Razina pomoći 5,00 (7)
Ljubaznost 5,00 (7)
Zakonitost i etičnost 5,00 (7)
Vrijeme čekanja 5,00 (7)
Osoblje 4,86 (7)

KBC Zagreb - Rebro

 • placeKišpatićeva 12
  Maksimir, Grad Zagreb

Iskustva drugih

 • 4.2.2024. u 9:05 SATI
 • Korisnik: korisnik52614
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Nemam tako jednostavne riječi kojima bih ukratko opisala dr.sc.Lozića. Meni, a vjerujem i svima koji mu dolaze na pregled i liječenje širom otvori vrata ordinacije, preda svoju jednostavnosti i stručnost. Doktorima uvijek idem s dozom straha od boli, nesigurnosti, neizvjesnosti pa je takav bio i prvi odlazak kod dr.sc.Lozića. Prvi susret i pristup dr.sc.Lozića osjećala sam se kao da nisam kod doktora. Toliko jednostavan pristup liječnika prema pacijentu ruši sve strahove i sumnje. Jednostavno u prvom susretu osjetila sam povjerenje i sam osjećaj da si mu bitan kao pacijent. Razgovor, pregled i liječenje prava je radost. Moje desno rame trebalo je biti operirano po preporuci spec.ortopeda i dijagnostičkim snimkama, zahvaljujući sr.sc.Loziću rame nije operirano i vjerujem da neće biti, jer sam dobro. Hvala dr.sc.Loziću kojeg se uvijek rado sjetim i sa zadovoljstvom bih ga preporučila svakome.

 • 8.12.2023. u 8:03 SATI
 • Korisnik: korisnik58560
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Vrhunski dijagnostičar, odličan liječnik, a ponajprije izuzetan čovjek. Jednostavan, stručan i pristupačan. Preporuka svima. Mirko Mališ

 • 12.2.2023. u 18:44 SATI
 • Korisnik: korisnik53893
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Dr. Lozic je fantastican diagnosticar i jos bolji u rjesavanju diagnoza koje postavi. Nakon 3 operacije donjeg dijela kraljeznice i jednom vratne kraljeznice i ugradenim fiksatorima na oba mjesta . Zadnja operacija donjeg dijela sa fiksatorom odradena je kod Dr. Rozankovica na Rebru kao i vratna takoder s fikatorom. Odlican neurokirug napravio odlican posao ali poslije fiksacije uvijek postoji mogucnost od nekih deficita gdje nastupa DrLozic koji kod mene u vrlo kratkom roku postavlja diagnozu i rjesava problem odnosno bolove . Situacija se u mojem slucaju svakih nekoliko godina ponavlja jer imam situaciju doma zbog koje se nemogu cuvati i paziti na sebe ali mene to previse na brine jer uvijek je tu fantastican Dr Lozic koji ce me vratiti ponovo u funkciju i bez bolova da mogu normalno zivjeti i raditi. Dr Lozica bih svakako preporucila jer je meni promjenio zivot . Puno lakse je kvalitetno zivjeti bez bolova. Zato kapa dolje i naklon do poda .

 • 7.11.2022. u 4:29 SATI
 • Korisnik: korisnik52062
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Liječnik za poželjeti. Došao sam kod dr. Lozića sa specifičnim kroničnim zdravstvenim problemima koje nitko nije uspio dijagnosticirati, a iskreno nitko si nije dao ni previše truda. Prošao sam sve moguće pretrage u Kanadi, SAD-u i HR i jos uvijek bez pravilne dijagnoze i u kroničnim bolovima. Dr. Marin Lozić si je dao truda, više od svih liječnika zajedno u protekle 4 godine. Čovjek sa kojim se može sjesti i popričati i koji će saslušati i dati sve od sebe da nađe nekakvo riješenje. Spreman je potrošiti svoje vrijeme i istražiti kako pomoći i uvijek dođe na sastanak spreman i sa planom. Veoma sam mu zahvalan na vremenu i jer vjeruje u moje probleme i tegobe i nije digao ruke od mene. Preporučio bih dr. Lozića svakom. MALS Alex Kovacic

 • 23.11.2021. u 10:42 SATI
 • Korisnik: korisnik46756
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Da mogu dao bi 10.Prvo je čovjek onda doktor. Kako se samo brine za njemu nepoznate ljude. Prepoznaje problem,Daje dobru dijagnozu, pravi tretman,prati promjene, strpljiv prema pacijentima,optimističan, jednostavno dobar čovjek. Stoji na raspolaganju za sva pitanja. Čovjek jednostavno vjeruje u dobro. Nama je konkretno nakon mjesec lutanja po raznim doktorima jedini ustanovio uzrok boli supruzi te uspješno liječi. Borac koji vjeruje u bolje. Veliko Vam hvala.! Helena i Saša Domazet.

Učitaj još komentara

Doktori medicine

Doktori stomatologije

Bjelovarsko-bilogorska županija

Brodsko-posavska županija

Dubrovačko-neretvanska županija

Grad Zagreb

Istarska županija

Karlovačka županija

Koprivničko-križevačka županija

Krapinsko-zagorska županija

Ličko-senjska županija

Međimurska županija

Nepoznato

Osječko-baranjska županija

Požeško-slavonska županija

Primorsko-goranska županija

Šibensko-kninska županija

Sisačko-moslavačka županija

Splitsko-dalmatinska županija

Varaždinska županija

Virovitičko-podravska županija

Vukovarsko-srijemska županija

Zadarska županija

Zagrebačka županija

Marin Lozić

(anesteziolog)