• dr. Igor Girotto
 • (psihijatar)
Razina pomoći 4,09 (11)
Ljubaznost 4,00 (11)
Zakonitost i etičnost 4,55 (11)
Vrijeme čekanja 4,27 (11)
Osoblje 4,18 (11)

O nama

Dr. Igor Girotto
Rođen sam 1967. godine. Završio sam Medicinski fakultet u Rijeci 1993. godine. Radio sam u službi hitne pomoći Doma zdravlja Krk, a zatim na Klinici za psihijatriju u Rijeci od 1999. do 2011. godine, gdje sam se uglavnom bavio liječenjem oboljelih od PTSP-a te sudjelovao u raznim odjelnim i psihoterapijskim programima. U edukaciji sam Instituta za grupnu analizu Klinike za psihološku medicinu Medicinskog fakulteta u Zagrebu i aktivan sam u Centru za pomoć u stresu u Rijeci. Oženjen sam i imam četvero djece.

Dogovor - Susret se može dogovoriti na telefon 051 223 944. Nisam li u mogućnosti javiti se na poziv, moguće je na automatskoj sekretarici ostaviti poruku s imenom i brojem telefona na koju ću odgovoriti istog dana. Isto se odnosi na propuštene pozive ili SMS poruke upućene na mobitel 098 675 519. Uvažavajući klijenta koji je na terapiji, za vrijeme razgovora u ordinaciji se ne javljam na telefon.
Na elektronsku poštu poslanu na igorgirotto@ymail.com  odgovaram u roku od dva dana.

Lokacija - ordinacija se nalazi u Rijeci, Mirka Jengića 30, na Zametu ispod zapadnog izlaza riječke zaobilaznice (detaljnije pogledajte na priloženoj mapi). Ordinacija je sa središtem grada povezana s dvije linije javnog gradskog prijevoza: linija 2A ima okretište nešto niže od ordinacije, a linija 2 prolazi iznad. Uz ordinaciju se nalazi uređeno parkiralište koje je kao i prilaz te prostor ordinacije prilagođeno slabije pokretnima.
Za ON LINE kontakt je potreban softver i oprema na računalu koja omogućuje video-konferencijsku vezu.
Moje ime na Skype-u  je  dr.igor.girotto
Ovaj način kontakta služi kao zamjena psihoterapijskog susreta u ordinaciji. Prvi susret svakako treba biti u ordinaciji - uživo. Cijena je ista kao i za susrete u ordinaciji.

Ugovor s HZZO

 • Ne Postoji

Iskustva drugih

 • 26.4.2022. u 8:29 SATI
 • Korisnik: korisnik49347
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Ohrabljenje i nada da će sve bit dobro i da će to bit olakšanje za budućnost puno znače. Odličan dijagnostičar, odmah dijagnosticirao moj problem, do sada prezadovoljna s njegovim pristupom prema meni!

 • 22.3.2022. u 14:44 SATI
 • Korisnik: korisnik48857
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Svaku riječ hvale imam za ovog čovjeka. Ne živim u zabludi da on ima ''čarobni štapić'' s kojim će se moje stanje poboljšati preko noći, ali imao je svo strpljenje ovog svijeta za mene i moje nebuloze...opet...opet i opet. Pokazao je razumjevanje, prihvaćanje, realnost, načitanost i profesionalizam. Hvala mu od sveg srca.

 • 26.2.2022. u 23:41 SATI
 • Korisnik: korisnik48508
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Dugo se čekalo na termin (9 dana). Pregled i razgovor mi nisu pomogli, i bili su neugodni i drski. Doktor je barem bio etičan. Neznam dali bih ga preporučio.

 • 24.1.2022. u 16:37 SATI
 • Korisnik: viktors
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Plus: - dobio sam pomoć bolju nego "na uputnicu" - doktor je u potpunosti transparentan i profesionalan po pitanju cijene i izdaje pošteno račune i nalaze Minus: - nije naročito ljubazan, dapače, ponekada je i neugodan bez meni jasnog terapeutskog razloga (ali čovjek je, omakne se...) Te kako bi se reklo "hvala na suradnji i doviđenja".

 • 6.7.2021. u 14:08 SATI
 • Korisnik: korisnik44450
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Ovom doktoru (koji je prije svega predivan čovjek) dugujem doživotnu zahvalnost. U borbi s anksioznošću i depresijom pružio mi najveću moguću podršku, veću nego obitelj. Preporučujem!

Učitaj još komentara

Doktori medicine

Doktori stomatologije

Bjelovarsko-bilogorska županija

Brodsko-posavska županija

Dubrovačko-neretvanska županija

Grad Zagreb

Istarska županija

Karlovačka županija

Koprivničko-križevačka županija

Krapinsko-zagorska županija

Ličko-senjska županija

Međimurska županija

Nepoznato

Osječko-baranjska županija

Požeško-slavonska županija

Primorsko-goranska županija

Šibensko-kninska županija

Sisačko-moslavačka županija

Splitsko-dalmatinska županija

Varaždinska županija

Virovitičko-podravska županija

Vukovarsko-srijemska županija

Zadarska županija

Zagrebačka županija

dr. Igor Girotto

(psihijatar)