Razina pomoći 5,00 (6)
Ljubaznost 5,00 (6)
Zakonitost i etičnost 5,00 (6)
Vrijeme čekanja 5,00 (6)
Osoblje 5,00 (6)

Dom Zdravlja

 • placeTrg hrvatske bratske zajednice 4
  Grad Split, Splitsko-dalmatinska županija
 • phone 021/480-225

Iskustva drugih

 • 7.5.2020. u 23:53 SATI
 • Korisnik: korisnik37364
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Doktoricu Marijanu Rogulj bih svakome preporučila. Imam troje djece, prva dva dječaka su billi kod doktorice Žigo, a kad je doktorica otišla u mirovinu došla je doktorica Rogulj i moje najmlađe dijete je bilo kod nje. Ona je doktorica koja je stručnjak u svom poslu i u svakom pogledu za poželjeti. Kod nje smo dobili sve što se od doktora očekuje stručnost i osobu od povjerenja. Temeljita je i ništa ne prepušta slučaju. Kao doktorica veoma ugodna i brižna, a naročito je vole djeca. Moja djevojčica je zavoljela zanimanje doktora ii ne predstavlja joj problem ici kod lijecnika jer jjoj doktorica Rogulj pristupa onako kako djetetu i treba pristupiti blago i odlučno. Ne daje antibiotike ako to nije potrebno. Na vrijeme je poslala moju djevojčicu na terapiju i veoma sam joj zahvalna na tome. Sada radi u bolnici i drago mi je da je bolnica dobila doktoricu s kojom se moze ponositi i pohvaliti bilo gdje u svijetu.

 • 1.5.2017. u 7:38 SATI
 • Korisnik: Filip
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Kada imate potpuno povjerenje i znate da vašem djetetu pristupa na način kao da je njeno dijete. Neizmjerno smo zahvalni na svemu i tužni što je otišla na dodatnu specijalizaciju.

 • 19.1.2017. u 20:41 SATI
 • Korisnik: Panda1986
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Jedna izuzetno prekrasna i draga doktorica. Bebici od tjedan dana je odmah prepoznala jedan problem i poslala na lijecenje te na taj nacin nas spasila od tko zna kakvih negativnih posljedica. Uz to sto je strucna jako je topla, srdacna, puna razumijevanja... samo sve pohvale imamo. Nedavno je dobila specijalizaciju te nas vise ne vodi. Ta vijest nas je bas rastuzila (jer smo se nekako vezali za nju), ali istovremeno i obradovala jer je dobila bolje radno mjesto koje zasluzuje!! Puno srece u buducem radu joj zelim!!

 • 12.5.2016. u 20:00 SATI
 • Korisnik: Bublica
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Imam troje djece upisane kod dr.Rogulj. Doktorica je jako susretljiva,ugodna i topla.Ima strpljenja za svakoga,a iznad svega jako je stručna!!!Iz osobnog iskustva to mogu potvrditi.Doktorica mi je uočila jedan problem kojeg nitko prije nije ni primjećivao. Ne šalje kod specijalista bespotrebno,sama rješava " problem",antibiotik ne daje " napamet "... Svakome bih doktoricu preporucila! Prava majka doktorica! Sretna sam sto se moja djeca lijece kod nje!!!

 • 13.3.2016. u 23:15 SATI
 • Korisnik: Macak

Postovani.... Takodjer smo kod iste pedijatrice sa nasim malenim,moram napomenut da nisam mogla naci drugu pedijatricu blize. Dr Zigo u mirovinu a dr kapor i matic pretrpani pa dok cekam kod njih mjesto,sina sam povjerila dr rogulj. Sve u svemu draga gospodja medjutim zbog njenog boravka navodno studiranja u americi gospodja doslovno trazi mane djeci.salje vas kod fizijatra preko puta covjek se cudi sto smo dosli sa djetetom,sve u svemu vjerovatno je previse u knjigama pa nemoze shuatit da djeca nisu po knjizi kako pise .uz smjesak specijalista fizijatra skinula sam brigu sa glave.savjet je da se ne brinete jer svu novorodjenu djecu gura na nekakav baby handling Gdje ce vam reci da neznate drzati djete nego da gledate you tube.eto toliko od mene

Učitaj još komentara

Doktori medicine

Doktori stomatologije

Bjelovarsko-bilogorska županija

Brodsko-posavska županija

Dubrovačko-neretvanska županija

Grad Zagreb

Istarska županija

Karlovačka županija

Koprivničko-križevačka županija

Krapinsko-zagorska županija

Ličko-senjska županija

Međimurska županija

Nepoznato

Osječko-baranjska županija

Požeško-slavonska županija

Primorsko-goranska županija

Šibensko-kninska županija

Sisačko-moslavačka županija

Splitsko-dalmatinska županija

Varaždinska županija

Virovitičko-podravska županija

Vukovarsko-srijemska županija

Zadarska županija

Zagrebačka županija

Marijana Rogulj

(pedijatar)