Razina pomoći 3,09 (22)
Ljubaznost 3,22 (23)
Zakonitost i etičnost 3,36 (22)
Vrijeme čekanja 3,22 (23)
Osoblje 3,52 (23)

Dom Zdravlja

 • placeTrg Ivana Kukuljevića bb
  Stenjevec, Grad Zagreb

Iskustva drugih

 • 25.10.2018. u 10:42 SATI
 • Korisnik: erelshale
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Nemam nista dobro za reci. Sve ove zene koje su rekle da je neprofesionalan i neljubazan tocno govore. Ne ogovara na pitanja, samo ignorira. Ja sam trudnica, i nije smatrao potrebnim napraviti cervikalne briseve dok nisam u suzama dosla s hitnog prijema, na koji sam isla zbog jakih grceva, gdje su mi rekli da se to vec odavno trebalo napraviti. Odbijao je to napraviti, iskreno ne znam zasto. Jedino sto mi pada na pamet je zbog ponosa, jer on misli da zna najbolje i ne prihvaca preporuke drugih lijecnika iz struke. Teskom mukom sam dobila briseve i jos cekam rezultate. No NAJGORE OD SVEGA je sto to dzubre NIJE KORISTIO RUKAVICE dok je provjeravao da li sam otvorena, i jednom pri vaginalnom ultrazvuku za koji nisam sigurna da je na njega stavio zastitu. Sada sam u panici zbog mogucih bolestina koje mi je prenio. Konkretno: tipka po tipkovnici, digne se i onda napravi pregled BEZ RUKAVICA. Da ne spomenem da taj dan kada je provjeravao da li sam otvorena mozda i nije prao ruke nakon wc-a - vidjela sam da je isao, i ja sam nakon toga bila prva na pregledu. Odvratno nesto, mucno mi je od same pomisli. Ne mogu opisati u kakvom sam strahu za svoju bebu sada i odakle da krenem s pretragama.

 • 21.9.2018. u 16:52 SATI
 • Korisnik: Samobroj1
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Totalno neprofesionalan,na postavljena pitanja uglavnom suti i cijelo vrijeme nesto piskara bez ijednog komentara. Nakon vanmaternicne,odstranjenog jajovoda i 3 spontana(pretrage na trombofiliju sam ga ja morala moliti,inace vjerojatno ne bih nikad dobila uputnicu za to,a samim tim ni znala da ju imam) peta trudnoca nije zavrsila nista slavnije. Beta je pocela padati,ja nisam krvarila....nakon par dana dodem k njemu na kontrolu kazem mu da nesto nije u redu,da i dalje osjecam trudnicke simptome. On nije smatrao potrebnim stavit me na uzv. Izvadila sam betu par dana nakon pregleda, i imala sam sto vidjeti- beta je narasla. Zavrsila na hitnoj sa drugom vanmaternicnom trudnocom i drugim izvadenim jajovodom...nakon svega,vise ne mogu prirodno ostat trudna. Sestra je jako ljubazna i draga,i njoj jedno veliko hvala za sve sto je napravila za mene!

 • 1.9.2018. u 10:49 SATI
 • Korisnik: Miny
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Doktor je napravio nešto odvratno, nisam skužila što radi dok nisam bacila pogled, NIJE KORISTIO RUKAVICE!!!! Jako neprofesionalno i nehigijenski, naprosto me šokirao! Nije mi dao nikakve savjete u vezi mog problema, uglavnom je šutio na moja pitanja. Jako neprofesionalan i misli da će se izvući sa takvim ponašanjem, nikad više neću kročiti u tu ordinaciju. Sestra je bila jako ljubazna i pristupačna ali level bezobrazluka i nepoštivanja pacijenta koji je doktor pokazao je zabrinjavajuća.

 • 2.2.2018. u 22:51 SATI
 • Korisnik: Karmen2018
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Doktor je legenda. pomogao mi je i izlijecio me. Nisam primjetila kao sto pisu drugi da je neljubazan i grub. Na svako pitanje sam dobila odgovor Sestra je isto super i simpaticna!!!

 • 5.1.2018. u 13:59 SATI
 • Korisnik: Ljubica
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Sestra i doktor Čolak čine odličan tim u naplaćivanju usluga u ginekološkoj socijalnoj ambulanti te reklami određenih suplemenata,lijekova...za koje dobivaju dostatnu naknadu.Mišljenja drugih liječnika,specijalista nije važno dr Čolaku jer on je najbolji i sve zna. Jednako tako i njegovoj sestri koja je očito liječnik a ne sestra koji pokazuje komentiranjem dijagnoza,postupka liječenja i svega što nikako ne bi trebao biti njen posao. Svakako pod svaku cijenu izbjeći ovu ordinaciju.

Učitaj još komentara

Doktori medicine

Doktori stomatologije

Bjelovarsko-bilogorska županija

Brodsko-posavska županija

Dubrovačko-neretvanska županija

Grad Zagreb

Istarska županija

Karlovačka županija

Koprivničko-križevačka županija

Krapinsko-zagorska županija

Ličko-senjska županija

Međimurska županija

Nepoznato

Osječko-baranjska županija

Požeško-slavonska županija

Primorsko-goranska županija

Šibensko-kninska županija

Sisačko-moslavačka županija

Splitsko-dalmatinska županija

Varaždinska županija

Virovitičko-podravska županija

Vukovarsko-srijemska županija

Zadarska županija

Zagrebačka županija

Zvonimir Čolak

(ginekolog)