• prim.dr. Dalibor Čičin-Šain
 • (urolog)
Razina pomoći 4,83 (12)
Ljubaznost 4,67 (12)
Zakonitost i etičnost 5,00 (12)
Vrijeme čekanja 4,17 (12)
Osoblje 4,83 (12)

O nama

prim.dr.Dalibor Čičin-Šain
Priznati stručnjak s višegodišnjim kliničkim iskustvom. Na Klinici za urologiju Medicinskog fakulteta u Zagrebu - KBC Rebro, obnašao dužnost voditelja Odjela za endourologiju. Magistrirao na temi transplantacijske imunologije. Dugi niz godina radio u timu za transplantaciju bubrega na Klinici za urologiju. Nekoliko godina proveo u Institutu za urologiju pri University College London gdje se bavi problemom poremećaja mokrenja, impotencije i urološkom onkologijom.

Više godina sudjelovao u dodiplomskoj i poslijediplomskoj nastavi na Medicinskom fakultetu u Zagrebu. Autor brojnih članaka objavljenih u domaćim i stranim stručnim časopisima. S istraživačkim i znanstvenim radovima sudjeluje na domaćim i međunarodnim kongresima Europskog i Svjetskog urološkog društva. Koautor u tri udžbenika za studente i specijalizante iz urologije, kirurgije i urološke onkologije.

Član:
Hrvatskog urološkog društva (HUD)
European Association of Urology (EAU)
Royal Society of Medicine (UK)

Poliklinika Uro-centar najveća je privatna urološka zdravstvena ustanova posvećena liječenju uroloških bolesti kod žena i muškaraca. Osnovana je 1995. godine, a smještena u centru Zagreba u blizini Kvaternikovog trga. Lako je dostupna javnim gradskim prijevozom. U neposrednoj blizini nalaze se dvije javne garaže. Za pacijente koji dolaze izvan Zagreba dostupna je sa zagrebačke obilaznice preko Domovinskog mosta, Radničke ceste i Heinzelove ulice koja vodi direktno do Poliklinike.

Opremljena je najsuvremenijom opremom za dijagnostiku i liječenje uroloških bolesnika. Time je izbjegnuto čekanje i gubitak vremena za izvođenje dodatnih pretraga u različitim laboratorijima. Tim stručnjaka posvećen je individualnom pristupu bolesniku te postavljanju ispravne dijagnoze i terapije u što kraćem roku.

Poliklinika je povezana s vrhunskim zdravstvenim ustanovama u zemlji i inozemstvu, što u slučaju potrebe za dodatnim liječenjem pacijentu omogućava odabir.

Ugovor s HZZO

 • Ne Postoji

Iskustva drugih

 • 4.12.2019. u 12:45 SATI
 • Korisnik: korisnik35030
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Najtoplije preporuke za doktora, izlazi u susret, uvijek dostupan za bilo kakve nejasnoće i pitanja, izrazito stručan, a prije svega čovjek. Uvijek ću ga preporučiti svima. Izrazito ljubazno i susretljivo osoblje također..

 • 2.7.2019. u 8:58 SATI
 • Korisnik: prikolica
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Sve pohvale doktoru i osoblju na stručnosti, profesionalnosti te odgovornom odnosu prema pacijentu. Stručan i pun znanja i iskustva, a opet toliko zna laičkim jezikom približiti se pacijentu. Smatram ga najvećim stručnjakom u našoj medicini!

 • 14.5.2019. u 5:43 SATI
 • Korisnik: joza1
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Doktor Čićin-Šain je prekrasna osoba, stručan i temeljit i nadasve pažljiv. Moj dugogodišnji problem riješen u dva dolaska! Samo naprijed!! A i općenito svi tamo su jedan jako dobar zdravstveni tim. Svakako ih preporučujem.

 • 10.9.2018. u 5:26 SATI
 • Korisnik: ndoktor

Odličan je! Izuzetno je ljubazan i susretljiv prema pacijentu te sve mi pojasni na razini koju razumijem (bez kompliciranih pojmova kojima se mnogi doktori vole razbacivati). Zainteresiran da upozna stanje pacijenta i u fizičkom i u psihičkom smislu a što mnogi drugi doktori jako često zanemaruju.

 • 16.2.2018. u 16:50 SATI
 • Korisnik: Filipa
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Imala sam dugotrajne upale mjehura koje se nikako nisamo mogla riješiti. Obišla sam državne bolnice - Vinogradsku, Rebro ali bez većeg uspjeha. E.coli se stalno vraćala kad god bi imala veći stres ili bi se prehladila. Napokon sam odlučila otići privatniku, raspitala sam se malo okolo te sam dobila preporuke za doktora Čičin-Šain. I zbilja sam se oduševila. Doktor je izuzetno strpljiv, temeljit u svom pristupu, sluša pacijenta pozorno i postavlja pitanja. Vrlo je ugodan u komunikaciji te mi je nakon obrade prepisao neke nove lijekove koji su mi napokon uspjeli dovesti pod kontrolu te stalne upale. Drugi puta sam došla sa svojim ocem koji je patio od inkontinencije i doktor je opet opravdao povjerenje. Poliklinika je odlična, osoblje izuzetno pristupačno i profesionalno. Topla preporuka i velika razlika u odnosu na ostale doktore!

Učitaj još komentara

Doktori medicine

Doktori stomatologije

Bjelovarsko-bilogorska županija

Brodsko-posavska županija

Dubrovačko-neretvanska županija

Grad Zagreb

Istarska županija

Karlovačka županija

Koprivničko-križevačka županija

Krapinsko-zagorska županija

Ličko-senjska županija

Međimurska županija

Nepoznato

Osječko-baranjska županija

Požeško-slavonska županija

Primorsko-goranska županija

Šibensko-kninska županija

Sisačko-moslavačka županija

Splitsko-dalmatinska županija

Varaždinska županija

Virovitičko-podravska županija

Vukovarsko-srijemska županija

Zadarska županija

Zagrebačka županija

prim.dr. Dalibor Čičin-Šain

(urolog)