Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

Najbolji liječnik 2016.

prim.dr.sc. Lena Kotrulja (dermatovenerolog)

 • Razina pomoći: 5 (9)
 • Ljubaznost: 5 (9)
 • Vrijeme čekanja: 4,67 (9)
 • Osoblje: 5 (9)
 • Zakonitost i etičnost: 100% (9)
4,93
Ocijeni doktora * morate biti prijavljeni
Banner-1995_Poliklinika_Dermaplus___Poliklinika_za_dermatologiju_i_venerologiju.png
 • Telefon: 01/481-9504
 • Radno vrijeme: Ponedjeljak srijeda i četvrtak od 8-16 h, utorak i petak od 11-19h,
  subota - po dogovoru
 • Ugovor s HZZO-om: Ne
 • Email: info at dermaplus dot hr
 • Web: www.poliklinika-dermaplus.com/
U našem radu pridajemo iznimnu važnost individualiziranom i sveobuhvatnom pristupu pacijentu uz vrhunsku stručnost i profesionalnost u radu.

Poliklinika za dermatologiju i venerologiju DermaPlus je privatna zdravstvena ustanova, koja je nastala kao rezultat dugogodišnjeg kliničkog iskustva i rada utemeljiteljice i ravnateljice poliklinike prim.dr.sc. Lene Kotrulja, dr.med. na području dermatologije i venerologije, kao i užeg područja dječje dermatologije.

Poliklinika surađuje sa vrhunskim suradnim dermatološkim i pedijatrijskim ustanovama te organizira dodatne pretrage, obradu i liječenje kod različitih dermatoloških bolesti.

U sklopu poliklinike provodi se i edukativni program i savjetovalište za roditelje djece oboljele od atopijskog dermatitis "Škola atopije" u svrhu edukacije roditelja i poboljšanja kontrole bolesti i liječenja djeteta.

Poliklinika je locirana u prekrasnom ambijentu u samom centru grada, u neposrednoj blizini Zagrebačke katedrale, uz mogućnost parkiranja.


Prim.dr.sc. Lena Kotrulja, dr.med.

Specijalist dermatologije i venerologije
Uži specijalist pedijatrijske dermatologije

2000. specijalizacija iz dermatologije i venerologije
2004. magisterij na temu psorijaze i psihodermatologije
2006. poslijediplomski studij iz kliničke pedijatrije
2008. uža specijalizacija iz pedijatrijske dermatologije
2011. doktorat na temu liječenja teških akni, isotretinoina i psihološkog utjecaja
2013. izabrana u znanstveno zvanje viši znanstveni suradnik u znanstvenom području biomedicine i zdravstva na Stomatološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu
2010. priznat joj je naziv primarijus nakon dugogodišnjeg kliničkog iskustva u KBC Sestre milosrdnice
2000.-rujan 2014. zaposlena u Klinici za kožne i spolne bolesti Kliničkog bolničkog centra „Sestre milosrdnice“; radila kao odjelni liječnik i u polikliničkim ambulantama Klinike: u općoj ambulanti Klinike, ambulanti za spolno prenosive bolesti (STD), ambulanti za tumore kože i dermatokirurgiju i ambulanti za dječju dermatologiju 2002. - rujna 2014. - voditeljica Ambulante za dječju dermatologiju Klinike za Kožne i spolne bolesti KBC” Sestre milosrdnice” 2008.– rujna 2014.- pročelnica Dnevne bolnice Klinike za kožne i spolne bolesti KBC "Sestre milosrdnice"
2008.-2014. konzilijarni dječji dermatolog u Klinici za pedijatriju KBC Sestre milosrdnice
2003-2014. vodila dijagnostičku obradu u laboratoriju za imunofluorescentnu dijagnostiku (DIF,IIF, serologija na sifilis)
2011. osnovala prvu “Školu atopije” u Hrvatskoj po uzoru na edukativni program u vodećim svjetskim dermatološkim centrima
2011.-2014. vodi program Škole atopije kontinuirano jednom mjesečno u KBC Sestre milosrdnice, kao interdisciplinarni edukativni program za roditelje i djecu s atopijskim dermatitisom; okupila stručni tim dječjeg dermatologa, pedijatra, nutricioniste i psihologa od travnja 2015. edukativni program Škole atopije nastavlja provoditi u sklopu privatne Poliklinike za dermatologiju i venerologiju DermaPlus etablirala je multidisciplinarni pristup liječenju bolesti kože sa aspekta dermatologije, nutricionizima i psihologije začetnica je uvođenja specijalnog područja psihodermatologije u Hrvatskoj 2002-2008. voditeljica znanstveno istraživačkog-projekta po pokroviteljstvom Ministarstva znanosti RH na temu psihološkog utjecaja akne i primjene isotretinoina u liječenju
-pohađala mnogobrojna stručna usavršavanja u velikim specijalističkim centrima u Europi; Pedijatrijska dermatologija - Great Ormond Street Hospital - London; Dermatoskopija - Allgemeines Krankenhaus (AKH), Beč; Klinička dermatologija - Landeskrankenhaus (LKH) – Graz.
-prisustvovala brojnim hrvatskim, europskim i svjetskim kongresima kao aktivni sudionik i pozivni predavač
-organizirala desetak stručnih dermatoloških kongresa, primjerice poslijediplomski tečaj stalnog medicinskog usavršavanja I. kategorije o atopijskim bolestima (2013),
-bila je tajnica 1. hrvatskog kongresa psihodermatologije (2004.),
-članica organizacijskog odbora 3. Kongresa hrvatskih dermatovenerologa (2006.g), članica znanstvenog odbora Europskog dermatološkog kongresa EADV-Spring u Cavtatu (2010.g)
-pohađala preko 20-tak domaćih i inozemnih tečajeva na temu estetske i korektivne dermatologije (mezoterapija, fileri, Botox, PRP)
-Licencirana je od Hrvatske liječničke komore za samostalan rad kao specijalist dermatovenerolog i subspecijalist dječje dermatologije.
-govori tečno: engleski, njemački, talijanski i španjolski jezik

  Acne vulgaris ili jednostavno akne, su česta kronična upalna dermatoza, koja se javlja u doba puberteta i adolescencije, razdoblju izrazitih psihosocijalnih i tjelesnih promjena. Bolest se javlja u više od 85% mladih osoba u dobi ...

    Prijavite se za sudjelovanje na interdisciplinarnom edukativnom programu za roditelje djece s atopijskim dermatitisom koji će se održati u subotu   11. ožujka 2017.   od 9-12 sati, u dvorani Zrinski, Hotel Dubrov...

Što je to PRP ? Zadnjih desetak godina u različitim granama medicine koristi se vlastita krv za liječenje različitih bolesti, kroničnih rana, ozljeda tetiva, živaca, mišića i zglobova te prijeloma kostiju. Od 2007. godine vlas...

Noviji komentari
Komentirani doktor: prim.dr.sc. Lena Kotrulja

Odličan pristup, ljubazna, posveti se pacijentu. Školu atopije koju organizira preporučam svakom roditelju, a ne samo roditeljima čija djeca imaju problem sa atopijskim dermatitisom.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: prim.dr.sc. Lena Kotrulja

Doktorica Kotrulja je veoma pristupačna i angažirana. Jedan je od rijetkih doktora kojeg možete pitati bilo što i dobiti odgovor bez suzdržavanja. Također, osoblje je ljubazno, a poliklinika je čista i održavana.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: prim.dr.sc. Lena Kotrulja

Profesionalna, pristupačna i jako draga doktorica i osoba! U stvari, najbolji dermatolog u gradu, a bila sam nekoliko njih.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: prim.dr.sc. Lena Kotrulja

Odlična doktorica, riješila je moj problem s kojim se već godinama mučim. Hvala joj puno na tome.

 • 0
 • 1
 • -1
Komentirani doktor: prim.dr.sc. Lena Kotrulja

Ima izuzetno kvalitetan pristup pacijentima, uistinu stručna osoba koja mi je mnogo pomogla. Vrijeme čekanja u većini slučaja ne postoji, jako dobra organizacija. Sve najbolje preporuke za ovaj tim!

 • 0
 • 0
 • 0
Stariji komentari

Morate se prijaviti/registrirati kako bi mogli ostavljati komentare.