• dr.med.dent. Vladimir Basić
 • (stomatolog)
Razina pomoći 5,00 (21)
Ljubaznost 5,00 (21)
Zakonitost i etičnost 5,00 (21)
Vrijeme čekanja 4,95 (21)
Osoblje 5,00 (21)

O nama

Ordinacija Basić nalazi se u Gospodskoj 29, u Stenjevcu, u podnožju zapadnih obronaka Medvednice. Na usluzi su Vam dvije generacije doktora dentalne medicine iz obitelji Basić i ordinacija sposobna za obavljanje najsofisticiranijih zahtjeva što ih pred nas postavlja moderna dentalna medicina.

Zašto čekati? Redoviti besplatni pregledi, naša stručnost i iskustvo te najkvalitetnija oprema i materijali stoje Vam na raspolaganju već danas!

Zašto plaćati više? Cijene u ordinaciji smo koncipirali vođeni idejom da kvalitetna privatna dentalna medicina jednostavno ne mora biti preskupa! Ugovorite besplatan termin za pregled - mi ćemo ponuditi rješenja.

Ugovor s HZZO

 • Ne Postoji

Članci

dr.med.dent. Vladimir Basić, stomatolog

Roditelji trebaju prati djeci zube

U prijašnjem članku spomenuo sam potrebu kontrole i/ili četkanja zubi djeci do deset godina. Stoga bih se ovdje htio posebno pozabaviti pravilnom higijenom usta i zubi u dječjoj dobi i nazna...
Cijeli članak
dr.med.dent. Vladimir Basić, stomatolog

Dentalni migranti

Možda je na ovom mjestu i upravo u ovo vrijeme potrebno progovoriti o dentalnom turizmu kao dvosmjernoj ulici medicinski indiciranih migracija. Sudeći po strategijama razvoja ministarstava turizma i...
Cijeli članak
Učitaj još članaka

Iskustva drugih

 • 27.8.2019. u 10:57 SATI
 • Korisnik: Vjeko
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Tražio sam novog stomatologa i slučajno sam odabrao dr. Basića na portalu Naj Doktor. Išao sam kod njega prije svega zbog endodoncije koju je odradio odlično. Nakon toga još jedan "popravak" endodoncije koja je napravljena u "državnoj" ordinaciji i zbog koje me taj zub povremeno bolio. Zatim popravak susjednog zuba koji se doslovno raspao i ostao bez pola krunice. Oba zuba danas izgledaju kao da sam s njima rođen i niti jedan me nije nikada poslije zabolio. Dapače, odlični su za drobljenje lješnjaka i badema, imam osjećaj da su jači nego oni moji prirodni. Poslije sam popravljao jedan zub koji uopće nije imao krunicu. Tražio sam doktura da ga samo zapuni u visini zubnog mesa, tek toliko da ne boli i da ga ne moram vaditi. Doktor je samo rekao da OK, da zna om što treba napraviti. Kada sam ga pogledao u ogledalo nisam mogao vjerovati - zub kompletan, kao da je moj od rođenja. Čini mi se da doktor koristi samo najbolje materijale, a uz to je izuzetno pedantan. Nakon stavljanja ispune provjerava može li zubni konac proći između dva zuba! To nikada nigdje nisam doživio. U svakom slučaju,stomatolog za preporuku. Cijena usluge vrlo korektna, atmosfera ugodna, odlična glazbica svira u pozadini. Još da napomenem da sam nakon dobrog osobnog iskustva vodio i djecu na oregled. Doktor nikada nije htio uzeti ni kune.

 • 10.3.2019. u 10:56 SATI
 • Korisnik: Jasna
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Sve ono sto su ostali vec napisali, izuzetan doktor i covjek, pedantan pazljiv, ima osjecaja za covjeka, svima ga preporucam, zub me vise ne boli, takodjer i gospodja tehnicarka ljubazna i draga, , ma naj doktor

 • 6.3.2019. u 11:41 SATI
 • Korisnik: ivanka
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Zeljela bih sa Vama razmijeniti svoje iskustvo koje smo ja i moj suprug dozivjeli u stomatološkoj ordinaciji dr. Vladimir Basic u gajnicama i njegov rad ocijeniti sa 5 plus te bih ga preporucili za Naj DOKTORA. Savršeno i precizno odradjen posao,

 • 18.9.2018. u 14:24 SATI
 • Korisnik: ndoktor

Topla preporuka za ovog mladog i simpaticnog doktora! Vrlo ljubazan,sve lijepo objasni,100% se posveti pacijentu! Oba problematična zuba nam je izvadio praktički bez suza. Presretni smo što ga imamo. Hvala Doktore!!!!

 • 7.2.2018. u 20:04 SATI
 • Korisnik: korisnik29zp
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Doktor je vrhunski stručnjak, a prije svega ljudina od čovjeka, raja kako bi se reklo. Iako sam ga nagovarao, nije mi htio naplatiti 600,00 kn za prvu fazu endodoncije jer sam odlučio dovršiti drugu fazu na stom. fakultetu!!!!:):):) Rekao je da mi neće naplatit posao kojeg nije on dovršio. Imao sam problem sa zuboboljom skoro godinu dana kojeg 10-ak zubara nije moglo riješit. On je otvorio zub i vidio da su kanali inficirani, očistio kanale, dezinficirao i naručio me na punjenje kanala za 3 tjedna. Bol se značajno smanjila i sad mogu normalno funkcionirat. Drugu fazu ću napravit na fakultetu jer sam u stisci sa novcima. Legenda od čovjeka i njegova suradnica također (mislim da mu je to majka, ali nisam siguran)

Učitaj još komentara

Doktori medicine

Doktori stomatologije

Bjelovarsko-bilogorska županija

Brodsko-posavska županija

Dubrovačko-neretvanska županija

Grad Zagreb

Istarska županija

Karlovačka županija

Koprivničko-križevačka županija

Krapinsko-zagorska županija

Ličko-senjska županija

Međimurska županija

Nepoznato

Osječko-baranjska županija

Požeško-slavonska županija

Primorsko-goranska županija

Šibensko-kninska županija

Sisačko-moslavačka županija

Splitsko-dalmatinska županija

Varaždinska županija

Virovitičko-podravska županija

Vukovarsko-srijemska županija

Zadarska županija

Zagrebačka županija

dr.med.dent. Vladimir Basić

(stomatolog)