Primjena regenerativnih tehnologija u dentalnoj medicini

dr.med.dent. Inga Vučković, stomatolog
Primjena regenerativnih tehnologija u dentalnoj medicini

TIJELO KAO IZVOR OBNAVLJAJUĆIH TVARI

Novi trendovi za prirodan i zdrav izgled lica i osmijeha s neinvazivnim i prirodnim metodama održavanja mladolikog izgleda.

Estetika zuba i lica

Cjelokupna rješenja za lijep i mladolik osmijeh i lice od sada se mogu napraviti na jednom mjestu. U ordinaciji se bavimo različitim estetskim problemima zuba kao što su otkrhnuti zubi, tamni i diskolorirani zubi, razbijene cakline, nesimetričnost i drugenepravilnosti koje možemo riješiti manjim zahvatima, tankim ljuskicama i izbjeljivanjem zuba. Cilj je da zubi i dalje imaju prirodnu ljepotu i formu u svom najboljem izdanju. Kada smo zadovoljni osmjehom, prelazimo na lice.

Kada starimo koža lica nam se opušta, postajemo nezadovoljni svojim izgledom i tražimo način  kako bi mogli zaustaviti vrijeme. Napretkom regenerativnih tehnologija našli smo jednostavno, dugotrajno i neinvazivno rješenje kojim potičemo da se proces starenja odgodi. To je jedina tehnika kojom prirodno postižemo dugotrajnu regeneraciju tkiva i ne mijenjamo fizionomiju i izraz lica. PRGF derma tretmanom potičemo obnovu kože iznutra, faktori rasta izdvojeni iz vaše krvi potiču okolno tkivo na regeneraciju čineći ga tako elastičnijim, a koža tako izgleda mlađe i punije.Ljudsko tijelo je savršena tvornica koja sama sebe obnavlja i proizvodi sve komponente za rast i razvoj.

PRGF Endoret (plasma rich in growth factor-endogenous regenerative technology) je autologni postupak u kojem koristimo vaše proteine iz krvi, 100% je siguran jer se ne koriste umjetno stvoreni kolagen i proteini nego vlastiti, čime eliminiramo alergijske reakcije i nuspojave.U dentalnoj medicini  se koristi u terapiji nakon ekstrakcije zuba, u toku implantološkog zahvata i za regeneraciju u okolini implantata, regeneraciji koštanih defekata, kod operacije podizanja dna sinusa i u terapiji parodontnih defekata. PRGF derma tretmanom potičemo obnovu kože iznutra, faktori rasta izdvojeni iz vaše krvi potiču okolno tkivo na regeneraciju čineći ga tako elastičnijim, a koža tako izgleda mlađe i punije.

Kada se primjenjuje PRGF tretman?

Nakon 35 godine za usporavanje procesa starenja i nakon 45 godine za regenerativni i korektivni učinak.

Kako izgleda tretman?

Vadi se krv pacijenta, krv se priprema za tretman izolacijom trombocita i aktiviraju se faktori rasta. Takav pripravak se uštrcava za regeneraciju u tkivo. Taj tretman traje dvadesetak minuta.

Kada su vidljivi učinci?

Učinci postaju vidljivi 24 sata nakon prvog tretmana, koža postaje glatka i sjajna. Preporučuje se napraviti tri tretmana u tri mjeseca kako bi se dobio najbolji dugotrajni efekt.

Koje su prednosti PRGF tehnike?

·         Povećanje konzistencije
·         Smanjenje bora
·         Povećanje hidratacije i osjećaja svježine lica
·         Povećanje sjaja kože
·         Bez promjena u izrazu lica
·         Biostimulacija tretiranog područja
·         Kompatibilnost s ostalim estetskim tretmanima

Garancija i pouzdanost?

Endoret (PRGF) je patentirani sistem i jedini koji posjeduje sve zdravstvene certifikate koji su internacionalno potrebni, stoga slovi kao najsigurnija i najkvalitetnija tehnika danas na tržištu.

Za vaše sigurnost i zdravlje izbjegavajte imitacije.

Doktori medicine

Doktori stomatologije

Bjelovarsko-bilogorska županija

Brodsko-posavska županija

Dubrovačko-neretvanska županija

Grad Zagreb

Istarska županija

Karlovačka županija

Koprivničko-križevačka županija

Krapinsko-zagorska županija

Ličko-senjska županija

Međimurska županija

Nepoznato

Osječko-baranjska županija

Požeško-slavonska županija

Primorsko-goranska županija

Šibensko-kninska županija

Sisačko-moslavačka županija

Splitsko-dalmatinska županija

Varaždinska županija

Virovitičko-podravska županija

Vukovarsko-srijemska županija

Zadarska županija

Zagrebačka županija