Razina pomoći 4,00 (2)
Ljubaznost 3,00 (2)
Zakonitost i etičnost 3,00 (2)
Vrijeme čekanja 4,00 (2)
Osoblje 3,00 (2)

 • placeNikole Tesle 9
  Grad Pula, Istarska županija

Iskustva drugih

 • 12.6.2019. u 11:20 SATI
 • Korisnik: Konstanza
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Moje iskustvo sa doktorom Komelom je potpuno suprotno predhodnim komentarima. Ja sam jako zadovoljna. Napravio mi je ultrazvuk ramena, vrlo dobro mi je objasnio nakon ultrazvuka moju povredu (tako da kao lajk mogu razumijeti) i dao mi je dobar savjet za terapiju. Meni Doktor Komel nije ostavio dojam da je "hladan" , nego je ozbiljan, tih i koncentrirano radi svoj posao. Osjecala sam empatiju za moju situcaciju. Zadovoljna sam i toplo ga preoprucam.

 • 9.8.2018. u 7:46 SATI
 • Korisnik: Cimba

Vjerujem da je sve bilo kako navodite jer sam isto dozivjela Jedino se ne slazem da bi nam se trebali ulizivati vec korektno raditi svoj posao a na fakultetu su svi oni ucili i psihologoju koja je kod posjete lijecniku gotovo jednako vazna koliko i dobra dijagnoza. Uz to nakon dijagnoze (bez komentara) nije dao nikakvo misljenje niti uputu/savjet kome se dalje obratiti

 • 9.8.2018. u 7:36 SATI
 • Korisnik: Cimba
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Za privatnu polikliniku bi ocekivali drugaciji pristup. Na red sam dosla za par minuta, sve je uredno, sestra pristojna. Lijecnik je vrlo nepristupacan za bilo kakva dodatna pitanja. Na moje pitanje o pojasnjenju klinickog statusa pita me koje sam struke tj da li sam mu kolega. Nakon mog odgovora da nisam njegove struke, odgovara da je on to studirao godinama i da mi ne moze to objasnjavati. Smatram da takav odgovor ne bismo mogli ocekivati niti u javnom zdravstvu a nikako u privatnoj poliklinici za koje preglede placamo velike novce. Na kraju mi daje nalaz u ruke kojeg presavijam na što on oštro kaze nemojte to raditi. Komentiram da zaista nije doktor koji be trebao raditi s pacijentima.

 • 23.5.2013. u 20:42 SATI
 • Korisnik: Gost1551

Ovo još nisam doživio u životu..posebno u privatnoj klinici gdje bi trebali se ulizivati pacijentima jer ih oni isti hrane..Ušao sam u ordinaciju dotičnog radiologa..jedva dobar dan..pogleda me i pita šta mi je..ja odgovorim šta me sve muči,sa svojim strahovim i sve da me umiri..kaže legni tamo skini se..dođe do mene..kroz cijeli pregled ni riječi..sve tiho i hladno..na početku mu kažem šta me sve muči on ništa..pregled završi..sjednemo za stol opet bez ikakve komunikacije on počne pisati..i tako oiše par minuta..ja ga pitam nestrpljivo doktore i je sve u redu??on meni onako lagano bahato; čekaj da završim pisati pa ču ti odgovoriti..baš nezainteresiran,hladan kroz cijeli pregled i sa dozom cinizma..glupo mi je ovako pisati ali to je moje iskustvo..možda nekome drugome je bilo bolje..i na kraju je par rečenica izgovorio šta je morao..nje me umirio ni malo i niti malo dobar dojam nije ostavio!

Učitaj još komentara

Doktori medicine

Doktori stomatologije

Bjelovarsko-bilogorska županija

Brodsko-posavska županija

Dubrovačko-neretvanska županija

Grad Zagreb

Istarska županija

Karlovačka županija

Koprivničko-križevačka županija

Krapinsko-zagorska županija

Ličko-senjska županija

Međimurska županija

Osječko-baranjska županija

Požeško-slavonska županija

Primorsko-goranska županija

Šibensko-kninska županija

Sisačko-moslavačka županija

Splitsko-dalmatinska županija

Varaždinska županija

Virovitičko-podravska županija

Vukovarsko-srijemska županija

Zadarska županija

Zagrebačka županija

Denis Komel

(radiolog)