Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

Najbolji liječnik 2017.

prim.dr.sc. Lena Kotrulja (dermatovenerolog)

 • Razina pomoći: 4,96 (25)
 • Ljubaznost: 4,96 (26)
 • Vrijeme čekanja: 4,58 (26)
 • Osoblje: 4,88 (26)
 • Zakonitost i etičnost: 100% (26)
4,88
Ocijeni doktora * morate biti prijavljeni
Banner-1995_Poliklinika_Dermaplus___Poliklinika_za_dermatologiju_i_venerologiju.png
 • Telefon: 01/481-9504
 • Radno vrijeme: Ponedjeljak srijeda i četvrtak od 8-16 h, utorak i petak od 11-19h,
  subota - po dogovoru
 • Ugovor s HZZO-om: Ne
 • Email: info at dermaplus dot hr
 • Web: www.poliklinika-dermaplus.com/
U našem radu pridajemo iznimnu važnost individualiziranom i sveobuhvatnom pristupu pacijentu uz vrhunsku stručnost i profesionalnost u radu.

Poliklinika za dermatologiju i venerologiju DermaPlus je privatna zdravstvena ustanova, koja je nastala kao rezultat dugogodišnjeg kliničkog iskustva i rada utemeljiteljice i ravnateljice poliklinike prim.dr.sc. Lene Kotrulja, dr.med. na području dermatologije i venerologije, kao i užeg područja dječje dermatologije.

Poliklinika surađuje sa vrhunskim suradnim dermatološkim i pedijatrijskim ustanovama te organizira dodatne pretrage, obradu i liječenje kod različitih dermatoloških bolesti.

U sklopu poliklinike provodi se i edukativni program i savjetovalište za roditelje djece oboljele od atopijskog dermatitis "Škola atopije" u svrhu edukacije roditelja i poboljšanja kontrole bolesti i liječenja djeteta.

Poliklinika je locirana u prekrasnom ambijentu u samom centru grada, u neposrednoj blizini Zagrebačke katedrale, uz mogućnost parkiranja.


Prim.dr.sc. Lena Kotrulja, dr.med.

Specijalist dermatologije i venerologije
Uži specijalist pedijatrijske dermatologije

2000. specijalizacija iz dermatologije i venerologije
2004. magisterij na temu psorijaze i psihodermatologije
2006. poslijediplomski studij iz kliničke pedijatrije
2008. uža specijalizacija iz pedijatrijske dermatologije
2011. doktorat na temu liječenja teških akni, isotretinoina i psihološkog utjecaja
2013. izabrana u znanstveno zvanje viši znanstveni suradnik u znanstvenom području biomedicine i zdravstva na Stomatološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu
2010. priznat joj je naziv primarijus nakon dugogodišnjeg kliničkog iskustva u KBC Sestre milosrdnice
2000.-rujan 2014. zaposlena u Klinici za kožne i spolne bolesti Kliničkog bolničkog centra „Sestre milosrdnice“; radila kao odjelni liječnik i u polikliničkim ambulantama Klinike: u općoj ambulanti Klinike, ambulanti za spolno prenosive bolesti (STD), ambulanti za tumore kože i dermatokirurgiju i ambulanti za dječju dermatologiju 2002. - rujna 2014. - voditeljica Ambulante za dječju dermatologiju Klinike za Kožne i spolne bolesti KBC” Sestre milosrdnice” 2008.– rujna 2014.- pročelnica Dnevne bolnice Klinike za kožne i spolne bolesti KBC "Sestre milosrdnice"
2008.-2014. konzilijarni dječji dermatolog u Klinici za pedijatriju KBC Sestre milosrdnice
2003-2014. vodila dijagnostičku obradu u laboratoriju za imunofluorescentnu dijagnostiku (DIF,IIF, serologija na sifilis)
2011. osnovala prvu “Školu atopije” u Hrvatskoj po uzoru na edukativni program u vodećim svjetskim dermatološkim centrima
2011.-2014. vodi program Škole atopije kontinuirano jednom mjesečno u KBC Sestre milosrdnice, kao interdisciplinarni edukativni program za roditelje i djecu s atopijskim dermatitisom; okupila stručni tim dječjeg dermatologa, pedijatra, nutricioniste i psihologa od travnja 2015. edukativni program Škole atopije nastavlja provoditi u sklopu privatne Poliklinike za dermatologiju i venerologiju DermaPlus etablirala je multidisciplinarni pristup liječenju bolesti kože sa aspekta dermatologije, nutricionizima i psihologije začetnica je uvođenja specijalnog područja psihodermatologije u Hrvatskoj 2002-2008. voditeljica znanstveno istraživačkog-projekta po pokroviteljstvom Ministarstva znanosti RH na temu psihološkog utjecaja akne i primjene isotretinoina u liječenju
-pohađala mnogobrojna stručna usavršavanja u velikim specijalističkim centrima u Europi; Pedijatrijska dermatologija - Great Ormond Street Hospital - London; Dermatoskopija - Allgemeines Krankenhaus (AKH), Beč; Klinička dermatologija - Landeskrankenhaus (LKH) – Graz.
-prisustvovala brojnim hrvatskim, europskim i svjetskim kongresima kao aktivni sudionik i pozivni predavač
-organizirala desetak stručnih dermatoloških kongresa, primjerice poslijediplomski tečaj stalnog medicinskog usavršavanja I. kategorije o atopijskim bolestima (2013),
-bila je tajnica 1. hrvatskog kongresa psihodermatologije (2004.),
-članica organizacijskog odbora 3. Kongresa hrvatskih dermatovenerologa (2006.g), članica znanstvenog odbora Europskog dermatološkog kongresa EADV-Spring u Cavtatu (2010.g)
-pohađala preko 20-tak domaćih i inozemnih tečajeva na temu estetske i korektivne dermatologije (mezoterapija, fileri, Botox, PRP)
-Licencirana je od Hrvatske liječničke komore za samostalan rad kao specijalist dermatovenerolog i subspecijalist dječje dermatologije.
-govori tečno: engleski, njemački, talijanski i španjolski jezik

    U organizaciji Poliklinike za dermatologiju i venerologiju DermaPlus  17. studeni 2018.g (subota) od 9 do 13h održat će se Škola atopije - interdisciplinarni edukativni program namijenjen roditeljima djece koja imaju...

  Psorijaza je kronična upalna bolest kože karakterizirana pojavom upalnog crvenila i ljuštenja kože, uz mogućnost zahvaćanja zglobova i drugih pridruženih simptoma. Učestalost psorijaze je 1-3% u populaciji, a nema razlike u p...

    Prijavite se za sudjelovanje na interdisciplinarnom edukativnom programu za roditelje djece s atopijskim dermatitisom koji će se održati 28.listopada 2017. od 9-12 sati,  Hotel Dubrovnik, Zagreb.      &...

  Maligni melanom  je  zloćudni  tumor  kože koji nastaje iz  melanocita, stanica koje proizvode pigment melanin, a  koji  se  ubraja  među najzloćudnije tumore kože i sluznica uz veliku sklo...

  Da bismo uklonili znakove starenja potrebno je sustavno nadoknađivati izgubljeni volumen lica koji se postiže ubrizgavanjem hijaluronskog filera. Hijaluronska kiselina prirodni je sastojak naše kože te je ključna molekula koja j...

  Acne vulgaris ili jednostavno akne, su česta kronična upalna dermatoza, koja se javlja u doba puberteta i adolescencije, razdoblju izrazitih psihosocijalnih i tjelesnih promjena. Bolest se javlja u više od 85% mladih osoba u dobi ...

Što je to PRP ? Zadnjih desetak godina u različitim granama medicine koristi se vlastita krv za liječenje različitih bolesti, kroničnih rana, ozljeda tetiva, živaca, mišića i zglobova te prijeloma kostiju. Od 2007. godine vlas...

Noviji komentari
Komentirani doktor: prim.dr.sc. Lena Kotrulja

Nemam apsolutno nikakvih zamjerki, cijelo je osoblje izrazito ljubazno, pazljivo i profesionalno. Problem mi je pod kontrolom zahvaljujuci doktorici, a vrati li se ponovo svakako dolazim natrag po savjet i pomoc.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: prim.dr.sc. Lena Kotrulja

Samo riječi hvale! Izuzetno profesionana i ljubazna doktorica koja se pacijetima posvećuje s puno pažnje i empatijski. Dakle, nije riječ o osobi koja tretira pacijente kao "na traci" već se zaista zanima za vaš problem i riješava ga. Pravi primjer osobe koja voli ono što radi i koja daje sve od sebe da vam pomogne. Sve pohvale i njenom timu koji je izuzetno profesionalan, uslužan, ljubazan i simpatičan. Prostor jer uvijek besprijekorno čist, na odličnoj lokaciji u centru grada. Radna atmosfera je prijateljska i opuštena. Sve moguće pohvale poliklinici DermaPlus. Samo nastavite s odličnim radom!

Lp,
Martin.

 • 1
 • 0
 • 1
Komentirani doktor: prim.dr.sc. Lena Kotrulja

Došla sam doktorici na temelju preporuke od prijateljice. Draga doktorica, pomaže svojim savjetima, jedina zamjerka je osrednje osoblje i duuugo čekanje.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: prim.dr.sc. Lena Kotrulja

Prezadovoljan s prim. Kotrulja. Prvi put došao po preporuci prijatelja. Vrhunska stručnjakinja, a k tome vrlo pristupačna i odlična u komunikaciji s djecom. Bio sa sinom (6 g.) kojem je dijagnosticirala problem i uspješno ga riješila. Osoblje u ordinaciji ljubazno i susretljivo. Za svaku preporuku!

 • 1
 • 0
 • 1
Komentirani doktor: prim.dr.sc. Lena Kotrulja

Apsolutno za svaku preporuku, pocevsi od ambijenta, osoblja te same prim.dr.sc. Lene Kotrulja.
Vrlo profesionalno osoblje, kvalitetne informacije i savjeti. Takodjer, vrlo ljubazni i strpljivi prilikom rezervacije termina telefonom!
Cijenom vrlo prihvatljivo. Preporucam!

 • 2
 • 0
 • 2
Stariji komentari

Morate se prijaviti/registrirati kako bi mogli ostavljati komentare.