• prim.dr. Sanja Gregurić
 • (dermatovenerolog)
Razina pomoći 5,00 (15)
Ljubaznost 5,00 (15)
Zakonitost i etičnost 5,00 (15)
Vrijeme čekanja 4,86 (14)
Osoblje 5,00 (15)

O nama

KOŽA ISPISUJE GOVOR TIJELA  - Ovo je moto koji slijedimo od samog početka rada, pristupajući svakom pacijentu po „tailor made“ sistemu i poštujući holistički pristup u liječenju i terapijskim zahvatima.
Dermatovenerologija se smatra najneegzaktnojm granom medicine. To uvjerenje potječe od činjenice da je kožne promjene i prateća stanja često teško razlikovati – čak i medicinskim profesionalcima. Zbog toga se najčešće propisuje terapija koja je je samo simptomatska – čiji učinak je ograničenog djelovanja i ne sprečava nužno pojavu novih promjena na koži.

Prim. dr. Sanja Gregurić Medicina je moj životni poziv - ne zvanje. Rješavajući problem holistički i cjelovito, kombinirajući stečena znanja i iskustvo, pristupam svakom pacijentu individualno  s punom pažnjom. Dermatovenerologija je moje određenje, a koža organ koji me svaki puta ponovno oduševljava. Ona je “prozor” u našu unutrašnjost. Koža uistinu ispisuje govor tijela.


Usluge

Poliklinika DermoLab pruža usluge iz sljedećih područja:

Zdravlje - dijagnostika i zahvati

Skin wellness - medicinska kozmentika

Ljepota - anti-age tretmani

*detaljnije informacije o svakoj usluzi možete vidjeti klikom na područje Vašeg interesa.

Ugovor s HZZO

 • Ne Postoji

Načini plaćanja

 • Diners
 • Maestro
 • Mastercard
 • Visa

Članci

prim.dr. Sanja Gregurić, dermatovenerolog

C vitamin i koža

Vitamin C je vitamin kojem se već skoro 100 godina pripisuju različita svojstva od poticanja imunosustava , antikancerogenog djelovanja do kozmoceutskih svojstava anti-agea, fotoprotekcije, izbjel...
Cijeli članak
Učitaj još članaka

Iskustva drugih

 • 23.12.2022. u 16:09 SATI
 • Korisnik: korisnik53042
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Došla sam na redovni pregled madeža a dobila sto puta više. Dr. Gregurić iskreno zanima cjelokupno stanje pacijenta i nije usko ograničena na svoje područje, kao mnogi specijalisti. Kod nje sam napokon dobila odgovore na neka pitanja koje tražim već dugo i taj integrativni pristup. A o ljubaznosti i svim ljudskim kvalitetama nje i njenog osoblja da ne govorim. Nastavljam postupati prema njenim preporukama i po prvi put u dugo vremena osjećam veliki optimizam i nadu. Onaj osjećaj kad ti je lakše jer znaš da si došla u prave ruke.

 • 5.9.2022. u 8:31 SATI
 • Korisnik: korisnik51046
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Doktorica ogromnog iskustva i znanja. Doktorica je apsolutno predana svome poslu i pacijentu, a k tome vrlo pristupačna, nježna... Veoma posvećena tome da maksimalno pomogne pacijentu. Izuzetno sam zadovoljan pomoću i trudom koji je iskazan da bi se izliječile moje zdravstvene tegobe. I da ne zaboravim sve pohvale sestri!

 • 13.4.2022. u 9:05 SATI
 • Korisnik: korisnik49185
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Dr. Gregurić je izrazito je ljubazna, pristupačna i profesionalna, radi svoj posao po svim etičkim načelima, posvećena je pacijentu. Objasni pacijentu što ne bi savjetovala i na taj ga način zdravstveno obrazuje, što kod nje posebno cijenim.

 • 4.11.2021. u 8:35 SATI
 • Korisnik: korisnik413897
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Doktorica Sanja Greguric jako ljubazna pristupačana osoba koja ima zelju saslušati svog pacijenta i pomoć. Iz osobnog iskustva mogu sve pozitivno reci za nju i njezino osoblje. Preporučala bih je svima i prijatelji moji koji su isli kod nje odusevili se. Nisam mogla vjerovati da postoji tako topla, ljubazna strpljiva osoba a prije svega osoba sa puno znanja i vrhunski radi svoj posao. Lijecila sam psorijaza 23 godine nitko mi nije pomogao dok nisam dosla do nje. Sve pohvale ima od mene i zelim joj puno lijepih stvari u njenom zivotu lijepi pozdrav od Sanje

 • 3.11.2021. u 9:31 SATI
 • Korisnik: korisnik456389
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Dr. Sanja Gregurić - Izuzetan dijagnostičar, profesionalna, strpljiva, ljubazna i puna razumijevanja. Iz njene ordinacije NIKAD nećeš izaći zbunjen. Stoja Todorović

Učitaj još komentara

Doktori medicine

Doktori stomatologije

Bjelovarsko-bilogorska županija

Brodsko-posavska županija

Dubrovačko-neretvanska županija

Grad Zagreb

Istarska županija

Karlovačka županija

Koprivničko-križevačka županija

Krapinsko-zagorska županija

Ličko-senjska županija

Međimurska županija

Nepoznato

Osječko-baranjska županija

Požeško-slavonska županija

Primorsko-goranska županija

Šibensko-kninska županija

Sisačko-moslavačka županija

Splitsko-dalmatinska županija

Varaždinska županija

Virovitičko-podravska županija

Vukovarsko-srijemska županija

Zadarska županija

Zagrebačka županija

prim.dr. Sanja Gregurić

(dermatovenerolog)