• dr. Miodrag Vezmar
 • (ginekolog)
Razina pomoći 4,89 (46)
Ljubaznost 4,91 (46)
Zakonitost i etičnost 5,00 (46)
Vrijeme čekanja 4,89 (46)
Osoblje 4,89 (45)

O nama

Ordinacija Vezmar pruža usluge ginekologije i opstetricije te dermatologije i venerologije. Vodimo se suvremenim smjernicama za dijagnostiku i liječenje zdravstvenih stanja.

Naš cilj je da u ugodnom,novouređenom ambijentu uz naš stručni tim odgovorimo na svako pitanje i da uspješno brinemo o zdravlju pacijenata.

Kontinuirana edukacija kao i suvremena oprema doprinose kvaliteti naših usluga i rezultiraju efikasnom rješavanju problema sa zdravljem.

Primjenjujemo najnovije tehnologije i spoznaje koje stalno pratimo, uvodimo i proširujemo. Individualni pristup pacijentu je jedno od naših osnovnih načela.

Mi smo ordinacija koja pruža preventivne ginekološke preglede, dijagnostiku i terapijske usluge ženama od perioda adolescencije, preko reproduktivnog perioda do postmenopauze. Isto tako pružamo usluge dermatovenerološke dijagnostike i liječenja kožnih promjena, adolescenata i odraslih.

Ordinacija Vezmar želi pacijentima pružiti kvalitetne usluge koje opravdavamo našim dugogodišnjim iskustvom, kontinuiranom edukacijom, modernom opremom te kontrolom kvalitete rada.


O DOKTORU:

Miodrag Vezmar, dr.med.
Specijalista ginekologije i opstetricije


Diplomirao je na Medicinskom fakultetu u Rijeci te završio specijalizaciju iz ginekologije i porodništva u KBC -u Rijeka.

Nakon višegodišnjeg radnog iskustva u OB Ogulin, KBC-u Rijeka te Poliklinici Agram gdje je obavljao poslove glavnog specijaliste ginekologije i opstetricije otvara svoju privatnu ordinaciju.

Član je HDGO te redovito prisustvuje domaćim i inozemnim stručnim kongresima, simpozijima i radionicama.

Završio je brojne tečajeve stručne edukacije poput Ian Donaldove škole ultrazvuka, postdiplomskog tečaja gastroenterološkog ultrazvuka te kolposkopije i minimalno invazivne ginekološke kirurgije. 

Usluge

ZDRAVSTVENE USLUGE ORDINACIJE VEZMAR OBUHVAĆAJU: 

Ginekologija
Planiranje i kontrola trudnoće
Adolescentna ginekologija
Perimenopauza i postmenopauza

*detaljnije informacije možete vidjeti klikom na područje Vašeg interesa.

Ugovor s HZZO

 • Ne Postoji

Načini plaćanja

 • Premium
 • Diners
 • Maestro
 • Mastercard
 • Visa

Iskustva drugih

 • 10.2.2024. u 0:22 SATI
 • Korisnik: G.Hrbak
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Doktor Vezamr je prvenstveno stručnjak i profesionalac u svome zanimanju. Njegova expertiza daleko premašuje sve ginekologe koji se pred njime slobodno mogu posramiti. Kod doktora Vezmara uvijek možete znati da ste u dobrim rukama. Strpljivost i posvećenost svakom pacijentu ga čine doslovno Bogom. Iskrenost i duhovitost koju nesebično daje uz njegov odnos u radu s drugima trebaju služiti kao primjer dobre prakse svima ostalim doktorima. Ne mogu dovoljno opisati koliko sam sretna što sam upoznala osobu koja je toliko strpljiva, empatična, ali i temeljita i puna razumijevanja, podrške, toplih riječi, bez loših komentara. Pregled je detaljan i temeljit što je danas uistinu rijetkost, a doktor svakom pacijentu pristupi ponaosob. On je osoba koja se ne igra sa ljudskim zdravljem. Ništa ne prepušta slučaju. Najviše od svega bi izdvojila njegovu humanost. Ta toplina i srdačnost, razgovor bez osuđivanja odmah pri ulasku u ordinaciju čine susret čarobnim iskustvom. Kad upoznate takvu osobu koja je prvenstveno altuistična i polivalentna u svom poslu znat ćete da zauvijek ostajete njegov pacijent. Doktor Vezmar uvijek sve detaljno objasni i on je uvijek tu za vas i uz vas. Ta podrška i potpuna informiranost i točna dijagnoza koju dobijete kod njega osiguravaju miran san bez brige i stresa. I stvar koja je mnogim ljudima u današnje vrijeme bitna jest cijena. Apsolutno se možete bez straha odvažiti i doći doktoru jer njemu je ljudsko zdravlje iznad profita. To nećete naći niti kod jednog doktora u državi, a ja sam ih nažalost prošla mnogo. Medicinska sestra je srdačna kao da vam je najbolji prijatelj, takvo što se rijetko nalazi. To su dva unikata koji spašavaju živote. Vaša pacijentica G.Prigl.

 • 3.11.2023. u 19:24 SATI
 • Korisnik: korisnik50555
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Doktor upravo onakav kako svi želimo da su doktori.Sve sto zelite saznati ili pitati,sa puno strplenja,razumljivim jezikom i sa puno empatije objasni. Sestra u ambulanti srdačna i profesionalna.

 • 16.2.2023. u 6:37 SATI
 • Korisnik: korisnik53936
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Doktor je izuzetan profesionalac,komunikativan,nenadmašan u lakoći objašnjavanja situacije koja je problematična,preporuka svakome Barbara

 • 10.12.2022. u 16:31 SATI
 • Korisnik: korisnik52845

Najdivniji najbolji, dr, Vezmar doktor od povijerenja, stručan pazljiv, sasluša , odgovara na sva pitanja, korektan, preporučam ga apsolutno svim zenama! Vasa pacijentica Nadia!

 • 12.8.2022. u 14:10 SATI
 • Korisnik: korisnik50732
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Izuzetno posvećen pacijenticama,ljubazan, empatičan, dugogodišnja sam klijentica, apsolutne preporuke za dr.Vezmara.

Učitaj još komentara

Doktori medicine

Doktori stomatologije

Bjelovarsko-bilogorska županija

Brodsko-posavska županija

Dubrovačko-neretvanska županija

Grad Zagreb

Istarska županija

Karlovačka županija

Koprivničko-križevačka županija

Krapinsko-zagorska županija

Ličko-senjska županija

Međimurska županija

Nepoznato

Osječko-baranjska županija

Požeško-slavonska županija

Primorsko-goranska županija

Šibensko-kninska županija

Sisačko-moslavačka županija

Splitsko-dalmatinska županija

Varaždinska županija

Virovitičko-podravska županija

Vukovarsko-srijemska županija

Zadarska županija

Zagrebačka županija

dr. Miodrag Vezmar

(ginekolog)