• prim.dr. Dalibor Čičin-Šain
 • (urolog)
Razina pomoći 4,67 (18)
Ljubaznost 4,61 (18)
Zakonitost i etičnost 4,89 (18)
Vrijeme čekanja 4,39 (18)
Osoblje 4,89 (18)

O nama

prim.dr.Dalibor Čičin-Šain
Priznati stručnjak s višegodišnjim kliničkim iskustvom. Na Klinici za urologiju Medicinskog fakulteta u Zagrebu - KBC Rebro, obnašao dužnost voditelja Odjela za endourologiju. Magistrirao na temi transplantacijske imunologije. Dugi niz godina radio u timu za transplantaciju bubrega na Klinici za urologiju. Nekoliko godina proveo u Institutu za urologiju pri University College London gdje se bavi problemom poremećaja mokrenja, impotencije i urološkom onkologijom.

Više godina sudjelovao u dodiplomskoj i poslijediplomskoj nastavi na Medicinskom fakultetu u Zagrebu. Autor brojnih članaka objavljenih u domaćim i stranim stručnim časopisima. S istraživačkim i znanstvenim radovima sudjeluje na domaćim i međunarodnim kongresima Europskog i Svjetskog urološkog društva. Koautor u tri udžbenika za studente i specijalizante iz urologije, kirurgije i urološke onkologije.

Član:
Hrvatskog urološkog društva (HUD)
European Association of Urology (EAU)
Royal Society of Medicine (UK)

Poliklinika Uro-centar najveća je privatna urološka zdravstvena ustanova posvećena liječenju uroloških bolesti kod žena i muškaraca. Osnovana je 1995. godine, a smještena u centru Zagreba u blizini Kvaternikovog trga. Lako je dostupna javnim gradskim prijevozom. U neposrednoj blizini nalaze se dvije javne garaže. Za pacijente koji dolaze izvan Zagreba dostupna je sa zagrebačke obilaznice preko Domovinskog mosta, Radničke ceste i Heinzelove ulice koja vodi direktno do Poliklinike.

Opremljena je najsuvremenijom opremom za dijagnostiku i liječenje uroloških bolesnika. Time je izbjegnuto čekanje i gubitak vremena za izvođenje dodatnih pretraga u različitim laboratorijima. Tim stručnjaka posvećen je individualnom pristupu bolesniku te postavljanju ispravne dijagnoze i terapije u što kraćem roku.

Poliklinika je povezana s vrhunskim zdravstvenim ustanovama u zemlji i inozemstvu, što u slučaju potrebe za dodatnim liječenjem pacijentu omogućava odabir.

Ugovor s HZZO

 • Ne Postoji

Iskustva drugih

 • 7.12.2021. u 20:44 SATI
 • Korisnik: korisnik413897
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Kod doktora Čičin Šaina otišli smo na temelju preporuke prijatelja koji je tek kod njega uspio riješiti svoj problem. Iznimno smo zadovoljni doktorovom stručnošću, ljubaznošću i profesionalnošću. Pregled i daljnja komunikacija obavljeni su na najvišem nivou. Doktora, kao i Uro centar iskreno preporučamo.

 • 7.12.2021. u 10:30 SATI
 • Korisnik: korisnik456389
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Primarijus je vrlo stručan, smiren i pedantan s visokim stupnjem empatije. Moj dugogodišnji urološki problem konačno je riješen. Problem je bio složen, te nisam očekivala momentalno rješenje. Sve dodatne pretrage, testiranja što je trebalo obaviti, ljubazno su mi objasnili, da isto mogu odraditi kod njih ili se javiti svom liječniku opće prakse. Konačno sam zdrava. Hvala doktoru i cijelom timu

 • 29.9.2021. u 12:03 SATI
 • Korisnik: korisnik45622
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

I doktor i sestra profesionalni, okretni i ljubazni.Maksimalno se posveti svakom pacijentu, a uz to je i vrlo stručan te odličan dijagnostičar. Plus, prekrasna, lijepa poliklinika.

 • 23.3.2021. u 11:42 SATI
 • Korisnik: Filipa
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Bila sam kod doktora Čičin-Šaina zbog neprekidnih upala mjehura koje su me jako smetale. Sve sam pokušala i bila kod par drugih doktora prije toga, ali bez uspjeha. Doktor si je uzeo puno vremena i napravio vrlo temeljitu obradu. Svake pohvale doktoru i ekipi – problem napokon riješen! Presretna sam!

 • 10.2.2021. u 17:36 SATI
 • Korisnik: korisnik42115
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Poslije njegove stručnosti koju je pokazao tu je i njegov karakter koji upućuje na čovjeka koji posjeduje veliko srce i osjećaj za potrebe drugih. Isto vrijedi i za osoblje koje je bilo vrlo ljubazno.

Učitaj još komentara

Doktori medicine

Doktori stomatologije

Bjelovarsko-bilogorska županija

Brodsko-posavska županija

Dubrovačko-neretvanska županija

Grad Zagreb

Istarska županija

Karlovačka županija

Koprivničko-križevačka županija

Krapinsko-zagorska županija

Ličko-senjska županija

Međimurska županija

Nepoznato

Osječko-baranjska županija

Požeško-slavonska županija

Primorsko-goranska županija

Šibensko-kninska županija

Sisačko-moslavačka županija

Splitsko-dalmatinska županija

Varaždinska županija

Virovitičko-podravska županija

Vukovarsko-srijemska županija

Zadarska županija

Zagrebačka županija

prim.dr. Dalibor Čičin-Šain

(urolog)