• dr.med.dent. Inga Vučković
 • (stomatolog)
Razina pomoći 4,81 (21)
Ljubaznost 4,90 (21)
Zakonitost i etičnost 4,81 (21)
Vrijeme čekanja 4,81 (21)
Osoblje 4,81 (21)

O nama

Ordinacija dentalne medicine Inge Vučković dr. med. dent. nalazi se u Zagrebu, na adresi Ilica 191/b. Nudimo usluge oralne kirurgije, implantologije, parodontologije, protetike – izradu keramičkih krunica, mostova, zircon krunica, ljuskica, ortodoncije i estetike te sve ostale usluge za potpuno dentalno zdravlje. Ono po čemu se izdvajamo od drugih je tehnologija PRGF Endoret. To je nova tehnologija primjene plazme bogate faktorima rasta koju primjenjujemo u oralnoj kirurgiji, uz implantate ili nakon vađenja zuba – za kvalitetno i bezbolno cijeljenje, u parodontologiji i najnovije – u estetskim tretmanima lica, dekoltea i ruku.

Inga Vučković dr. med. dent. je voditeljica stručnog tima i ravnateljica ordinacije, specijalizirana za PRGF estetiku. Marko Bajs dr. med. dent.spec. oralne kirurgije je jedan od vodećih stručnjaka za BEGO implant systems i dr. med. dent. Maja Vandžić je specijalist za protetiku i estetske restauracije.

Biografije zaposlenih:

Inga Vučković, dr.med.dent.
Stručnjak na području dentalne medicine već 35 godina. Vlastitu praksu vodi od devedesetih. Svojim pacijentima osigurava potpunu dentalnu njegu, a od nedavno se specijalizirala za estetske tretmane lica, dekoltea i ruku. Kontinuirano se usavršava na stručnim tečajevima i predavanjima, u Hrvatskoj i inozemstvu.

Marko Bajs, dr.med.dent. spec.orkir.
Specijalist oralne kirurgije i implantologije. Certificirani stručnjak za Bego Njemačke implantate i Endoret PRGF tehnologiju (Beč, Bukurešt, Bremen). Kontinuirano se usavršava na stručnim tečajevima i predavanjima, u Hrvatskoj i inozemstvu.

Maja Vandžić, dr.med.dent.
Stručnjak u području dentalne protetike, dentalne patologije i estetskih restauracija zuba. Kontinuirano se usavršava na stručnim tečajevima i predavanjima, u Hrvatskoj i inozemstvu.

Edita Mladić, med.sr.
Dentalna asistentica.

Akreditacije i standardi:

9001 ICR certifikat kvalitete
Certifikat BEGO implant systems
Bti Biotechnology Institute PRGF
Hrvatska komora dentalne medicine
HDEL Hrvatsko društvo za estetiku lica

Usluge

Prvi pregled
Prilikom dolaska na prvi pregled obaviti ćemo:
Detaljan pregled svakog pojedinog zuba
Pregled intraoralnom kamerom
Pregled DIAGNOdent-om - dijagnostika - otkrivanje i mjerenje oku nevidljivog karijesa u ranoj fazi
Kompjutorsku obradu snimki zuba RVG-om

Popravak i liječenje zuba
Vrlo je važno imati zdrave zube!
Ukoliko osjetite bol ili nelagodu, ne brinite jer mi ćemo se pobrinuti za Vas i Vaše zube.
Uz pomoć najnovijih tehnologija uspješno popravljamo i liječimo Vaše zube.

Estetika
Želite da Vaši zubi budu zdravi, lijepoga oblika, dobrog rasporeda i lijepe bijele nijanse.
Nazovite nas, dogovorite se za termin. Mi ćemo napraviti sve da zablistate s novim osmijehom.
Izbjeljivanje - više metoda
Ljuskice - VENEERS
Zubni nakit - SKYCE

Preventivna dentalna medicina
"Bolje spriječiti nego liječiti!"
Redovite kontrole predstavljaju osnove preventive dentalne medicine. Kao preventivne metode koristimo:

Ortodoncija
Korekcija zubi i nepravilnog zagriza za djecu i odrasle što rezultira lijepim osmijehom, pravilnim zagrizom te dugotrajnim zdravljem zuba.

Protetika
Radimo sve vrste fiksne i mobilne protetike.

Parodontologija
Parodontologija odnosno oralna patologija je grana stomatologije koja se bavi liječenjem bolesti zubnog mesa i potpornog tkiva zuba. Inicijalna terapija upale parodonta je čišćenje zubnog kamenca.
Afte i herpese liječimo primjenom ozona i lasera.

Oralna kirurgija
Mali kirurški zahvati u usnoj šupljini kao što su vađenje zuba (ekstrakcija) i resekcija korijena zuba (apikotomija), alveotomija, resekcija ciste, vađenje impaktiranih umnjaka i ugradnja implantata. Sve to u našoj ordinaciji obavljamo uz PRGF-Endoret tehnologiju.

Implantologija
Zubni implantati su ugradivi elementi od titana u čeljusne kosti na koji se nadograđuje suprastruktura za prirodan izgled zuba.
Koristimo BEGO implantate proizvedene potpuno digitalno u Njemačkoj. Svi implantati imaju certifikat EU. Uz implantiranje koristimo PRGF-Endoret tehnologiju.

Face Rejuvenation vlastitom plazmom - PRGF Endoret
Tehnika pomlađivanja i anti-aging tretmana sa plazmom bogatom faktorima rasta pokazala se kao sigurno i učinkovito rješenje u odgađanju procesa starenja. To je jedina tehnika kojom prirodno postižemo dugotrajnu regeneraciju tkiva i ne mijenjamo fizionomiju i izraz lica. Plazma se još koristi i za obnavljanje folikula kose i u tretmanima vlasišta.

Filleri
Hijaluronska kiselina je prirodna tvar koja pomaže pri izgradnji kože i ima veliku ulogu u održavanju ravnoteže vode te je tako važna za dobru hidrataciju kože.
Kako starimo koža gubi hijaluronsku kiselinu zbog određenih enzima koji ju razgrađuju. Manjak hijaluronske kiseline za posljedicu ima smanjenje elastičnosti kože i nastanak bora i nepravilnosti.
Hijaluronskom kiselinom se danas najčešće popunjavaju već formirane bore ali se može koristiti kod mlađih osoba za prevenciju nastanka bora.

Six Month Smiles
Savršen osmijeh i ravni zubi u samo šest mjeseci? Jer jedan si od onih koji imaju krive zube, ali želiš da tvoj osmijeh napokon bude pravilan i blistav i to u kratkom roku? Bez brige, možeš imati lijepo oblikovane zube uz pomoć Six Month Smiles aparatića koji omogućuje brzo, nježno, efikasno i pristupačno pomicanje zubi. Posjeti našu ordinaciju uz prethodnu najavu telefonom i na besplatnom pregledu i konzultacijama saznaj sve što te zanima o ovoj jedinstvenoj metodi.

Ugovor s HZZO

 • Postoji

Načini plaćanja

 • Premium
 • Diners
 • Maestro
 • Mastercard
 • Visa

Članci

dr.med.dent. Inga Vučković, stomatolog

Laser - Epic BIOLASE

Epic BIOLASElaser za meka tkiva u dentalnoj medicini. Primjena: kirurgija parodontologija biostimulacija - pomoć pri zacjeljivanju endodoncija fizioterapij...
Cijeli članak
dr.med.dent. Inga Vučković, stomatolog

Pacijenti pitaju!

Najčešće postavljena pitanja stomatologu od strane pacijenata! Koja pasta i četkica su najbolje za mene? Pravilno održavanje higijene usne šupljine neophodno j...
Cijeli članak
dr.med.dent. Inga Vučković, stomatolog

Kako je lako imati zdrave zube

Vođeni iskustvom shvatili smo da je preventiva najbolji lijek za sretnog, zadovoljnog i zdravog pacijenta. Uspjeh s našim pacijentima ostvarujemo konstantnom suradnjom i preventivnim pregledim......
Cijeli članak
dr.med.dent. Inga Vučković, stomatolog

Ljuskice/Veneers

Osim zdravlja zubi izgled zuba je bitan. Lijepim izgledom zuba možemo podići svoje samopouzdanje i smijati se bez brige da će pogled na naše zube odvratiti pozornost u lošem smislu. D......
Cijeli članak
dr.med.dent. Inga Vučković, stomatolog

Njega zubi od malih nogu

Zna­mo da iz­grad­nja zu­ba za­po­či­nje ve­ć u trud­no­ći, sto­ga se bu­du­ći­m maj­ka­ma sav­je­tu­je raz­nov­......
Cijeli članak
dr.med.dent. Inga Vučković, stomatolog

Regenerativna dentalna medicina – tijelo kao izvor obnavljajućih tvari

Razvitkom biološke terapije i otkrićem procesa razvoja i obnove stanica u mogućnosti smo replicirati te prirodne procese i upotrijebiti ih u medicinske svrhe kako bismo obnovili ili nadomjest......
Cijeli članak
dr.med.dent. Inga Vučković, stomatolog

Upomoć, boli me zub!

Bol u području jednog ili više zuba je prvi znak na koji pacijenti obično regiraju i potraže pomoć svog stomatologa. Najčešće bol u području zuba izazvana je karijesom koji se pro......
Cijeli članak
dr.med.dent. Inga Vučković, stomatolog

Koja pasta i četkica su najbolje za mene?

Pravilno održavanje higijene usne šupljine neophodno je za zdravlje. U tome najveću ulogu ima pacijent sam, a četkice i paste su samo pomoćno sredstvo. Preporučujemo kori...
Cijeli članak
dr.med.dent. Inga Vučković, stomatolog

Primjena ozona

U nastojanju da smanjimo strah od zubara kod male djece, nastajanje karijesa i bušenje zubiju, u stalnoj smo potrazi za vrhunskom preventivnom tehnologijom. Naša najnovija tehnologija ...
Cijeli članak
dr.med.dent. Inga Vučković, stomatolog

PRGF endoret u ordinaciji Vučković

Zašto nikad ne mislimo na sebe? Zar nismo zaslužili najbolje? U našoj ordinaciji želimo dati našim pacijentima najkvalitetnije. Zato se koristimo najnovijim dodatnim tehnologijama....
Cijeli članak
Učitaj još članaka

Iskustva drugih

 • 23.4.2024. u 12:37 SATI
 • Korisnik: korisnik60671
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Osoba koja se može svakom preporučiti od djeteta do starijih, odnosi strah, puna razumijevanja i spremna pružiti svoju stručnu pomoć u svakom trenutku. Jako ugodna i pristupačna te pažljiva u pristupu. Izrazito profesionalna te iznimno dobra u poslu koji radi, za svaku pohvalu.

 • 18.8.2023. u 16:42 SATI
 • Korisnik: korisnik56622
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Godinama sam pacijent, mogu reći samo najbolje o njoj. Stručna, organizirana, savjesna i strpljiva da joj se divim svaki put kad dođem tamo. Nikad se nisam osjećala tako mirno u tom stolcu, kao kod dr. Vučković. Najbolja doktorica na svijetu!!!!

 • 26.8.2022. u 8:31 SATI
 • Korisnik: korisnik50929
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Jako ljubazna i stručna, jednostavno svaki zahvat je gotovo pa bezobolan kod nje.. Komunikacija i odnos prema pacijentu su za svaku pohvalu. Velika hvala i svaka pohvala divnoj dobroj vili dr. Vučković. Naklon i njoj i dragoj sestri također!

 • 26.4.2022. u 14:01 SATI
 • Korisnik: korisnik49361
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Potpisujem svaku riječ, naj naj naj sve pohvale doktorici. Uvijek je preporučujem svima kojima treba stomatolog. Bili bi sretni da su mnogi kao ona. Sami pregledi i zahvati su lagani i bezbolni. S njom sam shvatila što znači kada imaš dobrog doktora koji ti ulijeva povjerenje. Hvala doktorice!

 • 23.3.2021. u 11:22 SATI
 • Korisnik: korisnik42808
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Doktorica je izrazito profesionalna, moj sin i ja smo kod nje pacijenti i nemam riječi, jednostavna i topla žena. Odradi posao na korektan način uno što je najbolje za pacijenta a ne za njezin džep. Medicinska sestra je stvarno ljubazna i izaci ce u susret kad god može.

Učitaj još komentara

Doktori medicine

Doktori stomatologije

Bjelovarsko-bilogorska županija

Brodsko-posavska županija

Dubrovačko-neretvanska županija

Grad Zagreb

Istarska županija

Karlovačka županija

Koprivničko-križevačka županija

Krapinsko-zagorska županija

Ličko-senjska županija

Međimurska županija

Nepoznato

Osječko-baranjska županija

Požeško-slavonska županija

Primorsko-goranska županija

Šibensko-kninska županija

Sisačko-moslavačka županija

Splitsko-dalmatinska županija

Varaždinska županija

Virovitičko-podravska županija

Vukovarsko-srijemska županija

Zadarska županija

Zagrebačka županija

dr.med.dent. Inga Vučković

(stomatolog)