• dr. Davor Moravek
 • (psihijatar)
Razina pomoći 4,93 (15)
Ljubaznost 4,93 (15)
Zakonitost i etičnost 5,00 (15)
Vrijeme čekanja 4,60 (15)
Osoblje 4,80 (15)

O nama

Psihijatar – opća psihijatrija i uži specijalist za alkoholizam i druge ovisnosti. Magistar medicinske genetike. Iskustvo uključuje liječenje kliničkih i ambulantnih pacijenata.

Nakon završene specijalizacije iz psihijatrije, Od 1996 do 2016. radi na Klinici za psihijatriju, alkoholizam i druge ovisnosti Kliničke bolnice "Sestre Milosrdnice" u Zagrebu, Vinogradska 29.

Od 2016-2021 Radi u Nizozemskoj, kao psihijatar na kliničkom odjelu socijalne psihijatrije,  te ambulantno. Iskustvo uključuje rad sa prvim psihozama, dugotrajnom skrbi, dualnim dijagnozama, poremećajima osobnosti, psihičkim traumama i drugim kompleksnim psihičkim problemima.

Intenzivno provodi i savjetovanja online.  

Posebna područja interesa: telepsihijatrija; socijalna psihijatrija; fleksibilno asertivno postupanje u zajednici (FACT); dijalektička terapija ponašanja (DBT); sistemska obiteljska terapija, grupne obiteljske terapije; perinatalna psihijatrija; psihogenomika i psihijatrijska genetika; konzilijarna psihijatrija – psihosomatske bolesti, afektivni poremećaji, depresije, anksioznost, diferencijalna dijagnostika.

Autor je više znanstvenih radova, knjiga i udžbenika. Kao gost sudjelovao je u televizijskim i radijskim emisijama, te je vodio kolumne u dnevnim novinama i portalima.

Ugovor s HZZO

 • Ne Postoji

Iskustva drugih

 • 26.4.2022. u 7:40 SATI
 • Korisnik: korisnik49347
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Dugo sam lutala od psihijatra do psihijatra, tek kad sam došla kod dr. Moravek moje stanje se počelo poboljšavati, imala sam problema s paničnim napadajima strahom i aksioznošću. Preporučila bi ga svakome, meni je mnogo pomogao!

 • 31.3.2022. u 12:44 SATI
 • Korisnik: korisnik48988
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

vrhunski stručnjak za borbu protiv ovisnosti i trauma. Čovjek na mjestu i spreman za razgovor i pomoć

 • 2.12.2021. u 14:19 SATI
 • Korisnik: korisnik456389
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Dr. Moraveka sam upoznao prije puno godina. Dugi niz godina sam bio njegov pacijent u Vinogradskoj bolnici zbog depresije. Čovjek je stvarno stručan, pažljiv, brižan i predan svom poslu. Boljeg psihijatra nisam imao. Bio sam u velikom šoku kad je otišao van. Jako mi je drago da se vratio i da ću napokon opet dobiti kvalitetnu pomoć.

 • 1.12.2021. u 15:49 SATI
 • Korisnik: korisnik413897
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Dr. Davor Moravek ljudi je genijalac, pogledajte mu samo CV ili ti Resume i sve će vam biti jasno. Meni je sredio glavu i život rane 2000. i na tome me ću mu biti vječno zahvalan, ali samo ako radiš što ti on kaže i na kontrolama samo istinu u glavu kakva god da je inače ideš u koš među ekipu sa kojom vidi da nema napretka i tako se počne i odnositi prema vama. Tko želi doktora za oporavak i sređivanje života taj je, a tko želi nešto drugo bolje da ne ide kod njega.

 • 23.10.2021. u 17:33 SATI
 • Korisnik: korisnik39472
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Doktorov dolazak u hrvatsku je bio moj izlazak iz dugotrajnog procesa dijagnostike kod jednog od psihijatara sa liste za transrodne osobe. Ako vidite ovu recenziju znajte da bi se svakako trebali naruciti kod njega za odgovarajuci tretman. 10/10

Učitaj još komentara

Doktori medicine

Doktori stomatologije

Bjelovarsko-bilogorska županija

Brodsko-posavska županija

Dubrovačko-neretvanska županija

Grad Zagreb

Istarska županija

Karlovačka županija

Koprivničko-križevačka županija

Krapinsko-zagorska županija

Ličko-senjska županija

Međimurska županija

Nepoznato

Osječko-baranjska županija

Požeško-slavonska županija

Primorsko-goranska županija

Šibensko-kninska županija

Sisačko-moslavačka županija

Splitsko-dalmatinska županija

Varaždinska županija

Virovitičko-podravska županija

Vukovarsko-srijemska županija

Zadarska županija

Zagrebačka županija

dr. Davor Moravek

(psihijatar)