• dr. Ivo Gašparac
 • (specijalist stomatološke protetike)
Razina pomoći 5,00 (8)
Ljubaznost 5,00 (8)
Zakonitost i etičnost 5,00 (8)
Vrijeme čekanja 5,00 (8)
Osoblje 5,00 (7)

O nama

Pružiti stomatologiju najviše kvalitete nije samo naš zadatak već i obaveza! Cilj nam je naše znanje Vama osobno približiti i predati. Bilo da se radi o jednostavnom ispunu zuba, punjenju korijenskog kanala, protetskom nadomjestku ili implantatima, pristupit ćemo i pružiti Vam uslugu temeljenu na najnovijim dostignućima i tehnikama stomatologije. Naši ciljevi su:

 • Zadržati što je moguće veći broj zuba u čeljusti
 • Potpuno individualno pristupiti pacijentu i omogućiti mu estetsku i funkcijsku rehabilitaciju
 • Imati pacijente koji će dugi niz godima biti zadovoljni našim radovima.

Ivo Gašparac je rođen u Zagrebu 14. kolovoza 1972. gdje je završio osnovnu i srednju školu. Diplomirao je 1996. na Stomatološkom fakultetu u Zagrebu. Po završetku obveznog osposobljavanja, 1997 godine počinje raditi u privatnoj stomatološkoj ambulanti, koju nasljeđuje od svoje majke doc.dr. sci. Hanzi Predanić-Gašparac,specijalista stom. Protetike i dugogodišnje djelatnice i voditelja stomatološke protetike na Stomatološkom fakultetu u Zagrebu. Dalje se stručno usavršava u Hrvatskoj i inozemstvu. Doktor Gašparac je i čest gost na konferencijama i radionicama na Bavarskoj stomatološkoj akademiji,Grazu i Beču. Ponosan je da je mogao u svom životu ugostiti i upoznati prof. dr. Alexandra Gutowskog, jednog od vodećih europskih i svijetskih specijalista u protetici koji mu i do današnjeg dana svesrdno predaje svo svoje znanje iz stomatološke protetike. Kao vanjski suradnik zaposlen je u Poliklinici Smile-Opatija.

Ugovor s HZZO

 • Ne Postoji

Ugovor s osiguravajućim društvima

 • Croatia
 • Basler

Načini plaćanja

 • Maestro
 • Mastercard
 • Visa

Članci

dr. Ivo Gašparac, specijalist stomatološke protetike

Osnovno o parodontologiji

Parodontologija je grana dentalne medicine koja se bavi dijagnostikom i sanacijom potpornih struktura zuba (parodonta). Parodont se sastoji od zubnog mesa (gingive), kosti i vlakana koji vežu sam zub...
Cijeli članak
dr. Ivo Gašparac, specijalist stomatološke protetike

Endodoncija

Endodoncija je grana stomatologije koja se se bavi dijagnostikom i liječenjem bolesti zubne pulpe. Endodontsko liječenje zuba najčešće se sastoji od uklanjanja zubne pulpe...
Cijeli članak
Učitaj još članaka

Iskustva drugih

 • 11.10.2018. u 6:47 SATI
 • Korisnik: cvjetka44
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Odličan doktor a uz to također veliki čovjek. Izvrsno se nadopunjuje s kolegicom koja je također jako kompetentna.Osjetim da svoj posao voli i cijeni jer sa toliko brižnosti pristupa problemu i riješava ga u najkraćem vremenu. Od srca im zahvaljujem i svakako preporučam!

 • 7.2.2018. u 10:36 SATI
 • Korisnik: Lagos
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

IZUZETAN, VRHUNSKI STRUČNJAK u svom poslu I radu s pacijentima! Nalazi kreativna I estetska protetska rješenja I u najsloženijim slučajevima, o kojima se ne preza konzultirati s kolegama koje cijeni, posebno kod populacije starije dobi, kada bi drugi protetičari digli ruke od pacijenta. Imponira stalnim stučnim usavršavanjem u inozemstvu (sudjeluje na kongresima I konvencijama, prati stručnu literaturu, radi u klinici van Zagreba, s pacijentima iz inozemstva), pa možete biti uvjereni da je u tijeku s najsuvremenijim trendovima ne samo u europskoj, nego I svjetskoj protetici. Interese I dobrobit pacijenta zaista stavlja na prvo mjesto. Kad priprema protetski rad I ostanete krezubi ili bezubi, nećete takvi otići iz ordinacije u javnost, na radno mjesto I sl. – privremena, zamjenska “proteza” je odmah spremna. Rokovi su vrlo razumni I pridržava ih se strogo profesionalno. Nema ni odugovlačenja, ni odgađanja. Funkcionalnost uratka je besprijekorna (zagriz, “sjedanje” itd) provjerava do u tančina u nekoliko faza. Nema, dakle, ni žuljanja ni “plesanja” po širini. Sve odmah savršeno sjeda na pravo mjesto. O estetici vodi toliko računa, u bezbroj detalja (materijalom, bojom, veličinom zuba, njihovim međusobnim rasporedom, “pravom mjerom “virenja” zuba preko usana da bi osmjeh bio što ljepši”- da vam pamet stane ! ), da u konačnici dobijete zube/proteze za koje okolina ne zna da nisu vaši prirodni zubi. I cijene će vas ugodno iznenaditi. Kad sam počela dolaziti kod dr Gašparca bile su na istoj razini kao u Poliklinici u Perkovčevoj, koja daleko zaostaje po kvaliteti rada I rokovima izrade I po bezbrojnim probama. Njegov odnos s pacijentima je fantastičan- topao, srdačan, prijateljski, neusiljen.Uvijek malo pročavrlja. Vi ste uvijek njegov pacijent koji u najranijem mogućem roku zavrijeđuje njegovu pažnju kada se javite s problemom- I onda kad imate minorni stomatološki problem. Kod ovako velikog broja odličnih ocjena rada dr Gašparca, moja ocjena zaista nije bila potrebna, no osjećam da je to najmanje što mu dugujem za višekratne opsežne protetske radove u zadnih 7-8 godina. Dospjela sam do njega sasvim slučajno, s kuponom jednog od onih portala za kolektivnu kupnju-prodaju kad su se tek javili na tržištu, krajnje nezadovolja I stomatološkom službom preko HZZO-a kod “izabranog stomatologa” I protetskim radom u Perkovčevoj I prethodnim protetskim uratkom protetičara s privatnom ordinacijom u Splitu. Njegova suradnica Tanja je jednako srdačna I entuzijast u svom poslu, jednako vam pomno posvećuje pažnju pa su savršen tim. Sve preporuke drugim pacijentima I za naslov “Najdoktor stomatolog-protetičar godine”! Puno, puno hvala, dr Gašparac!

 • 29.12.2016. u 13:02 SATI
 • Korisnik: ndoktor

Vrsni ekspert! Jako je dobar, ljubazan, nenametljiv i nadasve drag i pošten čovjek koji izvanredno obavlja svoj posao.

 • 15.12.2016. u 20:10 SATI
 • Korisnik: pavle
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Ljubazan, stručan, pedantan i pažljiv specijalist s toplim pristupom. Vrhunska i profesionalna usluga. Preporuka svima.

 • 3.10.2016. u 16:06 SATI
 • Korisnik: magica82
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Šarmantan doktor s naročitim smislom za odnos s pacijentom. Ima jaku želju pomoći na najbolji način, stvarno se trudi da sačuva zub ako je moguće.

Učitaj još komentara

Doktori medicine

Doktori stomatologije

Bjelovarsko-bilogorska županija

Brodsko-posavska županija

Dubrovačko-neretvanska županija

Grad Zagreb

Istarska županija

Karlovačka županija

Koprivničko-križevačka županija

Krapinsko-zagorska županija

Ličko-senjska županija

Međimurska županija

Nepoznato

Osječko-baranjska županija

Požeško-slavonska županija

Primorsko-goranska županija

Šibensko-kninska županija

Sisačko-moslavačka županija

Splitsko-dalmatinska županija

Varaždinska županija

Virovitičko-podravska županija

Vukovarsko-srijemska županija

Zadarska županija

Zagrebačka županija

dr. Ivo Gašparac

(specijalist stomatološke protetike)