• dr. Ilona Sušac
 • (onkolog)
Razina pomoći 5,00 (10)
Ljubaznost 5,00 (10)
Zakonitost i etičnost 5,00 (10)
Vrijeme čekanja 4,78 (9)
Osoblje 5,00 (10)

O nama

Poliklinika Eljuga

Zahvaljujući ustrajnom radu naših djelatnika, njihovu znanju i dugogodišnjem iskustvu, Poliklinika Eljuga uspješno djeluje i razvija se već punih 20 godina.
Godine 1994. Polikliniku su utemeljili supružnici i liječnici Ljerka i Damir Eljuga. Poliklinika je smještena u sjevernom dijelu Zagreba, na Bukovačkoj cesti, broj 121, nedaleko od Maksimirskog perivoja i Kliničkog bolničkog centra Zagreb na Rebru.

Osnovana je s ciljem da se na jednome mjestu objedine stručno znanje i iskustvo te da se uz najsuvremeniju opremu pruži ženama mogućnost da bez dugog čekanja, u ugodnom ambijentu i uz ljubazno osoblje obave brzo i kvalitetno cjelovit ginekološki pregled i pregled dojki. Najjači poticaj razvoja i napretka Poliklinike su naše pacijentice, koje nam se obraćaju s povjerenjem, a osluškujući njihove potrebe s vremenom smo proširili djelatnost Poliklinike.

U travnju 1999. g. otvorili smo Centar za kirurgiju dojke, a početkom 2002. i Centar za mamografiju i stereotaksiju čime su stvoreni uvjeti za cjelokupnu dijagnostiku i kirurško liječenje bolesti dojke kao i za izvođenje ostalih zahtjevnih plastičnorekonstruktivih zahvata. U listopadu 2007. službeno nam je dodijeljen i certifikat međunarodnog ISO 9001: 2000 standarda koji dokazuje da naša Poliklinika udovoljava svim svjetskim standardima kako u pogledu organizacije posla, pružanja usluga tako i prostora i sve medicinske opreme. Posebnu pozornost posvećujemo znanstvenom i stručnom usavršavanju svojih djelatnika, koji redovito sudjeluju na stručnim i znanstvenim skupovima i tečajevima stalnog usavršavanja u zemlji i inozemstvu.

Poliklinika Eljuga kontinuirano nabavlja suvremenu medicinsku opremu, a isto tako proširuje vlastiti prostor kako bi razina kvalitete medicinskih usluga bila čim bolja i adekvatnija. Održavamo suradnju s brojnim zagrebačkim zdravstvenim ustanovama i njihovim djelatnicima kako bismo svojim pacijenticama osigurali najkvalitetniju skrb.

Uspješno surađujemo i s nekolicinom privatnih zdravstvenih osiguravajućih društava koji nam s povjerenjem upućuju svoje pacijente na obostrano zadovoljstvo. Napose smo svjesni činjenice da suvremeni način života ženama ostavlja sve manje vremena za skrb o vlastitom zdravlju, stoga smo u svakom trenutku spremni organizirati sistematske preglede za žene svih dobnih skupina u skladu s njihovim potrebama.

Postojimo i djelujemo s jednostavnom misijom pružiti ženama samo najbolje.

Vaša Poliklinika ELJUGA


O DOKTORICI

Ilona Sušac, dr. med.

Ilona Sušac, dr. med., specijalistica onkologije i radioterapije.  Rođena je u Ljubuškom, Bosna i Hercegovina, gdje je pohađala osnovu i srednju školu. Medicinski fakultet završila je u Zagrebu, a dvogodišnji pripravnički staž u zagrebačkoj „Klinici za tumore“.  U DZ „Ljubuški“ dvije godine se obučavala za liječnicu obiteljske medicine pod stručnim vodstvom profesora s kanadskog Queen’s University-a.  Još kao liječnica obiteljske medicine počela se usavršavati u ultrazvučnoj dijagnostici bolesti dojke. Početkom 2002. g. postala je stalna djelatnica Poliklinike „Eljuga“ te slijedom svojih zanimanja započela provjereno najbolji način usavršavanja iz dijagnostike i suvremenog liječenja bolesti dojke.  Specijalizaciju iz onkologije i radioterapije te stručni poslijediplomski studij obavljala je u KBC-u Rebro do travnja 2006.  Usporedno sa svojim specijalističkim usavršavanjem iz onkologije, bavila se dijagnostikom i terapijom bolesti dojke sudjelujuću u radu Tima „Centra za bolesti dojke“  KBC-a Zagreb.  Međunarodnu školu ultrazvuka i mamografije „ IBUS“( eng. International Breast Ultrasound School) pohađala je i uspješno završila u rujnu 2006. g. u Ferrari . Od listopada 2006. g. stručna je tajnica Hrvatske lige protiv raka. Osim na svim važnijim domaćim i svjetskim stručnim kongresima i simpozijima, osobito iz područja senologije,  sudjeluje u brojnim humanitarnim akcijama i edukativno-stručnim kampanjama kako u organizaciji Hrvatske lige protiv raka tako i drugih udruga koje se bave problemom oboljelih od raka („Sve za nju“ , „Edukacijom protiv raka dojke zagrebačke županije“, „Europe Donna“ i dr. ). Kao stručnjak onkolog stalni je suradnik u projektu „Genetsko testiranje na nasljednu sklonost raku dojke i jajnika“ Hrvatske lige protiv raka i Instituta „Ruđer Bošković“.  U našoj Poliklinici više od 5 godina radi kao specijalist u ambulanti za bolesti dojke.


Usluge

Cjenik zdravstvenih usluga poliklinike Eljuga možete pregledati ovdje!

Ugovor s HZZO

 • Ne Postoji

Ugovor s osiguravajućim društvima

 • Croatia
 • Grawe
 • Triglav
 • Wiener
 • Merkur

Načini plaćanja

 • Premium
 • Diners
 • Maestro
 • Mastercard
 • Visa

Iskustva drugih

 • 3.12.2019. u 9:34 SATI
 • Korisnik: korisnik35000
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Doktorica-ČOVJEK ali još i više, zna slušati pacijenta, strpljiva, nadasve blaga i jednostavna, a tako VELIKA..., uvijek nađe pravi način za pomoći...VELIKO hvala...dr. Sušac!

 • 20.11.2019. u 6:25 SATI
 • Korisnik: korisnik34707
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Osoblje

Dr. Sušac je najbolja liječnica - onkolog! Njezina sam pacijentica već i znam to iz vlastitog iskustva. Jako topla i draga te veliki stručnjak! Hvala joj na svemu!

 • 28.3.2018. u 19:26 SATI
 • Korisnik: IVKA
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

16.03.2018 . po preporuci moje kolegice odvezla sam svoju sestričnu na ultrazvuk i pregled dojki. Sestrična Ružica kad je izašla iz ordinacije SJALA JE OD SREĆE. Ne samo da je dobila odličnu dijagnozu za kirurga, nego i PSIHOTERAPIJU zbog koje je presretna. Doktorica joj je i psihički pomogla. Cijelim putem do kuće pričala je o njenoj dobroti i stručnosti. 26.03.2018 Ružica je uspješno prošla na operaciji , zbog dobrih nalaza . HVALA ! Osoblje Poliklinike je vrlo ljubazno !

 • 11.6.2016. u 12:47 SATI
 • Korisnik: Jelena
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Vrhunski stručna i prije svega izuzetno topla i nepretenciozna osoba. Uvijek pacijenticu stavlja u prvi plan: ume da sasluša, pa onda na odgovarajući način daje potrebna objašnjenja. Privilegija je imati je za liječnicu.

 • 27.2.2016. u 13:13 SATI
 • Korisnik: sunčana
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Topla, simpatična, detaljna, a ponajprije stručna. Svakom pacijentu se posveti 100% te puna strpljenja odgovara na sva pitanja. Već nekoliko godina idem redovito kod nje i u nju imam potpuno povjerenje

Učitaj još komentara

Doktori medicine

Doktori stomatologije

Bjelovarsko-bilogorska županija

Brodsko-posavska županija

Dubrovačko-neretvanska županija

Grad Zagreb

Istarska županija

Karlovačka županija

Koprivničko-križevačka županija

Krapinsko-zagorska županija

Ličko-senjska županija

Međimurska županija

Nepoznato

Osječko-baranjska županija

Požeško-slavonska županija

Primorsko-goranska županija

Šibensko-kninska županija

Sisačko-moslavačka županija

Splitsko-dalmatinska županija

Varaždinska županija

Virovitičko-podravska županija

Vukovarsko-srijemska županija

Zadarska županija

Zagrebačka županija

dr. Ilona Sušac

(onkolog)