• BjankaVuksan-Ćusa Uredi
 • (psihijatar)
Razina pomoći 2,33 (3)
Ljubaznost 2,33 (3)
Zakonitost i etičnost 2,33 (3)
Vrijeme čekanja 2,33 (3)
Osoblje 3,67 (3)

KBC Zagreb - Rebro

 • placeKišpatićeva 12
  Maksimir, Grad Zagreb

Iskustva drugih

 • 2.5.2020. u 13:38 SATI
 • Korisnik: korisnik37096

Ozbiljno vas razmišljam prijavit svim institucijama za lišenje slobode na dva tjedna, mučenje s prejakim dozama od kojih se trajno ošteti mozak, psovanje koje sam slušao od ... itd. Dao sam vam već svoj lažni e-mail gruthlessms@gmail.com, a javio sam vam se s e-mailom, a s kojim šaljem prijave. Ovo su brojevi s kojih maltretirate ljude: 01/2376 471, 01/2367 637 i zadnji, a najbizarniji glasi 097/6637 591. Imam ih slikane skupa s porukom koju sam poslao na ovaj bizarni 097 s kojim ste pokušali manipulirat sa mnom. Nebitno je tko me zove jer sve kreće od vas i vaših lažnih dijagnoza s kojima ste izvukli doktoricu sa suda. Poslat ću vam na e-mail kaznena djela koja je napravila, svoja znate, i ako mi ne obrišete lažne dijagnoze... počet ću vas prijavljivat kada ja kažem da je vrijeme za prijave, pa se vas tri doktora dogovorite tko je kriv. Dosta je bilo svega što si dozvoljavate. Ako vas zanima za koliko rješavam IQ testove, rješavam ih za 5 i znam da to znate... osim ako me ne nadrogiravate 12 dana i ako me ne prekinete puno prije isteka vremena. Dali ste vi probali na svojoj koži to što ste meni napravili? Dali ste se predoziravali s kombinacijom i količinom droge koju ste unijeli u mene? Zapišite da ne odustajem dok mi ne obrišete lažne dijagnoze. I nisam ništa izgubio samo imam više dokaza, a vi se međusobno branite i štitite od mene samog. S poštovanjem! Ruthless institucija

 • 5.4.2020. u 4:31 SATI
 • Korisnik: korisnik37096

Da imam znanje koje imam sada nikada ne bi išao kod psihijatra nego kod psihologa jer oni pričom rješavaju Vaše probleme, a tako ostanete ubrojivi i bez dijagnoza. Ovako zadobijete lažne dijagnoze, slučajno ili namjerno, i onda ih ne možete skinuti iz više razloga. Ja sam, zbog svoje priče, protiv svoje volje morao ostati u zatvorenom odjelu pod prejakom terapijom koju nisam htio uzimati, a sada ju pogotovo ne želim. Prvih tjedan dana sam primio 7 injekcija od kojih prve dvije okreću oči prema mozgu i bacaju u nesvijest, a stražnjica trne mjesec dana poslije. Tu sam već bio slomljen. Nakon toga, a na početku drugog tjedna sam dobio injekciju u rame koja drži mjesec dana i nastavio sam piti tablete koje sam dobivao. Dobivao sam prazine, normabele i resete; i pio sam po cca dvije tablete tri puta na dan. Došao je kraj drugog tjedna, opet sam dobio injekciju u rame koja drži mjesec dana i pušten sam sa zalihom tableta. Znači, u jednom tjednu sam primio dvije injekcije od kojih svaka drži po mjesec dana. To je sve ukupno oko 9 injekcija i oko 60 tableta u roku od dva tjedna i par dana. Naglašavam da sam ih tražio da me puste od prvog dana i rekli su da će me pustit za tjedan dana, a kada su me trebali pustiti prekršili su dogovor i zadržali su me još tjedan dana. Lišen sam slobode koje me niti sud ne bi lišio! Ima toga još dosta vezano za otpusno pismo ali zaustavit ću se na ovome jer mislim da je sve jasno. Volio to riješiti s doktoricom i da se sve zaboravi ali mi, nažalost, ne odgovara na e-mail poruke. Doktorice, ako mislite da je red i vrijeme da se popravi što se popraviti da, ja sam spreman. Izostavio sam ono s IQ i ostalim testovima i ono kako ste se lako mogli uvjeriti u istinitost moje priče i puno toga sam izostavio. Iako bi to sve što sam izostavio bila istina, naspram otpusnog pisma koje ste vi meni napisali, ostat ću čovjek, a već sam pokazao da mogu biti moralan i častan.

 • 23.11.2019. u 17:44 SATI
 • Korisnik: korisnik34850
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

izrazito loša doktorica. Bez etičnosti i humanosti. Površno postavlja dijagnoze. Nije posvećena pacijentu već sebi.

 • 13.2.2019. u 11:58 SATI
 • Korisnik: Osijek76
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Nakon proživljenih ratnih trauma kao mlt.dragovoljac (sjp) povlacenja u sebe i izbjegavanja otvaranja i trazenja pomoci na preporuku prijatelja posjetio sam docenticu Vuksan. Ona je uspjela nakon mnostva razgovora, podesavanja terapije postici da ne potonem totalno na dno, a bio sam jakkoo blizu.. Uistinu sve rijeci hvale odlicno procjenjuje....susretljiva, strpljiva i iznimno kompetentna osoba. Jednom rijecju spasila mi je život svojim znanjem,pristupom i liječenjem...HVALA.

 • 11.11.2014. u 11:33 SATI
 • Korisnik: Gost9151

Treba vam samo uputnica za prvi pregled i morate se osobno naručiti u KBC Rebro

Učitaj još komentara

Doktori medicine

Doktori stomatologije

Bjelovarsko-bilogorska županija

Brodsko-posavska županija

Dubrovačko-neretvanska županija

Grad Zagreb

Istarska županija

Karlovačka županija

Koprivničko-križevačka županija

Krapinsko-zagorska županija

Ličko-senjska županija

Međimurska županija

Nepoznato

Osječko-baranjska županija

Požeško-slavonska županija

Primorsko-goranska županija

Šibensko-kninska županija

Sisačko-moslavačka županija

Splitsko-dalmatinska županija

Varaždinska županija

Virovitičko-podravska županija

Vukovarsko-srijemska županija

Zadarska županija

Zagrebačka županija

Bjanka Vuksan-Ćusa

(psihijatar)