• dr. Krešimir Doblanović
 • (stomatolog | oralni kirurg)
Razina pomoći 4,89 (19)
Ljubaznost 4,94 (18)
Zakonitost i etičnost 4,79 (19)
Vrijeme čekanja 5,00 (19)
Osoblje 5,00 (19)

O nama

Dr. med. dent. Krešimir Doblanović, rođen 1974 u Zagrebu, 2000. godine diplomirao je na Stomatološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Nakon završenog studija i pripravničkog staža volontira u Kliničkom zavodu za oralnu kirurgiju Klinike za kirurgiju lica, čeljusti i usta Kliničke bolnice Dubrava u Zagrebu.

Od zadnje godine studija intenzivno se usavršava na polju oralne kirurgije I dentalne implantologije, a prvi dentalni implantat ugradio je 2002. godine. U radu koristi jedan od vodećih svjetskih implantoloških sustava – Straumann.

Kontinuirano se educira u zemlji i Europi (Hamburg, Ljubljana, Zurich, Goteborg…) te aktivno sudjeluje na znanstvenim skupovima i kongresima. Specijalist je oralne kirurgije i gotovo se cijelu profesionalnu karijeru bavi isključivo implantologijom i kirurgijom.

Trenutačno je zaposlen u jednoj od vodećih hrvatskih poliklinika za estetiku lica i oblikovanje tijela, a u obiteljskoj praksi obrađuje sve implantološke i kirurške pacijente.

Ugovor s HZZO

 • Postoji

Članci

dr. Krešimir Doblanović, stomatolog|oralni kirurg

Dermalni hijaluronski fileri

Što je hijaluronski dermalni filer? Hijaluronska kiselina fiziološki je sastojak vezivnog tkiva ljudskog tijela čija se količina smanjuje procesima starenja što se na koži uo...
Cijeli članak
dr. Krešimir Doblanović, stomatolog|oralni kirurg

Periimplantitis - Što je i kako ga liječiti?

Periimplantitis je upalni proces koji zahvaća kost i meka tkiva uz implantat. Periimplantitis započinje kao periimplantni mukozitis (upala gingive oko implantata) koji se širi na okolnu kost ...
Cijeli članak
Učitaj još članaka

Iskustva drugih

 • 14.5.2019. u 6:00 SATI
 • Korisnik: joza1
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Izuzetan stručnjak, imam samo riječi hvale. Najbolji! Očito sam dospjela na pravo mjesto, u ruke ne samo dobrog kirurga, nego i čovjeka, A sestra je prekrasna! Jako su mi pomogli svojim stručnim savjetima i suosjećali kad god je trebalo. Svaka čast, doktore!

 • 5.12.2018. u 17:45 SATI
 • Korisnik: Ivkaminka
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Nakon brojnih posjeta razlicitim zagrebackim stomatolozima odlucila sam se za ugradnju implatanata u zagrebdental-u kod obitelji Doblanović. Htjela bih naglasiti da sam odusevljena prije svega njihovom strucnoscu,pristupacnosti i profesionalnoscu.Posebne zahvale dr.Krešimiru Doblanoviću koji je vrhunski profesionalac a s druge strane tako skromna osoba..Sve želje su mi ispunjene i zubi napravljeni fantastično! Preporučam ih svima. Gospođa Ivkić

 • 22.11.2018. u 12:03 SATI
 • Korisnik: dindon
Razina pomoći
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Izuzetno je stručan i ljubazan te uvijek daje sve od sebe. On ne govori nego razgovara. Lijepo sve u detalje objasni šta se zbiva, šta sve treba uraditi i koje su opcije. Sve pohvale za doktora i sestru! Svi su tamo izuzetno stručni, susretljivi, srdačni...

 • 27.10.2017. u 12:38 SATI
 • Korisnik: pp2602
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Bila sam na vađenju zuba kod dr. Doblanovića iako sam bila u strahu, doktor je odlično napravio zahvat, a njegova sestra Marina je bila tijekom cijelog boravka bila bržna i ljubazna! Sve pohvale doktoru i sestri!

 • 27.10.2017. u 8:33 SATI
 • Korisnik: AnitaJ
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Doktor je vrlo pristupačan i stručan. S veseljem prima klijenta i ispraća ga. Svaka pohvala za njega i svakako ga preporučam svima. :)

Učitaj još komentara

Doktori medicine

Doktori stomatologije

Bjelovarsko-bilogorska županija

Brodsko-posavska županija

Dubrovačko-neretvanska županija

Grad Zagreb

Istarska županija

Karlovačka županija

Koprivničko-križevačka županija

Krapinsko-zagorska županija

Ličko-senjska županija

Međimurska županija

Nepoznato

Osječko-baranjska županija

Požeško-slavonska županija

Primorsko-goranska županija

Šibensko-kninska županija

Sisačko-moslavačka županija

Splitsko-dalmatinska županija

Varaždinska županija

Virovitičko-podravska županija

Vukovarsko-srijemska županija

Zadarska županija

Zagrebačka županija

dr. Krešimir Doblanović

(stomatolog, oralni kirurg)