• Univ.mag.med.dent. Kristina Horvat
 • (stomatolog)
Razina pomoći 5,00 (20)
Ljubaznost 5,00 (20)
Zakonitost i etičnost 5,00 (20)
Vrijeme čekanja 5,00 (20)
Osoblje 5,00 (20)

O nama

Dr. Kristina Horvat četvrtu godinu za redom izabrana je za Najdoktora od strane pacijenata iz područja stomatologije. Stomatološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu završava 2012. godine a svoje školovanje nastavlja 2015. godine kada upisuje posljediplomski specijalistički magisterij iz područja estetske stomatologije te ga uspješno brani. 2017. god upisuje Doktorski posljediplomski studij koji s uspijehom trenutno pohađa. Dr. Kristina Horvat svoje znanje u svakom trenutku dodatno usavršava u Hrvatskoj i inozemstvu ( Helsinki, Milano, Hamburg, Beč, Beograd,...) gdje je certificirana za najmodernije tehnike u području estetske stomatologije, liječenja zubi i implantata. Od 2013. godine radi u privatnoj stomatološkoj ordinaciji Balenović gdje je i danas. Ona uz ljubav i stručnost koju pruža svojim pacijentima u ordinaciji trudi se dio tog doživljaja podjeli i svim svojim čitateljima na portalima i društvenim mrežama ( Instagram, Facebook ) Sva pitanja iz područja stomatologije, na koja bi voljeli saznati odgovor pitajte dr. Kristinu Horvat putem prijave i dogovorite s njom besplatne konzultacije.


O ordinaciji:

Uspješnost rada Privatne ordinacije Balenović očituje se ponajviše u činjenici da su klijenti ordinacije često i nekoliko generacija iste obitelji. Nadalje, brojni pacijenti kontinuirano primaju naše usluge, odnosno nakon 40 i više godina od izvršenog zahvata ponovno dolaze po pomoć. Buduća strategija rada i nadalje je usmjerena dugoročnom zadovoljstvu klijenata, jer se takva praksa pokazala kao osnova za očuvanje povjerenja liječnik – pacijent i ključ dugogodišnjeg opstanka prakse.

Usluge stomatološke ordinacije Balenović

Stomatološka ordinacija Balenović njeguje multidisciplinaran pristup svakom pacijentu. Tako svojim pacijentima omogućuje usluge iz područja implantologije,kirurgije, protetike, endodoncije, parodontologije i ortodoncije.
Svakom pacijentu pristupa se individualno, primjenjujući dijagnostičke metode (rendgenske snimke, intraoralni i ekstraoralni pregled, test osjetljivosti zuba).
Posebnu pažnju posvećujemo estetici lica i osmijeha pružajući našim pacijentima usluge izbijeljivanja zubi te korekcija nepravilnosti lica uz pomoć dermalnih filera.

USLUGE:

Implantologija
Kirurgija
Protetika
Endodoncija
Izbijeljivanje zuba
Ortodoncija
Paradontologija
Dijagnostika
Profilaksa
Dermalni fileri

Ugovor s HZZO

 • Ne Postoji

Načini plaćanja

 • Amex
 • Diners
 • Mastercard
 • Visa

Članci

Univ.mag.med.dent. Kristina Horvat, stomatolog

Kava i vaši zubi: Dobro ili loše?

Ono što svakodnevno viđam u ordinaciji je da je kava omiljeno piće među mojim pacijentima koji bez nje ne mogu započeti dan, a kamoli učinkovito obavljati radne zadatke. Ako volite kavu, o...
Cijeli članak
Univ.mag.med.dent. Kristina Horvat, stomatolog

Kada vadimo živac is zuba?

Svatko tko je iskusio zubobolju zna da to može biti vrlo neugodno. Zub može boljeti spontano („kuckanje“), može boljeti na toplo ili hladno, na zagriz odnosno žvakanje, na hladan zrak ...
Cijeli članak
Učitaj još članaka

Iskustva drugih

 • 2.4.2019. u 12:01 SATI
 • Korisnik: Branko
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Zaista izvrsna doktorica, vjerojatno u najboljim godinama svoje karijere. Pacijentu ulijeva potpuno pouzdanje. Odličan pristup - prijateljski, opušteno, nasmijano, prirodno. Inače sam imao jako loše iskustvo sa stomatologom i ortodontom u BiH. Dr. Kristina mi je svojom stručnošću, informiranošću, up-to-date tehnologijama i tehnološkim pristupima i dostignućima uspjela napraviti savršen osmijeh. Jednostavno se vidi kad netko zna i voli svoj posao. Sve pohvale za cjelokupno osoblje i ljubaznost poliklinike Balenović. Jako sam zahvalan i rado se vraćam. Svaka preporuka!

 • 28.1.2019. u 19:13 SATI
 • Korisnik: Marinap
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Dr. Horvat je po svakoj mogucoj osnovi odlican stomatolog, ali dio koji bih najvise istaknula je pristup i komunikacija kojima posvecuje posebnu paznju. Jako puno vremena posvecuje osjecaju ugode i informiranosti pacijenta. Bez obzira koliko je zahtjevan zahvat zbog kojeg sam u ordinaciji, svaki put se osjecam kao da sam na kavi kod prijateljice, dok sam u isto vrijeme jako zadovoljna strucnosti i rezultatima njenog rada. Prvi puta u 32 godine mogu takvo nesto reci za stomatologa, nakon puno losih iskustava. Svima koji jos uvijek traze od srca preporucam Kristinu :)

 • 9.1.2019. u 18:50 SATI
 • Korisnik: sebastto11
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Doktorica je vrlo stučna u svom poslu te uz to ljubazna i pristupačna prema pacijentima. Ako tražite osobu koja je profesionalna i kod koje je ugođaj topao, tražite gđu. Horvat.

 • 23.10.2018. u 14:02 SATI
 • Korisnik: Slavka
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Sigurno jedana od boljih stomatologa. Ljudski pristup je odličan, uzme vremena da sve lijepo objasni, nema čekanja, Sjajna!

 • 9.2.2018. u 20:40 SATI
 • Korisnik: Leonarda12
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Nakon dugogodisnjeg straha od stomatologa odlucila sam se za ordinaciju Balenovic te sam bila na pregledu kod doktorice Kristine Horvat, u manje od dva tjedna svi moji problemi sa zubima su bili rijeseni, doktorica je vrlo temeljitaa,sve lijepo objasni, odgovara na eventualna dodatna pitanja a cijene su pristupacne, prvi pregled(od kojeg sam imala ogromah strah) a I ostali prosli su bezbolno, doktorica govori sto radi za vrijeme pregleda te daje pauze ukoliko je potrebno. najbolja moguca usluga za razumnu cijenu I nastaviti cu vracati se u ordinaciju Balenovic :)

Učitaj još komentara

Doktori medicine

Doktori stomatologije

Bjelovarsko-bilogorska županija

Brodsko-posavska županija

Dubrovačko-neretvanska županija

Grad Zagreb

Istarska županija

Karlovačka županija

Koprivničko-križevačka županija

Krapinsko-zagorska županija

Ličko-senjska županija

Međimurska županija

Nepoznato

Osječko-baranjska županija

Požeško-slavonska županija

Primorsko-goranska županija

Šibensko-kninska županija

Sisačko-moslavačka županija

Splitsko-dalmatinska županija

Varaždinska županija

Virovitičko-podravska županija

Vukovarsko-srijemska županija

Zadarska županija

Zagrebačka županija

Univ.mag.med.dent. Kristina Horvat

(stomatolog)