Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

Najbolji liječnik 2017.

Nikola Petričević (stomatolog)

Grad Zagreb / Donji Grad / VISODENT Adresa: Amruševa 6
 • Razina pomoći: 4,71 (14)
 • Ljubaznost: 4,86 (14)
 • Vrijeme čekanja: 4,57 (14)
 • Osoblje: 4,77 (13)
 • Zakonitost i etičnost: 92,86% (14)
4,73
Ocijeni doktora * morate biti prijavljeni
Banner-25582_Visodent-Logo.png
 • Telefon: 091/789-5264
 • Radno vrijeme: Pon - Sub 8.00 - 18.00, Nedjeljom ZATVORENO
 • Ugovor s HZZO-om: Ne
 • Email: info at visodent dot com
 • Web: visodent.com/
Visodent, čiji je osnivač Dr.sc.Nikola Petričević, okuplja tim educiranih liječnika dentalne medicine specijaliziranih na području dentalne implantologije, protetike, parodontologije i estetike lica. Stalnom edukacijom na svjetskim sveučilištima, te sudjelovanjem na kongresima naš stručni tim prati europske i svjetske trendove kako bi pacijentu pružili uslugu prema najvišim standardima kvalitete Stručnjaci Visodenta koriste najnovije i najpouzdanije implantološke tehnike, visokokvalitetnu opremu i materijal, te individualni pristup svakom pacijentu. Ovakvim načinom rada, svojim klijentima jamče pronalaženje optimalnog rješenja za njihove potrebe. Visodent raspolaže modernom opremom, te polaže posebnu pažnju na sigurnost pacijenta. Naše usluge uključuju radiološku dijagnostiku i zubotehnički laboratorij, u kojem se protetski radovi izvode prema najvišim europskim standardima, i to korištenjem CE certificiranih biokompatibilnih materijala.

Dr. sc. Nikola Petričević akademski stupanj magistra znanosti stječe 2005. godine, a 2009. doktora znanosti. Specijalistički ispit iz stomatološke protetike položio je 2009. godine. Nagrađen je Rektorovom nagradom za znanstveni studentski rad 2001. godine. Aktivni je sudionik međunarodnih i domaćih kongresa, na kojima je nagrađen dva puta za predavanje: nagrada u kategoriji mladih istraživača (II Prize for Young Scientists) i nagrada za predavanje (1st Runner-up for the best Oral Presentation) “The Croatian version of the Oral Health Impact Profile” (EPA, Atena, 2007). Stipendiju ICP (International College of Prosthodontists) organizacije za stručno-znanstveno usavršavanje (Clinical Prosthodontics Educators Workshop) dobija 2008. godine. Stipendiju ITI (International Team of Implantology) organizacije za jednogodišnji studijski boravak u svrhu stručno-znanstvenog usavršavanja u području implantologije započinje 01.02.2010. godine na Department of Periodontology and Implant Dentistry, Eastman Dental Hospital of Rome. Dr.sc. Nikola Petričević član je znanstveno-stručnih društava: Hrvatske komore dentalne medicine, Hrvatskog društva za stomatološku protetiku, European Prosthodontic Association (EPA), International Colledge of Prosthodontics (ICP) i International Team of Imlantology (ITI). Služi engleskim, njemačkim i talijanskim jezikom.

Znamo da je glavni uzrok propadanja zuba karijes, a da karijes uzrokuje bakterija. S obzirom da većina populacije ima popravljeno barem nekoliko zuba, svjesni smo koliko je bolest raširena. Infekcija se može širiti kroz zubno tkivo ...

  Koje su najčešće ozljede prilikom bavljenja sportom? Najčešće ozljeda u području lica i usta odnosi se na izbijanje ili traumu prednjih zuba te njihovo rasklimavanje. Od ozljeda mekih tkiva treba izdvojiti nagnječen...

  NajDr: Stomatologija, kao dio medicine, se naglo razvila u posljednje vrijeme. Čemu to možemo zahvaliti? NP: Stomatologija je kao struka doživjela nekoliko naglih skokova u svom razvoju i jedan od njih možemo zahvaliti pronalasku ane...

Sedacija takozvanim “rajskim plinom”, odnosno dušičnim oksidom, inovativno je rješenje za pacijente sa dentalnom fobijom, koji osjećaju nelagodu i strah pri odlasku kod stomatologa. Uređaj Master Flux ima automatsku kon...

Noviji komentari
Komentirani doktor: Nikola Petričević

Njegova mladost mu je samo prednost jer iskustva i stručnosti ima jednako ili više od svojih stariji kolega. On se uvijek maksimalno potrudi da zadovolji i estetske i funkcionalne kriterije dok radi, što u mom slučaju nije lako, a s druge strane gotovo bezbolno. Hvala mu na tome!
Ima moju najtopliju preporuku!!!!

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Nikola Petričević

Odličan doktor, profi ordinacija. Profesionalac vrhunske razine.
Doktor Petričević ima izvrstan i ugodan pristup pacijentu a nakon 4 posjeta mogu reći da se stvarno trudi odraditi posao na najvišem nivou i u korist pacijenta.
Preporučujem svima koji imaju problema s odlascima zubaru zbog straha ili fobije, svjesna sedacija je izvrsno rješenje - lagano, ugodno, opuštajuće rješenje koje uz stalnu podršku i razumijevanje doktora omogućuje redoviti odlazak stomatologu.
Super!

 • 1
 • 0
 • 1
Komentirani doktor: Nikola Petričević

Što reći za jednog izuzetnog stručnjaka. Bio sam jedan od beznadežnih slučaja dok nisam došao kod dr. Petričević a. U jednom terminu smo riješili 3 zuba. Iako je bio dogovor da s ekoristi plin, u mom slučaju to nije bilo potrebno. Komačno sam pronašao svog stomatologa. Svakome bih preporučio ordinaciju Visodent, od osoblja pa do dr.Petričević a. Čista petica.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Nikola Petričević

Doktor Petričević je izuzetno pedantan, savjestan i nadasve profesionalan stomatolog. Već duže vrijeme idem kod njega jer je on jedan od onih stomatologa koji uvijek želi i pruža najbolje svojem pacijentu. On uvijek ljubazno odgovori na svako postavljeno pitanje i svakom svojem pacijentu bilo da je došao na čišćenje kamenca ili popravak karijesa pristupa jednako profesionalno i sa velikom ljubaznošću. Prije svakog zahvata predloži rješenje koje smatra da je najbolje za pacijenta i prilikom zahvata on svaku svoju odluku obrazloži na vrlo profesionalan i jednostavan način tako da je sve uvijek jasno.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Nikola Petričević

TonkaJ :

Moram izraziti svoje nezadovoljstvo sa doktorom. Iako nam se u prvi trenutak ucinilo da je sve ok, njegov pristup je bio dobar pa samim tim nismo u nista sumnjali. Medjutim nakon posjeta drugom stomatologu, ustanovilo se da doktor uopce nije ocistio karijes do kraja. Radi se o djetetu, i smatramo da nije ni najmanje u redu odraditi posao tako povrsno, a naplatiti punu uslugu.

Postovana pacijentice,

S obzirom da Vas nismo pronasli u nasoj bazi pacijenata, a ovaj tekst pisete pod pseudonimom, molimo Vas da nam se javite.
U nasoj poliklinici svakodnevno profesionalno pristupamo svim pacijentima, sto podrazumijeva da rad na djetetovom zubu najcesce iziskuje najmanje 2-3 dolaska.
Samim time nismo bili u mogucnosti zavrsiti terapiju.
Nadamo se Vasem pozivu, jer je profesionalnost nas moto rada.

Dr. Nikola Petričević

 • 0
 • 1
 • -1
Stariji komentari

Morate se prijaviti/registrirati kako bi mogli ostavljati komentare.