• prim.dr. Sanja Gregurić
 • (dermatovenerolog)
Razina pomoći 4,88 (17)
Ljubaznost 4,88 (17)
Zakonitost i etičnost 4,82 (17)
Vrijeme čekanja 4,75 (16)
Osoblje 4,88 (17)

O nama

KOŽA ISPISUJE GOVOR TIJELA  - Ovo je moto koji slijedimo od samog početka rada, pristupajući svakom pacijentu po „tailor made“ sistemu i poštujući holistički pristup u liječenju i terapijskim zahvatima.
Dermatovenerologija se smatra najneegzaktnojm granom medicine. To uvjerenje potječe od činjenice da je kožne promjene i prateća stanja često teško razlikovati – čak i medicinskim profesionalcima. Zbog toga se najčešće propisuje terapija koja je je samo simptomatska – čiji učinak je ograničenog djelovanja i ne sprečava nužno pojavu novih promjena na koži.

Prim. dr. Sanja Gregurić Medicina je moj životni poziv - ne zvanje. Rješavajući problem holistički i cjelovito, kombinirajući stečena znanja i iskustvo, pristupam svakom pacijentu individualno  s punom pažnjom. Dermatovenerologija je moje određenje, a koža organ koji me svaki puta ponovno oduševljava. Ona je “prozor” u našu unutrašnjost. Koža uistinu ispisuje govor tijela.


Usluge

Poliklinika DermoLab pruža usluge iz sljedećih područja:

Zdravlje - dijagnostika i zahvati

Skin wellness - medicinska kozmentika

Ljepota - anti-age tretmani

*detaljnije informacije o svakoj usluzi možete vidjeti klikom na područje Vašeg interesa.

Ugovor s HZZO

 • Ne Postoji

Načini plaćanja

 • Diners
 • Maestro
 • Mastercard
 • Visa

Članci

prim.dr. Sanja Gregurić, dermatovenerolog

C vitamin i koža

Vitamin C je vitamin kojem se već skoro 100 godina pripisuju različita svojstva od poticanja imunosustava , antikancerogenog djelovanja do kozmoceutskih svojstava anti-agea, fotoprotekcije, izbjel...
Cijeli članak
Učitaj još članaka

Iskustva drugih

 • 16.5.2023. u 14:37 SATI
 • Korisnik: korisnik55346
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Dolazak u ambulantu dr- Gregurić je bio prije više od 10 godina,e dovoljno davno, te sav sve detalje zaboravila, ali ukupan dojam: skupo i neefikasno, uz nerotrebanu, vjerojatno Observ i VISIA analizu kože, koja nije nikoga prosvijetlila. Dijagnoza "možda rosacea". OK, čak i google zna na stranicama ozbiljnih dermatologa pronaći informaciju da: "Ne postoji određeni lijek za rosaceu te ju nije moguće u potpunosti izliječiti, ali može se kontrolirati prilagođenom terapijom. Liječenje je simptomatsko, što znači da se radi na ublažavanju ili uklanjanju simptoma bolesti. Cilj liječenja rosacee je kontroliranje i sprječavanje pogoršavanja simptoma te poboljšanje kvalitete života pacijenta." Dobila sam neke tester kremice "za liječenje rosacee", koje nisam ni potrošila, jer nije bilo poboljšanja nakon korištenja istih. Nakon nekog vremena, crvenilo kože lica, (koje nije ni bilo jako izraženo) prošloje samo od sebe. Vjerujem da drugi imaju ozbiljnije probleme, ali i bolje iskuutvo od mene. Ja ga ne bi ponovila. Ali sjećam se predivne žene i prave liječnice dr. dermatlogije, kojoj se na žalost ne sjećam imena (mislim da je adresa Srebrnjak 105) kod koje sam išla davnih (studentskih dana) i koja je moje probleme s kožom, kao pravi liječnik ( s holističkim pristupom) povezala s gastrinintestinalnim problemima. Radila je anamnezu, a ne kompjutorsku simulaciju. Uputila me na gastroskopiju, na kojoj mi je dijagnosticiran peptički ulkus, rezultat stresa na fakultetu (tada se Helicobacter pylori nije navodio kao uzročnik ulkusa, jer se za njega nije ni znalo). [Helicobacter pylori (H. pylori) je gram-negativna, spiralna bakterija koju su 1983. godine otkrili australski liječnici B. Marshall i R. Warren te za njeno otkriće dobili Nobelovu nagradu 2005. godine]. Ja sam studij završila 1986. ;). Hvala dr. dermatologije, sa Srebrnjaka! Da je više takvih ljudi i liječnika!

 • 12.5.2023. u 21:39 SATI
 • Korisnik: korisnik55315
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Doktorica je izvrsno profesionalna, probleme koje sam imala s licem izvrsno izlijeceno. Srdacna ljubaznost prema pacijentu, samo najbolje i najljepse mogu napisati. Draga Doktorice srdacna Vam hvala.

 • 23.12.2022. u 16:09 SATI
 • Korisnik: korisnik53042
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Došla sam na redovni pregled madeža a dobila sto puta više. Dr. Gregurić iskreno zanima cjelokupno stanje pacijenta i nije usko ograničena na svoje područje, kao mnogi specijalisti. Kod nje sam napokon dobila odgovore na neka pitanja koje tražim već dugo i taj integrativni pristup. A o ljubaznosti i svim ljudskim kvalitetama nje i njenog osoblja da ne govorim. Nastavljam postupati prema njenim preporukama i po prvi put u dugo vremena osjećam veliki optimizam i nadu. Onaj osjećaj kad ti je lakše jer znaš da si došla u prave ruke.

 • 5.9.2022. u 8:31 SATI
 • Korisnik: korisnik51046
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Doktorica ogromnog iskustva i znanja. Doktorica je apsolutno predana svome poslu i pacijentu, a k tome vrlo pristupačna, nježna... Veoma posvećena tome da maksimalno pomogne pacijentu. Izuzetno sam zadovoljan pomoću i trudom koji je iskazan da bi se izliječile moje zdravstvene tegobe. I da ne zaboravim sve pohvale sestri!

 • 13.4.2022. u 9:05 SATI
 • Korisnik: korisnik49185
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Dr. Gregurić je izrazito je ljubazna, pristupačna i profesionalna, radi svoj posao po svim etičkim načelima, posvećena je pacijentu. Objasni pacijentu što ne bi savjetovala i na taj ga način zdravstveno obrazuje, što kod nje posebno cijenim.

Učitaj još komentara

Doktori medicine

Doktori stomatologije

Bjelovarsko-bilogorska županija

Brodsko-posavska županija

Dubrovačko-neretvanska županija

Grad Zagreb

Istarska županija

Karlovačka županija

Koprivničko-križevačka županija

Krapinsko-zagorska županija

Ličko-senjska županija

Međimurska županija

Nepoznato

Osječko-baranjska županija

Požeško-slavonska županija

Primorsko-goranska županija

Šibensko-kninska županija

Sisačko-moslavačka županija

Splitsko-dalmatinska županija

Varaždinska županija

Virovitičko-podravska županija

Vukovarsko-srijemska županija

Zadarska županija

Zagrebačka županija

prim.dr. Sanja Gregurić

(dermatovenerolog)