• AndrijanaKovačić Uredi
 • (ortodont)
Razina pomoći 5,00 (51)
Ljubaznost 5,00 (51)
Zakonitost i etičnost 5,00 (51)
Vrijeme čekanja 5,00 (51)
Osoblje 5,00 (51)

Dom Zdravlja

 • placeVrabečak 4
  Podsused - Vrapče, Grad Zagreb

Iskustva drugih

 • 11.11.2019. u 16:04 SATI
 • Korisnik: korisnik34612
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

To je moja ortodontica koju bih svakome poželio. Došao sam kod nje po opravdanoj preporuci i nisam pogriješio. Pokazala se u najboljem svjetlu. Radi se o stručnoj i toploj osobi koja je u svakom trenutku na raspolaganju pacijentima. Toliko sam zadovoljan sa svime , da opet biram ortodonlta, dr.Kovačić bih sigurno izlabrao. Ona je od onih doktora koji posao radi s užitkom i to se osjeti. Draga doktorice,ostanite takva i dalje. Vaš pacijent Luka Slapar

 • 29.10.2019. u 8:37 SATI
 • Korisnik: korisnik34377
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Kod nje sam nosio fiksni aparatić, prošli tjedan sam ga skinuo. Veliki pomak na bolje, zadovoljan sam rezultatom i svojim osmijehom. Cijela priča je trajala oko dvije godine. Doktorica je pri svakom susretu bila srdačna i ljubazna. Obzirom da živim u drugom gradu, a vezan sam za javni prijevoz, izlazila mi je u susret s terminima i imala razumijevanja za sve moje fakultetske obaveze. Dobio sam jasne upute oko održavanja higijene i prehrane s fiksnim aparatom. Sretan sam s izborom ortodonta. Ovom prilikom zahvaljujem doktorici i želim joj svako dobro?. pacijent Mihael Orehovec.

 • 22.10.2019. u 10:21 SATI
 • Korisnik: ivanto
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Pozdrav svima, evo da i ja prokomentiram ortodonticu Andrijanu Kovačić. U terapiju s fiksnim aparatom sam krenuo prije dvije godine vidljivi su veliki pomaci na bolje, zubi su se pooljšali gotovo do neprepoznatljivosti. Žena je stvarno napravila kvalitetan posao. Da se osvrnem malo i na prglede. Od samog početka, doktorica Andrijana je uvijek bila ljubazna, pristupačna i svoj posao obavlja kako treba. Hoće posavjetovati, proćakulati, ohrabriti i uptuti i drugim specijalistima, ako smatra potrebnim. Ima dobar pristup i živce i za one najkompliciranije i najuplašenije. Organizirana je, kod nje se neće desiti da satima sjedite u čekonici, a ako i koju minutuicu pričekate, uljudno će vam se ispričati i zahvaliti za strpljenje. Kod nje svatko dobije svoje vrijeme i tad mu se doktorica maksimalno posveti. Sve što sam doživio u protekle dvije godine koliko dolazim kod nje je za primjer i pohvalu. Moj je savjet: ako možete, odite kod nje, nećete pogriješiti!

 • 20.10.2019. u 20:01 SATI
 • Korisnik: korisnik34251
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Sve pohvale. Jako smo zadovoljnI s tijekom i rezultatom terapije. Volimo odlaziti kod nje jer je ljubazna i pristupačna. Ima takta i strpljenja za rad s djecom. Preporučamo je bez zadrške i dajemo najviše ocjene.

 • 11.10.2019. u 22:40 SATI
 • Korisnik: korisnik34141
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Kako u par riječi opisati ovu divnu ortodonticu? Vrlo profesionalna, zaista zna svoj posao i u nju imam puno povjerenje. Puno ulože u edukaciju i opremu, kontinuirano se educira i prati novitete u struci. Dobar je psiholog, taktična, etična i autoritativna. Zahvaljujući dobroj organizaciji unatoč velikom broju pacijenata kod ove doktorice duljih čekanja nema. Da joj mogu dati destku sigurno bi odmah dobila desetku. Eto, ti bi bilo u kratko moje mišljenje, nadam se da je od pomoći onima koji su u potrazi za odličnim ortodontom.

Učitaj još komentara

Doktori medicine

Doktori stomatologije

Bjelovarsko-bilogorska županija

Brodsko-posavska županija

Dubrovačko-neretvanska županija

Grad Zagreb

Istarska županija

Karlovačka županija

Koprivničko-križevačka županija

Krapinsko-zagorska županija

Ličko-senjska županija

Međimurska županija

Nepoznato

Osječko-baranjska županija

Požeško-slavonska županija

Primorsko-goranska županija

Šibensko-kninska županija

Sisačko-moslavačka županija

Splitsko-dalmatinska županija

Varaždinska županija

Virovitičko-podravska županija

Vukovarsko-srijemska županija

Zadarska županija

Zagrebačka županija

Andrijana Kovačić

(ortodont)