Razina pomoći 5,00 (5)
Ljubaznost 5,00 (5)
Zakonitost i etičnost 5,00 (5)
Vrijeme čekanja 5,00 (5)
Osoblje 4,80 (5)

KBC Zagreb - Rebro

 • placeKišpatićeva 12
  Maksimir, Grad Zagreb

Iskustva drugih

 • 12.2.2023. u 18:44 SATI
 • Korisnik: korisnik53893
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Dr. Lozic je fantastican diagnosticar i jos bolji u rjesavanju diagnoza koje postavi. Nakon 3 operacije donjeg dijela kraljeznice i jednom vratne kraljeznice i ugradenim fiksatorima na oba mjesta . Zadnja operacija donjeg dijela sa fiksatorom odradena je kod Dr. Rozankovica na Rebru kao i vratna takoder s fikatorom. Odlican neurokirug napravio odlican posao ali poslije fiksacije uvijek postoji mogucnost od nekih deficita gdje nastupa DrLozic koji kod mene u vrlo kratkom roku postavlja diagnozu i rjesava problem odnosno bolove . Situacija se u mojem slucaju svakih nekoliko godina ponavlja jer imam situaciju doma zbog koje se nemogu cuvati i paziti na sebe ali mene to previse na brine jer uvijek je tu fantastican Dr Lozic koji ce me vratiti ponovo u funkciju i bez bolova da mogu normalno zivjeti i raditi. Dr Lozica bih svakako preporucila jer je meni promjenio zivot . Puno lakse je kvalitetno zivjeti bez bolova. Zato kapa dolje i naklon do poda .

 • 7.11.2022. u 4:29 SATI
 • Korisnik: korisnik52062
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Liječnik za poželjeti. Došao sam kod dr. Lozića sa specifičnim kroničnim zdravstvenim problemima koje nitko nije uspio dijagnosticirati, a iskreno nitko si nije dao ni previše truda. Prošao sam sve moguće pretrage u Kanadi, SAD-u i HR i jos uvijek bez pravilne dijagnoze i u kroničnim bolovima. Dr. Marin Lozić si je dao truda, više od svih liječnika zajedno u protekle 4 godine. Čovjek sa kojim se može sjesti i popričati i koji će saslušati i dati sve od sebe da nađe nekakvo riješenje. Spreman je potrošiti svoje vrijeme i istražiti kako pomoći i uvijek dođe na sastanak spreman i sa planom. Veoma sam mu zahvalan na vremenu i jer vjeruje u moje probleme i tegobe i nije digao ruke od mene. Preporučio bih dr. Lozića svakom. MALS Alex Kovacic

 • 23.11.2021. u 10:42 SATI
 • Korisnik: korisnik46756
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Da mogu dao bi 10.Prvo je čovjek onda doktor. Kako se samo brine za njemu nepoznate ljude. Prepoznaje problem,Daje dobru dijagnozu, pravi tretman,prati promjene, strpljiv prema pacijentima,optimističan, jednostavno dobar čovjek. Stoji na raspolaganju za sva pitanja. Čovjek jednostavno vjeruje u dobro. Nama je konkretno nakon mjesec lutanja po raznim doktorima jedini ustanovio uzrok boli supruzi te uspješno liječi. Borac koji vjeruje u bolje. Veliko Vam hvala.! Helena i Saša Domazet.

 • 20.11.2021. u 7:57 SATI
 • Korisnik: simonav

Ovo je doktor koji vas u današnje vrijeme toliko pozitivno “šokira” sa svojim pristupom pacijentu da dobijete dojam kao da ste u najskupljoj svijetskoj klinici. Vidi se da voli svoj posao jer svakom pacijentu pristupa s punom profesionalnošću i empatijom a uz to je uvijek dobro raspoložen i ulijeva veliku sigurnost! Dr Lozić je najbolji doktor kojeg sam imala prilike sresti, a srela sam mnoge. Svaka mu čast. Bilo bi predobro da imamo više takvih liječnika. Doktore ako ovo čitate samo vam želim reći hvala za nesebičnost, podršku, strpljenje, ljubaznost i stručnost. Divni ste!!

 • 11.11.2021. u 10:52 SATI
 • Korisnik: korisnik39983
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Dr Marin i osoblje su vrhunski. Sve pohvale na rad, ljubaznost,susretljivost,suosjećanje,obzirnost itd prema pacijentima od ukupnog tima. Svima koji trebaju u Ambulantu za bol toplo preporučujem dr Marina i njegov tim, ja sam imala i imam sreću što idem baš kod njih. Sve pohvale i sve najbolje za njih od ?.

Učitaj još komentara

Doktori medicine

Doktori stomatologije

Bjelovarsko-bilogorska županija

Brodsko-posavska županija

Dubrovačko-neretvanska županija

Grad Zagreb

Istarska županija

Karlovačka županija

Koprivničko-križevačka županija

Krapinsko-zagorska županija

Ličko-senjska županija

Međimurska županija

Nepoznato

Osječko-baranjska županija

Požeško-slavonska županija

Primorsko-goranska županija

Šibensko-kninska županija

Sisačko-moslavačka županija

Splitsko-dalmatinska županija

Varaždinska županija

Virovitičko-podravska županija

Vukovarsko-srijemska županija

Zadarska županija

Zagrebačka županija

Marin Lozić

(anesteziolog)