• mr.sc. Andrijana Kovačić
 • (spec. ortodoncije)
Razina pomoći 5,00 (100)
Ljubaznost 5,00 (100)
Zakonitost i etičnost 5,00 (100)
Vrijeme čekanja 4,96 (100)
Osoblje 5,00 (100)

O nama

Mr. sc. Andrijana Kovačić dr. dent. med. specijalist ortodoncije diplomirala je 2003. godine na Stomatološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, gdje je i magistrirala 2007. godine.
Zbog velikog interesa i sklonosti prema visokoj estetici 2010. kreće sa specijalizacijom ortodoncije na Stomatološkom Fakultetu Sveučilišta u Zagrebu koju završava 2013. godine.
Po završenoj specijalizaciji iz ortodoncije preuzima ortodontsku ambulantu Doma zdravlja Zagreb Zapad, a 2014. god. postaje voditelj službe dentalne zdravstvene zaštite u Domu zdravlja Zagreb Zapad.
Od rujna 2019 godine radi kao specijalist ortodoncije u ugovornoj specijalističkoj ordinaciji za ortodonciju na adresi Vrabečak 4. Osim što uživa u radu s pacijentima i kreiranju lijepih osmijeha dr. Andrijana se kontinuirano educira kako bi novim znanjima doprinijela boljoj kvaliteti vlastite ponude. Dr. Andrijana je certificirani doktor za Invisaligne tehnologiju, Inman alignere, Clear alignere, Ortoell.
2019. godine je imenovana ovlaštenim sudskim vještakom za područje dentalne medicine. Glavna je urednica Vjesnika dentalne medicine, časopisa namijenjenog doktorima dentalne medicine. Također je kao član uredničkog tima aktivna i na portalu Moj stomatolog gdje piše članke namijenjene informiranju i edukaciji pacijenata.

Ugovor s HZZO

 • Postoji

Ugovor s osiguravajućim društvima

 • Croatia
 • Allianz

Načini plaćanja

 • Premium
 • Maestro
 • Mastercard
 • Visa

Članci

mr.sc. Andrijana Kovačić, spec. ortodoncije

Kad je pravo vrijeme za prvi posjet djeteta ortodontu?

Dentalno zdravlje je ogledalo općeg zdravlja. Nepravilnosti zubi i čeljusti nisu samo estetski problem, već mogu ozbiljno narušiti oralno zdravlje te negativno djelovati na samopouzdanje i psihu d...
Cijeli članak
mr.sc. Andrijana Kovačić, spec. ortodoncije

Plak detektor

Redovito i pravilno održavanje oralne higijene je glavni preduvjet za zdrave i lijepe zube. Glavna svrha provođenja oralne higijene je sprečavanje nastajanja zubnog plaka. Zubni plak je ljepljivi f...
Cijeli članak
mr.sc. Andrijana Kovačić, spec. ortodoncije

Upute pacijentima s fiksnim aparatom

Različita su iskustva pacijenata o nošenju fiksnog aparata. Svatko ima svoji “priču”, ali i drugačiju situaciju u ustima. Sada kada Vam je postavljen fiksni aparat, vjerojatno i Vi imate neka...
Cijeli članak
mr.sc. Andrijana Kovačić, spec. ortodoncije

Upute za nošenje ESSIX retainera

Retainer i faza retencije su vrlo važan dio ortodontske terapije. Postoji više vrsta retencijskih naprava, a koja je optimalna retencija za vaš slučj procjenjuje ortodont. Svojim pacijentima po za...
Cijeli članak
mr.sc. Andrijana Kovačić, spec. ortodoncije

Što je ortopan?

Rendgenske snimke zuba su nezaobilazan postupak u suvremenoj stomatološkoj dijagnostici. One su nužne jer daju uvid u zdravstveno stanje dijelova usne šupljine koje ne možemo vidjeti prilikom klin...
Cijeli članak
Učitaj još članaka

Iskustva drugih

 • 18.3.2023. u 21:13 SATI
 • Korisnik: korisnik54439
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

U meduvremenu smo se iz Vrapča preselili u Centar grada, ali nju ne mijenjamo ni za šta. Prekrasna doktorica - strpljiva, suosjecajna, profesionalna i pedantna. Daje savjete, pojašnjava, brine za pacijenta. Puna razumijevanja, ljudskosti i topline prema svima. Zrači smirenošću i pozitivom.. Hvala joj što je imala sluha za nas i naše probleme koje mam je uspješno pomogla riješiti. I dalje ostajemo definitivno kod nje u terapiji i sa mlađom djecom. U slučaju starije kćerke pokazala u pozitivnom svijetlu i vjerijem da će tako i ostati u buduće. Zadovoljni i sretni s doživljenim i s ljudskom i sa stručnog aspekta. Povjerenje u nju počiva na stručno odrađenom pregledu. dobro pogođenoj i provedenoj terapiji, opremljenoj i urednom ordinaciji , ma sve u u superlativima. Svima na ovom portalu potvrđujem pozitivno iskustvo, te u skladu s istim dobronamjerno preporčam ortodonticu Andrijana Kovačić! Žena je extra.

 • 17.2.2023. u 22:42 SATI
 • Korisnik: korisnik53989
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Ortodontica za preporučiti. U mom slučaju se pokazala kao vrhunski profesionalac i dobar sugovornik. Uz to ima i psihološki pristup. Pomogla mi je da se riješim straha od zubara, pridobila me svojom smirenošcu i profesionalnošću. Taktična i empatična. Za sve moje nedoumice i strahove imala je razumijevanje. Hvala joj od srca.

 • 17.2.2023. u 22:23 SATI
 • Korisnik: korisnik53988
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Sjajna. Oduševila me već pri prvom kontaktu. Preporučio sam je svim prijateljima, oni su zadovoljni kao i ja. Usluga i pristup na najvišem nivou. Ostvarena očekivanja od terapije. Individualni pristup i dobra organizacija.Sve pojašnjeno i rastumačeno-od početka do kraja.Ljubaznost,stručnost i efikasnost. Radi po pricipu naručivanja, termini se poštuju. Dobra vibra i profesionalan pristup. Sad se smijem bez konpleksa, prekrasni ravni zubi i lijep osmijeh. Samo pohvale i najviše ocjene. Top!

 • 22.1.2023. u 16:43 SATI
 • Korisnik: korisnik53516
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Zaslužuje svo poštovanje, zahvale i preporuke. Uljudna i detaljna, točna i profesionslna su riječi koje bi je u najkraćim crtama najbolje opisale. Ortodonciju radi stručno, sa iznimnim smislom i osjećajem za estetiku , a ne samo eto tako, da odradi posao. Sigurna i prijatna u razgovoru, u radu nježna i precizna. Kako bi se reklo, sve onako kako i treba biti.Konkretna u prijedlogu terapijskih rješenja, ima i znanje i iskustvo za provesti ih iz riječi u djela. Poznaje suvremene tehnike, koristi kvalitetne materijale i tehnologije, a u radu izuzetno manuelno spretna i brza. Užitak je biti njen pacijent. Inače, od prvog ulaska u ordinaciju se pokazala temeljita, detaljno proanalizira snimke i detaljno pregleda. Njoj ništa ne promakne. Primjer je stručnosti i dobre osobnosti čiji način rada vraća poljuljani vjeru u hrvatski zdravstveni sustav. Puno je toga dobroga učinila za našu obitelj, i prijatelje. Milijun puta savjetovala, uputila na pravu adresu, pronašla rješenje...Svako dobro joj želimo u životu , mira. blagostanja , puno poslovnog i privatnog uspjeha.i da nam ostane ovakva i dalje.Preporučamo je bez zadrške svoj rodbini , susjedima. prijateljima. Na nju se uvijek može osloniti, spremna je svima pomoci .Vaši zahvalni pacijenti. Obitelj Kovačević

 • 5.1.2023. u 23:00 SATI
 • Korisnik: korisnik53223
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Zadovoljstvo uslugom i pristupom . Finalni rezultat je za pet plus. Po svim kriterijima je zadovoljila moja očekivanja. Sve najbolje odraadila. Stručnost kakva se rijetko susreće.

Učitaj još komentara

Doktori medicine

Doktori stomatologije

Bjelovarsko-bilogorska županija

Brodsko-posavska županija

Dubrovačko-neretvanska županija

Grad Zagreb

Istarska županija

Karlovačka županija

Koprivničko-križevačka županija

Krapinsko-zagorska županija

Ličko-senjska županija

Međimurska županija

Nepoznato

Osječko-baranjska županija

Požeško-slavonska županija

Primorsko-goranska županija

Šibensko-kninska županija

Sisačko-moslavačka županija

Splitsko-dalmatinska županija

Varaždinska županija

Virovitičko-podravska županija

Vukovarsko-srijemska županija

Zadarska županija

Zagrebačka županija

mr.sc. Andrijana Kovačić

(spec. ortodoncije)