• VinkoBorčić Uredi
 • (otorinolaringolog)
Razina pomoći 4,69 (13)
Ljubaznost 4,69 (13)
Zakonitost i etičnost 4,69 (13)
Vrijeme čekanja 4,50 (12)
Osoblje 4,54 (13)

KB - Merkur

 • placeZajčeva 19
  Maksimir, Grad Zagreb
 • access_time
  Čet: 08:00-14:00h

Iskustva drugih

 • 11.8.2022. u 8:30 SATI
 • Korisnik: korisnik50732
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Prezadovoljan sam. Od pristupa, stručnosti, profesionalnosti do rješavanja medicinskog stanja za koje sam u ovih deset godina nailazio samo na pokušaje. Osim kompetencije, vrlo ljubazan. Pokazao je ljudskost i empatiju, što ironično nije tako čest slučaj u medicinskoj profesiji Ne postoji najviša ocjena za takve ljude. Želim mu uspješnost u radu i raduju me sva buduća izliječenja zaslugom njegovih vrlina i djelovanja!

 • 24.1.2022. u 18:26 SATI
 • Korisnik: korisnik47905
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Doktor za svaku pohvalu! Vodio mi je sina zbog upale uha i operacija mandula, iznimno savjestan i predan liječnik. Nije istina da vam treba "veza" da se dođe do doktora niti da trebate davati mito, odurne klevete. Moje djete je uvijek pažljivo i profesionalno liječio bez ikakvog poznanstva i interesa! Jednom sam i sama slučajno bila njegov pacijent kad sam završila na hitnoj orl i svu dijagnostiku mi je napravio i u manje od pola sata sam bila gotova. Za svaku preporuku, veliki stručnjak i otorinac!

 • 29.11.2021. u 22:04 SATI
 • Korisnik: korisnik456389
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Sve pohvale doktoru Borčiću, jako dugo nisam vidjela toliko ljubaznog, pažljivog i stručnog doktora. Hvala mu na svemu.

 • 18.1.2021. u 12:45 SATI
 • Korisnik: Ana_Lsf
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Operaciju septuma (septoplastika) obavila sam kod dr. Borčića. Prije odabira bolnice i liječnika koji će me operirati bila sam u četiri različite bolnice, kod 4 različita ORL. Iako KB Merkur i dr. Borčić je bio "3. na redu", odn. još sam imala jednu bolnicu za obići, nakon konzultacija znala sam da sam gotova "s odabirom" i da sam odabrala liječnika i bolnicu. Dr. Borčić smireno i pristupačno Vam pristupa, ne koristi isključivo nama laicima nepoznate stručne medicinske izraze, sve objasni i na svako pitanje odgovori (imala sam mali popis pitanja koja sam htjela postaviti svakom liječniku na tzv. "konzultacijama). Bio je jedini od sva četiri liječnika koji je odgovorio na svako pitanje, bez da je neverbalno davao do znanja "je li gotovo". Dogovorili smo termin. Po prijemu u bolnicu, obilazi pacijente kada se smjeste u sobu, meni osobno kada je došao u sobu dan prije operacije i pitao me kako sam, onako u prolazu mi je dao "onaj neki" izraz lica koji govori "ne brinite, sve će biti u redu". Operacija je prošla u dobro, obišao me kada sam se probudila iz anestezije i rekao da je operacija bila uspješna, a ostala dva dana koja sam provela u bolnici pacijente obiđe i tijekom dana mimo vizite. Postoperativni mi je trajao malo duže nego što je to inače za tu vrstu operacije (inače je 2 do 3 tjedna, kod mene je bilo 3 mjeseca - nemojte da vas koje vas očekuje operacija septuma to plaši - moj septum je bio u totalnom kaosu). Svaki tjedan kroz 3 mjeseca dolazila sam na kontrolu - profesionalnost, ljubaznost, pristupačnost se nije nimalo smanjila. Nakon toga trebala sam doći na kontrolu za godinu dana (koja mi je ujedno i bila posljedna) i bilo je sve 5! Operacija, nos i septum top! Samo kratko da se osvrnem na jedan komentar vezan uz kuverte i mito. Jasno i glasno kažem da: nisam došla po vezi kod dr. Borčića (imala sam uputnicu, odabrala dan kada ću ići u Merkur i liječnik koji je radio bio je dr. Borčić, nisam dala nikakve kuverte, kave, bonbonijere, purice i sl., niti doktoru niti ikome na odjelu; niti na konzultacijama (odn. drugo mišljenje, kako piše na uputnici), niti po dolasku na operaciju, niti nakon operacije, na tromjesečnim postoperativnim kontrolama, niti na zadnjoj kontroli godinu dana nakon operacije. Što se tiče medicinskog osoblje KB Merkur ORL odjel - novi dio bolnice je top, no kada sam trebala ići na odjel , ajme..., no to je jedina tzv. "lošija" uspomena na KB Merkur, jer cjelokupno osoblje je ekstra ljubazno, drago, pristupačno i simpatično. Sestre su zaista učinile sve da olakšaju boravak u bolnici. Ležala sam 2 puta u Traumatoškoj, jednom 7 dana (duže nego u KB Merkur) i jednom u Vinogradskoj. Vjerujte mi na riječ, jedino sestrama (i tehničarima, ako ih ima na ORL odjelu) dajem ocjenu 5. Da imam dijete i da mora ići otorinolaringologu, otišla bih s njime k dr. Borčiću. Ana S.

 • 6.3.2019. u 10:57 SATI
 • Korisnik: Vesna
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Zahvaljujem dr. Vinku Borčiću što mi je krajem 2018. izveo savršenu operaciju štitnjače na kojoj je pronađen papilarni karcinom. O savršeno izvedenoj operaciji saznala sam od liječnika KBC Rebro kamo sam došla na zračenje radioaktivnim jodom kad su mi radili ultrazvuk vrata. Doktorica Despot je nekoliko puta ponovila " Savršeno." i pozvala ostale kolege da vide kako je na Merkuru izvedena savršena operacija štitnjače. Osim toga dr Borčić je i izrazito brižan i pažljiv liječnik prema svakom svom pacjentu, od pripreme za operaciju do postoperativnog oporavka. Sretna sam da sam došla u ruke takvom liječniku. Pohvalila bih i cijeli tim na ORL KB Merkur koji su izrazito pažljivi i profesionalni prema svim pacijentima.

Učitaj još komentara

Doktori medicine

Doktori stomatologije

Bjelovarsko-bilogorska županija

Brodsko-posavska županija

Dubrovačko-neretvanska županija

Grad Zagreb

Istarska županija

Karlovačka županija

Koprivničko-križevačka županija

Krapinsko-zagorska županija

Ličko-senjska županija

Međimurska županija

Nepoznato

Osječko-baranjska županija

Požeško-slavonska županija

Primorsko-goranska županija

Šibensko-kninska županija

Sisačko-moslavačka županija

Splitsko-dalmatinska županija

Varaždinska županija

Virovitičko-podravska županija

Vukovarsko-srijemska županija

Zadarska županija

Zagrebačka županija

Vinko Borčić

(otorinolaringolog)