikalnoj medicini i rehabilitaciji. Cilj je pružiti vrhunsku zdravstvenu skrb te najveću moguću udobnost pri svakom koraku oporavka kod pacijenta.

Ortopedija

Iz domene specijalnosti ortopedije i traumatologije poliklinika Neurospine svojim pacijentima nudi pregled specijaliste ortopeda i traumatologa kao i daljnju radiološku (RTG, CT, MRI) i laboratorijsku obradu u suradnim ustanovama.
Uz navedene specijalnosti i ekspertizu u liječenju bolesti i ozljeda kralješnice ustanova je specijalizirana za liječenje bolesti i ozljeda ekstremiteta:
-bolesti i ozljede ramena (upalne i degenerativne bolesti, ozljede i prijelomi, savjeti o ugradnji umjetnog zgloba ramena, sportske ozljede, sindrom sraza, lezije rotatorne manšete, kalcificirajući tendinitis, instabilitet)
-bolesti i ozljede lakta (upalne i degenerativne bolesti, ozljede i prijelomi, sportske ozljede, instabilitet, sindrom kubitalnog tunela, epikondilitis, teniski lakat, golferski lakat)
-bolesti i ozljede šake i ručnog zgloba (upalne i degenerativne bolesti, ozljede i prijelomi, kontraktura Dupuytren, škljocavi prst-tendovaginitis, sindrom karpalnog tunela)
-bolesti i ozljede kuka (upalne i degenerativne bolesti, ozljede i prijelomi, savjeti o ugradnji umjetnog zgloba kuka, sportske ozljede)
-bolesti i ozljede koljena (upalne i degenerativne bolesti i ozljede i prijelomi, savjeti o ugradnji umjetnog zgloba koljena, sportske ozljede, akutna i kronična nestabilnost, rupture ligamenata (LCA, LCP)
-bolesti i ozljede gležnja i stopala (upalne i degenerativne bolesti, ozljede i prijelomi gležnja i stopala, liječenje deformacija stopala- hallux valgus i rigidus, digitus flexus i spuštenog stopala, degenerativne bolesti Ahilove tetive, Haglundova peta)


Facebook profil poliklinike Neurospine pogledajte ovdje!

Ugovor s HZZO

 • Ne Postoji

Članci

dr. Tomislav Čengić, ortoped

Primjena matičnih stanica u liječenju osteoartritisa kuka i koljena

EPIDEMIOLOGIJA OSTEOARTRITISA Osteoartritis je glavni uzrok invalidnosti i kronične boli danas. Napredak u modernoj medicini poboljšao je prevenciju, dijagnostiku i liječenje mnogih bolesti...
Cijeli članak
Učitaj još članaka

Iskustva drugih

 • 15.9.2019. u 22:39 SATI
 • Korisnik: korisnik33825
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Doktor je ljubazan, profesionalan i pomogao mi je da se osjećam bolje i da mi zub skroz ne ode. Namjestio ga je natrag, a ostale ozljede po licu i tijelu su brzo očišćene i zamotane. Hvala Vam na pomoći

 • 24.7.2019. u 16:02 SATI
 • Korisnik: Antonio
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Imao sam ozljedu koljena (puknuće meniska) koje se desilo na treningu kada sam pao u duboki čućanj.Koljeno mi je bilo prvo potpuno zaključano i u bolovima, nateklo... u Dubravi su me na hitnom prijemu pustili kući i rekli da nevide nista da ce vjerovatno proci ali da trebam pregled. Zatim sam u KBC Sestre Milosrdnice upoznao dr. Tomislav Čengić kojega su svi hvalili kao najboljeg doktora za te probleme. Nisam dugo čekao, a dr. Čengić je obavio sjajan posao.Pohvaljujem također i sestre 3. odjela koje su bile pretrpane poslom odrađivale sve to i moje zahtjeve kojih je bilo podosta bez problema uz puno ljubaznosti i bez ogorčenosti na licu.Svaka čast!! Puno sam puta bio u bolnicama ali u KBC Sestre Milosrdice sam bio stvarno najzadovoljniji. Svima preporučujem da ako imaju takvih ili sličnih problema bez razmišljanja odu u KBC SESTRE MILOSRDNICE. Još jednom zahvaljujem cjelom 3. Odjelu i savršenom radu dr. Tomislava Čengića

 • 21.5.2019. u 5:53 SATI
 • Korisnik: pacijent332
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Dr. Čengić je vrhunski stručnjak u svom području i uz puno povjerenje sam mu se obratila za nimalo lagan zahvat. Profesionalan, ljubazan, odgovora na svako pitanje. Izuzetno pedantan i temeljit. Kod operacije pazi i na estetiku. Čovjek koji ima neku iskrenu toplinu i tretira ljude kao ljude, a ne samo brojeve.

 • 8.5.2019. u 8:12 SATI
 • Korisnik: ivan888
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Ne mogu vjerovati da tako predani doktori rade u javnim ustanovama. Daje mi ruku na dolasku i odlasku. Skida mi strucni clanak s intereneta i printa. HVALA doktore !!! Bog neka vas cuva.

 • 18.3.2019. u 15:55 SATI
 • Korisnik: Markoniii
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Lomom 5.metakarpalne kosti i usputnim puknucem plocice dosao sam kod dr.Čengića u Neurospine posto mi do tad nije pruzena adekvatna pomoc a i estetski nije bio prihvatljiv do tad napravljen posao. Osoblje i doktori u Neurospine su me primili bez prevelikog cekanja. A sad nakon operacije sam zadovoljan jer ne samo da su mi uklonili stari oziljke nego su maksimalno sanirali ozljedu i mogu rec da sam prezadovoljan. Hvaala Dr. Čengiću i ostatku osoblja genijalni ste:)

Učitaj još komentara

Doktori medicine

Doktori stomatologije

Bjelovarsko-bilogorska županija

Brodsko-posavska županija

Dubrovačko-neretvanska županija

Grad Zagreb

Istarska županija

Karlovačka županija

Koprivničko-križevačka županija

Krapinsko-zagorska županija

Ličko-senjska županija

Međimurska županija

Nepoznato

Osječko-baranjska županija

Požeško-slavonska županija

Primorsko-goranska županija

Šibensko-kninska županija

Sisačko-moslavačka županija

Splitsko-dalmatinska županija

Varaždinska županija

Virovitičko-podravska županija

Vukovarsko-srijemska županija

Zadarska županija

Zagrebačka županija

dr. Tomislav Čengić

(ortoped)