DIGITAL SMILE DESIGN – vaš novi saveznik za savršeni osmijeh

dr.med.dent. Darko Slovša, stomatolog | spec. oralne kirurgije
DIGITAL SMILE DESIGN – vaš novi saveznik za savršeni osmijehDigital Smile Design najsuvremeniji je koncept stvaranja i dizajniranja osmijeha u svijetu estetske stomatologije kako za pacijente tako i za doktore, a taj proces još zovemo smile makeover (potpuna transformacija osmjeha).

Koncept koji podiže nivo i kvalitetu u komunikaciji pacijenta i doktora, podiže razinu povjerenja i povezuje međusobne ciljeve. A glavni cilj je kreiranje blistavog i savršenog osmijeha za kojim oduvijek težite.Uz ovaj koncept dobijete novi osmijeh specifično skrojen za vaše lice, savršenih proporcija i estetike.

Nema ništa ljepše od nesmetanog osmijeha i nasmijanih ljudi. Stoga ni ne čudi da se više pojedinaca odlučuje se za “smile makeover” svog postojećeg osmijeha s kojim nisu zadovoljni i utječe im na samopouzdanje.Kako bi svaki dan ponosno nosili svoj osmijeh na licu danas je tu sustav Digital Smile Design. On pojednostavljuje i skraćuje trajanje zahvata uz najprecizniji pregled vašeg budućeg osmijeha. To je moguće zahvaljujući računalnom kreiranju osmijeha prema vašim osobnim karakteristikama. Sama zadaća ove moderne tehnologije u stomatološkom svijetu je kreirati osmijeh koji pripada samo vama. To je moguće zahvaljujući analizi fotografija, projekcija osmijeha, zuba i međučeljusnih odnosa i gipsanim modelima na raspolaganju.

Svatko zaslužuje da mu se ispune sve želje kada je njegov osmijeh u pitanju. Stoga smatramo da kreiranje vašeg osmijeha (smile makeover) nikad nije bilo jednostavnije, preciznije, brže i funkcionalnije. Naši stručnjaci posebno su educirani kako bi savladali sve mogućnosti i prednosti Digital Smile Design koncepta. Stoga ste u Poliklinici Smile u sigurnim rukama u svakom trenutku i u svakom koraku postupka. Iskoristite sve prednosti suvremene tehnologije u dentalnoj medicini, prepustite se našim stručnjacima i poklonite si osmijeh kakvog zaslužujete.PREDNOSTI DIGITAL SMILE DESIGN KONCEPTA:

 • Individualiziran pristup i koncept uz foto i video analizu pacijenta
 • Planiranje budućeg osmijeha zajedno s dentalnim tehničarem i pacijentom
 • Uvid u rezultate kreiranja savršenog osmijeha prije početka bilo kakvih zahvata
 • Potpuno bezbolan zahvat
 • Vrhunska estetika usklađena s proporcijama i prirodnim izrazom lica
 • Pacijent može isprobati budući osmijeh prije početka zahvata

 • NOVO SAMOPOUZDANJE ZAHVALJUJUĆI NOVOM OSMJEHU

  Sam plan terapije isključivo ovisi o anomalijama vašeg postojećeg stanja i održavanosti zubi. Na temelju toga se donose odluke koje će kreirati daljnje korake koncepta Smile Design. Terapija se može sastojati od niza različitih zahvata: postavljanja ljuskica, ugradnje krunica, zubnih mostova, implantata, gingivoplastike, ortodontske terapije i ostalog. U planu terapije kombiniramo one zahvate koji su potrebni za vaš specifični slučaj, što ovisi o zdravlju vaših zubi. Digital Smile Design je fantastičan alat koji osim što omogućava da gotovo rješenje vidite unaprijed, smanjuje broj dolazaka u ordinaciju i zadovoljstvo učinjenim je potpuno. Naposlijetku ćete dobiti prekrasan osmijeh koji se savršeno uklapa u proporcije vašeg lica.  Ideje i želje naših pacijenata uvijek su nam na prvom mjestu. Zahvaljujući ovom konceptu pacijent je u mogućnosti do najsitnijih detalja sudjelovati u smile makeover procesu i kreiranju svojeg novog osmijeha.

  Doktori medicine

  Doktori stomatologije

  Bjelovarsko-bilogorska županija

  Brodsko-posavska županija

  Dubrovačko-neretvanska županija

  Grad Zagreb

  Istarska županija

  Karlovačka županija

  Koprivničko-križevačka županija

  Krapinsko-zagorska županija

  Ličko-senjska županija

  Međimurska županija

  Nepoznato

  Osječko-baranjska županija

  Požeško-slavonska županija

  Primorsko-goranska županija

  Šibensko-kninska županija

  Sisačko-moslavačka županija

  Splitsko-dalmatinska županija

  Varaždinska županija

  Virovitičko-podravska županija

  Vukovarsko-srijemska županija

  Zadarska županija

  Zagrebačka županija