• dr. Krešimir Doblanović
 • (oralni kirurg)
Razina pomoći 4,89 (19)
Ljubaznost 4,94 (18)
Zakonitost i etičnost 4,79 (19)
Vrijeme čekanja 5,00 (19)
Osoblje 5,00 (19)

O nama

Rođen 1974 u Zagrebu, dr.med.dent. Krešimir Doblanović 2000. godine diplomirao je na Stomatološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Nakon završenog studija i pripravničkog staža volontira u Kliničkom zavodu za oralnu kirurgiju Klinike za kirurgiju lica, čeljusti i usta Kliničke bolnice Dubrava u Zagrebu.

Od zadnje godine studija intenzivno se usavršava na polju oralne kirurgije I dentalne implantologije, a prvi dentalni implantat ugradio je 2002. godine. U radu koristi jedan od vodećih svjetskih implantoloških sustava – Straumann.

Kontinuirano se educira u zemlji i Europi (Hamburg, Ljubljana, Zurich, Goteborg…) te aktivno sudjeluje na znanstvenim skupovima i kongresima. Specijalist je oralne kirurgije i gotovo se cijelu profesionalnu karijeru bavi isključivo implantologijom i kirurgijom.

Trenutačno je zaposlen u jednoj od vodećih hrvatskih poliklinika za estetiku lica i oblikovanje tijela, a u obiteljskoj praksi obrađuje sve implantološke i kirurške pacijente.

Ugovor s HZZO

 • Postoji

Članci

dr. Krešimir Doblanović, oralni kirurg

10 najčešćih pitanja stomatologu

1. Zašto se zubi kvare? Kvarenju zubi najviše pogoduju namirnice i pića koje sadrže ugljikohidrate, znači šećere i škrob. Bakterije koje žive u usnoj šupljini...
Cijeli članak
dr. Krešimir Doblanović, oralni kirurg

Dentalna Sedacija - bez stresa do lijepog osmijeha i zdravih zubi

Posljednjih godina postignut je veliki tehnički napredak na području stomatologije, no strah pacijenata još uvijek je veliki problem. Veliki je broj pacijenta koji zbog straha izbjegavaju i j......
Cijeli članak
Učitaj još članaka

Iskustva drugih

 • 14.5.2019. u 6:00 SATI
 • Korisnik: joza1
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Izuzetan stručnjak, imam samo riječi hvale. Najbolji! Očito sam dospjela na pravo mjesto, u ruke ne samo dobrog kirurga, nego i čovjeka, A sestra je prekrasna! Jako su mi pomogli svojim stručnim savjetima i suosjećali kad god je trebalo. Svaka čast, doktore!

 • 5.12.2018. u 17:45 SATI
 • Korisnik: Ivkaminka
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Nakon brojnih posjeta razlicitim zagrebackim stomatolozima odlucila sam se za ugradnju implatanata u zagrebdental-u kod obitelji Doblanović. Htjela bih naglasiti da sam odusevljena prije svega njihovom strucnoscu,pristupacnosti i profesionalnoscu.Posebne zahvale dr.Krešimiru Doblanoviću koji je vrhunski profesionalac a s druge strane tako skromna osoba..Sve želje su mi ispunjene i zubi napravljeni fantastično! Preporučam ih svima. Gospođa Ivkić

 • 22.11.2018. u 12:03 SATI
 • Korisnik: dindon
Razina pomoći
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Izuzetno je stručan i ljubazan te uvijek daje sve od sebe. On ne govori nego razgovara. Lijepo sve u detalje objasni šta se zbiva, šta sve treba uraditi i koje su opcije. Sve pohvale za doktora i sestru! Svi su tamo izuzetno stručni, susretljivi, srdačni...

 • 27.10.2017. u 12:38 SATI
 • Korisnik: pp2602
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Bila sam na vađenju zuba kod dr. Doblanovića iako sam bila u strahu, doktor je odlično napravio zahvat, a njegova sestra Marina je bila tijekom cijelog boravka bila bržna i ljubazna! Sve pohvale doktoru i sestri!

 • 27.10.2017. u 8:33 SATI
 • Korisnik: AnitaJ
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Doktor je vrlo pristupačan i stručan. S veseljem prima klijenta i ispraća ga. Svaka pohvala za njega i svakako ga preporučam svima. :)

Učitaj još komentara

Doktori medicine

Doktori stomatologije

Bjelovarsko-bilogorska županija

Brodsko-posavska županija

Dubrovačko-neretvanska županija

Grad Zagreb

Istarska županija

Karlovačka županija

Koprivničko-križevačka županija

Krapinsko-zagorska županija

Ličko-senjska županija

Međimurska županija

Nepoznato

Osječko-baranjska županija

Požeško-slavonska županija

Primorsko-goranska županija

Šibensko-kninska županija

Sisačko-moslavačka županija

Splitsko-dalmatinska županija

Varaždinska županija

Virovitičko-podravska županija

Vukovarsko-srijemska županija

Zadarska županija

Zagrebačka županija

dr. Krešimir Doblanović

(oralni kirurg)