Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

Ervin Tomić (stomatolog)

Prijavi pogrešne/nepotpune podatke
Važno! Najvažnije o tome kako funkcionira portal najdoktor
pročitajte ovdje!
 • Razina pomoći: 5 (2)
 • Ljubaznost: 5 (2)
 • Vrijeme čekanja: 2,5 (2)
 • Osoblje: 4,5 (2)
 • Zakonitost i etičnost: 100% (2)
4,4
Ocijeni doktora * morate biti prijavljeni

Vezani članci

Komentirani doktor: Ervin Tomić

Dobar diagnostik, sve objasni što radi i zašto radi te koje bi bile posljedice da to ne radi, pusti ti vrijeme da se odlučiš o nečemu (što ne preporučujem, nego iz iskustva kažem slušajte ga, dugoročno se isplati), stvari rješava pravovremeno, forsira prevenciju da ne dođe do komplikacija, educira ljude, shvaća kad je nešto nužno i opasno, a kad se može počekat na red, strpljiv s napornim ljudima (kao što sam ja), etičan i profesionalan i drži ljudski nastup, što je za mene dobar karakter i na višem razvojnom stupnju nego razni nesigurni ili bahati hvalisavci. Spasio mi je neke zube koje su drugi htjeli vadit.

 • 0
 • 7
 • -7
Komentirani doktor: Ervin Tomić

Pred 15 godina sam išla kod njega, do preseljenja. Bio je prijatno osvježenje nakon državne zubarice jugo-sistema, koja mi je povadila 5 zubiju a na svako objašnjenje kakva je bol ili gdje je bol ili pitanje kako to da nije davan lijek više od jedanput, da nije punjen kanal do kraja itd, odgovarala je kao da je ugrožena, obrambeno i baš nikad nije imala odgovor, uvijek je ona zubar a ti se u zube ne zaumiješ jer neznaš čitat rtg pa netrebaš ni pitat.

On je pak svaku stvar rastumačio i davao utisak etičnosti i radinosti (čiščenje kanala i to, pažnja sa dodirivanjem zubiju, nema onog lupetanja po zubima, grebanja i klimanja s klještima dok se zdravi zub ne raspukne, nema brzinskih čiščenja kanala, nego sve ima svoje vrijeme rada i trajanja liječenja, svaki karijes se rješava pravovremeno prije nego dođe do pulpe itd).

Malo prije nego sam se selila, reče on meni da bi trebalo stavit implantante između zubiju, jer će mi se pomicat pa ću imat probleme, objasnio je i kakve. A ja si misim, nemam još te godine, može to malo počekat, ima vremena dok ostarim to sredit.
Ali evo, nakon 15 godina, nisam još bakica ali njegove ružne prognoze su se već ostvarile, ne samo da su mi se zubi svi pomakli, nego i zarotirali, pa me smeta ugriz i sad mi je krivo da nisam tad uzela neki kreditić i usadila bar dva zuba jer sad see stvarno meso stišće među zubima koji su se pomakli, ali i gore, jer između nemam zuba, ne pomiču se ravno. Eeee da se bar nisam trebala selit, sad razmišljam da bi se vozila ohoho km do njega.

A jučer mi govori susjeda, htjela je spasit osmicu, on ju je svejedno išao liječit jer je gnjavila, iako joj je savjetovao da ju izvadi dok se ne zakomplicira još više, i evo zakompliciralo joj se kao što je rekao, kad nije slušala; ako itko, onda on objasni uvijek zašto i što radi. Odličan dr.

 • 0
 • 7
 • -7
Komentirani doktor: Ervin Tomić

Predugo vrijeme čekanja .Također te neko prestiže a ti rezerviraš termin.

 • 8
 • 0
 • 8

Morate se prijaviti/registrirati kako bi mogli ostavljati komentare.

Važno! Najvažnije o tome kako funkcionira portal najdoktor
pročitajte ovdje!
Najbolji liječnici u 2017. godini - banner

Preporučeni doktori:

Usporedi doktore

Ukoliko želite usporediti više doktora, molimo odaberite kriterije za pretraživanje.

U redu