• dr. Vladimir Haring
 • (stomatolog)
Razina pomoći 4,46 (28)
Ljubaznost 4,32 (28)
Zakonitost i etičnost 4,41 (27)
Vrijeme čekanja 3,96 (28)
Osoblje 4,14 (28)

O nama

Privatna ordinacija dentalne medicine, dr. med. dent. Vladimir Haring

Ordinacija dentalne medicine Haring je ordinacija koja se oslanja na višegodišnji rad i znanje Vladimira Haringa, dr. dent. med. Stomatolog koristi modernu i suvremenu opremu.

Opremljeni velikim profesionalizmom i ljubaznošću

Držimo korak s nanjovijim stomatološkim tehnologijama i znanjem kako kod odraslih, tako i kod djece. Ordinacija vam nudi veliku i prostranu radnu sobu kao i ugodnu čekaonicu.

Ordinacija dentalne medicine Haring je ordinacija koja se oslanja na višegodišnji rad i znanje Vladimira Haringa, dr. dent. med. Stomatolog koristi modernu i suvremenu opremu.

Asistent u ordinaciji je med. sestra Mirta Laufer koja je dio stručnog tima.

Poseban naglasak polažemo na sterilizaciju instrumenata i opreme. Naš je prvi zadatak otklanjanje straha od stomatološkog zahvata. Opremljeni velikim profesionalizmom i ljubaznošću, držimo korak s nanjovijim stomatološkim tehnologijama i znanjem kako kod odraslih, tako i kod djece.

Ordinacija vam nudi veliku i prostranu radnu sobu kao i ugodnu čekaonicu. Pacijent je u našoj ordinaciji u središtu pozornosti. Od trenutka kada kročite na naša vrata želimo da se osjećate ugodno. Trudimo se promijeniti negativan stav o stomatološkom zahvatu koji ste stekli negativnim iskustvom u prošlosti.

Ugovor s HZZO

 • Postoji

Načini plaćanja

 • Premium
 • Diners
 • Maestro
 • Mastercard
 • Visa

Iskustva drugih

 • 18.2.2022. u 18:06 SATI
 • Korisnik: korisnik48403
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Liječnik ne komunicira s pacijentom. Uveo je tada neko pravilo da se mogu naručiti tek zadnji dan u mjesecu (i to u određeno vrijeme u razdoblju od jednog sata, zamislI!) Kada radi nešto ne objašnjava što radi i ne nudi opcije - sve zube koje je radio je kvalitetno napravio, ali je stavio one crne plombe bez pitanja želim li možda bijele. Očito pacijente koje dolaze preko HZZO gledao kao socijalne katastrofe i smatra da si ne mogu priuštiti bijele ispune. Kada sam se prebacio kod drugog liječnika tek sam saznao kakvi su mi zapravo zubi i što trebam napraviti da ih poboljšam. Sve u svemu, osjećaš se neugodno u blizini liječnika i imaš dojam kao da si ti tu zbog njega, a ne obratno. Ne znam kakav je kada se dolazi privatno, vjerojatno priča više.

 • 3.12.2021. u 16:25 SATI
 • Korisnik: korisnik456389
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Najbolji stomatolog iz dosadašnjeg iskustva. Brzo, bezbolno, kvaliteno šta više nadodati ? Ako uspijete rezevirati termin nećete požaliti Hvala doktore :)

 • 6.7.2021. u 13:04 SATI
 • Korisnik: korisnik44446

Doture moj znam da ovo čitaš priznao ti to ili ne, ovaj put bi te pohvalia kao što si mi ka artišta pokrpa onaj moj karijes brzo i bezbolno. Implantat nije ispa, drži se kao betonska bitva na neveri, a ljubavni život mi je bolji, kako si mi skinia kamenac i pegulu ljubim ka Hektor što i tebi želim.

 • 16.4.2021. u 11:03 SATI
 • Korisnik: korisnik43216
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Na termin cekam vise od 5 mjeseci kako bi popravila zub kojeg je doktor poceo lijeciti, imala sam lijek u zubu 2mj koji je nakon toga ispao i sad vec mjesecima kad ih zovem ne mogu dobiti termin, a prilikom stavljanja lijek nesto je krivo odradjeno te sam na obarazu imala masnicu preko tjedan dana. Njegova sam pacijentica preko 10godina, ali u zadnjih nekoliko godina doktor je i vise nego neodgovoran i nemaran prema svojim pacijentima!!

 • 23.3.2021. u 11:34 SATI
 • Korisnik: korisnik42811
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Nekoliko puta imala sam se priliku susresti s dr. Haring i za njega imam samo rijeci hvale. Sad vidim da sam zaista pronašla nakon toliko godina doktora koji mi je pomogao i preuzeo daljnji tok liječenja i održavanja zubi.

Učitaj još komentara

Doktori medicine

Doktori stomatologije

Bjelovarsko-bilogorska županija

Brodsko-posavska županija

Dubrovačko-neretvanska županija

Grad Zagreb

Istarska županija

Karlovačka županija

Koprivničko-križevačka županija

Krapinsko-zagorska županija

Ličko-senjska županija

Međimurska županija

Nepoznato

Osječko-baranjska županija

Požeško-slavonska županija

Primorsko-goranska županija

Šibensko-kninska županija

Sisačko-moslavačka županija

Splitsko-dalmatinska županija

Varaždinska županija

Virovitičko-podravska županija

Vukovarsko-srijemska županija

Zadarska županija

Zagrebačka županija

dr. Vladimir Haring

(stomatolog)