• AsjaStipić Marković Uredi
  • (pulmolog)
Razina pomoći 1,00 (1)
Ljubaznost 1,00 (1)
Zakonitost i etičnost 1,00 (1)
Vrijeme čekanja 1,00 (1)
Osoblje 2,00 (1)

KB - Sveti Duh

  • placeSveti Duh 64
    Črnomerec, Grad Zagreb

Iskustva drugih

  • 5.5.2023. u 22:35 SATI
  • Korisnik: korisnik50581
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Sve što je napisao netko ispod - da nema interes za pacijenta, ne naruči pretrage za pacijenta, a onda u lošem stanju tog istog pacijenta otpusti iz bolnice. Pacijent ležao na odjelu tjedan dana, bez učinjene pretrage, a došao u vidno lošem stanju, otežano teže disanje, umor, nema apetita, samo leži. Dali kisik i to je to, niti na i jednu pretragu ..niti jednu. Otpušten s vrlo niskim tlakom, a onda pri odlasku na otpustu specijalizant, do nje se niti nije moglo doći. Specijalizant ništa objasnio nije, u totalnoj panici kod drugog doktora saznajemo dijagnozu. Privatno, spas. Dan danas imam PTSP od tog događaja, a prošlo 6 godina od toga. Od tada zazirem od bolnica, radije sve dati i otići privatno.

  • 27.3.2015. u 19:39 SATI
  • Korisnik: Gost11467

Osobno sam bila specijalizant profesorice Stipić i morate znati da rad s pacijentima spada u edukaciju apecijalizanata i stažista. Profesorica nadgleda rad i kontrolira nalaze. Za nas je bilo neizmjerno iskustvo raditi u njenoj ambulanti. Ona ima obaveze sa studentima i odjelom te bi se još više čekalo kada mlađi kolege ne bi uskočili. Smatram da smo se svi skupa zaista trudili na dobrobit bolesnika.

  • 19.2.2015. u 7:51 SATI
  • Korisnik: Gost10858

Doktorica izbjegava rad s pacijentima. Dodjeljuje ih specijalizantima i stažistima koje monitorira telefonski. U njih nema povjerenja i sumnja u anamnezu i nalaze koji upisuju. Naruci u 11:30. a prima u 15:00 nakon 10 ubacenih preko reda pod parolom da si kompliciran slučaj, a onda te preda stažisti i nema vremena za pročitat nalaze nego naručuje nove. Njena znanja ne koriste pacijentima jer su joj sporedni i nema vbremena za njih. Očito joj je važnija znanstvena sveučilišna karijere, pa ako je tako dobra nek je uzmu na faks ili institut, a pacijentima daju liječnika koji ima želju za rad s ljudima i koji pokušava pomoći pacijentu, a ne oprati ruke i prebaciti ga drugom specijalisti. Usmeno očita nalaz s jednom dijagnozom, a napiše drugu. u nalazu laže opisujući pregled ekstremiteta, abdomena i srca koji nije izvršen. Sve u svemu o stručnosti nisam kompetentna komentirati jer sam druga struka, ali odnos prema pacijentima ispod ljudskog dostojanstva. treba je maknuti od rada s ljudima, a naročito bolesnim.

Učitaj još komentara

Doktori medicine

Doktori stomatologije

Bjelovarsko-bilogorska županija

Brodsko-posavska županija

Dubrovačko-neretvanska županija

Grad Zagreb

Istarska županija

Karlovačka županija

Koprivničko-križevačka županija

Krapinsko-zagorska županija

Ličko-senjska županija

Međimurska županija

Nepoznato

Osječko-baranjska županija

Požeško-slavonska županija

Primorsko-goranska županija

Šibensko-kninska županija

Sisačko-moslavačka županija

Splitsko-dalmatinska županija

Varaždinska županija

Virovitičko-podravska županija

Vukovarsko-srijemska županija

Zadarska županija

Zagrebačka županija

Asja Stipić Marković

(pulmolog)