Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

Iz svijeta zdravstva

Pogledajte sve objavljene članke

Donošenje izmjena zakona o zdravstvenom osiguranju i zaštiti po redovitom ili hitnom postupku? VIŠE

Po redovitom postupku, nezavisnim stručnjacima potrebno je dati dovoljno vremena da prouče sve izmjene
Po hitnom postupku, izmjene zakona su dobre i ne treba ih mijenjati
Pogledaj rezultate anketa
www.hrvatski-prijatelji.com.hr/index.php/hrvatski-prijatelji/kako-postati-donator
Udruga hrvatskih pacijenata - Marijo Drlje
Najsestra.com

Najnoviji komentari

Noviji komentari
Komentirani doktor: Refat El-Hajj

Već sam godinama kod dr. El Hajj-a, kao budala ga odabrala naslijepo zbog egzotičnog imena. Ali već tri godine ne odlazim ni na redovite preglede (strava!!!) jer mi je ta dr. kao suha krpa. Nekomunikativan, nesimpatičan. Sestra je simpa. Dr. inače ima jako fancy privatnu ordinaciju kod Muzeja suvremene umjetnosti, a ovaj posao u domu zdravlja mu dođe valjda kao nemili hobby kojeg radi lijevom nogom. Usput pacijentice preusmjerava u svoj privatni biznis, pa tamo platiš UZV 150 kn, a ni nalaz ne napiše. Htjela bih se premjestiti kod nekoga drugog, ali Laginjina mi je najbliža. Ima li netko preporuku za nekoga u Laginjinoj ili možda u Grižanskoj?

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Davor Zoričić

Jako pozitivno iskustvo. Bila sam prvi put na ginekologiji, odmah mi je krenuo objašnjavati šta će mi raditi, kako i zašto treba to raditi. Bio je izuzetno pristojan, uljudan, nježan, profesionalan. Cijelo vrijeme mi je govorio šta radi, vodio me kroz postupak tako da sam znala u svakom trenutku šta očekivati. Na kraju sam postavila nekoliko pitanja, na sve mi je odgovorio, lijepo objasnio. I sve to sa osmijehom.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Mauro Materljan

Slažem se sa ostalim komentarima. Izuzetno pažljiv liječnik, vedar, pozitivan, profesionalan. Ma sve 5! Sve ostalo obavljam u Puli jer sam iz Istre i nemam nikakve primjedbe na pulsku OB. Jedino na Urologiju idem na Sušak baš zbog dr. Materljana. Dovoljno je teško imati zdravstvenih problema pa ako naiđete na takvog doktora, koji vas uspije nasmijati, puno je lakše prolaziti kroz sve to. Doktore, ostanite takav kakav jeste!

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Zdravko Roje

Ako zelite upropastit svoj zivot samo otiđite kod dr. Roje. Muka mi je iti napisat ovo dr.jer on nit je doktor nit covik. Bahato , prepotentno, nestrucno stvorenje. Sta dalje od njega. Nazalost mene nije ima ko upozorit nego sam morala naucit na svojoj kozi. Na vama je da odaberete. Nadam se da će te bit pametniji

 • 1
 • 0
 • 1
Komentirani doktor: Stjepko Bućan

Štovani svi koji čitate,

već mjesecima idem kod doktora Bućana i sve što se za tog čovjeka može reći je da je najbolji doktor na svijetu i da me već mjesecima pokušava'"udaljiti" od treće operacije kralježnice, a kako se čini, izgleda i da će uspjeti. Ukratko, umjesto na treću operaciju kralježnice došla sam doktoru Bućanu koji već mjesecima ulaže sav svoj trud da mi pomogne da izbjegnem ono što su mi predvidjeli kirurzi, i sve to radi sa najvećim osmijehom koji ste ikad vidjeli kod jednog liječnika, sa najsrdačnijim pristupom, sa najljudskijim zagrljajem i empatijom koju ćete teško vidjeti i kod nas 'običnih smrtnika' a kamoli kod jednog liječnika. Toliko humano biće, puno empatije, toliko stručan liječnik, toliko veliki čovjek da bi svaki grad u Hrvatskoj i na svijetu trebao imati jednog doktora Bućana. )
Dragi doktore Bucci, od srca Vam hvala za sav trud koji se uložili u mene i još uvijek Vam nije dosadilo. Vi ste zaista najbolji doktor na svijetu!!!!!!
Vaša vječno zahvalna Božica Mijić

 • 0
 • 0
 • 0
Stariji komentari

Usporedi doktore

Ukoliko želite usporediti više doktora, molimo odaberite kriterije za pretraživanje.

U redu

Preporučeni i popularni doktori

ljekarna-online.com