• dr.med.dent. Inga Vučković
 • (stomatolog)
Razina pomoći 4,71 (14)
Ljubaznost 4,86 (14)
Zakonitost i etičnost 4,71 (14)
Vrijeme čekanja 4,71 (14)
Osoblje 4,71 (14)

O nama

O ordinaciji i timu:

Ordinacija dentalne medicine Inge Vučković dr. med. dent. nalazi se u Zagrebu, na adresi Ilica 191/b. Nudimo usluge oralne kirurgije, implantologije, parodontologije, protetike – izradu keramičkih krunica, mostova, zircon krunica, ljuskica, ortodoncije i estetike te sve ostale usluge za potpuno dentalno zdravlje. Ono po čemu se izdvajamo od drugih je tehnologija PRGF Endoret. To je nova tehnologija primjene plazme bogate faktorima rasta koju primjenjujemo u oralnoj kirurgiji, uz implantate ili nakon vađenja zuba – za kvalitetno i bezbolno cijeljenje, u parodontologiji i najnovije – u estetskim tretmanima lica, dekoltea i ruku.

Inga Vučković dr. med. dent. je voditeljica stručnog tima i ravnateljica ordinacije, specijalizirana za PRGF estetiku. Marko Bajs dr. med. dent.spec. oralne kirurgije je jedan od vodećih stručnjaka za BEGO implant systems i dr. med. dent. Maja Vandžić je specijalist za protetiku i estetske restauracije.

Biografije zaposlenih:

Inga Vučković, dr.med.dent.

Stručnjak na području dentalne medicine već 35 godina. Vlastitu praksu vodi od devedesetih. Svojim pacijentima osigurava potpunu dentalnu njegu, a od nedavno se specijalizirala za estetske tretmane lica, dekoltea i ruku. Kontinuirano se usavršava na stručnim tečajevima i predavanjima, u Hrvatskoj i inozemstvu.

Marko Bajs, dr.med.dent. spec.orkir.

Specijalist oralne kirurgije i implantologije. Certificirani stručnjak za Bego Njemačke implantate i Endoret PRGF tehnologiju (Beč, Bukurešt, Bremen). Kontinuirano se usavršava na stručnim tečajevima i predavanjima, u Hrvatskoj i inozemstvu.

Maja Vandžić, dr.med.dent.

Stručnjak u području dentalne protetike, dentalne patologije i estetskih restauracija zuba. Kontinuirano se usavršava na stručnim tečajevima i predavanjima, u Hrvatskoj i inozemstvu.

Edita Mladić, med.sr.

Dentalna asistentica.


Akreditacije i standardi:

• Priznanje za izvrsnost Najdoktor 2014. i 2015. godine
• 9001 ICR certifikat kvalitete
• Certifikat BEGO implant systems
• Bti Biotechnology Institute PRGF
• Hrvatska komora dentalne medicine
• HDEL Hrvatsko društvo za estetiku lica

Prvi pregled

Prilikom dolaska na prvi pregled obaviti ćemo:

Detaljan pregled svakog pojedinog zuba

Pregled intraoralnom kamerom

Pregled DIAGNOdent-om - dijagnostika - otkrivanje i mjerenje oku nevidljivog karijesa u ranoj fazi

Kompjutorsku obradu snimki zuba RVG-om

Popravak i liječenje zuba

Vrlo je važno imati zdrave zube!

Ukoliko osjetite bol ili nelagodu, ne brinite jer mi ćemo se pobrinuti za Vas i Vaše zube.

Uz pomoć najnovijih tehnologija uspješno popravljamo i liječimo Vaše zube.

 

Estetika

Želite da Vaši zubi budu zdravi, lijepoga oblika, dobrog rasporeda i lijepe bijele nijanse.

Nazovite nas, dogovorite se za termin. Mi ćemo napraviti sve da zablistate s novim osmijehom.

Izbjeljivanje - više metoda

Ljuskice - VENEERS

Zubni nakit - SKYCE

 

 

Preventivna dentalna medicina

"Bolje spriječiti nego liječiti!"

Redovite kontrole predstavljaju osnove preventive dentalne medicine. Kao preventivne metode koristimo:

 

Ortodoncija

Korekcija zubi i nepravilnog zagriza za djecu i odrasle što rezultira lijepim osmijehom, pravilnim zagrizom te dugotrajnim zdravljem zuba.

 

Protetika

Radimo sve vrste fiksne i mobilne protetike.

 

 

Parodontologija

Parodontologija odnosno oralna patologija je grana stomatologije koja se bavi liječenjem bolesti zubnog mesa i potpornog tkiva zuba. Inicijalna terapija upale parodonta je čišćenje zubnog kamenca.

Afte i herpese liječimo primjenom ozona i lasera.

 

Oralna kirurgija

Mali kirurški zahvati u usnoj šupljini kao što su vađenje zuba (ekstrakcija) i resekcija korijena zuba (apikotomija), alveotomija, resekcija ciste, vađenje impaktiranih umnjaka i ugradnja implantata. Sve to u našoj ordinaciji obavljamo uz PRGF-Endoret tehnologiju.

 

Implantologija

Zubni implantati su ugradivi elementi od titana u čeljusne kosti na koji se nadograđuje suprastruktura za prirodan izgled zuba.

Koristimo BEGO implantate proizvedene potpuno digitalno u Njemačkoj. Svi implantati imaju certifikat EU. Uz implantiranje koristimo PRGF-Endoret tehnologiju.

 

 

Face Rejuvenation vlastitom plazmom - PRGF Endoret

Tehnika pomlađivanja i anti-aging tretmana sa plazmom bogatom faktorima rasta pokazala se kao sigurno i učinkovito rješenje u odgađanju procesa starenja. To je jedina tehnika kojom prirodno postižemo dugotrajnu regeneraciju tkiva i ne mijenjamo fizionomiju i izraz lica. Plazma se još koristi i za obnavljanje folikula kose i u tretmanima vlasišta.

 

Filleri

Hijaluronska kiselina je prirodna tvar koja pomaže pri izgradnji kože i ima veliku ulogu u održavanju ravnoteže vode te je tako važna za dobru hidrataciju kože.
Kako starimo koža gubi hijaluronsku kiselinu zbog određenih enzima koji ju razgrađuju. Manjak hijaluronske kiseline za posljedicu ima smanjenje elastičnosti kože i nastanak bora i nepravilnosti.
Hijaluronskom kiselinom se danas najčešće popunjavaju već formirane bore ali se može koristiti kod mlađih osoba za prevenciju nastanka bora.

 

Six Month Smiles

Savršen osmijeh i ravni zubi u samo šest mjeseci? Jer jedan si od onih koji imaju krive zube, ali želiš da tvoj osmijeh napokon bude pravilan i blistav i to u kratkom roku? Bez brige, možeš imati lijepo oblikovane zube uz pomoć Six Month Smiles aparatića koji omogućuje brzo, nježno, efikasno i pristupačno pomicanje zubi. Posjeti našu ordinaciju uz prethodnu najavu telefonom i na besplatnom pregledu i konzultacijama saznaj sve što te zanima o ovoj jedinstvenoj metodi. 

Ugovor s HZZO

 • Postoji

Načini plaćanja

 • Amex
 • Diners
 • Maestro
 • Mastercard
 • Visa

Članci

dr.med.dent. Inga Vučković, stomatolog

"Six Month Smiles" - ortodontski aparatić

Ostvarite osmijeh kakav ste oduvijek željeli i smijte se sa samopouzdanjem! Nezadovoljni ste svojim osmijehom? Pokrivate usta dok se smijete? Mnogi provedu čitav život prekrivajući...
Cijeli članak
dr.med.dent. Inga Vučković, stomatolog

Njega zubi od malih nogu

Zna­mo da iz­grad­nja zu­ba za­po­či­nje ve­ć u trud­no­ći, sto­ga se bu­du­ći­m maj­ka­ma sav­je­tu­je raz­nov­...
Cijeli članak
Učitaj još članaka

Iskustva drugih

 • 21.5.2019. u 5:41 SATI
 • Korisnik: pacijent332
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Poštovani, Imam samo pohvalne rijeci za doktoricu i njen tim. Iznimno profesionalni i ljubazni. Inteligentna, pažljiva, uredna, detaljna, ljubazna. Svi su joj pacijenti jednako bitni. Mogu reći samo pohvale o njoj. Supeer je! Također sestra je uistinu divna!

 • 6.3.2019. u 12:41 SATI
 • Korisnik: gdnk
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Doktorica dentalne medicine Maja Vandžić iz Stomatološke ordinacije dr. Inge Vučković za mene je pravo osvježenje nakon više negativnih iskustava kod drugih stomatologa. Srdačna preporuka za dr. Vandžić kao i cijeli tim dr. Vučković koji je prije svega profesionalan, ali i krajnje ljubazan i susretljiv!

 • 23.1.2019. u 11:09 SATI
 • Korisnik: Robertissimo
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Izrazito ugodno iskustvo - brzo, bez čekanja i, što je najvažnije, tretman zubiju je bio iznad svih očekivanja, naročito dva spašena zuba koja su ostali stomatolozi kod kojih sam bio već otpisali.

 • 10.12.2018. u 14:00 SATI
 • Korisnik: zabo1
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Samo riječi hvale za doktoricu. Sposobna, pametna, ljubazna i za svaku pohvalu. Svi tamo su ljubazni, pristupačni i uvijek dostupni za bilo kakva pitanja. Dala bi im 10 da mogu.

 • 30.9.2018. u 23:11 SATI
 • Korisnik: Maria89
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Prvi put pišem komentar na ovoj stranici, jer želim da svi znaju da su doktorica Inga Vučković i njezina ekipa najbolji stomatolozi u Hrvatskoj. Ne samo za odrasle nego i za djecu. Moj sin obožava njezinu ordinaciju jer svaki pregled i čak liječenje se pretvara u igru)Ja sam imala 3 karijesa i sve je bilo riješeno u vrlo kratkom roku bez boli!Osim toga sam radila ljuskice, koje izgledaju jako prirodno i nekoliko tretmana prgf. Hvala puno predivnoj ekipi!

Učitaj još komentara

Doktori medicine

Doktori stomatologije

Bjelovarsko-bilogorska županija

Brodsko-posavska županija

Dubrovačko-neretvanska županija

Grad Zagreb

Istarska županija

Karlovačka županija

Koprivničko-križevačka županija

Krapinsko-zagorska županija

Ličko-senjska županija

Međimurska županija

Nepoznato

Osječko-baranjska županija

Požeško-slavonska županija

Primorsko-goranska županija

Šibensko-kninska županija

Sisačko-moslavačka županija

Splitsko-dalmatinska županija

Varaždinska županija

Virovitičko-podravska županija

Vukovarsko-srijemska županija

Zadarska županija

Zagrebačka županija

dr.med.dent. Inga Vučković

(stomatolog)