Podarite svom licu sjaj i svježinu uz hijaluronske dermalne filere

Elena Štimac Vukojević, dr.med.dent., spec. stomatološke protetike
Podarite svom licu sjaj i svježinu uz hijaluronske dermalne filere

Hijaluronski dermalni fileri već su dugi niz godina iznimno popularni u svijetu, a u Hrvatskoj njihova popularnost svakim danom sve više raste. S obzirom na brojne prednosti koje dermalni fileri donose licu i koži, i to gotovo trenutačno, ovaj podatak ne čudi. Sve više žena – ali i muškaraca – upravo u hijaluronskim dermalnim filerima vidi idealno rješenje za mlađi i svježiji izgled kože.

Hijaluronski fileri ispunit će vaše bore, vratiti volumen i sjaj vašoj koži, a vrlo učinkovito se koriste i za povećanje volumena usnica. U nastavku pročitajte koje su još glavne prednosti hijaluronskih filera te saznajte kako vaša koža može zablistati uz njihovu pomoć.

Trenutačni rezultati 

Jedan od glavnih razloga zašto je tretman hijaluronskim dermalnim filerima postao toliko popularan i tražen jest taj što su rezultati gotovo trenutačni. Osobe koje se odluče za filere neće morati čekati tjednima ili čak mjesecima kako bi vidjele razliku na svome licu. Promjene u sjaju i volumenu kože lica pojavit će se gotovo odmah, a potpuni rezultati i veće promjene dolaze do izražaja već kroz nekoliko dana. U tom periodu hijaluronska kiselina će se preraspodijeliti na tretiranim područjima lica, te naposljetku rezultirati znatno mlađom i svježijom kožom bez bora.

Prirodni sastojci i blagotvoran učinak na kožu lica

Ono što osobito oduševljava pacijente diljem svijeta, kao i diljem Lijepe Naše, jest činjenica da čudesni rezultati dermalnih filera potječu od tvari koje se već nalaze u nalaze u prirodnom sastavu kože. Te su tvari hijaluronska kiselina i kolagen. Oni su iznimno važni za našu kožu jer je hidratiziraju i zadržavaju vodu, što kožu čini elastičnom, punom i glatkom, odnosno bez bora. S godinama, hijaluronska kiselina u koži se gubi, odnosno proizvodi u manjim količinama. Kao rezultat, vaša koža postaje suha te gubi sjaj i elastičnost. Hijaluronski fileri, s druge strane, pomažu održavati dovoljne količine ove blagotvorne i važne kiseline te vaše lice održavaju hidratiziranim i glatkim.

Dugotrajni rezultati

Osim trenutačnih rezultata, aplikacijom hijaluronskih dermalnih filera dobit ćete i dugotrajne rezultate. Vaša koža trenutačno će zablistati i pomladiti se te zadržati taj sjaj i mladolikost još dugo nakon aplikacije. Ovisno o osobi, prirodi kože te količini hijalurona kojeg koža proizvodi, kod nekih osoba fileri će potaknuti i prirodnu proizvodnju kolagena i hijalurona. Na taj način, rezultati filera zadržat će se još duže te neće biti nužno ponavljati tretman nakon određenog vremenskog perioda. 

Prirodan izgled lica

Kada govorimo o estetskim tretmanima, ono što većina pacijenata najčešće traži jest prirodan, ujednačen i suptilan izgled. Rezultati moraju biti vidljivi, poboljšati izgled onog dijela tijela ili lica koji se tretira, no pacijenti  ne žele izgledati kao potpuno drugačija ili neprepoznatljiva osoba nakon tretmana. Većina ih jednostavno želi biti bolja verzija sebe, izgledati svježije, odmornije i mladolikije. Upravo takve rezultate daju hijaluronski dermalni fileri – potpuno prirodne. Na suptilan način poboljšat će izgled vašeg lica i dopustiti vam da zablistate.

Veće samopouzdanje

I za kraj, mnogima najvažnija prednost tretmana filerima jest značajan porast samopouzdanja. Kada se ljudi ne osjećaju dobro u vlastitoj koži i kada su nezadovoljni svojim izgledom, to se često odražava na sveukupno raspoloženje, a osobito na samopouzdanje. Od svih fizičkih aspekata, lice možda najviše utječe na samopouzdanje. Ne čudi stoga da je mnogima od primarne važnosti održavati ga mladolikim i svježim. Dermalni fileri učinit će upravo to – iznimno blagotvornim učinkom na kožu vašeg lica te prirodnim i dugotrajnim rezultatima pomoći vam zavoljeti svoj izgled još više nego prije.

Zablistajte i vi

Ako ste i vi primijetili znakove starenja na svom licu, smetaju vam bore oko usana ili je vaša koža jednostavno izgubila sjaj i elastičnost, tada su hijaluronski dermalni fileri pravo rješenje za vas.

Vaša koža ponovno će zablistati, a vi ćete izgledati nekoliko godina mlađe.

Doktori medicine

Doktori stomatologije

Bjelovarsko-bilogorska županija

Brodsko-posavska županija

Dubrovačko-neretvanska županija

Grad Zagreb

Istarska županija

Karlovačka županija

Koprivničko-križevačka županija

Krapinsko-zagorska županija

Ličko-senjska županija

Međimurska županija

Nepoznato

Osječko-baranjska županija

Požeško-slavonska županija

Primorsko-goranska županija

Šibensko-kninska županija

Sisačko-moslavačka županija

Splitsko-dalmatinska županija

Varaždinska županija

Virovitičko-podravska županija

Vukovarsko-srijemska županija

Zadarska županija

Zagrebačka županija