• dr.med.dent. Vladimir Basić
 • (stomatolog)
Razina pomoći 5,00 (25)
Ljubaznost 5,00 (25)
Zakonitost i etičnost 5,00 (25)
Vrijeme čekanja 4,96 (25)
Osoblje 5,00 (25)

O nama

Centar dentalne medicine Basić i Pavlović

 plod je višegodišnjih sinergijskih napora dvojice prijatelja i kolega i posvećen je pronalasku te individualnoj prilagodbi rješenja širokog spektra potreba u modernoj dentalnoj medicini. Od besplatnog prvog pregleda, bezbolnih i detaljno elaboriranih zahvata do umjerenih i utemeljenih cijena - sve obavljamo i za sve odgovaramo osobno - uvjereni da je jedini ispravan put cjelovitoj skrbi dobro poznavanje specifičnih zahtjeva koje pred nas postavlja skrb o svakom posebnom pacijentu.

Ordinacija je potpuno opremljena, higijenski i zdravstveno visoko sigurna za obavljanje zahvata iz svih grana dentalne medicine, od restaurativne stomatologije i moderne terapije liječenja zubi, parodontologije, implantologije, protetike i dječje stomatologije.

Vidimo se u podnožju zapadnih obronaka Medvednice, na adresi Gospodska 27, na prvom katu (ulaz s južne strane).

 

Vladimir Basić (r. 1978.) diplomirao je na Stomatološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Od 2003. godine posvećen je stručnom usavršavanju i kliničkom radu s pacijentima u privatnoj praksi dentalne medicine.

Antonio Pavlović (r. 1978.) diplomirao je na Stomatološkom fakultetu u Zagrebu. Kontinuirano se usavršava na brojnim tečajevima u zemlji i inozemstvu te je redoviti sudionik na kongresima dentalne medicine.

Usluge

Svakako je bitno naglasiti da Centar dentalne medicine Basić i Pavlović  u svojoj ponudi ima široku paletu usluga:  

 • Dječja i preventivna dijagnostika
 • Estetska i konzervativna stomatologija
 • Endodoncija
 • Protetika
 • Implantologija
 • Oralna kirurgija
 • Ortodoncija
 • Parodontoogija
 • RVG dentalna dijagnostika

Ugovor s HZZO

 • Ne Postoji

Načini plaćanja

 • Premium
 • Diners
 • Maestro
 • Mastercard
 • Visa

Članci

dr.med.dent. Vladimir Basić, stomatolog

Dentalni migranti

Možda je na ovom mjestu i upravo u ovo vrijeme potrebno progovoriti o dentalnom turizmu kao dvosmjernoj ulici medicinski indiciranih migracija. Sudeći po strategijama razvoja ministarstava turizma i...
Cijeli članak
dr.med.dent. Vladimir Basić, stomatolog

Saniranje pokvarenih mliječnih zubi bez brušenja

Vaše dijete se boji zubara? Evo rješenja. Hall metodu prekrivanja mliječnih kutnjaka ultra tankom metalnom krunicom koja morfološki savršeno odgovara prirodnom zubu razv......
Cijeli članak
dr.med.dent. Vladimir Basić, stomatolog

Dentalni migranti

Možda je na ovom mjestu i upravo u ovo vrijeme potrebno progovoriti o dentalnom turizmu kao dvosmjernoj ulici medicinski indiciranih migracija. Sudeći po strategijama razvoja ministarstava turizma i...
Cijeli članak
dr.med.dent. Vladimir Basić, stomatolog

Roditelji trebaju prati djeci zube

U prijašnjem članku spomenuo sam potrebu kontrole i/ili četkanja zubi djeci do deset godina. Stoga bih se ovdje htio posebno pozabaviti pravilnom higijenom usta i zubi u dječjoj dobi i nazna......
Cijeli članak
Učitaj još članaka

Iskustva drugih

 • 27.4.2021. u 10:02 SATI
 • Korisnik: korisnik43402
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Sve pohvale mladom doktoru. Dr. Basić je bio vrlo profesionalan, ljubazan i spretan. Moje povjerenje je dobio zato jer ništa ne prepušta slučaju i sve provjerava više puta. U svim susretanjima s njim uvijek je bio strucan i efikasan i imao je razumijevanja za moje probleme, uz jednu dozu humora koja mi super odgovara!

 • 6.1.2021. u 12:09 SATI
 • Korisnik: korisnik41399
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Doktor može biti savršen primjer kako jedan odgovoran lječnik treba pristupiti pacijentima (a i dijeci). Prvo i osnovno moj strah od stomatologa je nestao. Preporučujem ga svakome, ljubazan je, sve mi objasni, uvijek zna o kojem se slučaju radi, bez imalo ustručavanja mogu da nazovem i pitam ako mi nešto nije jasno a on uvijek rado odgovori te dodatno pojasni.

 • 3.4.2020. u 8:16 SATI
 • Korisnik: korisnik37079
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Izvrstan stomatolog, predan poslu, definitivno moja preporuka svima! Vrlo brzi i vidljivi rezultati, doktor je vrlo empatičan i objašnjavao mi je proces jednostavnim riječnikom.

 • 11.12.2019. u 15:58 SATI
 • Korisnik: korisnik35321
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Izuzetno sam zadovoljna uslugom dr. Basića - od liječenja nekoliko zubiju, izrade i postavljanja mostova pa do nadogradnje zubiju kako bi se postigao pravilan zagriz. Prilikom uzimanja otiska za mostove, zbog komplicirane situacije, pozvao je i gospođu koja izrađuje krunice kako bi zajednički procijenili potrebne zahvate na mostovima kako bi bili što točniji! Posebna pohvala ide za vođenje računa o zagrizu jer se zubi s godinama troše i zagriz postaje nepravilan te se zbog toga ostali zdravi zubi oštećuju. Niti jedan stomatog do dr. Basića mi nije ništa govorio o tome nego su samo popravljali zube i stavljali mostove što me i dovelo u situaciju da mi zdravi zubi stradaju te da skoro dvije godine nisam mogla jesti bez bolova. Nakon svih navedenih radova, moji zubi izgledaju kao u mladosti a najvažnije je da je zagriz pravilan te me više ne bole ni zubi ni vilica niti imam glavobolje. Doktor radi vrlo kvalitetno, brzo i precizno a cijene su umjerene. Preporučam!

 • 27.8.2019. u 10:57 SATI
 • Korisnik: Vjeko
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Tražio sam novog stomatologa i slučajno sam odabrao dr. Basića na portalu Naj Doktor. Išao sam kod njega prije svega zbog endodoncije koju je odradio odlično. Nakon toga još jedan "popravak" endodoncije koja je napravljena u "državnoj" ordinaciji i zbog koje me taj zub povremeno bolio. Zatim popravak susjednog zuba koji se doslovno raspao i ostao bez pola krunice. Oba zuba danas izgledaju kao da sam s njima rođen i niti jedan me nije nikada poslije zabolio. Dapače, odlični su za drobljenje lješnjaka i badema, imam osjećaj da su jači nego oni moji prirodni. Poslije sam popravljao jedan zub koji uopće nije imao krunicu. Tražio sam doktura da ga samo zapuni u visini zubnog mesa, tek toliko da ne boli i da ga ne moram vaditi. Doktor je samo rekao da OK, da zna om što treba napraviti. Kada sam ga pogledao u ogledalo nisam mogao vjerovati - zub kompletan, kao da je moj od rođenja. Čini mi se da doktor koristi samo najbolje materijale, a uz to je izuzetno pedantan. Nakon stavljanja ispune provjerava može li zubni konac proći između dva zuba! To nikada nigdje nisam doživio. U svakom slučaju,stomatolog za preporuku. Cijena usluge vrlo korektna, atmosfera ugodna, odlična glazbica svira u pozadini. Još da napomenem da sam nakon dobrog osobnog iskustva vodio i djecu na oregled. Doktor nikada nije htio uzeti ni kune.

Učitaj još komentara

Doktori medicine

Doktori stomatologije

Bjelovarsko-bilogorska županija

Brodsko-posavska županija

Dubrovačko-neretvanska županija

Grad Zagreb

Istarska županija

Karlovačka županija

Koprivničko-križevačka županija

Krapinsko-zagorska županija

Ličko-senjska županija

Međimurska županija

Nepoznato

Osječko-baranjska županija

Požeško-slavonska županija

Primorsko-goranska županija

Šibensko-kninska županija

Sisačko-moslavačka županija

Splitsko-dalmatinska županija

Varaždinska županija

Virovitičko-podravska županija

Vukovarsko-srijemska županija

Zadarska županija

Zagrebačka županija

dr.med.dent. Vladimir Basić

(stomatolog)