• dr. Igor Girotto
 • (psihijatar)
Razina pomoći 4,50 (8)
Ljubaznost 4,63 (8)
Zakonitost i etičnost 4,50 (8)
Vrijeme čekanja 4,88 (8)
Osoblje 4,50 (8)

O nama

Dr. Igor Girotto
Rođen sam 1967. godine. Završio sam Medicinski fakultet u Rijeci 1993. godine. Radio sam u službi hitne pomoći Doma zdravlja Krk, a zatim na Klinici za psihijatriju u Rijeci od 1999. do 2011. godine, gdje sam se uglavnom bavio liječenjem oboljelih od PTSP-a te sudjelovao u raznim odjelnim i psihoterapijskim programima. U edukaciji sam Instituta za grupnu analizu Klinike za psihološku medicinu Medicinskog fakulteta u Zagrebu i aktivan sam u Centru za pomoć u stresu u Rijeci. Oženjen sam i imam četvero djece.

Dogovor - Susret se može dogovoriti na telefon 051 223 944. Nisam li u mogućnosti javiti se na poziv, moguće je na automatskoj sekretarici ostaviti poruku s imenom i brojem telefona na koju ću odgovoriti istog dana. Isto se odnosi na propuštene pozive ili SMS poruke upućene na mobitel 098 675 519. Uvažavajući klijenta koji je na terapiji, za vrijeme razgovora u ordinaciji se ne javljam na telefon.
Na elektronsku poštu poslanu na igorgirotto@ymail.com  odgovaram u roku od dva dana.

Lokacija - ordinacija se nalazi u Rijeci, Mirka Jengića 30, na Zametu ispod zapadnog izlaza riječke zaobilaznice (detaljnije pogledajte na priloženoj mapi). Ordinacija je sa središtem grada povezana s dvije linije javnog gradskog prijevoza: linija 2A ima okretište nešto niže od ordinacije, a linija 2 prolazi iznad. Uz ordinaciju se nalazi uređeno parkiralište koje je kao i prilaz te prostor ordinacije prilagođeno slabije pokretnima.
Za ON LINE kontakt je potreban softver i oprema na računalu koja omogućuje video-konferencijsku vezu.
Moje ime na Skype-u  je  dr.igor.girotto
Ovaj način kontakta služi kao zamjena psihoterapijskog susreta u ordinaciji. Prvi susret svakako treba biti u ordinaciji - uživo. Cijena je ista kao i za susrete u ordinaciji.

Ugovor s HZZO

 • Ne Postoji

Iskustva drugih

 • 6.7.2021. u 14:08 SATI
 • Korisnik: korisnik44450
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Ovom doktoru (koji je prije svega predivan čovjek) dugujem doživotnu zahvalnost. U borbi s anksioznošću i depresijom pružio mi najveću moguću podršku, veću nego obitelj. Preporučujem!

 • 27.10.2020. u 9:59 SATI
 • Korisnik: korisnik39976
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Doktor je jako ljubazan, susretljiv i stručan. Izniman doktor, objasni pacijentu, sasluša detaljno, vrlo human pristup pacijentu. Za mene najbolji doktor koji postoji. Moja preporuka za njega i njegovu praksu.

 • 27.3.2020. u 7:37 SATI
 • Korisnik: korisnik36986
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Objasnio mi je kako djeluju lijekovi koji su mi prepisani i što se sve može pojaviti kao moguće nusposljedice (a to je rijetko kod doktora). Nakon zamjene nekoliko psihijatara moje se psihičko stanje samo pogoršavalo, konačno mi je tek doktor Girotto uistinu pomogao i u velikoj mjeri smanjio strahove te prolazak kroz život učinio mnogo podnošljiviji. Hvala!

 • 22.11.2019. u 6:57 SATI
 • Korisnik: korisnik34825
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Moje iskustvo s ovim doktorom je izvrsno, od ljubaznosti do stručnosti. Bila sam u popriličnom kaosu a doktor mi je pomogao i kao čovjek i kao liječnik. Najtoplije preporuke!

 • 25.7.2019. u 8:19 SATI
 • Korisnik: rijekaisthebest
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Smiren, dostupan, ne skraćuje ni ne produžuje terapiju više nego što je potrebno. Najljepši pozdravi cjenjenome profesionalcu dr. Girottu koji mi je pomogao riješiti veliki i nerješiv problem. Takvih psihijatara trebamo više imati. Zahvaljujem

Učitaj još komentara

Doktori medicine

Doktori stomatologije

Bjelovarsko-bilogorska županija

Brodsko-posavska županija

Dubrovačko-neretvanska županija

Grad Zagreb

Istarska županija

Karlovačka županija

Koprivničko-križevačka županija

Krapinsko-zagorska županija

Ličko-senjska županija

Međimurska županija

Nepoznato

Osječko-baranjska županija

Požeško-slavonska županija

Primorsko-goranska županija

Šibensko-kninska županija

Sisačko-moslavačka županija

Splitsko-dalmatinska županija

Varaždinska županija

Virovitičko-podravska županija

Vukovarsko-srijemska županija

Zadarska županija

Zagrebačka županija

dr. Igor Girotto

(psihijatar)