• doc.dr.sc. Nikola Petričević
 • (specijalist stomatološke protetike)
Razina pomoći 4,71 (14)
Ljubaznost 4,87 (15)
Zakonitost i etičnost 4,73 (15)
Vrijeme čekanja 4,60 (15)
Osoblje 4,79 (14)

O nama

Visodent, čiji je osnivač Dr.sc.Nikola Petričević, okuplja tim educiranih liječnika dentalne medicine specijaliziranih na području dentalne implantologije, protetike, parodontologije i estetike lica. Stalnom edukacijom na svjetskim sveučilištima, te sudjelovanjem na kongresima naš stručni tim prati europske i svjetske trendove kako bi pacijentu pružili uslugu prema najvišim standardima kvalitete Stručnjaci Visodenta koriste najnovije i najpouzdanije implantološke tehnike, visokokvalitetnu opremu i materijal, te individualni pristup svakom pacijentu. Ovakvim načinom rada, svojim klijentima jamče pronalaženje optimalnog rješenja za njihove potrebe. Visodent raspolaže modernom opremom, te polaže posebnu pažnju na sigurnost pacijenta. Naše usluge uključuju radiološku dijagnostiku i zubotehnički laboratorij, u kojem se protetski radovi izvode prema najvišim europskim standardima, i to korištenjem CE certificiranih biokompatibilnih materijala.

Dr. sc. Nikola Petričević akademski stupanj magistra znanosti stječe 2005. godine, a 2009. doktora znanosti. Specijalistički ispit iz stomatološke protetike položio je 2009. godine. Nagrađen je Rektorovom nagradom za znanstveni studentski rad 2001. godine. Aktivni je sudionik međunarodnih i domaćih kongresa, na kojima je nagrađen dva puta za predavanje: nagrada u kategoriji mladih istraživača (II Prize for Young Scientists) i nagrada za predavanje (1st Runner-up for the best Oral Presentation) “The Croatian version of the Oral Health Impact Profile” (EPA, Atena, 2007). Stipendiju ICP (International College of Prosthodontists) organizacije za stručno-znanstveno usavršavanje (Clinical Prosthodontics Educators Workshop) dobija 2008. godine. Stipendiju ITI (International Team of Implantology) organizacije za jednogodišnji studijski boravak u svrhu stručno-znanstvenog usavršavanja u području implantologije započinje 01.02.2010. godine na Department of Periodontology and Implant Dentistry, Eastman Dental Hospital of Rome. Dr.sc. Nikola Petričević član je znanstveno-stručnih društava: Hrvatske komore dentalne medicine, Hrvatskog društva za stomatološku protetiku, European Prosthodontic Association (EPA), International Colledge of Prosthodontics (ICP) i International Team of Imlantology (ITI). Služi engleskim, njemačkim i talijanskim jezikom.

 

USLUGE:

STOMATOLOGIJA
Protetika
Implantologija
All On 4
Sedacija
Dječja stomatologija
Oralna kirurgija
Oralna patologija i bolesti usta
Ortodoncija
Dentalna estetika
Opća stomatologija
Zubna higijena i parodontologija
Gnatologija

ESTETIKA LICA
Dermalni fileri
Tretman mezonitima
Mezoterapija PRP
Dermapen
Kompjuterska analiza lica

CIJENE:

Prvi pregled i konzultacije - 0 kn
Implantat Standard - 3000– 4500 kn
Implantat Premium  - 3500– 5500 kn
Podizanje dna sinusa  - 2000– 6000kn
Augmentacija kosti - 2000 – 2600 kn
Proteza - 1500 – 6000 kn
Bijeli ispun (plomba) - 300 – 400 kn
Liječenje korijena zuba (endodoncija) - 300 – 420 kn
Vađenje zuba  - 300– 1500 kn
Izbjeljivanje - 1150 – 3000 kn
Čišćenje kamenca i poliranje zuba - 300 kn
Parodontološka terapija - 750 – 2300 kn
Fileri hijalurona  - 750 – 3000 kn

Ugovor s HZZO

 • Ne Postoji

Načini plaćanja

 • Maestro
 • Mastercard
 • Visa

Članci

doc.dr.sc. Nikola Petričević, specijalist stomatološke protetike

Sportska stomatologija

Koje su najčešće ozljede prilikom bavljenja sportom? Najčešće ozljeda u području lica i usta odnosi se na izbijanje ili traumu prednjih zuba te njihovo rasklimavanje. Od ozljeda...
Cijeli članak
doc.dr.sc. Nikola Petričević, specijalist stomatološke protetike

Zubni implantati: vrhunskom edukacijom do 100% uspjeha!

NajDr: Stomatologija, kao dio medicine, se naglo razvila u posljednje vrijeme. Čemu to možemo zahvaliti? NP: Stomatologija je kao struka doživjela nekoliko naglih skokova u svom razvoju i jedan o...
Cijeli članak
Učitaj još članaka

Iskustva drugih

 • 12.8.2019. u 8:20 SATI
 • Korisnik: bojlerko
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Doktor Petričević je moj doktor već više od 3 godine....vrlo sam zadovoljna jer je vrlo profesionalan ljubazan i drag...i vrlo dobro radi svoj posao!! Vidi se da voli što radi i nije pohlepan za novcima kao mnogi drugi stomatolozi kod nas...

 • 12.6.2019. u 22:29 SATI
 • Korisnik: Bizmark

Dobar doktor. Zna sa malom djecom. Ima strpljenja sa djecom. Djeca ga se moja uopće ne boje, zeza se sa njima, a oni niti ne primijete da im je dao anesteziju injekcijom. Preporučam ga, osobito za djecu.

 • 21.3.2019. u 8:31 SATI
 • Korisnik: pacijent007

Odlican doktor, strpljiv i smiren. Svima koji imate strah svjesna sedacija je savršeno rješenje, vrijeme vam proleti, a doktor se pobrine da sve prođe bezbolno. Odgovara na sva pitanja, sluša pacijenta i sve njegove upite. U slucaju bilo kakvih problema nazovete ordinaciju i samo slijedite upute koje vam daju. Sve pohvale.

 • 15.9.2018. u 5:43 SATI
 • Korisnik: dule
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Njegova mladost mu je samo prednost jer iskustva i stručnosti ima jednako ili više od svojih stariji kolega. On se uvijek maksimalno potrudi da zadovolji i estetske i funkcionalne kriterije dok radi, što u mom slučaju nije lako, a s druge strane gotovo bezbolno. Hvala mu na tome! Ima moju najtopliju preporuku!!!!

 • 14.12.2017. u 20:42 SATI
 • Korisnik: Tomek
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Odličan doktor, profi ordinacija. Profesionalac vrhunske razine. Doktor Petričević ima izvrstan i ugodan pristup pacijentu a nakon 4 posjeta mogu reći da se stvarno trudi odraditi posao na najvišem nivou i u korist pacijenta. Preporučujem svima koji imaju problema s odlascima zubaru zbog straha ili fobije, svjesna sedacija je izvrsno rješenje - lagano, ugodno, opuštajuće rješenje koje uz stalnu podršku i razumijevanje doktora omogućuje redoviti odlazak stomatologu. Super!

Učitaj još komentara

Doktori medicine

Doktori stomatologije

Bjelovarsko-bilogorska županija

Brodsko-posavska županija

Dubrovačko-neretvanska županija

Grad Zagreb

Istarska županija

Karlovačka županija

Koprivničko-križevačka županija

Krapinsko-zagorska županija

Ličko-senjska županija

Međimurska županija

Nepoznato

Osječko-baranjska županija

Požeško-slavonska županija

Primorsko-goranska županija

Šibensko-kninska županija

Sisačko-moslavačka županija

Splitsko-dalmatinska županija

Varaždinska županija

Virovitičko-podravska županija

Vukovarsko-srijemska županija

Zadarska županija

Zagrebačka županija

doc.dr.sc. Nikola Petričević

(specijalist stomatološke protetike)