• Univ.mag.med.dent. Kristina Horvat
 • (stomatolog)
Razina pomoći 5,00 (20)
Ljubaznost 5,00 (20)
Zakonitost i etičnost 5,00 (20)
Vrijeme čekanja 5,00 (20)
Osoblje 5,00 (20)

O nama

Dr. Kristina Horvat četvrtu godinu za redom izabrana je za Najdoktora od strane pacijenata iz područja stomatologije. Stomatološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu završava 2012. godine a svoje školovanje nastavlja 2015. godine kada upisuje posljediplomski specijalistički magisterij iz područja estetske stomatologije te ga uspješno brani. 2017. god upisuje Doktorski posljediplomski studij koji s uspijehom trenutno pohađa. Dr. Kristina Horvat svoje znanje u svakom trenutku dodatno usavršava u Hrvatskoj i inozemstvu ( Helsinki, Milano, Hamburg, Beč, Beograd,...) gdje je certificirana za najmodernije tehnike u području estetske stomatologije, liječenja zubi i implantata. Od 2013. godine radi u privatnoj stomatološkoj ordinaciji Balenović gdje je i danas. Ona uz ljubav i stručnost koju pruža svojim pacijentima u ordinaciji trudi se dio tog doživljaja podjeli i svim svojim čitateljima na portalima i društvenim mrežama ( Instagram, Facebook ) Sva pitanja iz područja stomatologije, na koja bi voljeli saznati odgovor pitajte dr. Kristinu Horvat putem prijave i dogovorite s njom besplatne konzultacije.


O ordinaciji:

Uspješnost rada Privatne ordinacije Balenović očituje se ponajviše u činjenici da su klijenti ordinacije često i nekoliko generacija iste obitelji. Nadalje, brojni pacijenti kontinuirano primaju naše usluge, odnosno nakon 40 i više godina od izvršenog zahvata ponovno dolaze po pomoć. Buduća strategija rada i nadalje je usmjerena dugoročnom zadovoljstvu klijenata, jer se takva praksa pokazala kao osnova za očuvanje povjerenja liječnik – pacijent i ključ dugogodišnjeg opstanka prakse.

Ugovor s HZZO

 • Ne Postoji

Načini plaćanja

 • Amex
 • Diners
 • Mastercard
 • Visa

Članci

Univ.mag.med.dent. Kristina Horvat, stomatolog

Kako odabrati zubnu pastu

Dobivam puno upita od pacijenata koja zubna pasta je najbolja? Odgovor je...za svaku osobu drugačija...Zato vam želim pomoć s par kratkih savjeta. Za početak uvijek birati paste s flu...
Cijeli članak
Univ.mag.med.dent. Kristina Horvat, stomatolog

Vodič za izbjeljivanje zubi

Želite izbijeliti zube a niste sigurni sto je najbolje za vas? Možda ovo može pomoć... 1) Trakice za izbjeljivanje- možete ih kupiti sami u drogerijama ili naručiti na internetu, imaju...
Cijeli članak
Učitaj još članaka

Iskustva drugih

 • 2.4.2019. u 12:01 SATI
 • Korisnik: Branko
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Zaista izvrsna doktorica, vjerojatno u najboljim godinama svoje karijere. Pacijentu ulijeva potpuno pouzdanje. Odličan pristup - prijateljski, opušteno, nasmijano, prirodno. Inače sam imao jako loše iskustvo sa stomatologom i ortodontom u BiH. Dr. Kristina mi je svojom stručnošću, informiranošću, up-to-date tehnologijama i tehnološkim pristupima i dostignućima uspjela napraviti savršen osmijeh. Jednostavno se vidi kad netko zna i voli svoj posao. Sve pohvale za cjelokupno osoblje i ljubaznost poliklinike Balenović. Jako sam zahvalan i rado se vraćam. Svaka preporuka!

 • 28.1.2019. u 19:13 SATI
 • Korisnik: Marinap
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Dr. Horvat je po svakoj mogucoj osnovi odlican stomatolog, ali dio koji bih najvise istaknula je pristup i komunikacija kojima posvecuje posebnu paznju. Jako puno vremena posvecuje osjecaju ugode i informiranosti pacijenta. Bez obzira koliko je zahtjevan zahvat zbog kojeg sam u ordinaciji, svaki put se osjecam kao da sam na kavi kod prijateljice, dok sam u isto vrijeme jako zadovoljna strucnosti i rezultatima njenog rada. Prvi puta u 32 godine mogu takvo nesto reci za stomatologa, nakon puno losih iskustava. Svima koji jos uvijek traze od srca preporucam Kristinu :)

 • 9.1.2019. u 18:50 SATI
 • Korisnik: sebastto11
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Doktorica je vrlo stučna u svom poslu te uz to ljubazna i pristupačna prema pacijentima. Ako tražite osobu koja je profesionalna i kod koje je ugođaj topao, tražite gđu. Horvat.

 • 23.10.2018. u 14:02 SATI
 • Korisnik: Slavka
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Sigurno jedana od boljih stomatologa. Ljudski pristup je odličan, uzme vremena da sve lijepo objasni, nema čekanja, Sjajna!

 • 9.2.2018. u 20:40 SATI
 • Korisnik: Leonarda12
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Nakon dugogodisnjeg straha od stomatologa odlucila sam se za ordinaciju Balenovic te sam bila na pregledu kod doktorice Kristine Horvat, u manje od dva tjedna svi moji problemi sa zubima su bili rijeseni, doktorica je vrlo temeljitaa,sve lijepo objasni, odgovara na eventualna dodatna pitanja a cijene su pristupacne, prvi pregled(od kojeg sam imala ogromah strah) a I ostali prosli su bezbolno, doktorica govori sto radi za vrijeme pregleda te daje pauze ukoliko je potrebno. najbolja moguca usluga za razumnu cijenu I nastaviti cu vracati se u ordinaciju Balenovic :)

Učitaj još komentara

Doktori medicine

Doktori stomatologije

Bjelovarsko-bilogorska županija

Brodsko-posavska županija

Dubrovačko-neretvanska županija

Grad Zagreb

Istarska županija

Karlovačka županija

Koprivničko-križevačka županija

Krapinsko-zagorska županija

Ličko-senjska županija

Međimurska županija

Nepoznato

Osječko-baranjska županija

Požeško-slavonska županija

Primorsko-goranska županija

Šibensko-kninska županija

Sisačko-moslavačka županija

Splitsko-dalmatinska županija

Varaždinska županija

Virovitičko-podravska županija

Vukovarsko-srijemska županija

Zadarska županija

Zagrebačka županija

Univ.mag.med.dent. Kristina Horvat

(stomatolog)