• dr.DavorMoravek Uredi
 • (psihijatar)
Razina pomoći 4,77 (22)
Ljubaznost 4,77 (22)
Zakonitost i etičnost 4,82 (22)
Vrijeme čekanja 4,68 (22)
Osoblje 4,64 (22)

Specijalna bolnica - Sveta Katarina

 • placeBranimirova 71E, Zagreb
  Maksimir, Grad Zagreb

Iskustva drugih

 • 9.3.2024. u 15:32 SATI
 • Korisnik: korisnik53424
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Doktoru Moraveku sam se obratila za pomoć upravo zbog pozitivnih komentara na ovoj stranici. Moje iskustvo se, međutim, razlikuje od ostalih koja sam pročitala. Ne sluša pozorno što mu pacijent govori, a potom eksperimentira s lijekovima. Mene je doveo do maksimalne doze dvaju lijekova, od čega sam se osjećala lošije nego ikada prije (iako se inicijalno radilo o razmjerno benignom problemu). Nakon toga je napustio svaku komunikaciju (isprva mi je ponudio WhatsApp) i prepustio me tome da se sama snalazim u skidanju s te terapije. Ne znam je li bila riječ o tome što više nisam mogla dolaziti na kontrole (fizički i financijski), ili o čemu drugom. Zaobiđite ga, to je jedino što mogi preporučiti.

 • 20.2.2024. u 8:14 SATI
 • Korisnik: korisnik59588
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Doktor koji stvarno brine. Koji vidi izvan spektra samo mentalnog zdravlja i nastoji pomoći u svim aspektima života, jako dobra osoba, odličan doktor koji je spasio mog supruga iz ralja dugogodišnje ovisnosti.

 • 20.9.2023. u 14:27 SATI
 • Korisnik: korisnik56603
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Doktor Moravek se iskazao kao vrhunski doktor i kao čovjek. Prvi puta u životu imao sam susret sa psihijatrom (kojeg sam tolike godine odbijao) i došao sam do doktora Moraveka po preporuci. Doktor Moravek ima prijateljski pristup pacijentu i iznenadilo me koliko čovjek opušteno razgovara s pacijentom. Dijagnostika i preporuka lijekova u malom prstu tako da se ne trebate brinuti da će vam biti pripisan krivi lijek. Ima sve pod kontrolom i primjenjuje svo stečeno znanje i iskustvo. Svaka preporuka za doktora i želim Vam još puno godina uspješnog rada i sve najbolje u životu! Od srca zahvalan. I.G.

 • 5.7.2023. u 20:26 SATI
 • Korisnik: korisnik56035
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Zainteresiran za kompletno zdravstveno stanje pacijenta,smiren,temeljit i detaljno daje upute o terapiji,učincima i što dalje očekivati.Sve pohvale za stručan,strpljiv i detaljan pristup.

 • 7.5.2023. u 9:42 SATI
 • Korisnik: korisnik55240
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Mr.dr.spec.psh Davor Moravek čovjek pred se.Celi život je investirao u sebe i svoje znanje liječnik jedini u ovoj područje koi analizira vrši pretrage ne donosi nit želi čuti da vama daje ljek i prepiše ljek napamet sve sa podlogom istraživanjem i ispitivanjem.Prati,analizira daje savjetovanje pacijenta i obitelji.Pacijent mu na prvo mjesto voli svoja struka to radi uz velika ljubav i znanje.Najskromni liječnik pun znanja.Investirao u svoje znanje u humana genetika,bio na institutu Austrija proširio svoje znanje drugom područje manualne medicini.Jedna svestrana i načitana osoba.Vanjska karijera u Nizozemskoj Koi njegove kolege Nizozemci ga javno hvale za njegove uspjehe,još pacijente u Nizozemskoj ga hvale i traže za savjet to javno piše o njemu.Magistrirao humana genetika,napisao puno stručni radova i knjige,certifikat neurolingvističkog programiranje.On bio tu kad bilo najteže u obitelji i naš član obitelji koi se liječi kod njega kad od nešto pokvareno od drugih liječnika uspijevate to popravit njemu je pao najveći teret on to radio izvrsno to niko ne radi tako on znao kako.Sve pretrage i analize Koi nije pokrenuo nit jedan liječnik on to odradio.Humanista,skromnost čini ga posebni od svih liječnika koi sam se do sad susrela on je legenda u medicini on nece vam dat tek tako ljek prvo pretrage da uvid to ljek za vas,ne propisano iz rukava nego na baza analize krvi i sve pretrage takvi nećete naći hrvatski zdravstveni sustav.Dr.Motavek naš spasitelj za moja obitelji te član moje obitelji Koi se liječi kod njega.On nesamo što liječnik on ujedno Vaš najveći prijatelji Koi vam želi dobro Koi tu dostupan za vas u svako vrijeme prižiti savjet.Skromnost ga cini posebni a skromni ljudi uvjek su puni znanja i svestrani to Dr.Moravek najveća investicija za hrvatsko zdrastvo.Jednom sam rekla ja sam dužna svoj života sve što odradio za naš član u obitelji,saradnja vrhunska sa svih nas dostupnost iako angažiran na svih strana.On za mene najbolji čovjek pred se tako on postavi prema Vama a poslje liječnik to nema niko još takav odnos u hrvatsko zdravstvo on je investicija velika,najbolji čovjek -lječnik.Znanje ga čini skromni.Svako preporučam Dr.Moraveka ako mu potrebno pomoć ako hoće da dobije vrhunsko liječenje. Silvana

Učitaj još komentara

Doktori medicine

Doktori stomatologije

Bjelovarsko-bilogorska županija

Brodsko-posavska županija

Dubrovačko-neretvanska županija

Grad Zagreb

Istarska županija

Karlovačka županija

Koprivničko-križevačka županija

Krapinsko-zagorska županija

Ličko-senjska županija

Međimurska županija

Nepoznato

Osječko-baranjska županija

Požeško-slavonska županija

Primorsko-goranska županija

Šibensko-kninska županija

Sisačko-moslavačka županija

Splitsko-dalmatinska županija

Varaždinska županija

Virovitičko-podravska županija

Vukovarsko-srijemska županija

Zadarska županija

Zagrebačka županija

dr. Davor Moravek

(psihijatar)