• mr.sc. Andrijana Kovačić
 • (spec. ortodoncije)
Razina pomoći 5,00 (95)
Ljubaznost 5,00 (95)
Zakonitost i etičnost 5,00 (95)
Vrijeme čekanja 4,96 (95)
Osoblje 5,00 (95)

O nama

Mr. sc. Andrijana Kovačić dr. dent. med. specijalist ortodoncije diplomirala je 2003. godine na Stomatološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, gdje je i magistrirala 2007. godine.
Zbog velikog interesa i sklonosti prema visokoj estetici 2010. kreće sa specijalizacijom ortodoncije na Stomatološkom Fakultetu Sveučilišta u Zagrebu koju završava 2013. godine.
Po završenoj specijalizaciji iz ortodoncije preuzima ortodontsku ambulantu Doma zdravlja Zagreb Zapad, a 2014. god. postaje voditelj službe dentalne zdravstvene zaštite u Domu zdravlja Zagreb Zapad.
Od rujna 2019 godine radi kao specijalist ortodoncije u ugovornoj specijalističkoj ordinaciji za ortodonciju na adresi Vrabečak 4. Osim što uživa u radu s pacijentima i kreiranju lijepih osmijeha dr. Andrijana se kontinuirano educira kako bi novim znanjima doprinijela boljoj kvaliteti vlastite ponude. Dr. Andrijana je certificirani doktor za Invisaligne tehnologiju, Inman alignere, Clear alignere, Ortoell.
2019. godine je imenovana ovlaštenim sudskim vještakom za područje dentalne medicine. Glavna je urednica Vjesnika dentalne medicine, časopisa namijenjenog doktorima dentalne medicine. Također je kao član uredničkog tima aktivna i na portalu Moj stomatolog gdje piše članke namijenjene informiranju i edukaciji pacijenata.

Ugovor s HZZO

 • Postoji

Ugovor s osiguravajućim društvima

 • Croatia
 • Allianz

Načini plaćanja

 • Premium
 • Maestro
 • Mastercard
 • Visa

Članci

mr.sc. Andrijana Kovačić, spec. ortodoncije

Kad je pravo vrijeme za prvi posjet djeteta ortodontu?

Dentalno zdravlje je ogledalo općeg zdravlja. Nepravilnosti zubi i čeljusti nisu samo estetski problem, već mogu ozbiljno narušiti oralno zdravlje te negativno djelovati na samopouzdanje i psihu d...
Cijeli članak
mr.sc. Andrijana Kovačić, spec. ortodoncije

Upute pacijentima s fiksnim aparatom

Različita su iskustva pacijenata o nošenju fiksnog aparata. Svatko ima svoji “priču”, ali i drugačiju situaciju u ustima. Sada kada Vam je postavljen fiksni aparat, vjerojatno i Vi imate neka...
Cijeli članak
mr.sc. Andrijana Kovačić, spec. ortodoncije

Upute za nošenje ESSIX retainera

Retainer i faza retencije su vrlo važan dio ortodontske terapije. Postoji više vrsta retencijskih naprava, a koja je optimalna retencija za vaš slučj procjenjuje ortodont. Svojim pacijentima po za...
Cijeli članak
mr.sc. Andrijana Kovačić, spec. ortodoncije

Plak detektor

Redovito i pravilno održavanje oralne higijene je glavni preduvjet za zdrave i lijepe zube. Glavna svrha provođenja oralne higijene je sprečavanje nastajanja zubnog plaka. Zubni plak je ljepljivi f...
Cijeli članak
mr.sc. Andrijana Kovačić, spec. ortodoncije

Što je ortopan?

Rendgenske snimke zuba su nezaobilazan postupak u suvremenoj stomatološkoj dijagnostici. One su nužne jer daju uvid u zdravstveno stanje dijelova usne šupljine koje ne možemo vidjeti prilikom klin...
Cijeli članak
Učitaj još članaka

Iskustva drugih

 • 2.12.2022. u 23:04 SATI
 • Korisnik: minja
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Meni osobno jedna od najboljih doktorica s kojima sam se susrela.Odaje dojam vrsnog stručnjaka i dobrog sugovornika kojem je pacijent i njegove potrebe uvijek na prvom mjestu. The best doctor.

 • 27.11.2022. u 10:21 SATI
 • Korisnik: drago
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Iznimno sam zadovoljan s profesionalnošću, pristupom i ambijentom u timu dr. Kovačić. Rezultat nošenja fiksnog aparata je za pohvalu i preporuku. Doktorica je temeljita, stručna i kompetentna, kao osoba ugodna. Nema straha kod nje.

 • 27.11.2022. u 10:14 SATI
 • Korisnik: drago

Zahvaljujem ortodontici na predanom i savjesnom radu i terapijskom rezultatu s kojim sam iznimno zadovoljan. Sve je proteklo u najboljem redu, ugodan ambijemt i vrhunska usluga. Ordinacija i tim za svaku preporuku i javnu pohvalu.

 • 18.11.2022. u 14:08 SATI
 • Korisnik: korisnik34377
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Sve najbolje mislim o ortodontici.iskustvo s njom je bilo odlicno. Odlična ordinacija i osoblje.Za preporuku svima koji traze strucnu i ljubaznu doktoricu. Zaslužuje najvišu ocjrnu.

 • 19.10.2022. u 22:43 SATI
 • Korisnik: korisnik46991
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

O njezinoj stručnost i kompetentnosti najbolje govore moji zubi. Terapija odrađena bez greške, cijelo vrijeme mi je doktorica bila dostupna i na raspolaganju. Srdačnost i ljubaznost su kakva se rijetko vida, odagnala je početni strah i nelagodu. Vrijeme nošenja aparatića proletilo za čas. Koliko je zadovoljstvo dobivenim rezultatom fiksne ortodoncije, jednako toliko je prisutno zadovoljstvo njenom komunikacijom i odnosom. Sve je na visokoj razini i stoga preporučam.

Učitaj još komentara

Doktori medicine

Doktori stomatologije

Bjelovarsko-bilogorska županija

Brodsko-posavska županija

Dubrovačko-neretvanska županija

Grad Zagreb

Istarska županija

Karlovačka županija

Koprivničko-križevačka županija

Krapinsko-zagorska županija

Ličko-senjska županija

Međimurska županija

Nepoznato

Osječko-baranjska županija

Požeško-slavonska županija

Primorsko-goranska županija

Šibensko-kninska županija

Sisačko-moslavačka županija

Splitsko-dalmatinska županija

Varaždinska županija

Virovitičko-podravska županija

Vukovarsko-srijemska županija

Zadarska županija

Zagrebačka županija

mr.sc. Andrijana Kovačić

(spec. ortodoncije)