"Six Month Smiles" - ortodontski aparatić

dr.med.dent. Inga Vučković, stomatolog
"Six Month Smiles" - ortodontski aparatić

 

 

Ostvarite osmijeh kakav ste oduvijek željeli i smijte se sa samopouzdanjem!

 

Nezadovoljni ste svojim osmijehom? Pokrivate usta dok se smijete?

 

 

 

Mnogi provedu čitav život prekrivajući usta dok se smiju zbog srama i neugode što ostavlja dojam povučene i nesigurne osobe te uzrokuje probleme u komunikaciji. Samopouzdanje uvelike ovisi o osmijehu, a kada smo nezadovoljni našim oralnim zdravljem to se vidi na našem ponašanju. Danas prevladava mišljenje kako je ortodontska terapija rezervirana za djecu, što je potpuno netočno.

 

 

Razmišljali ste o ortodontskom tretmanu, no sama riječ „aparatić“ vas asocira na puna usta žica, metala i neugodu? Rješenje za vas je Six Month Smiles sustav. U Hrvatskoj relativno novi sustav, u svijetu već naveliko poznat, specijalizirana je estetska ortodoncija namijenjena odraslim pacijentima.

Brzo, učinkovito i estetsko rješenje za pomicanje zuba. Uz korištenje klasičnih ortodontskih tehnika i modernih materijala rezultati su brzi i bezbolni. Six Month Smile sustav se sastoji od prozirnih bravica koje su gotovo nevidljive na vašim zubima te udobne, što u kombinaciji sa kratkim vremenom nošenja od prosječno 6 mjeseci čini ovu vrstu terapije idealnom. Sa Six Month Smiles sustavom može se ispraviti većina ortodontskih problema, poput pretjerane zbijenosti ili razmaka između zuba. Kandidati za ovu vrstu terapije su svi odrasli pacijenti koji su nezadovoljni rasporedom zuba u čeljusti, njihovom pretjeranom zbijenošću ili razmacima, koji nemaju vremena ili ne žele nositi klasični ortodontski aparatić i metalne bravice.

Pacijenti koji nisu kandidati za ovu terapiju su djeca mlađa od 18 godina i osobe koje boluju od aktivne parodontne bolesti. Ukoliko imate karijes ili parodontnu bolest, potrebno je to sanirati prije ulaska u terapiju.

 

Priuštite sebi zdrav i lijep osmijeh i smijte se sa samopouzdanjem!

 

 

 

Doktori medicine

Doktori stomatologije

Bjelovarsko-bilogorska županija

Brodsko-posavska županija

Dubrovačko-neretvanska županija

Grad Zagreb

Istarska županija

Karlovačka županija

Koprivničko-križevačka županija

Krapinsko-zagorska županija

Ličko-senjska županija

Međimurska županija

Nepoznato

Osječko-baranjska županija

Požeško-slavonska županija

Primorsko-goranska županija

Šibensko-kninska županija

Sisačko-moslavačka županija

Splitsko-dalmatinska županija

Varaždinska županija

Virovitičko-podravska županija

Vukovarsko-srijemska županija

Zadarska županija

Zagrebačka županija