• prim.dr. Dalibor Čičin-Šain
 • (urolog)
Razina pomoći 4,54 (13)
Ljubaznost 4,46 (13)
Zakonitost i etičnost 4,85 (13)
Vrijeme čekanja 4,15 (13)
Osoblje 4,85 (13)

O nama

prim.dr.Dalibor Čičin-Šain
Priznati stručnjak s višegodišnjim kliničkim iskustvom. Na Klinici za urologiju Medicinskog fakulteta u Zagrebu - KBC Rebro, obnašao dužnost voditelja Odjela za endourologiju. Magistrirao na temi transplantacijske imunologije. Dugi niz godina radio u timu za transplantaciju bubrega na Klinici za urologiju. Nekoliko godina proveo u Institutu za urologiju pri University College London gdje se bavi problemom poremećaja mokrenja, impotencije i urološkom onkologijom.

Više godina sudjelovao u dodiplomskoj i poslijediplomskoj nastavi na Medicinskom fakultetu u Zagrebu. Autor brojnih članaka objavljenih u domaćim i stranim stručnim časopisima. S istraživačkim i znanstvenim radovima sudjeluje na domaćim i međunarodnim kongresima Europskog i Svjetskog urološkog društva. Koautor u tri udžbenika za studente i specijalizante iz urologije, kirurgije i urološke onkologije.

Član:
Hrvatskog urološkog društva (HUD)
European Association of Urology (EAU)
Royal Society of Medicine (UK)

Poliklinika Uro-centar najveća je privatna urološka zdravstvena ustanova posvećena liječenju uroloških bolesti kod žena i muškaraca. Osnovana je 1995. godine, a smještena u centru Zagreba u blizini Kvaternikovog trga. Lako je dostupna javnim gradskim prijevozom. U neposrednoj blizini nalaze se dvije javne garaže. Za pacijente koji dolaze izvan Zagreba dostupna je sa zagrebačke obilaznice preko Domovinskog mosta, Radničke ceste i Heinzelove ulice koja vodi direktno do Poliklinike.

Opremljena je najsuvremenijom opremom za dijagnostiku i liječenje uroloških bolesnika. Time je izbjegnuto čekanje i gubitak vremena za izvođenje dodatnih pretraga u različitim laboratorijima. Tim stručnjaka posvećen je individualnom pristupu bolesniku te postavljanju ispravne dijagnoze i terapije u što kraćem roku.

Poliklinika je povezana s vrhunskim zdravstvenim ustanovama u zemlji i inozemstvu, što u slučaju potrebe za dodatnim liječenjem pacijentu omogućava odabir.

Ugovor s HZZO

 • Ne Postoji

Iskustva drugih

 • 28.4.2020. u 14:17 SATI
 • Korisnik: korisnik37260
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Moje iskustvo nije bilo niti najmanje oduševljavajuće. Nakon gomile pretraga došla sam k njemu u nadi da će, kao urolog, postaviti dijagnozu i odrediti liječenje. Nije se dogodilo niti jedno od navedenoga. Poslao me na još 4-5 pretraga (koje su mi ponudili i u njihovoj poliklinici pod "cijena - prava sitnica"), pa da se onda vratim. Sam doktor nije ljubazan, šutljiv je, nepristupačan i iz njega treba izvlačiti odgovore, imala sam dojam da me gleda svisoka i da mu je to sve zapravo tlaka. Inzistirao je da sam napravi i UZV, iako sam donijela nalaz i slike stare tri dana, od jednog od najboljih zagrebačkih radiologa. I gle čuda, nije našao ništa nova, osim što mi je i za to isporučio račun. I zadnja zamjerka, ustanova koja se naziva poliklinikom, a ima mogućnost jedino gotovinskog plaćanja (bez da se to napomene pri narudžbi), u 21. stoljeću ne bi smjela postojati.

 • 4.12.2019. u 12:45 SATI
 • Korisnik: korisnik35030
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Najtoplije preporuke za doktora, izlazi u susret, uvijek dostupan za bilo kakve nejasnoće i pitanja, izrazito stručan, a prije svega čovjek. Uvijek ću ga preporučiti svima. Izrazito ljubazno i susretljivo osoblje također..

 • 2.7.2019. u 8:58 SATI
 • Korisnik: prikolica
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Sve pohvale doktoru i osoblju na stručnosti, profesionalnosti te odgovornom odnosu prema pacijentu. Stručan i pun znanja i iskustva, a opet toliko zna laičkim jezikom približiti se pacijentu. Smatram ga najvećim stručnjakom u našoj medicini!

 • 14.5.2019. u 5:43 SATI
 • Korisnik: joza1
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Doktor Čićin-Šain je prekrasna osoba, stručan i temeljit i nadasve pažljiv. Moj dugogodišnji problem riješen u dva dolaska! Samo naprijed!! A i općenito svi tamo su jedan jako dobar zdravstveni tim. Svakako ih preporučujem.

 • 10.9.2018. u 5:26 SATI
 • Korisnik: ndoktor

Odličan je! Izuzetno je ljubazan i susretljiv prema pacijentu te sve mi pojasni na razini koju razumijem (bez kompliciranih pojmova kojima se mnogi doktori vole razbacivati). Zainteresiran da upozna stanje pacijenta i u fizičkom i u psihičkom smislu a što mnogi drugi doktori jako često zanemaruju.

Učitaj još komentara

Doktori medicine

Doktori stomatologije

Bjelovarsko-bilogorska županija

Brodsko-posavska županija

Dubrovačko-neretvanska županija

Grad Zagreb

Istarska županija

Karlovačka županija

Koprivničko-križevačka županija

Krapinsko-zagorska županija

Ličko-senjska županija

Međimurska županija

Nepoznato

Osječko-baranjska županija

Požeško-slavonska županija

Primorsko-goranska županija

Šibensko-kninska županija

Sisačko-moslavačka županija

Splitsko-dalmatinska županija

Varaždinska županija

Virovitičko-podravska županija

Vukovarsko-srijemska županija

Zadarska županija

Zagrebačka županija

prim.dr. Dalibor Čičin-Šain

(urolog)