Dizajniranje osmijeha kakvog želite

izv.prof.dr.sc. Tomislav Lauc, spec. ortodoncije
Dizajniranje osmijeha kakvog želite

Lijep osmijeh oduvijek je bio važan faktor privlačnosti jer pridonosi ukupnoj estetici lica. U današnje doba je lakše nego ikad njegovati zube, no oni tijekom godina mogu izgubiti na kvaliteti zbog raznih faktora. Ipak, to nije razlog za zabrinutost jer uz naprednu tehnologiju, kakva se koristi u poliklinici za stomatološku dijagnostiku, ortodonciju i protetiku Apolonija, svatko može dizajnirati osmijeh kakav želi.

U Apoloniji se, objašnjava izv. prof. dr. sc. Tomislav Lauc, dr. med. dent. specijalist ortodoncije, svakom pacijentu pristupa individualno te stručnjaci za njega pronalaze najbolje cjelovite usluge.

- Od najsloženijih kirurških zahvata do visoko estetskih tretmana, naši pacijenti sve svoje stomatološke probleme mogu trajno riješiti i nakon naših terapija prestati misliti o svojim zubima te uživati u svom novom osmijehu- kaže dr. Lauc te dodaje da Apoloniju od konkurentskih poliklinika izdvaja i suradnja s timom inozemnih i domaćih vrhunskih stomatologa.

Poliklinika Apolonija svojim pacijentima nudi razne stomatološke usluge, a sastavni dio planiranja prije izrade gotovo svih estetskih zahvata jest metoda Digital Smile Designa.


Bez obzira na to je li riječ o manjim zahvatima ili potpunom makeoveru osmijeha, ističe Lauc, moraju biti zadovoljena dva uvjeta:

Prvi je očuvanje osnovnih principa estetike, sklada i prirodnosti, a druga je vizualizacija budućeg izgleda i pacijentovo sudjelovanje u kreiranju njegovog najljepšeg osmijeha.

Apolonija svojim pacijentima osigurava vrhunsku uslugu s najnovijim tehnološkim sustavima poput CAD/CAM tehnologije te je prva u Hrvatskoj u svoju praksu uvela 3D CBCT dijagnostiku zubi.

- Ključ svake uspješne terapije je najsavršenija dijagnostika. Već na prvom pregledu pacijentu se uzimaju digitalne i trodimenzionalne neradiološke snimke. Uveli smo i skeniranje lica i pomoću najboljih dentalnih softvera naši informatički stručnjaci stvaraju digitalni ideal - od simulacija lica iz različitih kutova do izbora oblika i boja zuba koji se najljepše uklapaju uz oči, lice, osmijeh i dinamiku i mimiku pacijenta - opisuje Lauc.

Ako ste izgubili sve zube, ne trebate očajavati. Poliklinika Apolonija koristi najsloženiji navigacijski sustav za implantate pomoću kojeg se pacijentu postavljaju dentalni implantati na idealnoj poziciji za konačni rad. Kompjutorski vođena dentalna implantologija omogućuje preciznu ugradnju implantata u realnom vremenu i u odnosu na bliske anatomske strukture. Tako možete biti sigurni da će konačan rezultat biti predivan novi osmijeh na koji ćete biti ponosni!

Doktori medicine

Doktori stomatologije

Bjelovarsko-bilogorska županija

Brodsko-posavska županija

Dubrovačko-neretvanska županija

Grad Zagreb

Istarska županija

Karlovačka županija

Koprivničko-križevačka županija

Krapinsko-zagorska županija

Ličko-senjska županija

Međimurska županija

Nepoznato

Osječko-baranjska županija

Požeško-slavonska županija

Primorsko-goranska županija

Šibensko-kninska županija

Sisačko-moslavačka županija

Splitsko-dalmatinska županija

Varaždinska županija

Virovitičko-podravska županija

Vukovarsko-srijemska županija

Zadarska županija

Zagrebačka županija