• dr. Robert Trotić
 • (otorinolaringolog)
Razina pomoći 5,00 (5)
Ljubaznost 5,00 (5)
Zakonitost i etičnost 5,00 (5)
Vrijeme čekanja 4,80 (5)
Osoblje 5,00 (5)

O namaPoliklinika Orlando

osnovana je kako bi u praksi zaživjela ideja multidisciplinarnosti.

Područja našeg rada su:

prevencija starenja djelovanjem iznutra putem bioidentičnih hormona te izvana tretmanima iz domene medicinske estetike,
liječenje proširenih vena i kapilara,
problemi uha, grla i nosa djece i odraslih,
dnevna kirurgija za djecu i odrasle,
liječenje akutne i kronične boli.

Usvajamo uvijek nova znanja, educiramo se na međunarodnim simpozijima, i surađujemo sa puno dobrih privatnih i državnih ustanova, kako bismo našim pacijentima jamčili kvalitetu. U našem timu su mladi ambiciozni ljudi, koji u ovakvom načinu rada vide veliku priliku da razviju svoje potencijale, ali i stariji iskusni profesionalci, koji donose stabilnost i održavaju kvalitetu. Naši pacijenti su ljudi koji su izgubili povjerenje u velike zdravstvene sustave i žele prisan kontakt s liječnikom, bez vremenskog ograničenja i, što je najvažnije, bez čekanja.

Poliklinika Orlando ugovorna je ustanova Croatia zdravstvenog i Grawe osiguranja.

Robert Trotić

Od 1988. radi na Klinici za otorinolaringologiju i kirurgiju glave i vrata KBC-a “Sestre milosrdnice” u Zagrebu, gdje radi na dva znanstvena projekta i počinje se baviti audiologijom i otokirurgijom. Završio je poslijediplomski studij iz Biomedicine na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, a tijekom specijalizacije i poslijediplomski studij iz Otorinolaringologije i maksilofacijalne kirurgije na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu.
Bio je član prvog operacijskog tima koji je u Hrvatskoj ugradio umjetnu pužnicu 1996. godine. Autor je i koautor brojnih znanstvenih i stručnih radova, mentor za magisterije i doktorate, aktivni je sudionik dodiplomske i poslijediplomske nastave Stomatološkog i Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. Sudjelovao je u radu brojnih domaćih i međunarodnih kongresa i znanstvenih skupova. Stručno se usavršavao u Beču, Berlinu, Bordeauxu, Los Angelesu, Salzburgu i Sydneyu.
Dobitnik je nagrade Međunarodnog društva pedijatrijske otorinolaringologije i Plakete grada Zagreba. Član je Međunarodnog društva za audiologiju, Europske akademije za otologiju i neuro-otologiju, Hrvatskog liječničkog zbora i Hrvatskog društva za otorinolaringologiju i kirurgiju glave i vrata. Stalni je sudski vještak iz otorinolaringologije. Predsjednik je Hrvatskog društva za kohlearnu implantaciju.

Ugovor s HZZO

 • Ne Postoji

Iskustva drugih

 • 14.11.2018. u 18:31 SATI
 • Korisnik: Maja
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Iznimno ljubazan doktor, strpljiv, sasluša sve, spreman pomoći. Zaista najbolji doktor kod kojega smo bili. Dvogodišnjak s njim izvrsno komunicirao. Preporučam svakome od srca.

 • 10.12.2016. u 9:50 SATI
 • Korisnik: Dijana
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Super doktor,strpljiv,nasmijan.Ima vremena za pacijenta kako bi objasnio problem i rjesenje.Uvijek spreman izaci u susret.Hrvatska je sretna sto ima doktore kao sto je dr Robert Trotic.

 • 11.11.2015. u 13:14 SATI
 • Korisnik: karmen
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

prof. Trotić je mnogo pomogao mom sinu u problemu sa uhom a što se tiče ljubaznosti i radu sa pacijentima smatram da je primjer svim doktorima u Hravtskoj

 • 15.5.2015. u 7:18 SATI
 • Korisnik: hacovica
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Prof. Trotić je izuzetno susretljiva i ugodna osoba. Stekla sam dojam da jako voli ono što radi. Našem je sinu ugradio kohlearni implant; suprug i ja smo bili prezadovoljni profesorovom stručnošću i odnosom prema pacijentu. Može biti primjer mnogima.

 • 29.4.2015. u 16:41 SATI
 • Korisnik: Gost11817

Koliko god su mi ga preporučavali on je uvijek negdje kad sam pokusala dogovoriti pregled uha. nikad mi nisu dali odgovor na pitanje gdje je i kada da se upisem. moj doktor je preporucio da odem njemu na pregled uha a njega nikada nema. neljubazni su jako jer sam rekla da bi se upisala kod doktora a ne na pregled opcenito i onda da mi ne pada na pamet propustiti pregled ako opet otputuje negdje ali su me neljubazno odbili jer kao oni ne znaju što će biti sutra. i one glupe priče KAD BIH JA ZNALA MOJA GOSPOĐO ŠTO ĆE SUTRA JA BI IGRALA LOTO.

Učitaj još komentara

Doktori medicine

Doktori stomatologije

Bjelovarsko-bilogorska županija

Brodsko-posavska županija

Dubrovačko-neretvanska županija

Grad Zagreb

Istarska županija

Karlovačka županija

Koprivničko-križevačka županija

Krapinsko-zagorska županija

Ličko-senjska županija

Međimurska županija

Nepoznato

Osječko-baranjska županija

Požeško-slavonska županija

Primorsko-goranska županija

Šibensko-kninska županija

Sisačko-moslavačka županija

Splitsko-dalmatinska županija

Varaždinska županija

Virovitičko-podravska županija

Vukovarsko-srijemska županija

Zadarska županija

Zagrebačka županija

dr. Robert Trotić

(otorinolaringolog)