Razina pomoći 4,45 (11)
Ljubaznost 4,55 (11)
Zakonitost i etičnost 4,64 (11)
Vrijeme čekanja 3,82 (11)
Osoblje 4,27 (11)

KBC Osijek

 • placeJ.Huttlera 4
  Grad Osijek, Osječko-baranjska županija

Iskustva drugih

 • 14.11.2019. u 20:09 SATI
 • Korisnik: korisnik34698
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Faca među doktorima. Meni osobno najbolji, najkorisniji i najpristupačniji doktor s kojim sam ikad imala posla. Vrlo pedantan, temeljit i detaljan; pažljivo proučava svaki detalj medicinske dokumentacije s kojom mu pacijent dolazi, interesira se za nalaze svojih pacijenata kad ih upućuje na dijagnostičke postupke, i još sve to pamti za svaki od svojih „slučajeva“. Maher za ultrazvuk, uoči i ono što drugima promakne, a može biti od presudne važnosti (i treba mu puno manje vremena). Kod pregleda i ostalih postupaka nježan, pažljiv i spretan. Kod njega ništa ne boli. Poslala bih mu na obuku sve one koji štipaju kod brisova i uzimanja uzorka, koji su grubi i tvrde da „mora boljeti“ i da je to „normalno“, koji dugo brljave kad pregledavaju (ono kad imaš osjećaj da ni doktor nije siguran da zna što radi) a kratko pišu kad unose svoj zaključak u ambulantni list itd. Isto tako, mogao bi mnoge obučavati o odnosu prema pacijentima. Čak si da truda procijeniti tko treba riječ utjehe, tko ohrabrenje, a tko malo humora da se opusti (smisao za humor mu je dodatni bonus). Susretljiv je, empatičan, odgovorit će na svako pitanje, strpljivo će ponoviti koliko god puta treba, ne izruguje „glupa“ pitanja, ne osuđuje, ne koluta očima na pacijente za razliku od nekih i, što je najvažnije, ne glumata, nego je stvarno toliko dobar i uviđavan, vidi se da mu je do svakog slučaja stalo i iskreno se raduje kad god se dogodi bebica i kad sve dobro prođe. Da je više takvih u primarnoj zdravstvenoj zaštiti, možda bi bilo i više bebica. Jedini doktor kojeg znam da je dobrovoljno konstantno telefonski dostupan svojim pacijentima, da svima na sve odgovara i da ga to ne živcira. Ne poznajem pacijenta koji ne bi volio da može zvrcnuti doktora kad ga nešto muči, a lakše i doktoru tako nego da mu dolaze u ambulantu radi nečega što bi se riješilo, tj. odgovorilo telefonskim pozivom. Po tome je, čini mi se, jedinstven. Zahvaljujući njemu prvi put sam iskusila lijepu i uspješnu trudnoću, na vrijeme su uočeni svi rizici, na vrijeme sam primljena na čuvanje trudnoće i dobila svoju malu, savršenu srećicu. Ukratko, jedan neobično jednostavan, titulom neopterećen i izrazito simpatičan doktor. Nadam se da skoro neće u penziju, privatnike ili dijasporu, trebamo više takvih. KBC Osijek trebao bi se hvalisati takvim zaposlenicima jer dobri doktori su jedino što još štima i drži naš neodrživi zdravstveni sustav.

 • 12.12.2018. u 20:31 SATI
 • Korisnik: Ivana1983
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Nestrucan i nemaran doktor. Ogorcen na uvjete rada u bolnici pa se izivljava na pacijentima.Na postavljeno pitanje odgovara "dobro da li vi vidite u kakvim ja uvjetima radim"!!!

 • 22.1.2018. u 8:46 SATI
 • Korisnik: Katarina2018
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Izuzetno vrhunski doktor...brine se o svojim pacijentima...svojim pacijentima je dostupan za bilo kakvu informaciju u svako doba dana za vrijeme radnog vremena ili van radnog vremena...svoj posao odradjuje profesionalno i odgovorno...jako je ljubazan i komunikativan sa svojim pacijentima...sve objasnjava do zadnjeg detalja...ukratko nema se tu puno sta za reci,jednostavno vrhunski doktor sve pohvale...

 • 20.9.2017. u 20:36 SATI
 • Korisnik: ani
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Detaljan u lječenju i jako brizan doktor svako cekanje kod njega se isplati sve objasni sto treba.

 • 26.8.2017. u 20:28 SATI
 • Korisnik: Aaron
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Detaljan u liječenju, ljubazan, pristupačan, ali predugo se čeka na pregled.

Učitaj još komentara

Doktori medicine

Doktori stomatologije

Bjelovarsko-bilogorska županija

Brodsko-posavska županija

Dubrovačko-neretvanska županija

Grad Zagreb

Istarska županija

Karlovačka županija

Koprivničko-križevačka županija

Krapinsko-zagorska županija

Ličko-senjska županija

Međimurska županija

Osječko-baranjska županija

Požeško-slavonska županija

Primorsko-goranska županija

Šibensko-kninska županija

Sisačko-moslavačka županija

Splitsko-dalmatinska županija

Varaždinska županija

Virovitičko-podravska županija

Vukovarsko-srijemska županija

Zadarska županija

Zagrebačka županija

Zoran Popović

(ginekolog)