• TajanaGudlin-Sbull Uredi
 • (otorinolaringolog)
Razina pomoći 5,00 (23)
Ljubaznost 5,00 (23)
Zakonitost i etičnost 5,00 (23)
Vrijeme čekanja 5,00 (23)
Osoblje 5,00 (23)

Poliklinika Sveti Nikola

 • placeUl. Ivana Kukuljevića Sakcinskog 6
  Grad Varaždin, Varaždinska županija

Iskustva drugih

 • 21.11.2023. u 17:52 SATI
 • Korisnik: korisnik58219
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Doktorica je izuzetno empatična, pristupačna i spremna pomoći u trenutku kad je to najpotrebnije.Moja sestra je bila bolesna i trebala je hitnu operaciju. Dobila je termin tek za 6 mjeseci u bolnici. Doktorici Tajani koju prije nisam poznavala sam poslala poruku na messanger da čujem drugo mišljenje za sestrin nalaz. Doktorica Tajana je pogledala nalaz, odgovorila u roku dva dana a uopće me ne poznaje, dala svoje mišljenje i još poslala nalaz svojim kolegama u Zagreb gdje je sestra dobila termin za operaciju već za mjesec dana. Zahvaljujući njoj moja sestra je danas dobro. Moja obitelj je zahvalna doktorici na njenom nesebičnom pomaganju i humanosti kakve se danas rijetko nađe.

 • 14.6.2023. u 10:51 SATI
 • Korisnik: korisnik45680
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Doktorica je ljubazna,stručna,susretljiva,puna razumijevanja,sluša...Za Vas imam samo riječi hvale i želim da to svi znaju ! Hvala Vam doktorice od srca na svemu,Vi ste jedna izuzetna lječnica ,al prije svega jedna divna osoba i čovjek ! Preporučila bih Vas apsolutno svima ! HVALA VAM ! Zvjezdana Vrbanić

 • 28.2.2023. u 18:28 SATI
 • Korisnik: korisnik54140
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Doktorica Tajana Gudlin-Sbull kao i sve sestre sa kojima sam došla u susret jedne su od najljubaznijih osoba koje sam upoznala. Doktorica je uvijek vedra i nasmijana te mi je olakšala ovo iskustvo. U ordinaciji sam se uvijek osjećala ugodno i opušteno te mi je to učinilo sam zahvat, a i oporavak puno lakšim. Prezadovoljna sam rezultatom operacije te bih svakome preporučila Doktoricu Gudlin-Sbull. Nemam nikakve primjedbe već samo riječi hvale!

 • 21.9.2022. u 7:04 SATI
 • Korisnik: korisnik51274
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Od prvog susreta sa doktoricom imam same hvale za nju. Izuzetno je komunikativna,vedra, pažljiva, strpljiva ( u pitanju je dijete koje se boji bilo kakvih pregleda kod doktora), optimistična, profesionalna i stručna,ljubazna, temeljita, te voljna objasniti sve što nas je zanimalo jer je u pitanju dijete. Doktorica koja vodi brigu o pacijentu, uvijek nam ide na ruku, uvijek dostupna za bilo kakva pitanja i bilo kakvu situaciju. Tople preporuke za najtopliju ženu i doktoricu Tajanu Gudlin Sbull!

 • 3.5.2022. u 15:54 SATI
 • Korisnik: korisnik49460
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Izuzetno profesionalna, stručna, odvažna i ljubazna liječnica - otorinolaringolog. Bila sam kod nje na više zahvata (odstranjivanje sumnjivih tvorbi), sve je odrađeno vrlo pedantno, PHD nalazi vrlo brzo javljeni, ožiljci jedva vidljivi, uključeno više kontrola te daljnji nadzor. Zadovoljstvo mi je što sam pronašla liječnicu kojoj mogu vjerovati, kako u pogledu stručnosti, što je naravno najvažnije, tako i u pogledu ljubaznog i ljudskog odnosa, što danas na žalost nedostaje mnogim liječnicima. Bez ikakve dileme preporučam ju svima koji imaju potrebe za bilo kakvim liječničkim mišljenjem ili medicinskim zahvatima iz područja kojim se dr. Tajana Gudlin Sbull bavi. Mirjana Jarmić

Učitaj još komentara

Doktori medicine

Doktori stomatologije

Bjelovarsko-bilogorska županija

Brodsko-posavska županija

Dubrovačko-neretvanska županija

Grad Zagreb

Istarska županija

Karlovačka županija

Koprivničko-križevačka županija

Krapinsko-zagorska županija

Ličko-senjska županija

Međimurska županija

Nepoznato

Osječko-baranjska županija

Požeško-slavonska županija

Primorsko-goranska županija

Šibensko-kninska županija

Sisačko-moslavačka županija

Splitsko-dalmatinska županija

Varaždinska županija

Virovitičko-podravska županija

Vukovarsko-srijemska županija

Zadarska županija

Zagrebačka županija

Tajana Gudlin-Sbull

(otorinolaringolog)