• MarinkoVučić Uredi
 • (anesteziolog)
Razina pomoći 4,00 (4)
Ljubaznost 4,00 (4)
Zakonitost i etičnost 4,00 (4)
Vrijeme čekanja 3,75 (4)
Osoblje 4,00 (4)

KBC - Sestre Milosrdnice

 • placeVinogradska cesta 29
  Črnomerec, Grad Zagreb

Iskustva drugih

 • 10.7.2019. u 22:01 SATI
 • Korisnik: happylandsinj
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Dr.Vučić , što reći najprije čovjek sa emocijama i isto tako vrhunski liječnik sa znanjem.Uvijek kad sam imala krize i gdje me je neizvjesnost ubijala kao i sad on je bio tu da smiri moje misli i dušu.Davao mi savjete i snagu za naprijed.Da njega nije bilo ovih zadnjih mjeseci vjerovatno nebi ni mene jer on je uz neurokirurge bio tu uz mene smirenim tonom i razgovorom me ohrabrio 1000puta .Hvala doktore na svakoj riječi .

 • 8.7.2019. u 17:49 SATI
 • Korisnik: Daphne
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Prim. Vučić je iznimno stručan i ljubazan doktor. Uvijek dostupan u vrijeme informacija, ali i izvan predvidjenog vremena. Informacije koje daje su precizne, jasne i iskrene....ne kad je teško prihvatiti istinu, ali on ju iznosi s puno empatije i potpora je i bolesnicima i njihovim obiteljima. Ne odustaje do samog kraja.

 • 8.7.2019. u 14:02 SATI
 • Korisnik: Marija
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Vidjevši prethodni komentar morala sam napisati svoje sasvim suprotno iskustvo. Moj otac je ležao na istoj intenzivnoj 3 tjedna. Imamo samo RIJEČI POHVALE za sve liječnike i sestre intenzivne. Zbog svoje bolesti on je boravio na raznim odjelima i u više bolnica i nigdje nismo doživjeli da dežurni liječnik u svakoj posjeti priđe bolesniku i obitelji i da informacije. Uvijek razumljivo i realno. Čak i kad nije bilo novosti, prišli bi, pozdravili i rekli da se ništa novoga ne događa. Smatram da treba biti realan u svojim očekivanjima, jer nitko nije svemoguć.

 • 21.4.2019. u 19:27 SATI
 • Korisnik: Misela_Klobucar_Nosic
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Dr. Marinko Vučić je svakako osoba koja će mi zauvijek ostati u sjećanju, nažalost ne po dobrom. Naime, moja majka je ležala na njegovom odjelu, smrtno bolesna ali potpuno pri svijesti i zdravog razuma. I tako dolazi dr. Marinko Vučić pokraj kreveta moje umiruće majke i izgovara ove riječi: "…u mojoj se karijeri ni jedan s tim nije izvukao pa tako neće ni ona. Treba vam čudo koje se neće dogoditi, a ne mogu ja živu ženu natjerati da umre... što, da joj isključim aparate i čekam da umre, zato mi sad radimo sve, kao da će ona trčati utakmicu, znate ono kad se priprema igrača za utakmicu, a svi znamo da neće potrčati, to vam neće završiti dobro, kad vam kažem. Neće to biti sad, može za mjesec, dva, tri, ne mogu živu ženu natjerati da umre…“ I sad sam kao i onda bila u potpunoj nevjerici da jedan liječnik, koji je usput rečeno i predstojnik Odjela za liječenje boli mogao tako nešto izgovoriti pred ženom koja je prikovana za krevet potpuno zdrave pameti ali u nemogućnosti da išta kaže zbog traheostome i preda mnom kao kćeri koja je svjesna svega ali naravno da očekuje sućut, humanost i profesionalnost, a ne posve neprimjeren rječnik jednog visokoobrazovanog čovjeka. O bahatosti, neprofesionalnosti (tu mislim i da kao predstojnik takvog odjela treba paziti na sterilnost koja je na samom dnu jer se po tom pitanju doslovno maltretiraju samo posjetitelji bolesnika, dok svi drugi šeću kao na kolodvoru), povišenim tonovima, slanju pripavnika da nas izvještava o stanju majke dok on uvrijeđen ne želi s nama komunicirati i sličnim situacijama uopće ni ne želim. Na dotičnog liječnika sam se požalila svim institucijama očekujući tek potvrdu da se tako nešto više nikome neće dogoditi, no liječnički lobi je toliko jak da previše štite jedni druge i to na svoju a ponajprije štetu onih od kojih žive. Svakako se nadam da je dr. Vučić barem u dubini duše promislio o svojim postupcima i da radi na sebi i kao liječnik i kao čovjek.

Učitaj još komentara

Doktori medicine

Doktori stomatologije

Bjelovarsko-bilogorska županija

Brodsko-posavska županija

Dubrovačko-neretvanska županija

Grad Zagreb

Istarska županija

Karlovačka županija

Koprivničko-križevačka županija

Krapinsko-zagorska županija

Ličko-senjska županija

Međimurska županija

Nepoznato

Osječko-baranjska županija

Požeško-slavonska županija

Primorsko-goranska županija

Šibensko-kninska županija

Sisačko-moslavačka županija

Splitsko-dalmatinska županija

Varaždinska županija

Virovitičko-podravska županija

Vukovarsko-srijemska županija

Zadarska županija

Zagrebačka županija

Marinko Vučić

(anesteziolog)