Estetika lica kao imperativ današnjeg života

Elena Štimac Vukojević, dr.med.dent., spec. stomatološke protetike
Estetika lica kao imperativ današnjeg života

 Svi težimo savršenosti. I svi želimo izgledati najbolje što možemo bez obzira želite li to priznati ili ne. Zbog zastupljenosti beauty trendova, kao i tretmana, čini se da svi, ili barem većina, uvijek traži nove mogućnosti „vječne mladosti“. Iako eliksir trajne mladosti još nije izumljen, postoje tretmani kojima možete izbrisati znakove starenja i osvježiti svoju ljepotu. Među najpoznatijima svakako su hijauronski fileri i botox  koji brišu bore s lica, no jeste li znali koliko lijep i zdrav osmijeh pridonosi mlađem izgledu?

 

Ljuskice za zube u glavnoj ulozi estetske stomatologije

 Muče li vas tamni zubi, mrljice na zubima, otkrhnuti zubi, ili vas možda smeta visoko zubno meso i veličina zubi?Ako je vaš odgovor da, onda je moguće rješenje ugradnja ljuskica za zube. Ljuskice za zube su trajni protetski nadomjestak koji može u samo 5 dana transformirati vaš osmijeh.

Ljuskicama za zube svoj osmijeh možete osvježiti, ali i kreirati osmijeh kakav ste oduvijek željeli. Upravo iz tog razloga one su najčešći tretman kada govorimo o estetskoj stomatologiji.

 

Estetski tretmani 21. stoljeća

   Osim ljuskica s kojima možete transformirati svoj osmijeh i zube, tu su i estetski tretmani hijaluronskim filerima i botoxom kojima je primarna uloga estetika lica.

   Hijaluronskim filerima možete popuniti usne, bore smijalice ili lagano podignuti obraze dok botoxom možete korigirati dublje bore čela i bore oko očiju.

   Fileri i botox pomažu u:

  • Korekciji bora i nabora,
  • Osvježavanju kože lica i vrata,
  • Poboljšavanju elastičnosti i tonusa kože.

   Cilj svih estetskih zahvata, pa tako i filera i botoxa je izbrisati znakove starenja i pritom održati prirodan izgled, jednako kao i kod ugradnje ljuskica za zube. Na vama je samo da odaberete koji je vaš idealni tretman.

    

Potpuno prirodan tretman za pomlađivanje 

Svima koji žele izbjeći agresivne postupke i zadržati mladolik i svjež izgled, današnja medicina nudi potpuno prirodan tretman koji se bazira na vlastitoj krvnoj plazmi. Radi se o PRP tretmanu, trenutno najtraženijem estetskom tretmanu, koji će regenerirati i usporiti proces starenja vaše kože.  

PRP tretman koristi se prvenstveno za pomlađivanje kože, smanjenje bora oko usta, oko oči, smanjenje nazolabijalnih i drugih sitnih bora kao i za smanjenje ožiljaka od akni.

Kao i u slučaju filera ili botoxa i ovaj tretman je brz, jednostavan i potpuno bezbolan, a što je najbolje od svega, rezultati su vidljivi odmah.

 

 

Doktori medicine

Doktori stomatologije

Bjelovarsko-bilogorska županija

Brodsko-posavska županija

Dubrovačko-neretvanska županija

Grad Zagreb

Istarska županija

Karlovačka županija

Koprivničko-križevačka županija

Krapinsko-zagorska županija

Ličko-senjska županija

Međimurska županija

Nepoznato

Osječko-baranjska županija

Požeško-slavonska županija

Primorsko-goranska županija

Šibensko-kninska županija

Sisačko-moslavačka županija

Splitsko-dalmatinska županija

Varaždinska županija

Virovitičko-podravska županija

Vukovarsko-srijemska županija

Zadarska županija

Zagrebačka županija