• dr.med.dent. Vladimir Basić
 • (stomatolog)
Razina pomoći 5,00 (22)
Ljubaznost 5,00 (22)
Zakonitost i etičnost 5,00 (22)
Vrijeme čekanja 4,95 (22)
Osoblje 5,00 (22)

O nama

Ordinacija Basić nalazi se u Gospodskoj 29, u Stenjevcu, u podnožju zapadnih obronaka Medvednice. Na usluzi su Vam dvije generacije doktora dentalne medicine iz obitelji Basić i ordinacija sposobna za obavljanje najsofisticiranijih zahtjeva što ih pred nas postavlja moderna dentalna medicina.

Zašto čekati? Redoviti besplatni pregledi, naša stručnost i iskustvo te najkvalitetnija oprema i materijali stoje Vam na raspolaganju već danas!

Zašto plaćati više? Cijene u ordinaciji smo koncipirali vođeni idejom da kvalitetna privatna dentalna medicina jednostavno ne mora biti preskupa! Ugovorite besplatan termin za pregled - mi ćemo ponuditi rješenja.

Ugovor s HZZO

 • Ne Postoji

Članci

dr.med.dent. Vladimir Basić, stomatolog

Roditelji trebaju prati djeci zube

U prijašnjem članku spomenuo sam potrebu kontrole i/ili četkanja zubi djeci do deset godina. Stoga bih se ovdje htio posebno pozabaviti pravilnom higijenom usta i zubi u dječjoj dobi i nazna...
Cijeli članak
dr.med.dent. Vladimir Basić, stomatolog

Dentalni migranti

Možda je na ovom mjestu i upravo u ovo vrijeme potrebno progovoriti o dentalnom turizmu kao dvosmjernoj ulici medicinski indiciranih migracija. Sudeći po strategijama razvoja ministarstava turizma i...
Cijeli članak
Učitaj još članaka

Iskustva drugih

 • 11.12.2019. u 15:58 SATI
 • Korisnik: korisnik35321
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Izuzetno sam zadovoljna uslugom dr. Basića - od liječenja nekoliko zubiju, izrade i postavljanja mostova pa do nadogradnje zubiju kako bi se postigao pravilan zagriz. Prilikom uzimanja otiska za mostove, zbog komplicirane situacije, pozvao je i gospođu koja izrađuje krunice kako bi zajednički procijenili potrebne zahvate na mostovima kako bi bili što točniji! Posebna pohvala ide za vođenje računa o zagrizu jer se zubi s godinama troše i zagriz postaje nepravilan te se zbog toga ostali zdravi zubi oštećuju. Niti jedan stomatog do dr. Basića mi nije ništa govorio o tome nego su samo popravljali zube i stavljali mostove što me i dovelo u situaciju da mi zdravi zubi stradaju te da skoro dvije godine nisam mogla jesti bez bolova. Nakon svih navedenih radova, moji zubi izgledaju kao u mladosti a najvažnije je da je zagriz pravilan te me više ne bole ni zubi ni vilica niti imam glavobolje. Doktor radi vrlo kvalitetno, brzo i precizno a cijene su umjerene. Preporučam!

 • 27.8.2019. u 10:57 SATI
 • Korisnik: Vjeko
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Tražio sam novog stomatologa i slučajno sam odabrao dr. Basića na portalu Naj Doktor. Išao sam kod njega prije svega zbog endodoncije koju je odradio odlično. Nakon toga još jedan "popravak" endodoncije koja je napravljena u "državnoj" ordinaciji i zbog koje me taj zub povremeno bolio. Zatim popravak susjednog zuba koji se doslovno raspao i ostao bez pola krunice. Oba zuba danas izgledaju kao da sam s njima rođen i niti jedan me nije nikada poslije zabolio. Dapače, odlični su za drobljenje lješnjaka i badema, imam osjećaj da su jači nego oni moji prirodni. Poslije sam popravljao jedan zub koji uopće nije imao krunicu. Tražio sam doktura da ga samo zapuni u visini zubnog mesa, tek toliko da ne boli i da ga ne moram vaditi. Doktor je samo rekao da OK, da zna om što treba napraviti. Kada sam ga pogledao u ogledalo nisam mogao vjerovati - zub kompletan, kao da je moj od rođenja. Čini mi se da doktor koristi samo najbolje materijale, a uz to je izuzetno pedantan. Nakon stavljanja ispune provjerava može li zubni konac proći između dva zuba! To nikada nigdje nisam doživio. U svakom slučaju,stomatolog za preporuku. Cijena usluge vrlo korektna, atmosfera ugodna, odlična glazbica svira u pozadini. Još da napomenem da sam nakon dobrog osobnog iskustva vodio i djecu na oregled. Doktor nikada nije htio uzeti ni kune.

 • 10.3.2019. u 10:56 SATI
 • Korisnik: Jasna
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Sve ono sto su ostali vec napisali, izuzetan doktor i covjek, pedantan pazljiv, ima osjecaja za covjeka, svima ga preporucam, zub me vise ne boli, takodjer i gospodja tehnicarka ljubazna i draga, , ma naj doktor

 • 6.3.2019. u 11:41 SATI
 • Korisnik: ivanka
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Zeljela bih sa Vama razmijeniti svoje iskustvo koje smo ja i moj suprug dozivjeli u stomatološkoj ordinaciji dr. Vladimir Basic u gajnicama i njegov rad ocijeniti sa 5 plus te bih ga preporucili za Naj DOKTORA. Savršeno i precizno odradjen posao,

 • 18.9.2018. u 14:24 SATI
 • Korisnik: ndoktor

Topla preporuka za ovog mladog i simpaticnog doktora! Vrlo ljubazan,sve lijepo objasni,100% se posveti pacijentu! Oba problematična zuba nam je izvadio praktički bez suza. Presretni smo što ga imamo. Hvala Doktore!!!!

Učitaj još komentara

Doktori medicine

Doktori stomatologije

Bjelovarsko-bilogorska županija

Brodsko-posavska županija

Dubrovačko-neretvanska županija

Grad Zagreb

Istarska županija

Karlovačka županija

Koprivničko-križevačka županija

Krapinsko-zagorska županija

Ličko-senjska županija

Međimurska županija

Nepoznato

Osječko-baranjska županija

Požeško-slavonska županija

Primorsko-goranska županija

Šibensko-kninska županija

Sisačko-moslavačka županija

Splitsko-dalmatinska županija

Varaždinska županija

Virovitičko-podravska županija

Vukovarsko-srijemska županija

Zadarska županija

Zagrebačka županija

dr.med.dent. Vladimir Basić

(stomatolog)